Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
egrapses kayleaa !!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τελικα οι πουτανιαριδες εχουμε κρυφεσ χαρεσ!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  Υ.Γ ο καβαφης από της πουτανες στα λιμανια αρχισε να γραφει!!!!!!!!!

Συνημμένα

• ole.jpg
    ole.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 42

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Μαριε μπινε πουτανας γιε  :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΡΑΦΤΙΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΙΜΑΝΙ  το χεισ λεμε τυπε μου!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  νικοσ καβαδιας γκουγκλαρετε οι νεοτεροι και διβαστε την ιστορια του !!!!!!!!!!  λενε για μενα οι ναθτικοι που ζισαμε μαζι κτλ

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
.......
Πριν την έκρηξη, αν και άθεος, στράφηκα στο θεό και είπα : Θεέ μου αν υπάρχεις, αν με δοκιμάζεις δώσε μου τη δύναμη να περάσω κι αυτή τη δοκιμασία η δώσε μου την άδεια σου να τον λακτήσω. Δεν μου απάντησε ο Κύριος οπότε πήρα την αποφαση μόνος μου.

Τύπε, με όλο τον σεβασμό που ξέρεις ότι σου έχω, νόμιζα ότι είχες γίνει πιστός μετά από εκείνη την συνάντηση που είχες με τον παπά, που πήγες και σπίτι του και γνώρισες και την οικογένεια του.

Επισκέπτης
Ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο Βερολίνο αλλά και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας είναι η στέγη. Η αναζήτηση στέγης είναι γολγοθάς ειδικά για τους ξένους. Οι Γερμανοί ζητάνε ένα σωρό χαρτιά, π.χ. μισθοδοσία 3 τελευταίων μηνών όπου πρέπει να φαίνεται ότι περνεις τουλάχιστον τα τριπλάσια από το ενοίκιο, για να δουν αν μπορείς να πληρώνεις. Αν πάλι δεν έχεις αυτά που ζητούνε, θα πρέπει να εγγυθούν κάποιοι για σένα η να δόσεις 3 η 4 ενοίκια μπροστά.  
Κάποτε, αρχές Αυγούστου πήγαμε με την Τατιάνα να δούμε ένα σπίτι σε καλή περιοχή. Τότε δεν είχα ιδέα από Βερολίνο. Όντως η γειτονιά ήταν καθαρή, ήσυχη και το διαμέρισμα καλό. 37τμ με μπαλκονάκι, ξύλινο πάτωμα, παράθυρα, ψιλο-επιπλωμένο, με ίντερνετ, 390 ενοίκιο. Ευκαιρία. Μαζί μαs ήσαν αλλά 30 άτομα σχεδόν, υποψήφιοι ενοικιαστές  που είχαν έρθει να το δουν. Όλες οι φυλές του Ισραήλ που λέμε.
Για κάποιους λόγους, πολλούς φανταζομαι, δε με προτίμησαν για ενοικιαστή.
Τέλη Αυγούστου πηγαίνουμε στο Kreutzberg, να δούμε ένα άλλο. Ο νταραβεριτζής που είχε βάλει την αγγελία στο net Ελληνάρας, πονηρίδης όπως αποδείχτηκε. Μας υποδέχτηκε με τον Κλάους σε ένα άθλιο διαμέρισμα με ένα παράθυρο όλο κι όλο, με τρύπες στους τοίχους και στο πάτωμα. Είχε απαίτηση να δώσω 400 ευρώ η να του το φτιάξω με δικά μου έξοδα συν το χρόνο που θα ξόδευα, για να μου το αφήσει στα 360 για 6 μήνες και meta θα το πήγαινε πάλι στα 400. Για τους πρώτους 6 μήνες θα είχε η γκόμενα του, μια πατσαβουρα αγγλίδα, κλειδιά του σπιτιού και φυσικά δικαιώματα στο σπίτι. Μετά θα μπορούσα να είμαι εγώ ο διαχειριστής αυτού του διαμερίσματος.
Αυτές τις καταστάσεις τις έχω ζήσει αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει κι ούτε με ενδιαφέρει γιατί δεν έχω πρόβλημα στέγης όπως κάποιοι/ες άλλοι/ες.  
Στην αρχή ενδιαφερόμουν, όσο όμως άκουγα να λέει  τις μαλακίες του μια στα ελληνικά σε μένα και την άλλη στα γερμανικά στον Κλάους, άρχιζα να ξενερώνω. Κάποια στιγμή νοιώθω ότι έχω ξενερώσει τελείως με τη φάση και τον τύπο, οπότε του λέω :
-Δηλαδή ρε πατριώτη όταν λες ότι η κοπελιά σου που είναι υπευθυνη για το διαμέρισμα θα έχει κλειδί, εννοάς ότι μπορεί ας πούμε να έρθει κανα βράδυ απροειδοποίητα και να ανοίξει την πόρτα. ?  
-Όχι βρε εσύ, αν χρειαστεί να έρθει, θα σε έχει ειδοποιήσει και δεν θα είναι ποτέ βράδυ.
-Και της έχεις ρε κολεγα τόση εμπιστοσύνη της λεγάμενης ? Κι άμα ας πούμε έρθει καμία μέρα για τον Χ λόγο και μετά της αρέσει κι ερχετε συνέχεια τi κάνουμε ?
Τι εννοείς με ρώτησε,  και το υφaki και το χαζό χαμόγελο του είχαν πάει περίπατο.
-Εννοώ ρε καυλιάρη ότι αν και δεν είναι του γούστου μου η τυπισα, αν μου ζητήσει να με επισκεφτεί για τον οποιοδήποτε λόγo, ενώ ξέρει ότι μένω εδώ μόνος, θα την κεράσω ώμο κρέας. Το έπιασες η θέλεις να γίνω πιο αναλυτικός και περιγραφικός ? Αλλά το κακό για σένα, αλλά και για μένα δεν είναι αυτό, αλλά το ότι μετά από αυτό  μπορεί να ερχετε συνέχεια εδώ.

Ο τύπος αρχίζει και φορτώνει αλλά κρατάει την ψυχραιμία του. Κάνει μια προσπάτεια να κρατήσει την κατάσταση σε πολιτισμένα όρια και πλέον μιλάει γερμανικά με τον Κλάους. Τους διακόπτω λέγοντας ότι δεν με ενδιαφέρει το σπίτι αλλά αφού έχουν το τηλέφωνο μου, μπορεί η κοπέλα να με πάρει οπότε θέλει τηλέφωνο να βγούμε για καφέ η ποτό. Στα αγγλικά για να καταλαβένει και η Αγγλίδα πατσαβουρίτσα.
η οποία χαμογελά ηλίθια, αλλά την κόβω να ψιλό-γουστάρει.
Τραβάω τον Κλάους να πηγαίνουμε, η βλαμενη Αγγλίδα κάτι έλεγε στον ελληνάρα στα αγγλικά. Πριν περάσω το κατώφλι του λέω : Χάρηκα που τα είπαμε πατριώτη.
Εγώ όχι και τόσο, μου απάντησε. Δεν ξέρω ίσως είμαι προκατειλημένος με αυτά που έχω δει εδώ, αλλά τον πατριώτη δεν τον έκοψα και και πολύ αρσενικό. Κλωτσιές που σου χρειάζονται παλιοκαριόλη είπα κι έφυγα.....

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
λες να την εχει για κραχτη και να περνει και απο κει μεροκαματο το μουνι? αλλα ελληνας πονηριδης τη περιμενεις? καλα εκανες Paralimnios πολυ καλα φιλε μπραβο σου

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο Βερολίνο αλλά και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας είναι η στέγη. Η αναζήτηση στέγης είναι γολγοθάς ειδικά για τους ξένους. Οι Γερμανοί ζητάνε ένα σωρό χαρτιά, π.χ. μισθοδοσία 3 τελευταίων μηνών όπου πρέπει να φαίνεται ότι περνεις τουλάχιστον τα τριπλάσια από το ενοίκιο, για να δουν αν μπορείς να πληρώνεις. Αν πάλι δεν έχεις αυτά που ζητούνε, θα πρέπει να εγγυθούν κάποιοι για σένα η να δόσεις 3 η 4 ενοίκια μπροστά. 
Κάποτε, αρχές Αυγούστου πήγαμε με την Τατιάνα να δούμε ένα σπίτι σε καλή περιοχή. Τότε δεν είχα ιδέα από Βερολίνο. Όντως η γειτονιά ήταν καθαρή, ήσυχη και το διαμέρισμα καλό. 37τμ με μπαλκονάκι, ξύλινο πάτωμα, παράθυρα, ψιλο-επιπλωμένο, με ίντερνετ, 390 ενοίκιο. Ευκαιρία. Μαζί μα ήσαν αλλά 30 άτομα σχεδόν, υποψήφιοι ενοικιαστές  που είχαν έρθει να το δουν. Όλες οι φυλές του Ισραήλ που λέμε.
Για κάποιους λόγους, πολλούς φανταζομαι, δε με προτίμησαν για ενοικιαστή.
Τέλη Αυγούστου πηγαίνουμε στο Kreutzberg, να δούμε ένα άλλο. Ο νταραβεριτζής που είχε βάλει την αγγελία στο net Ελληνάρας, πονηρίδης όπως αποδείχτηκε. Μας υποδέχτηκε με τον Κλάους σε ένα άθλιο διαμέρισμα με ένα παράθυρο όλο κι όλο, με τρύπες στους τοίχους και στο πάτωμα. Είχε απαίτηση να δώσω 400 ευρώ η να του το φτιάξω με δικά μου έξοδα συν το χρόνο που θα ξόδευα, για να μου το αφήσει στα 360 για 6 μήνες και meta θα το πήγαινε πάλι στα 400. Για τους πρώτους 6 μήνες θα είχε η γκόμενα του μια πατσαβουρα αγγλίδα, κλειδιά του σπιτιού και φυσικά δικαιώματα στο σπίτι. Μετά θα μπορούσα να είμαι εγώ ο διαχειριστής αυτού του διαμερίσματος.
Αυτές τις καταστάσεις τις έχω ζήσει αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει κι ούτε με ενδιαφέρει γιατί δεν έχω πρόβλημα στέγης όπως κάποιοι/ες άλλοι/ες.   
Στην αρχή ενδιαφερόμουν, όσο όμως άκουγα να λέει  τις μαλακίες του μια στα ελληνικά σε μένα και την άλλη στα γερμανικά στον Κλάους, άρχιζα να ξενερώνω. Κάποια στιγμή νοιώθω ότι έχω ξενερώσει τελείως με τη φάση και τον τύπο, οπότε του λέω :
-Δηλαδή ρε πατριώτη όταν λες ότι η κοπελιά σου που είναι υπευθυνη για το διαμέρισμα θα έχει κλειδί, εννοάς ότι μπορεί ας πούμε να έρθει κανα βράδυ απροειδοποίητα και να ανοίξει την πόρτα. ? 
-Όχι βρε εσύ, αν χρειαστεί να έρθει, θα σε έχει ειδοποιήσει και δεν θα είναι ποτέ βράδυ.
-Και της έχεις ρε κολεγα τόση εμπιστοσύνη της λεγάμενης ? Κι άμα ας πούμε έρθει καμία μέρα για τον Χ λόγο και μετά της αρέσει κι ερχετε συνέχεια τi κάνουμε ?
Τι εννοείς με ρώτησε,  και το υφaki και το χαζό χαμόγελο του είχαν πάει περίπατο.
-Εννοώ ρε καυλιάρη ότι αν και δεν είναι του γούστου μου η τυπισα, αν μου ζητήσει να με επισκεφτεί για τον οποιοδήποτε λόγo, ενώ ξέρει ότι μένω εδώ μόνος, θα την κεράσω ώμο κρέας. Το έπιασες η θέλεις να γίνω πιο αναλυτικός και περιγραφικός ? Αλλά το κακό για σένα, αλλά και για μένα δεν είναι αυτό, αλλά το ότι μετά από αυτό  μπορεί να ερχετε συνέχεια εδώ.

Ο τύπος αρχίζει και φορτώνει αλλά κρατάει την ψυχραιμία του. Κάνει μια προσπάτεια να κρατήσει την κατάσταση σε πολιτισμένα όρια και πλέον μιλάει γερμανικά με τον Κλάους. Τους διακόπτω λέγοντας ότι δεν με ενδιαφέρει το σπίτι αλλά αφού έχουν το τηλέφωνο μου, μπορεί η κοπέλα να με πάρει οπότε θέλει τηλέφωνο να βγούμε για καφέ η ποτό. Στα αγγλικά για να καταλαβένει και η Αγγλίδα πατσαβουρίτσα.
η οποία χαμογελά ηλίθια, αλλά την κόβω να ψιλό-γουστάρει.
Τραβάω τον Κλάους να πηγαίνουμε, η βλαμενη Αγγλίδα κάτι έλεγε στον ελληνάρα στα αγγλικά. Πριν περάσω το κατώφλι του λέω : Χάρηκα που τα είπαμε πατριώτη.
Εγώ όχι και τόσο, μου απάντησε. Δεν ξέρω ίσως είμαι προκατειλημένος με αυτά που έχω δει εδώ, αλλά τον πατριώτη δεν τον έκοψα και και πολύ αρσενικό. Κλωτσιές που σου χρειάζονται παλιοκαριόλη είπα κι έφυγα.....

γενικα τωρα φιλε σε τι φαση εισαι?που μενεις που δουλευεις? παλευεται γενικα το βερολινο?

Επισκέπτης
γενικα τωρα φιλε σε τι φαση εισαι?που μενεις που δουλευεις? παλευεται γενικα το βερολινο?

Τώρα μένω σε μια μονοκατοικία που θα ζήλευαν και Γερμανοί, κάνω κανα δύο, τρία μεροκάματα τη βδομάδα οικοδομή με τον Μάρεκ τον Πολωνό. Τα λεφτά που βγάζω είναι ισα να περνάω, αλλά δεν περνάω και άσχημα. Έχω βρει τρόπους να συμπληρώνω το εισόδημα μου. Το Βερολίνο και γενικά η Γερμανία χωρίς τη γλώσσα η ανθρώπους να σε στηρίζουν, δεν παλευεται. Αλλά μην περνεις της μετρητής την δική γνώμη-άποψη γιατί δεν είμαι υπόδειγμα μετανάστη.
Θα με ταλαιπωρήσω αρκετά, θα πάω και σε άλλες πόλεις. Ήταν να την κάνω τώρα για Μόναχο αλλά το ανεβαλα για τα μέσα Νοέμβρη. Μετά Στουτγάρδη και μετά νότια Γαλία. Πιστευω ότι του χρόνου τέτοια εποχή, αν μου βγει το πρόγραμμα θα είμαι Μασάλια.
Αν δε μου βγει πίσω στο χωριό.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τώρα μένω σε μια μονοκατοικία που θα ζήλευαν και Γερμανοί, κάνω κανα δύο, τρία μεροκάματα τη βδομάδα οικοδομή με τον Μάρεκ τον Πολωνό. Τα λεφτά που βγάζω είναι ισα να περνάω, αλλά δεν περνάω και άσχημα. Έχω βρει τρόπους να συμπληρώνω το εισόδημα μου. Το Βερολίνο και γενικά η Γερμανία χωρίς τη γλώσσα η ανθρώπους να σε στηρίζουν, δεν παλευεται. Αλλά μην περνεις της μετρητής την δική γνώμη-άποψη γιατί δεν είμαι υπόδειγμα μετανάστη.
Θα με ταλαιπωρήσω αρκετά, θα πάω και σε άλλες πόλεις. Ήταν να την κάνω τώρα για Μόναχο αλλά το ανεβαλα για τα μέσα Νοέμβρη. Μετά Στουτγάρδη και μετά νότια Γαλία. Πιστευω ότι του χρόνου τέτοια εποχή, αν μου βγει το πρόγραμμα θα είμαι Μασάλια.

μαλιστα.δηλαδη ποσα χρηματα εβγαζες στο χωριο και ποσα παιρνεις εκει.Και αν παιρνεις παραπανω γερμανια με τα εξοδα ενοικια φαγητα κτλπ σου μενει τιποτα?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Paralimnios έχεις ρίξει τους ρυθμούς ! Περιμένουμε τη συνέχεια..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
οτι και να κανεις οι ευχές μου να σε συνοδεύουν οτι καλυτερο φιλε παραλίμνιε

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Η τελευταία ιστορία με το σπίτι και την αγγλιδα ήταν δυνατή... Συνέχισε το story άρχοντα...

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
αρχοντα , πουλα την ιστορια σου να την κανει ταινια ο Fincher να χεστεις στα φραγκα.Εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ (διαβασα ολο το θρεντ μονοκοπανια).
Περιμενουμε εναγωνιως τη συνεχεια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
εισαι μεγιστος αναμενουμε νεα σ

Επισκέπτης
Έχει ήδη μπει ο Σεπτέμβρης για τα καλά. Από τη δουλειά στο εστιατόριο έχω σταματήσει. Αλλά για αυτό θα γράψω αργότερα. Μια μέρα που δεν είχα τι να κάνω, παίρνω τηλέφωνο τον Τεο. Τον τύπο που είχα γνωρίσει στο αεροπλάνο. Ίσοs είχε καμία δουλειά για μένα υπόψιν του. Δεν είχα καταφέρει να τον συναντήσω καθόλου όσο βρισκόμουν στο Βερολίνο. Ήξερα ότι δούλευε οικοδομές και τον φιλοξενούσε ένας συγγενής του.
Τον ρώτησα πως τα πάει, αν δουλευει και γιατί δεν πήρε κανα τηλέφωνο.
-Αστα φιλαράκο, δεν πάω καλά. Είμαι ένα βήμα πριν γυρίσω πίσω.
-Από τώρα ρε, γιατί ?
-Γαμάτα σου λέω, ούτε δουλειά έχω, ούτε λεφτά, ούτε σπίτι.
-Τι λες ρε φίλε ? Εσύ μου είχες πει ότι δούλευες στις οικοδομές. Τi παίχτηκε και τώρα είσαι se αυτή την κατάσταση ?

Άρχισε να μου λέει την ιστορία του, ώσπου τον διέκοψα και του πρότεινα να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά. Τον ρώτησα που ήταν, κοίταξα στο net τη διαδρομή και κανονίσαμε να βρεθούμε σε μιάμιση ώρα.
Μου πήρε πάνω από μιάμιση ώρα να φτάσω στην περιοχή που βρισκόταν. Αράξαμε σε ένα cafe  κι αρχίσαμε να τα λέμε. Με ρώτησε πως τα πάω με τη δουλειά και του είπα ότι είχα σταματήσει. Του εξήγησα τους λόγους και του είπα και όσα είχαν γίνει στην ελληνική ταβέρνα που δούλευα.
Του ζήτησα να μου πει τα δικά του κι άρχισε να μου εξιστορεί τι είχε κι αυτός περάσει στους 2 μήνες που ήμασταν εδώ.
Είχε έρθει 49 χρόνων άνθρωπος με την προοπτική να τον φιλοξενεί ένας μακρινός συγγενής του και να δούλευε σε οικοδομές. Αυτό ήξερε να κάνει ο άνθρωπος, αλλά στην Ελλάδα δουλειά δεν έβρισκε. Είχε και οικογένεια και πήρε την απόφαση να έρθει εδώ.
Έπιασε δουλειά σχεδόν αμέσως γιατί είχε έρθει από Ελλάδα  μιλημένος, αλλά το αφεντικό (Έλληνας) δεν τον πλήρωνε. Του έδινε όλο έναντι. Κάποια στιγμή το αφεντικό του είπε ότι θα σταματούσαν για ένα μικρό διάστημα γιατί θα πήγαινε σε άλλη πόλη να κλείσει μια μεγάλη δουλειά και όταν επέστρεφε θα τον ξοφλούσε.
Και το αφεντικό εξαφανίστηκε γιατί απλούστατα έχει έρθει από άλλη πόλη, έβγαλε τις δουλειές που είχε εδώ και θα συνεχίζει κάπου αλλού να κάνει τις δουλειές του πατώντας και εξαπατωντας συμπατριώτες του, που αναγκάστηκαν από τα μουναπάνα που κυβερνούν τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα, να αναζητήσουν στην ξενιτειά ένα μεροκάματο για να ζήσουν αξιοπρεπώς αυτοί και οι οικογένειες τους η για να μην τους πάρει το σπίτι η τράπεζα.
Καλά, και αυτός που σου τον σύστησε δεν ήξερε τι κουμάσι ήταν ο τύπος τον ρώτησα ? Γιατί σε έστειλε εδώ ?
-Αμ, δεν ήξερε. Γνωστός του γνωστού και πάει λέγοντας. Μου είχε πει βέβαια να προσέξω εδώ πάνω, αλλά τi να έκανα ρε συ ? Την είχα ανάγκη τη δουλειά, ακόμα και τα λίγα που μου έδινε. Αφού τα ξέρεις. Άσε που έλπιζα ότι θα άλλαζε η κατάσταση. Μόνο η ελπίδα μας έχει μείνει, αλλά τώρα εγώ ούτε να ελπίζω δεν μπορώ.
Εν ολίγοις αφού είχε μείνει χωρίς δουλειά, ο Τεο ψάχτηκε στις ταβέρνες. Βρήκε μια με 40 ευρώ τη μέρα 10όρο. Του παρείχαν όμως στέγη. Ο συγγενής του, επινοικιασε το δωμάτιο που έμεναν (συχνό αυτό εδώ) γιατί έφυγε για ενάμιση μήνα για Ελλάδα και ο Τεο έμενε σε ένα δωματιάκι pano από την ταβέρνα. Το αφεντικό όμως, ο Έλληνας ταβερνιάρης μετά από  10 μέρες δουλειάς απόφασησε ότι ο Τεο δεν του έκανε και τον έδιωξε, πετώντας τον ουσιαστικά στο δρόμο. Εδώ και κάμποσες μέρες ο άνθρωπος έμενε σε μια πανσιόν με τα λεφτά που είχε μαζέψει περιμένοντας να έρθει ο συγγενής του πίσω στο βερολίνο. Ψάχνοντας για δουλειά σε ταβέρνες.  Και το πρόβλημα ήταν ότι τα λεφτά του τελείωναν, δουλειά δεν έβρισκε και ο συγγενής του θα αργούσε να επιστρέψει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom