Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ξέρεις ο μαλάκας μένει μαλάκας γιατί βρίσκει μαλάκες που ναι μεν από πίσω του τα χώνει αλλά στην κρίσιμη
στιγμή,ήτοι την ώρα της εργασίας τον έχει στα ώπα ώπα αντί και να του πεί "σάλτα και γαμήσου αρχίδι"

Για χρόνια,όλα μου βασικά της επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην Ελλάδα,ήμουν αυτεπάγγελτος.Οπότε είπα
όταν πάω στην Γερμανία θα ψάξω να βρώ την αξιοπρέπεια εκεί που θα δουλεύω και μετά τα λεφτά τα οποία είναι
βεβαίως σημαντικά αλλά όχι σημαντικότερα από μένα.

Διαφορετικά,θα λές τις εμπειρίες σου απ τη Γερμανία όπως οι μαλακίες που γράφει ο φίλος εδώ,οι σεφ κοιτάνε να
βγάλουν το μάτι,ανταγωνισμός και αρχιδιές διάφορες.

Στην κουζίνα που είμαι εγώ,μιλάμε για πραγματική δουλειά,έχει πήξει το μουνί μου,αλλά φαντάσου ο ένας να ήθελε να
βγάλει το μάτι του άλλου  :pipa3:
Αυτό που πραγματικά συμβαίνει,ο καθ ένας δίνει τον καλύτερο εαυτό του και όλοι βοηθάνε τον άλλον πρός όφελος
της παραγωγικότητας,η συναδελφικότητα αξιολογείται απ τους ίδιους τους υπαλλήλους (βέβαια εγώ δεν ξέρω τόσο καλά γερμανικά)
και αναρτάται στα αποδυτήρια και τον τελευταίο καιρό κινείται στο 100% και όταν ένα 15ήμερο ήταν στο 80κάτι το αφεντικό ζήτησε
να βρεθούμε όλοι να συζητήσουμε τι φταίει.

Όταν κάτι χρειάζομαι ο λατζέρης το λέω να το σημειώσει ο σεφ,προχθες του είπα θέλω μια βεντούζα τουμποφλό να
σημειώσει,βέβαια και αυτός είχε λάσκα εκείνη την ώρα,πήγε στην αποθήκη και μου λέει είχαμε.Τι εννοώ;Κανένας δεν γράφει
στ αρχίδια του κανέναν.
εκείνη την ώρα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
πώς λέγεται η βεντούζα τουμποφλό στα γερμανικά;

χαχα,μας γάμησες.Επειδή χαμπάρι δεν έχω,απλά είχα την παλιά την ξεσκισμένη στα χέρια μου
και του είπα απλά  σε μετάφραση βέβαια "μπορείς να γράψεις ένα τέτοιο πράγμα και να παραγγείλεις ένα καινούριο; "

Εντάξει λάτζα δουλεύω δεν διδάσκω και σε πανεπιστήμιο

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
γαμώτο φαντάστηκα κανένα tuboflo ausflucken

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Παραλίμνιε έχεις ακόμα έναν που περιμένει με ανυπομονησία την συνέχεια,να ξέρεις. :)

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Μας εγραψε κανονικα ή ειναι ακομα Ελλαδα

nikosss2341

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2016
Like
12
Πόντοι
0
Που εισαι ρε παραλιμνιε μην μας αφηνεις σε αγωνια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
αντε τυπε , βρες λιγο χρονο να συνεχισεις το γραψιμο  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Το λεωφορειο του ΚΤΕΛ μας αφησε στην,  ο θεός να την κανει, εθνικη Κορίνθου – Πατρών  στον κομβο που πριν από περιπου ένα χρονο περίμενα τον Τάκη να ερθει να με παει στο χωριό. Κατεβήκαμε από την εθνικη, καλεσαμε ταξι και ναμαστε στο χωριο. Η μάνα μου μας περιμενε στην εξωπορτα.  Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και ανεβηκαμε στο πανω σπίτι να αφήσουμε τα πραγματα μας. Το σπιτι ηταν πεντακαθαρο, το κρεβατι στρωμενο μεχρι και ξυλα για το τζακι είχε κουβαλησει η μανα μου. Αφου τακτοποιησαμε τα πραγματα μας κατεβηκαμε για φαγητό. Φαγαμε και κουρασμενοι όπως ημασταν από το ταξιδι την πεσαμε κατευθειαν για ύπνο.
Την άλλη μέρα ξυπνησαμε νωρις. Πρωτη σηκωθηκε η η Σοφία, πηγε στην κουζίνα κι εκανε καφε. Με ξυπνησε και μου εφερε τον καφέ στο κρεβατι. Σηκωθηκα, εριξα λίγο νερο στο πρόσωπο μου κι αραξαμε στο μπαλκόνι. Δεν έκανε πολύ κρυο.

-Θελω να πάμε σε αυτό το βουνο, ειπε, δειχνοντας την κορυφή απεναντι.
-Πρωτα πρωινο, μετά βολτα στο χωριό  και μετα θα παμε οπου θελεις, απαντησα, δινοντας της ένα φιλί.
-ΟΚ.
Κι ετσι καναμε. Φαγαμε, περασαμε μια βόλτα με τα πόδια από την πλατεία του χωριου οπου υπηρχαν λιγα άτομα, πήραμε το ΧΤ από τον ξαδερφο και φύγαμε για το βουνο.  Μετα από κανα 20 λεπτο διαδρομή σταματήσαμε σε μια πηγη να πιουμε νερό και να καπνισουμε.  Στη διαδρομη σταματησαμε αρκετες φορές για να μαζεψω χορτα.  Χρειαστηκαμε πάνω από μια ωρα για να φτασουμε σχεδον ως την κορυφη του βουνού οπου υπηρχε ένα μικρος οικισμός. Κατσαμε στο αδειο καφενειο ήπιαμε 2 τσιπουρα και καφε και πηραμε το δρόμο της επιστροφης. Η Σοφία ηταν ενθουσιαμενη από το τοπίο. Ακόμα πιο ενθουσιασμενη ηταν  από την υποδοχη που της επεφύλαξαν οι φιλοι και οι συγχωριανοι το βράδυ  στο καφενειο ψησταρια.
Ο ξαδερφος ειχε ενημερωσει ότι βρισκομουν στο χωριο και μάλιστα με γυναικα Ευρωπαία και εστησε ένα μινι πανηγύρι για εμας στο καφενείο. Να τα τσίπουρα και τα κρασια, να και το κοντοσουβλι, τα χορτα και οι μπριζόλες. Η Σοφία κατενθουσιασμένη προσπαθουσε να επικοινωνήσει με τους συνδαιτυμόνες κι επεμενε πως από το λιγο που βρισκεται στην Ελλάδα δεν ειδε φτωχεια. Ελεγε και ξανά ελεγε ότι τις λιγες ωρες που βρεθηκε στην Αθήνα ειδε όλα τα μαγαζια γεμάτα κόσμο.
Κι εγώ της ελεγα : Ετσι είναι αγάπη μου, μια χαρα περνουν οι Ελληνες, με χρυσα κουτάλια τρώμε, κι αν καποιοι από εμας μεταναστευουν το κανουν από χόμπι κι όχι από αναγκη.

Οι επομενες μερες ειχαν ξενάγηση στην πολη που δουλευα, σε γειτονικά χωρια, στο χωριο του πατέρα μου, βολτες στη θαλασσα επισκεψεις σε συγγενεις κι εξοδους με φιλουςες.  Η Σοφία περνουσε καλα και το έδειχνε. Ειχε απιστευτη ενεργεια. Τακτοποιουσε το σπιτι, προσπαθούσε να βοηθησει τη μανα μου στις δουλειες, ρωτούσε συνεχεια τι αυτό, πως εκεινο, γιατί το άλλο, ταιζε τις γατες, το σκυλί.  Εγω ειχα αρχίσει να βαριέμαι.

Επισκέπτης
Κατά ένα περίεργο λογο στη Σοφία άρεσε πολύ να καθομαστε στο καφενειο ψησταρια του χωριού. Ιδιαίτερα τα πρωινα που δεν ειχε κόσμο καθώς οι περισσότεροι ήσαν στα χωράφια. Πίναμε τον καφέ μας και μετα εγω το εριχνα στα ούζα κι αυτή έπαιρνε ένα ποτηρι λευκο κρασί κι απολαμβάναμε την ηρεμια του χωριού.  Η ηρεμία αυτή όμως οσο κι αν την ειχα αναγκη με κουραζε. Ηθελα και λιγη δράση.  Ετσι ένα βραδυ καθως επιστρεφαμε στο χωριό από την πολη, της ειπα ότι ηθελα να επισκευτω ένα φιλο μου σε διπλανό χωριο. Την ρωτησα μαλιστα αν θα ηθελε να ερχοταν μαζι μου.  Αν δεχοταν ειχα εναλλακτικό σχεδιο, θα πηγαιναμε οντως σε ένα διπλανο χωριο που ειχα γνωστούς και απλα θα πιναμε μπύρες στο καφενειο.
Προτίμησε να την παω σπιτι. Ανεβήκαμε μαζι πανω. Εστριψα ένα μπαφο, αρωματίστηκα και ξεκίνησα για το bar της Λετας.  Ηθελα να δω τη Λετα, το μαγαζι αν ειχε κοπελες καινουριες και τη Λίτσα. Καθως οδηγουσα προς το μαγαζι της Λετας πινοντας τον μπαφο μου, ημουν καπως ανησυχος. Πως θα με αντιμετωπιζε η μικρη ? Δεν της ειχα εξηγηθεί καλα. Της ειχα ταξει ότι θα την εφερνα στο Βερολίνο κι αφου τη γαμησα την ειχα γραψει στ΄αρχίδια μου. Ουτε ένα τηλέφωνο στον ένα χρονο που ειχα να τη δω.

Εφτασα στη διασταυρωση που βρισκοταν το μαγαζι. Ουτε ένα αμαξι παρκαρισμενο εξω. Μπηκα φουριοζος στη σκοτεινη αιθουσα. Διεκρινα 2 φιγουρες στην ακρη της μπαρας. Ησαν οι μοναδικοι πελατες. Η Λετα κλασικα πισω από τη μπαρα και στα αριστερα μόνη της μια απροσδιοριστου ηλικιας γυναίκα. Ουτε η σαπια Βουλγάρα, ούτε η Γεωργία και φυσικα ουτε η μικρη η Λιτσα. Χαιρέτησα τη Λετα και της ζητησα μια μπυρα. Μεθυσμενη καθως ηταν άργησε να καταλαβει ποιος ημουν.  Όταν εφερε την μπυρα καταλαβε ποιον ειχε απεναντι της και ορμησε πανω μου και με φίλησε.  Βρωμούσε αλκοολ και τσιγαριλα. Την χαιδεψα στην πλάτη.  Αρχισαμε την συζητηση. Τη ρωτησα που είναι οι άλλες κοπελες. Μου ειπε ότι σταματησαν. Οι μπάτσοι της ειχαν κλεισει το μαγαζι για 3 μηνες, δουλεια δεν ειχε καθόλου και σκεφτοταν να το κλεισει οριστικα.  Φωναξε τη γυναικα που καθόταν μονη της στην αριστερη ακρη της μπαρας, να ερθει να κατσει μαζι μας. Ηρθε. Ηταν μια Αλβανίδα λιγο πανω από τα 40 ψιλο-ασχημη και με μεγαλο κωλο.  Κερασα και τις δυο ουίσκι. Μιλουσαμε για την κατασταση στην Ελλάδα, για τη ζωη στη Γερμανία και πίναμε. Αυτές ουισκι κι εγω μπυρα και σφηνάκια τσιπουρο.  Ολως τυχαιως το χερι μου ακουμπησε στο χοντρό μπουτι της Αλβανίδας. Δεν εκανε καμια κινηση να το απομακρυνει.  Ξυπνησε μεσα μου ο πουτανιαρης. Ειχα μια ωραια γκομενα να με περιμένει σπιτι, κανα 20λεπτο από εδώ που βρισκόμουν κι αντι να ειμαι μαζι της, αρχιζα να κάνω παιχνιδι με την Αλβανιδα.
Συνεχισα να ακουμπαω το μπουτι της Αλβανιδας, παντα τυχαια και κάθε φορα αφηνα όλο και περισοτερο χρονο το χέρι μου στο μπούτι της. Σε κάποια φαση την χαιδεψα στη μεση πανω από τον κωλο της. Δεν αντιδρουσε, μονο ελεγε για τις δουλειές που εχει κανει και ποσο δυσκολη έγινε η ζωη στην Ελλαδα.
Εδώ ειμαστε σκέφτηκα, με κανα δυο ποτα ακομα και κανα 20 ευρώ θα μου παρει μια πιπα στο αγροτικο.  Δεν ειχα καμια ορεξη να αρχίσω να ταζω, ερωτες, Γερμανιες και λοιπες μαλακιες που ειχα αριαδιασει στην μικρη πριν ένα χρόνο.  Ηθελα μονο λιγη καλτιλα. Να πιω τα ξυδια μου και να μου πάρει ενα τσιμπουκι η Αλβανίδα.

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Κατά ένα περίεργο λογο στη Σοφία άρεσε πολύ να καθομαστε στο καφενειο ψησταρια του χωριού. Ιδιαίτερα τα πρωινα που δεν ειχε κόσμο καθώς οι περισσότεροι ήσαν στα χωράφια. Πίναμε τον καφέ μας και μετα εγω το εριχνα στα ούζα κι αυτή έπαιρνε ένα ποτηρι λευκο κρασί κι απολαμβάναμε την ηρεμια του χωριού.  Η ηρεμία αυτή όμως οσο κι αν την ειχα αναγκη με κουραζε. Ηθελα και λιγη δράση.  Ετσι ένα βραδυ καθως επιστρεφαμε στο χωριό από την πολη, της ειπα ότι ηθελα να επισκευτω ένα φιλο μου σε διπλανό χωριο. Την ρωτησα μαλιστα αν θα ηθελε να ερχοταν μαζι μου.  Αν δεχοταν ειχα εναλλακτικό σχεδιο, θα πηγαιναμε οντως σε ένα διπλανο χωριο που ειχα γνωστούς και απλα θα πιναμε μπύρες στο καφενειο.
Προτίμησε να την παω σπιτι. Ανεβήκαμε μαζι πανω. Εστριψα ένα μπαφο, αρωματίστηκα και ξεκίνησα για το bar της Λετας.  Ηθελα να δω τη Λετα, το μαγαζι αν ειχε κοπελες καινουριες και τη Λίτσα. Καθως οδηγουσα προς το μαγαζι της Λετας πινοντας τον μπαφο μου, ημουν καπως ανησυχος. Πως θα με αντιμετωπιζε η μικρη ? Δεν της ειχα εξηγηθεί καλα. Της ειχα ταξει ότι θα την εφερνα στο Βερολίνο κι αφου τη γαμησα την ειχα γραψει στ΄αρχίδια μου. Ουτε ένα τηλέφωνο στον ένα χρονο που ειχα να τη δω.

Εφτασα στη διασταυρωση που βρισκοταν το μαγαζι. Ουτε ένα αμαξι παρκαρισμενο εξω. Μπηκα φουριοζος στη σκοτεινη αιθουσα. Διεκρινα 2 φιγουρες στην ακρη της μπαρας. Ησαν οι μοναδικοι πελατες. Η Λετα κλασικα πισω από τη μπαρα και στα αριστερα μόνη της μια απροσδιοριστου ηλικιας γυναίκα. Ουτε η σαπια Βουλγάρα, ούτε η Γεωργία και φυσικα ουτε η μικρη η Λιτσα. Χαιρέτησα τη Λετα και της ζητησα μια μπυρα. Μεθυσμενη καθως ηταν άργησε να καταλαβει ποιος ημουν.  Όταν εφερε την μπυρα καταλαβε ποιον ειχε απεναντι της και ορμησε πανω μου και με φίλησε.  Βρωμούσε αλκοολ και τσιγαριλα. Την χαιδεψα στην πλάτη.  Αρχισαμε την συζητηση. Τη ρωτησα που είναι οι άλλες κοπελες. Μου ειπε ότι σταματησαν. Οι μπάτσοι της ειχαν κλεισει το μαγαζι για 3 μηνες, δουλεια δεν ειχε καθόλου και σκεφτοταν να το κλεισει οριστικα.  Φωναξε τη γυναικα που καθόταν μονη της στην αριστερη ακρη της μπαρας, να ερθει να κατσει μαζι μας. Ηρθε. Ηταν μια Αλβανίδα λιγο πανω από τα 40 ψιλο-ασχημη και με μεγαλο κωλο.  Κερασα και τις δυο ουίσκι. Μιλουσαμε για την κατασταση στην Ελλάδα, για τη ζωη στη Γερμανία και πίναμε. Αυτές ουισκι κι εγω μπυρα και σφηνάκια τσιπουρο.  Ολως τυχαιως το χερι μου ακουμπησε στο χοντρό μπουτι της Αλβανίδας. Δεν εκανε καμια κινηση να το απομακρυνει.  Ξυπνησε μεσα μου ο πουτανιαρης. Ειχα μια ωραια γκομενα να με περιμένει σπιτι, κανα 20λεπτο από εδώ που βρισκόμουν κι αντι να ειμαι μαζι της, αρχιζα να κάνω παιχνιδι με την Αλβανιδα.
Συνεχισα να ακουμπαω το μπουτι της Αλβανιδας, παντα τυχαια και κάθε φορα αφηνα όλο και περισοτερο χρονο το χέρι μου στο μπούτι της. Σε κάποια φαση την χαιδεψα στη μεση πανω από τον κωλο της. Δεν αντιδρουσε, μονο ελεγε για τις δουλειές που εχει κανει και ποσο δυσκολη έγινε η ζωη στην Ελλαδα.
Εδώ ειμαστε σκέφτηκα, με κανα δυο ποτα ακομα και κανα 20 ευρώ θα μου παρει μια πιπα στο αγροτικο.  Δεν ειχα καμια ορεξη να αρχίσω να ταζω, ερωτες, Γερμανιες και λοιπες μαλακιες που ειχα αριαδιασει στην μικρη πριν ένα χρόνο. [size=10pt] Ηθελα μονο λιγη καλτιλα. Να πιω τα ξυδια μου και να μου πάρει ενα τσιμπουκι η Αλβανίδα. [/size]      :rockon: :rockon: :rockon:

Ελειψες ρε φιλαρα απο το μπου.Καλως ηλθες

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ναι ρε Παραλίμνιε μορφή!

Επισκέπτης

H Ιωάννα όπως μου συστήθηκε η Αλβανίδα συνεχισε να παραπονιέται για τη ζωη στην Ελλαδα.  Δεν εβρισκε μια μονιμη δουλεια κι όταν εβρισκε κατι τα μεροκάματα ησαν τοσο χαμηλα που δεν μπορουσε να καλυπτει τις υποχρεωσεις της. Ειχε κι ένα γιο μου ειπε που πηγαινε σχολειο. Ο αντρας της την παρατησε και ζουσε σε καποιο νησι. Παραπονιόταν επισης ότι το μαγαζί της Λετας δεν ειχε δουλεια και οι πελατες δεν κερνούσαν ποτα.
Της προτεινα να παρει το ποτο της και να παμε να κατσουμε στον καναπε που ηταν καπως πιο σκοτεινά.

-Ααα, σου αρεσει στο σκοταδι εσενα.  Εισαι πονηρούλης…..
Ηπιε με μια ρουφηξιά οσο ουισκι ειχε στο ποτηρι της παραγγέλλαμε ακομα ένα γύρο και πηγαμε να κατσουμε στον καναπε.
Το σημειο που βρισκοταν ο καναπες ηταν επίτηδες φαντάζομαι, το πιο σκοτεινο σημειο του μαγαζιου. Εκεί οι πελατες μπορουσαν να κανουν παιχνιδι με τα κοριτσια του μαγαζιου. Όταν υπηρχαν κοριτσια στο μαγαζι. Όχι πως αν καθομασταν στο bar θα ηπηρχε προβλημα. Οι δυο πελατες μαλλον θα εφευγαν σε λίγο αφου εδώ και ωρα δεν παραγγελναν κατι να πιουν και η Λέτα δεν θα ειχε πρόβλημα να γαμησω την Αλβανίδα στη μεση το μαγαζιου της αρκεί να παραγγέλλαμε ποτα.
Κατσαμε στον καναπε ειπαμε κανα δυο μαλακίες κι αρχισα να τη χαιδευω στα μπουτια και στον κωλο. Αρχισε να κανει τη δυσκολη. Περασα το χερι μου κατω από την μπλουζα της και επιασα τα βυζία της. Μου το τραβηξε.

-Ti τρεχει δε με γουσταρεις ?
-Όχι αυτά εδώ.
-Γιατι όχι εδώ ? Τοτε που ?
-Μας βλεπουν. Αυτοι οι δυο εκει με ξερουν. Τι θα πουν αν βλεπουν αυτά που κανεις ?
Μαλιστα σκεφτηκα, την ενδιαφερει και η γνωμη των τελειωμένων βλαχο-μπεκριδων. Πεσαμε σε σοβαρο κοριτσι.

-Αυτοι εκει δεν βλεπουν ουτε την πορτα για να φυγουν με τοσο που εχουν πιει, της είπα.
-Κατσε φρονιμα μεχρι να φυγουν.
-Κι αν αργησουν ?
-Τοτε τιποτα, ειπε και γελασε.
Σε γουσταρω, της ειπα κι επιασα το χέρι της και το εβαλα πανω στον καυλώμενο πουτσο μου.

-Ουου, εχεις γκαβλες.
-Εσυ με καυλωνεις.
Συνεχισα να τη χαμουρευω, πεσαν και μερικα γλωσσοφιλα. Της πηρα κι άλλο ποτο.
Αρχισε να μου λεει παλι για τα προβληματα της. Με τι δυσκολια πληρωνει το ενοικιο, ότι ο γιος της ζηταει συνεχως λεφτα κτλ. Κτλ.  Εγω ρουφουσα αργα την μπυρα μου και χουφτωνα μια τα βυζιά της και μια τις μπουταρες της.
Οι τυποι που καθονταν στο bar αποφασισαν να ξεκουμπιστούν. Πληρωσαν, καληνυχτισαν και πηγαν προς την πόρτα τρεκλιζοντας.
Η Λετα ειπε ότι αφου δεν ειχε δουλεια θα εκλεινε και μας ρωτησε τι θα καναμε εμεις.

-Τι θα γινει μ΄εμας  ? ρωτησα την Ιωαννα.
-Τι θελεις ?
-Να σε γαμησω.
-Χαχαχα, δεν κανω εγω τετοια πραμματα.
-Παμε σπιτι σου.
-Σπιτι μου ? Τρελός εισαι ? Είναι το παιδι εκει.
-Παμε να αραξουμε στο αμαξι μου τοτε.
-Όχι θα πάρω ταξι με τη Λέτα, ποιος θα με παει σπιτι μετα ?
-Εγώ θα σε παω.
-Δε ξερω, δεν σε ξερω κιόλας, σημερα σε πρωτο βλέπω…….
Την πρέσαρα λιγο ακομη αλλα συνεχισε να αρνείται τις ανηθικες προτασεις μου. Βαρεθηκα. Σηκωθηκα από τον καναπε, πηγα στο bar και ζητησα από τη Λέτα μια ακομα μπυρα κι ένα σφηνακι τσιπουρο.

-Βαλε κι εσυ κατι να πιεις, της ειπα.
-Θα βάλω, αλλα αυτά είναι από μενα.
-Στην υγεία σου τοτε,
-Γεια μας.  Ιωάννα, έλα να πιουμε ένα ακομα πριν φυγουμε, φωναξε στην Αλβανίδα. Η οποια ηρθε στο bar, πηρε ένα σκαμπο κι αραξε δίπλα μου.

Επισκέπτης
Εσκυψα προς το μέρος της Ιωάννας και της ειπα σιγά :
-Mωρο μου θα ηθελα πολύ να χωσω το χοντρό καύλι μου στη μουναρα σου, αλλα αφού δε με γουσταρεις, πινω το τσιπουρακι μου και σας χαιρετω.

Αρχισε πάλι να μου λεει τα γνωστα.  Λειπουν λεφτα για το νοικι, εδώ οι αντρες σπάνια κερνανε κι όταν πινουν ζητουν sex κι ότι αυτή δεν είναι πουτανα να πηγαινει με τον καθενα και δεν μου αρεσει αυτή η δουλεια αλλά και μεροκαματα δεν βρισκω και μπλα..μπλα..μπλα και τα λοιπα και …. Καπου ανάμεσα σε όλα αυτά ακουσα και κατι σαν :
-Και θα με πας σπιτι μου αν θα φυγουμε μαζι ?
-Εννοειται
-Ας παμε μαζι τότε…….

Πηγαινοντας προς το αγροτικο  που ηταν παρκαρισμενο καπως μακριά και καβατζωμενο ώστε να μην είναι ορατο από αδιακριτα βλέμματα, την επιασα από το χερι. Περπατησαμε για λιγο πιασμενοι χερι με χερι. Αλλα ηθελα να κατουρήσω. Περασα τον δρόμο εφτασα στην ακρη ενός γκρεμου  κι αρχισα το κατούρημα. Μπρος μου ο γκρεμος και χαμηλα κάτω η πολη με τα φωτα της. Αυτό το σημειο εχει την τελεια θέα!!!!
Ξεκλείδωσα το αμαξι αμιλητος και μπηκαμε μεσα. Εκανε κρυο και το αμαξι  ηταν σαν ψηγειο. Εβαλα μπρος περιμενα λιγο να ζεσταθεί,, ανοιξα  καλοριφερ να ζεσταθουμε. Θα γουσταρα να μου έπαιρνε πιπα εδώ. Να με τσιμπουκωνει η Αλβανίδα και να χαζευω τη θεα με τα φωτα της πολης.
Δεν ειχαμε ανταλλαξει κουβεντα ακομα, που παμε, τι θα κάνουμε. Μονο της χαιδευα το μπούτι που και που.
Ανοιξα το ντουλαπακι να δω αν εχω καποτες καβατζα.

Τι ψαχνεις ? με ρωτησε.
-Να δω αν εχω τσιγάρα.
-Θα παρεις στην πολη και τσιγαρα και ότι άλλο χρειαζομαστε. Αντε ξεκίνα γιατι πειναω.
-Που θα παμε ?
-Εχει ένα ξενοδοχειο μπαινοντας στην πόλη. Εκει θα παμε.
-Δεν εχεις πρόβλημα, δεν σε γνωριζουν ?
-Εχω ξανα παει και όχι δεν εχω προβλημα αμα μου δωσεις 200 ευρώ.

Νομισα πως δεν ακουσα καλα. Το μπαζο μου ζητουσε 200 ευρω για να τη γαμησω ? Την ρωτησα αν ακουσα καλα το ποσό.
Ναι τοσα θελω ηταν η απαντηση της. Κι αρχισε παλι την κλάψα για τα μεροκαματα κτλ….κτλ….
Μα είναι δυνατόν να δωσει καποιος 200 ευρω για αυτή, σκεφτομουν, αλλα για να τα ζηταει κάποιοι θα της τα δινουν. Αυτά κανει η αγαμια στα χωρια σε αναγκαζει να δινεις  τρελα ποσά για να γαμησεις ένα μπαζο. Αλλα εγω ειχα γκομενα και στην τσεπη μου δεν μου ειχαν μεινει πανω από 30 ευρω + κατι ψιλά.
Θα μπορουσα να αρνηθω, να την παρατησω στην ερημια και να γυρισω στο χωριο μου, αλλα δεν ηθελα να τελειωσει ετσι αδοξα αυτή η τοσο ωραια βραδυα.  Αποφασισα να “παιξω τα ρεστα μου”.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
πολύ ωραια ΑΡΛΕΚΙΝ για αντρες γραφετε εδώ στο bou.com μπραβο μπραβο  :coffee: :coffee: :coffee:

laispodias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
169
Πόντοι
286
Εσκυψα προς το μέρος της Ιωάννας και της ειπα σιγά :
-Mωρο μου θα ηθελα πολύ να χωσω το χοντρό καύλι μου στη μουναρα σου, αλλα αφού δε με γουσταρεις, πινω το τσιπουρακι μου και σας χαιρετω.

Αρχισε πάλι να μου λεει τα γνωστα.  Λειπουν λεφτα για το νοικι, εδώ οι αντρες σπάνια κερνανε κι όταν πινουν ζητουν sex κι ότι αυτή δεν είναι πουτανα να πηγαινει με τον καθενα και δεν μου αρεσει αυτή η δουλεια αλλά και μεροκαματα δεν βρισκω και μπλα..μπλα..μπλα και τα λοιπα και …. Καπου ανάμεσα σε όλα αυτά ακουσα και κατι σαν :
-Και θα με πας σπιτι μου αν θα φυγουμε μαζι ?
-Εννοειται
-Ας παμε μαζι τότε…….

Πηγαινοντας προς το αγροτικο  που ηταν παρκαρισμενο καπως μακριά και καβατζωμενο ώστε να μην είναι ορατο από αδιακριτα βλέμματα, την επιασα από το χερι. Περπατησαμε για λιγο πιασμενοι χερι με χερι. Αλλα ηθελα να κατουρήσω. Περασα τον δρόμο εφτασα στην ακρη ενός γκρεμου  κι αρχισα το κατούρημα. Μπρος μου ο γκρεμος και χαμηλα κάτω η πολη με τα φωτα της. Αυτό το σημειο εχει την τελεια θέα!!!!
Ξεκλείδωσα το αμαξι αμιλητος και μπηκαμε μεσα. Εκανε κρυο και το αμαξι  ηταν σαν ψηγειο. Εβαλα μπρος περιμενα λιγο να ζεσταθεί,, ανοιξα  καλοριφερ να ζεσταθουμε. Θα γουσταρα να μου έπαιρνε πιπα εδώ. Να με τσιμπουκωνει η Αλβανίδα και να χαζευω τη θεα με τα φωτα της πολης.
Δεν ειχαμε ανταλλαξει κουβεντα ακομα, που παμε, τι θα κάνουμε. Μονο της χαιδευα το μπούτι που και που.
Ανοιξα το ντουλαπακι να δω αν εχω καποτες καβατζα.

Τι ψαχνεις ? με ρωτησε.
-Να δω αν εχω τσιγάρα.
-Θα παρεις στην πολη και τσιγαρα και ότι άλλο χρειαζομαστε. Αντε ξεκίνα γιατι πειναω.
-Που θα παμε ?
-Εχει ένα ξενοδοχειο μπαινοντας στην πόλη. Εκει θα παμε.
-Δεν εχεις πρόβλημα, δεν σε γνωριζουν ?
-Εχω ξανα παει και όχι δεν εχω προβλημα αμα μου δωσεις 200 ευρώ.

Νομισα πως δεν ακουσα καλα. Το μπαζο μου ζητουσε 200 ευρω για να τη γαμησω ? Την ρωτησα αν ακουσα καλα το ποσό.
Ναι τοσα θελω ηταν η απαντηση της. Κι αρχισε παλι την κλάψα για τα μεροκαματα κτλ….κτλ….
Μα είναι δυνατόν να δωσει καποιος 200 ευρω για αυτή, σκεφτομουν, αλλα για να τα ζηταει κάποιοι θα της τα δινουν. Αυτά κανει η αγαμια στα χωρια σε αναγκαζει να δινεις  τρελα ποσά για να γαμησεις ένα μπαζο. Αλλα εγω ειχα γκομενα και στην τσεπη μου δεν μου ειχαν μεινει πανω από 30 ευρω + κατι ψιλά.
Θα μπορουσα να αρνηθω, να την παρατησω στην ερημια και να γυρισω στο χωριο μου, αλλα δεν ηθελα να τελειωσει ετσι αδοξα αυτή η τοσο ωραια βραδυα.  Αποφασισα να “παιξω τα ρεστα μου”.

Δωσε ρε φιλε συνεχεια στον λαο!Σε περιμενουμε πως και πως...

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Παραλιμνιε ακους? Δωσε ζωη στο μπου με το πονημα σου!!!!  Ξεροσταλιασαμε περιμενοντας (τι περιμενεις , να γινει σιριαλ σε καναλι?Αφου το Ε δεν πηρε αδεια).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom