Επισκέπτης
ναι ουσιαστικα ειναι το λεγομενο οριο υπεραναληψης.Ωστοσο για να σε ειδοποιησαν προφανως και δεν εχεις ενεργοποιησει dispokredit στον λογαριασμο σου η το εχεις ενεργοποιεισαι για πολυ μικρο ποσο , οποτε καντο αυριο. θα σου βαλουν να υπογραψεις χαρτι με το ποσο υπεραναληψης και ενεργοποιειται κατευθειαν. Οποτε θα εχεις διαθεσιμα 2000 αμεσα ως αρνητικο ποσο. Αν σου πουν για μονο 500 ευρω, πες να ειναι τουλαχιστον ο καθαρος μισθος που επαιρνες η καλυτερα 1.5 φορες πανω.
Συνηθως αν ειναι πολυ τυπικος ο υπαλληλος θα ρωτησει τον λογο, βρες καποια δικαιολογια πχ πως θες να χρησιμοποιησεις αυτη τη δυνατοτητα ως ασφαλεια.
Αν δεν σου δωσουν αυριο αρκετα μεγαλο ποσο πας ξανα τον αλλο μηνα σε αλλο υποκαταστημα της τραπεζας σου η σε αλλον υπαλληλο και ζητας μια αυξηση του οριου υπεραναληψης. Προσωπικα επελεξα ευαλωτες ξανθουλες τραπεζικους , εκανα λιγο παιχνιδι και εχω ενα αρκετα μεγαλο αρνητικο διαθεσιμο τωρα λολ, για καθε ενδεχομενο.
Οχι δεν εχω ενοργοποιησει το dispokredit απλα η τραπεζα δινει απ΄οτι καταλαβα ενα οριο υπεραναληψης αλλα ζηταει να το καλυψεις επειτα καποιες μερες. Δεν το εχω πολυ ψαξει γιατι προσπαθω να μην δημιουργω χρεη κι εδω. Για αλλο λογο ηρθα.