Νέα

Ιστοσελίδες για δικτύωση με Hotwives / Cuckold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnikos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, ποιές εφαρμογές προτείνετε για δικτύωση με cuckold ζευγάρια και hotwives; Μέχρι τώρα βρήκα διάφορες φάσεις από το xhamster αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να υπάρχουν και άλλες

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Εννοεις sexwives? Αυτο που παιρνει ο αλλος τη δικια του και τη παρτουζωνει με ολη την παρεα?
Τετοια γκρουπακια τα'χει το reddit, αλλα δεν ξερω κατα ποσο συμμετεχουν οι βαλκανιοι απο κει. Αγγλοφωνοι στανταρ. Γενικα εκει ειναι γεματο soy, cucks και trannies. Και θα'χουν και discords για τα subreddits τους.

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Το πραγματικό ερώτημα είναι για ποιο λόγο να θέλεις να το κάνεις αυτό.
Φαντάζομαι γνωρίζεις ήδη πως το 90% των κερατάδων μετά τη γυναίκα θέλουν να πηδήξεις και τους ίδιους.
Επίσης, μη νομίζεις πως είναι όπως στις τσόντες ή στο reddit. Κατά πάσα πιθανότητα θα σου τύχουν υπέρβαροι, τριχωτοί μεσήλικες.

Εν πάση περιπτώσει, το kanesex έχει κατά καιρούς τέτοιου είδους αγγελίες αν και οι περισσότεροι μένουν στο μπλα μπλα. Το καλύτερο θα ήταν να είχες κάποιον να σε μπάσει στα κόλπα και να σε πάει στα swingers clubs.

Δεν αξίζει πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Δεν γύρευες καλλίτερα οπλοστάσιο πυρηνικών κεφαλών στη θήβα ρε μάγκα; :2funny::2funny::2funny:Δηλαδή έλα και λίγο στη θέση του φουκαρά του πυρφόρου, που τράβηξε των παθών του το (ν)τάραχο για να βρεί την ελλεηνίδα (ειδικά αν πρόκειται για ωραία μούνα όπως ζητάς), ύστερα αναγκάστηκε να τη φορτωθεί για μια ζωή για να έχει να ρίχνει λίγη πούτσα, εσύ τώρα θες να τη διαθέσει σε κάποιον από μας για να τη καρφοπεταλιάσει μπροστά στα έντρομα μάτια του...;
Βρες άλλον τρόπο να τον στείλεις τον έρμο· λιγότερο επώδυνο και ταχύτερο!

OP
OP
X

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Φαντάζομαι γνωρίζεις ήδη πως το 90% των κερατάδων μετά τη γυναίκα θέλουν να πηδήξεις και τους ίδιους.
Επίσης, μη νομίζεις πως είναι όπως στις τσόντες ή στο reddit. Κατά πάσα πιθανότητα θα σου τύχουν υπέρβαροι, τριχωτοί μεσήλικες.

Εν πάση περιπτώσει, το kanesex έχει κατά καιρούς τέτοιου είδους αγγελίες αν και οι περισσότεροι μένουν στο μπλα μπλα. Το καλύτερο θα ήταν να είχες κάποιον να σε μπάσει στα κόλπα και να σε πάει στα swingers clubs.

Σε ένα βαθμό έχεις δίκιο αλλά 90% που λες είναι πολύ. Τώρα κανένας δεν αναμένει μοντέλα, άνθρωποι της διπλανής πόρτας μάλλον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εννοεις sexwives? Αυτο που παιρνει ο αλλος τη δικια του και τη παρτουζωνει με ολη την παρεα?
Τετοια γκρουπακια τα'χει το reddit, αλλα δεν ξερω κατα ποσο συμμετεχουν οι βαλκανιοι απο κει. Αγγλοφωνοι στανταρ. Γενικα εκει ειναι γεματο soy, cucks και trannies. Και θα'χουν και discords για τα subreddits τους.
Σε ευχαριστώ

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Καλα,στο kanesex,εκτος τις αγγελιες επαγγελματιων,το υπολλοιπο ειναι ολοι γκει-κρος.Οπως λεει και ο φιλος πιο πανω,ποιος θα δωσει την γυναικα του να την γαμησει ο καθε μαλακας?Ουτε ενας στο εκατομμυριο.Εχω αγγελια εκει μεσα απο τον Φεβρουαριο μαζι με ενα αλλο παιδι ο οποιος εχει και αυτος αλλο λογαριασμο με αγγελιες 2 χρονια.Εχω μιλησει τουλαχιστον με 40 ατομα,25 γυναικες και 15 ζευγαρια,ολοι για μπιρι μπιρι ηταν.Ο φιλος μου εχει μιλησει με 50 ατομα,ουτε μια φαση δεν εκατσε.Βεβαια ειμαστε επαρχια αλλα και παλι τιποτα.Μονο ενα ζευγαρι ηθελε πραγματικα να το κανει,με ζαλισε στα τηλεφωνα για να γνωριστουμε.Πολυ καλο παιδι ο συζυγος αλλα η συγυγος δεν βλεποταν.Γυναικα της διπλανης πορτας,1,60,γυρω στα 100 κιλα με κοντο αγοριστικο μαλλι και απο φατσα δεν ελεγε τιποτα.Να ειχα να γαμησω απο τοτε που ηταν οι Γερμανοι στην Ελλαδα δεν θα μου σηκωνοταν.Εκτος και αν μερικοι νομιζουν οτι οι ανθρωποι της διπλανης πορτας ειναι γυναικες στο 1,75 στα 58 κιλα ξανθιες με 3αρι βυζι.

OP
OP
X

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Καλα,στο kanesex,εκτος τις αγγελιες επαγγελματιων,το υπολλοιπο ειναι ολοι γκει-κρος.Οπως λεει και ο φιλος πιο πανω,ποιος θα δωσει την γυναικα του να την γαμησει ο καθε μαλακας?Ουτε ενας στο εκατομμυριο.Εχω αγγελια εκει μεσα απο τον Φεβρουαριο μαζι με ενα αλλο παιδι ο οποιος εχει και αυτος αλλο λογαριασμο με αγγελιες 2 χρονια.Εχω μιλησει τουλαχιστον με 40 ατομα,25 γυναικες και 15 ζευγαρια,ολοι για μπιρι μπιρι ηταν.Ο φιλος μου εχει μιλησει με 50 ατομα,ουτε μια φαση δεν εκατσε.Βεβαια ειμαστε επαρχια αλλα και παλι τιποτα.Μονο ενα ζευγαρι ηθελε πραγματικα να το κανει,με ζαλισε στα τηλεφωνα για να γνωριστουμε.Πολυ καλο παιδι ο συζυγος αλλα η συγυγος δεν βλεποταν.Γυναικα της διπλανης πορτας,1,60,γυρω στα 100 κιλα με κοντο αγοριστικο μαλλι και απο φατσα δεν ελεγε τιποτα.Να ειχα να γαμησω απο τοτε που ηταν οι Γερμανοι στην Ελλαδα δεν θα μου σηκωνοταν.Εκτος και αν μερικοι νομιζουν οτι οι ανθρωποι της διπλανης πορτας ειναι γυναικες στο 1,75 στα 58 κιλα ξανθιες με 3αρι βυζι.

OP
OP
X

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
@Kostas(3) σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις. Σε πόλη είναι ίσως διαφορετικά τα πράγματα. Επίσης δεν νομίζω τα κορίτσια της διπλανής πόρτας να είναι όλα 1.60/100 κιλά με αγορίστικο μαλλί. Λίγο ακραίο;

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Δεν γύρευες καλλίτερα οπλοστάσιο πυρηνικών κεφαλών στη θήβα ρε μάγκα; :2funny::2funny::2funny:Δηλαδή έλα και λίγο στη θέση του φουκαρά του πυρφόρου, που τράβηξε των παθών του το (ν)τάραχο για να βρεί την ελλεηνίδα (ειδικά αν πρόκειται για ωραία μούνα όπως ζητάς), ύστερα αναγκάστηκε να τη φορτωθεί για μια ζωή για να έχει να ρίχνει λίγη πούτσα, εσύ τώρα θες να τη διαθέσει σε κάποιον από μας για να τη καρφοπεταλιάσει μπροστά στα έντρομα μάτια του...;
Βρες άλλον τρόπο να τον στείλεις τον έρμο· λιγότερο επώδυνο και ταχύτερο!
νομιζεις...
υπαρχει πολυ φαι για cuckold φασεις με εξαιρετικα μουνια εκει εξω.
αρκει να μην ψαχνεις στα kanesex και μαλακιες
οσο αφορα τα εντρομα ματια του... δεν εχεις καταλαβει οτι οι cuckold χυνουν κ απο τα ματια για το δουν αυτο, μη σκεφτεσαι σαν τυπικος παραδοσιακος συζυγος

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

το πραγματικο ερωτημα δεν ειναι γτ να θελεις να το κανεις αυτο... ειναι απλα το ερωτημα του ανθρωπου που τον αφηνει αδιαφορο αυτο, δλδ οπως καποιος φαντασιωνεται να το κανει σε αεροπλανο, και καποιος δεν αντιλαμβανεται την καυλα σε αυτο...

αξιζει απειρα παντως, κατα την ταπεινη μου εμπειρια.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
νομιζεις...
υπαρχει πολυ φαι για cuckold φασεις με εξαιρετικα μουνια εκει εξω.
αρκει να μην ψαχνεις στα kanesex και μαλακιες
οσο αφορα τα εντρομα ματια του... δεν εχεις καταλαβει οτι οι cuckold χυνουν κ απο τα ματια για το δουν αυτο, μη σκεφτεσαι σαν τυπικος παραδοσιακος συζυγος
Κάνε μου κονέ με έναν τόσο μαλάκα, που η γυναίκα του να είναι σε εμφάνιση από <!!6 και άνω!!> (γιατί οκ αρκετές παντρεμένες μπορεί να το ήθελαν ενδεχομένως ) και κάθε φορά που θα τη γαμάω θα σου καταθέτω μια ταρίφα μεταξουργείου (10€)!!

OP
OP
X

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Αρα αφού το Κανεσεξ είναι μαλακία, τότε που κυκλοφορούν; Swinger sites εξωτερικού;

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
@Kostas(3) σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις. Σε πόλη είναι ίσως διαφορετικά τα πράγματα. Επίσης δεν νομίζω τα κορίτσια της διπλανής πόρτας να είναι όλα 1.60/100 κιλά με αγορίστικο μαλλί. Λίγο ακραίο;

Δεν μιλαω για κοριτσια της διπλανης πορτας αλλα για παντρεμενες της διπλανης πορτας.Οσες παντρεμενες ξερω,απο την στιγμη που παντρευτηκαν εχουν χαλασει κατα πολυ και δεν μιλαω για 50 χρονων,για 30-35 το πολυ.Μολις δενει η αλλη τον γαιδαρο της δεν την ενδιαφερει πλεον η εμφανιση της,αρχιζει να μπαζει τα γατοκεφαλα και γινεται σαν φαλαινα.Βεβαια στην πολη ειναι αλλιως τα πραγματα (ισως),εχει κοσμο να την δει ενω στην επαρχια σου λεει ποιος να με δει?Δεν νομιζω να κραταει το σωμα της και την εμφανιση της σε καλη κατασταση η αλλη για να ψαχνεται στο kanesex.Μου φαινεται πολυ δυσκολο να εχει ο αλλος την γυναικα του,εμφανισημη με ωραιο σωμα και να γουσταρει να την πηδαει ο καθε ενας.Οτι υπαρχουν αντρες που φτιαχνονται με cuckold δεν το αμφισβητω αλλα απο την φαντασιωση μεχρι την πραγματικοτητα ειναι μια αποσταση απο εδω μεχρι την Κινα.

Pistolxxl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2021
Like
4.361
Πόντοι
446
Δεν μιλαω για κοριτσια της διπλανης πορτας αλλα για παντρεμενες της διπλανης πορτας.Οσες παντρεμενες ξερω,απο την στιγμη που παντρευτηκαν εχουν χαλασει κατα πολυ και δεν μιλαω για 50 χρονων,για 30-35 το πολυ.Μολις δενει η αλλη τον γαιδαρο της δεν την ενδιαφερει πλεον η εμφανιση της,αρχιζει να μπαζει τα γατοκεφαλα και γινεται σαν φαλαινα.Βεβαια στην πολη ειναι αλλιως τα πραγματα (ισως),εχει κοσμο να την δει ενω στην επαρχια σου λεει ποιος να με δει?Δεν νομιζω να κραταει το σωμα της και την εμφανιση της σε καλη κατασταση η αλλη για να ψαχνεται στο kanesex.Μου φαινεται πολυ δυσκολο να εχει ο αλλος την γυναικα του,εμφανισημη με ωραιο σωμα και να γουσταρει να την πηδαει ο καθε ενας.Οτι υπαρχουν αντρες που φτιαχνονται με cuckold δεν το αμφισβητω αλλα απο την φαντασιωση μεχρι την πραγματικοτητα ειναι μια αποσταση απο εδω μεχρι την Κινα.
Στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο να βρεις cuckolds husbands ,και hotwifes..

Pistolxxl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2021
Like
4.361
Πόντοι
446
Γενικά οι hotwives είναι κατά το πλείστον 40φευγα.. Ακόμα και στ USA που είναι πολύ διαδεδομένο το cuckolding.. Δύσκολο να βρεις hotwife ,κάτω από 40..

AGNWSTOS89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
7
Like
679
Πόντοι
301
Υπάρχουν πολλα ζευγαρια στο φβ εγω κανει αρκετές φασεις εκει μεσα και εχει και καποια που ειναι πολύ δυνατα αρκει να ψαχτεις

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
231
Πόντοι
0
Το καλύτερο site για αυτό που ψάχνεις είναι το sdc. Μακράν το κορυφαίο site για swinging και cuckold φάσεις. Αποδεκτό είναι και το erodate. θα βρεις αρκετά ζευγάρια που να γουστάρουν τέτοιες φάσεις

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
231
Πόντοι
0
Υπάρχουν πολλα ζευγαρια στο φβ εγω κανει αρκετές φασεις εκει μεσα και εχει και καποια που ειναι πολύ δυνατα αρκει να ψαχτεις
Στο facebook δεν εχω εντοπίσει κάποια ανάλογη σελίδα. Αν ξέρεις ενημερωσέ μας. Θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν πολύ καλές περιπτώσεις αν ψαχτείς. Είτε σαν ζευγάρι, είτε σαν single man αρκεί να είσαι ευπαρουσίαστος και με τρόπους...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.000
Πόντοι
736
"ουτε μια φαση δεν εκατσε" σωστός έχεις δίκιο συναγωνιστή !! έτσι είναι !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom