Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Επισκέπτης
ναι ουσιαστικα ειναι το λεγομενο οριο υπεραναληψης.Ωστοσο για να σε ειδοποιησαν προφανως και δεν εχεις ενεργοποιησει dispokredit στον λογαριασμο σου η το εχεις ενεργοποιεισαι για πολυ μικρο ποσο , οποτε καντο αυριο. θα σου βαλουν να υπογραψεις χαρτι με το ποσο υπεραναληψης και ενεργοποιειται κατευθειαν. Οποτε θα εχεις διαθεσιμα 2000 αμεσα ως αρνητικο ποσο. Αν σου πουν για μονο 500 ευρω, πες να ειναι τουλαχιστον ο καθαρος μισθος που επαιρνες η καλυτερα 1.5 φορες πανω.
Συνηθως αν ειναι πολυ τυπικος ο υπαλληλος θα ρωτησει τον λογο, βρες καποια δικαιολογια πχ πως θες να χρησιμοποιησεις αυτη τη δυνατοτητα ως ασφαλεια.
Αν δεν σου δωσουν αυριο αρκετα μεγαλο ποσο πας ξανα τον αλλο μηνα σε αλλο υποκαταστημα της τραπεζας σου η  σε αλλον υπαλληλο και ζητας μια αυξηση του οριου υπεραναληψης. Προσωπικα επελεξα ευαλωτες ξανθουλες τραπεζικους , εκανα λιγο παιχνιδι και εχω ενα αρκετα μεγαλο αρνητικο διαθεσιμο τωρα λολ, για καθε ενδεχομενο.

Οχι δεν εχω ενοργοποιησει το dispokredit απλα η τραπεζα δινει απ΄οτι καταλαβα ενα οριο υπεραναληψης αλλα ζηταει να το καλυψεις επειτα καποιες μερες. Δεν το εχω πολυ ψαξει γιατι προσπαθω να μην δημιουργω χρεη κι εδω. Για αλλο λογο ηρθα.

arxidas 74

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
σου ευχομαι συντομα να ερθουν ολα οπως τα θελεις και να ξαναγυρισεις πισω.με ταξιδευεις με την ιστορια σου σε θαυμαζω,να σαι καλα

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
και πολύ καλα θα κανεις να μην δημιουργεις κι εκεί χρέη,εκει ειναι γερμανια εν τω μεταξυ και εχουν συστηματα,δεν ειναι ελλαδισταν,που ολοι οι πακιστανοι πηραν δανεια,φεσοσαν τα παντα και εξαφανίστηκαν.Εκεί οτι χρεος κανεις θα περασει στην εφορια και θα στο στείλουν εδώ στην εφορία,πρόσεχε.Αλλάζουν και οι νομοι τωρα απο τον "αριστερο" Σύριζα και θα μας παιρνουν και τα σωβρακα,κι αν δεν εχεις θα σε χωνουν και μεσα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
και πολύ καλα θα κανεις να μην δημιουργεις κι εκεί χρέη,εκει ειναι γερμανια εν τω μεταξυ και εχουν συστηματα,δεν ειναι ελλαδισταν,που ολοι οι πακιστανοι πηραν δανεια,φεσοσαν τα παντα και εξαφανίστηκαν.

Ποσα λεφτα μας φαγαν οι Πακιστανοι, το γνωριζεις;

Επισκέπτης
Από την επομένη βαλαμε σε εφαρμογη το σχεδιο μας. Σε καποια φάση που ειχε αρχισει η δουλειά, ζητησε από τον λαντζιέρη να παει να φέρει κατι από κατω.

-Δεν μπορω τωρα, κανω διαλειμα για φαγητο, ηταν η απάντηση του λαντζιερη.
-Πεταξου εσυ ρε Θάνο, μου ειπε.
-Δε μπορώ ρε συ, πρεπει να κόψω λαχανικα και να ετοιμασω σαλατες.
Δυσανασχέτησε και βριζοντας εφυγε προς το υπογειο να πάρει αυτά που χρειαζοταν.  Λιγο αργοτερα αφησαμε 2 πίτσες να καουν. Τα αφεντικα του εβαλαν χέρι. Εγω με το λαντζιέρη το διασκεδαζαμε.

-Δικε μου πως τον κόβεις, θα αντεξει καμια βδομαδα, είπε γελώντας ο λατζιερης.
-Μπα σε  δυο-τρεις μερες θα τον εχουμε στειλει.

Αλλα ο τύπος όπως ειπα, ηταν σκληρο καρυδι. Λιγο πριν σχολασουμε εκανε την κινηση ματ. Ειπε στα αφεντικά ότι δεν θα εφευγε όταν σχολουσε αλλα θα εμενε στο μαγαζί να συζητήσουμε ολοι μαζι. Ki ετσι στο σχολασμα ειχαμε εκτακτο συμβούλιο.
Ο μαγειρας ηταν ξεκάθαρος από την αρχη. Ειπε πως ειχε δουλέψει στα καλυτερα μαγαζια του Βερολίνου, πως σαν αρχη του έχει την πληρη συνεργασια και υπακοή στην κουζινα, αλλιως  η δουλεια δεν βγαίνει. Ο Νίκος πηρε το μερος του. Ζητησε να ακουμε  τον μάγειρα χωρις αντιρρήσεις. Αυτος ειχε τον πλήρη ελεγχο και εξουσια στην κουζινα. Eκει  που νομιζαμε πως τον εχουμε στο χέρι, ειχε βγει με τον τροπο του από πανω.
  Φευγοντας ο λαντζιερης μου ειπε : Mαλάκα το χασαμε το παιχνίδι. Θα μας παει γαμιοντας από δω και περα.
Δεν εδινα πολλη σημασια όμως γιατί ειχα στο μυαλο μου το Χασάν.  Όταν ξεμπερδευα μ΄αυτόν θα αναμετριόμουν με το μαγειρα.
Και επιτελους η μέρα που περιμενα ηρθε. Εφτασα στο σταθμο του Gesundbrunnen και το εκοψα με τα ποδια ως το παρκακι που θα περίμενα τον Χασαν. Ειχε αρχίσει να σκοτεινιαζει, ψιλο-εβρεχε,  εκανε κρυο και κινηση ο δρόμος δεν ειχε.
Ωραια σκέφτηκα όλα είναι με το μερος. Ξανά εφερα στο μυαλο μου το σχέδιο. Θα εκοβα βολτες μεταξυ πάρκου και δρομου. Όταν τον εβλεπα να πλησιαζει θα καλυπτα το προσωπο μου με το κασκόλ και θα τον αφηνα να με προσπεράσει. Όταν θα ηταν ακριβώς στην εισοδο του παρκου θα τον πλευριζα και θα τον εσπρωχνα προς το πάρκο. Εκει θα τον πλάκωνα μπουνιες, κλωτσιες και ομπρελιες. Θα τον αιφνιδιαζα και δεν χρειαζόμουν πανω από ένα λεπτό για να τον ξαπλωσω. Μετα θα ετρεχα προς την άλλη εξοδο του παρκου. Θα γυρνουσα το μπουφάν αναποδα, θα περνουσα ένα μεγαλο δρομο και μέσω στενων θα εφτανα στη στάση του λεωφορειου. Μετά από 4 στασεις θα αλλαζα λεωφορείο.

Επισκέπτης
Είχε περασει πανω από μιση ώρα και δεν ειχε εμφανιστει ο πούστης. Πήγαινα περα-δωθε και καπνιζα το ένα τσιγάρο μετα το άλλο. Κι εκανε και κρύο. Μα που μπορει να είναι, γιατι δεν ερχόταν ?
Μια παρεα από 3 πιτσιρικάδες και μια μικρη εκαναν την εμφάνιση τους  από την άλλη πλευρα του πάρκου. Κρατουσαν μπυρες κι αραξαν σ΄ένα παγκάκι στο παρκο.
“Αυτοι μου ελειπαν τώρα” σκεφτηκα.

Οι πιτσιρικαδες με κοιτουσαν σαν να τους ενοχλούσε η παρουσια μου. Κι έμενα με ενοχλουσαν. Αφού αφησαν να περασουν μερικα λεπτά εβγαλαν τα χαρτακια κι αρχισαν να στριβουν τους μπαφους τους.
Ειπα μεσα μου : Εδώ βρηκατε να το “πιειτε” ρε μαλακισμένα ? Nα μου χαλασετε τη δουλεια ?
Βγηκα στο δρομο αφηρημένος και απογοητευμενος από την αργοπορία του Χασάν και την παρουσια των νεαρων.  Και ξαφνικα χωρις να το καταλάβω βρεθηκα πρόσωπο με προσωπο με τον τουρκόσπορο ο οποιος με προσπέρασε χωρις καν να με κοιταξει.  Η καρδια μου χτυπούσε σε τρελους ρυθμους και οι στροφες στο μυαλο μου βαρεσαν κόκκινο. Το σχεδιο είχε χαθει, plan B δεν ειχα. Μονο μερικα δευτερόλεπτα για να αποφασισω τι να κάνω. Τον εβλεπα να απομακρύνετε χωρις να μπορω να κανω κάτι. Αυτά τα μαλακισμενα μου τα χαλασαν όλα.  Αρχισα να τον ακολουθω προσπαθωντας να σκεφτώ κατι. Δεν μπορουσα όμως να κάνω. Αλλιως τα ειχα στο μυαλο μου κι αλλιως ηρθαν. Θα μπορουσα να του ρίξω μια από πισω και να φυγω τρεχοντας προς άλλη κατεύθυνση αλλα δεν ήταν αυτό που ειχα σχεδιασει. Ασε που μια μπουνια ή μια ομπρελιά από πίσω δεν θα με ικανοποιούσε. Ηθελα να τον δω ξαπλωμενο στο εδαφος κι εμενα από πάνω να του ριχνω κλωτσιές βριζοντας τον για να ξέρει ότι τις τρωει από καποιον Ελληνα ώστε να προβληματιστεί και να προσεχει πως θα συμπεριφέρεται από εδώ και στο εξής σε οσους θα ειχαν την ατυχια να δουλευουν μαζι του. 
Αλλα δεν εκανα τίποτα, μονο κάθισα αρκετα μετρα μακριά του και τον κοιτουσα που εβαλε το κλειδί στην εξωπορτα της πολυκατοικιας κι εκλεισε την πόρτα πισω του.
Πηρα το δρόμο της επιστροφης. Εβραζα μέσα μου, τοσος  χρόνος πηγε χαμένος. Η αναμονη του τελευταιου λεωφοριου μου φανηκε αιωνια. Αν κάποιος μου ελεγε κάτι στο δρομο ή στη σταση θα ετρωγε οσο ξύλο δεν εφαγε ο Χασάν, αν η Σοφία με έπαιρνε τηλεφωνο θα άκουγε μονο μπινελικια. Αλλα ειχα κλειστο το κινητο και δεν είχα δει τις κλησεις της.
Φτανοντας στο σπίτι ειχα μονο ορεξη να μεθυσω και να μαστουρώσω, να γινω τελειως λιωμα. Δεν γούσταρα να σκεφτούμε. Εννοιωθα χαλια, ήθελα καπου να βγαλω την κακιά που ειχε συσωρευτει μεσα μου. Αραξα στην ακρη του κρεβατιού πινοντας μια μπύρα. Μετα εστριψα ένα μπαφο κι άνοιξα άλλη μια μπύρα. Τον Χασάν τον ειχα σχεδόν ξεχασει, σκεφτομουν τα χρέη στην Ελλάδα και τον μαγειρα. Αυτος επρεπε να είναι ο στόχος μου. Καπνισα τον μπαφο, ήπια και την τριτη μπυρα κι επεσα για ύπνο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε φιλε συγνωμη αλλα..... γιατι παιρνεις ναρκωτικα???????????

Πηγαινετε στο εξωτερικο για να προκοψετε και να βγαλετε την Ελλαδα ασπροπροσωπη. Οχι για να καταληξετε μαστουρωμενη στα γκετο! Νιωθω ασχημα με αυτα που διαβαζω.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406

Πηγαινετε στο εξωτερικο για να προκοψετε και να βγαλετε την Ελλαδα ασπροπροσωπη. Οχι για να καταληξετε μαστουρωμενη στα γκετο! Νιωθω ασχημα με αυτα που διαβαζω.
Ελα μωρε κ συ,ενα τσιγαρο εκανε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:2funny: ρε τυπε στον παραλημνιο βρηκες και συ εκπροσωπο

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1

στρίψε έναν μπάφο και θα στρώσεις, άσε που θα γράψεις και σωστά το"μαστουρωμένοι"

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
:2funny: ρε τυπε στον παραλημνιο βρηκες και συ εκπροσωπο

O καθε Ελληνας γινεται εκπροσωπος της Ελλαδας οταν πηγαινει στο εξωτερικο και εχει το χρεος να μας βγαλει ασπροπροσωπους! Να μη λενε οι ξενοι αυτα που λεμε εμεις για τα γυφταρια που μας κουβαληθηκαν εδω!

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
:dancing:

Συνημμένα

• 12348112_10207774477337258_1260751154881503969_n.jpg
    12348112_10207774477337258_1260751154881503969_n.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 42

Επισκέπτης
Αποφασισα να στρεψω ολη μου την προσοχή στο πως θα εδιωχνα τον μαγειρα και θα έπαιρνα τη θεση του. Μετά από ένα σχεδον χρόνο στο μαγαζι και όσα ειχα προσφέρει, θεωρουσα ότι ημουν ετοιμος για το μεγαλο βημα. Το δικαιούμουν.
Αρχισα να τον κοντραρω. Οι τσακωμοι μας ηταν σχεδόν καθημερινοι. Στο πλευρο μου ειχα και τον λαντζιέρη. Τα αφεντικα κρατουσαν στάση αναμονης. Δεν έπαιρναν θεση, μόνο προσπαθουσαν να είναι συμβιβαστικοι. Μας ειχαν ανάγκη ας πουμε και τους δυο.
  Ο τυπος όμως ηταν σκληρο καρυδι κι εγώ ειχα καποια μειονεκτηματα. Σε αντιθεση με αυτόν εγω ημουν κουρασμένος και ανυπομονος. Κι αυτά ηταν τα αδυνατα σημεια μου. Το κλιμα στην κουζινα ηταν ψυχροπολεμικο. Καποιος από τους δυο θα εφευγε. Αυτος που θα έσπαγε πρωτος. Και δυστυχως ημουν εγώ αυτος που εσπασε.
Ένα μεσημερι πριν τη δουλεια, ο Νίκος διαπίστωσε καποιες ελειψεις σε προιοντα της δουλειάς.  Moυ ζητησε το λογο γιατι δεν ειχα προβλεψει τις ελειψεις. Του απαντησα ότι ηταν  δουλεια του μάγειρα να δει τι λειπει και να τα παραγγειλει κι όχι δικη μου, υπενθυμιζοντας του ότι ημουν βοηθός.  Ο μαγειρας ειπε τα δικά του και κουβεντα στην κουβεντα τα πνευματα οξύνθηκαν.  Εβγαλα την ποδιά και χωρις να πω κατι κατεβηκα στο υπογειο ν΄αλλαξω. Καθως αλλαζα ήξερα ότι ειχα κανει λαθος, γνωριζα ότι οι επομενες μερες θα ησαν δύσκολες μεχρι να βρω δουλεια καθως ειχα στειλει σχεδόν όλα τα λεφτα στην Ελλάδα, αλλα ο εγωισμος μου δεν με αφηνε να γυρίσω ξανα στην κουζινα.  Όταν με ειδαν να ανεβαινω κρατώντας την τσαντα με τα πράγματα μου εδειχναν ολοι εκπληκτοι. Ο Σταύρος και ο λαντζιερης εκαναν προσπαθεια να μου αλλαξουν γνώμη. Ακόμα και ο μαγειρας προς τιμη του, μου ζητησε να ξανά σκεφτω την απόφαση μου.  Αλλα ο Νίκος το μεγαλο αφεντικο ειχε παρει το αμαξι του κι ειχε φύγει. Από αυτόν περιμενα μια συγνωμη  κι αφου δεν την ειχα ζήτησα από την Σαντρα τα λεφτα μου. Μου τα εδωσε χωρίς κουβεντα.
Φτάνοντας στο σπιτι εννοιωθα φοβισμένος. Ειχα κατι περισσότερα από 300 ευρω και σε 10 μερες επρεπε να πληρωσω το ενοίκιο.  Επρεπε να φτιαξω ένα πλανο πως θα διαχειριζόμουν τα χρηματα και φυσικά να βρω το συντομοτερο δουλειά.

Επισκέπτης
Τον πρώτο ανθρωπο που ειδοποίησα ότι εμεινα χωρις δουλεια ηταν η Τατιάνα. Στη Σοφία θα το ελεγα την επομενη μερα. Στην μανά μου δε σκοπευα να το πω. Δεν ηθελα να την ανησυχήσω. Αλλωστε αργα ή γρηγορα θα εβρισκα δουλειά.
Η Τατιάνα με καθησυχασε και με ρωτησε αν χρειαζομαι χρηματα. Της ειπα όχι αμεσα, αλλα αν δεν εβρισκα συντομα δουλεια θα χρειαζομουν τη βοηθεια της.
Αργα το απόγευμα όταν πεινασα διαπιστωσα ότι το ψυγείο που μοιραζόμουν με τους συγκάτοικους, ηταν σχεδον αδειο. Σκοπευα να ετρωγα στο μαγαζί, δεν ειχα προβλέψει την εξελιξη της μερας.  Βαριομουν να παω super market. Ειχα μονο κατι λουκάνικα τα οποια τηγανισα, “δανειστηκα” και μια ντοματα από τον συγκάτοικο χωρις την συγκατάθεση του αφου ελειπε κι αυτό ηταν το δειπνο μου. Ευτυχως ειχα μπύρες.
Την επομενη το πρωι επισκευτηκα Lind κι ένα τουρκικο μαγαζι για τροφημα και Rewe για μπυρες. Επρεπε να εξασφαλισω τη διατροφη μου όσο καιρο θα ημουν ανεργος. Το βραδυ  βγηκα με τη Σοφία. Πηγαμε σε μια πιτσαρία. Πολύ καλη πιτσα στα 7 ευρω αλλα το κρασί του ακριβο. 24 ευρώ το μπουκαλι του ενός λιτρου. Συνολο 38 ευρω, αφησα 40 στην μικροκαμωμένη Ιταλιδα σερβιτορα.
Η Σοφία αφου με ευχαρίστησε για το δειπνο άρχισε τις νουθεσιες. Εκανα πως την ακουγα, αλλά ειχα το μυαλό μου αλλου. Που ? Δεν ηξερα. Όταν τελειωσε τον μακρυ μονόλογο της μου προτεινε να κοιμηθω σπίτι της. Της ειπα ότι προτιμώ να παω σπιτι να σκεφτώ τι θα κανω. Δεν ειχα καμια ορεξη να γαμισω. Μου αρκουσε η παρέα της. Περπατησαμε αμίλητοι ως το S bahn.  Το τρενο μου θα ερχοταν σε 6 λεπτα, το δικο της σε 11. Της εκανα παρέα μεχρι να ερθει το τρενο που θα την πηγαινε σπιτι της και πηρα το επόμενο.
Φτανοντας σπιτι διαπιστωσα ότι δεν ειχα τοσο αγχος οσο την προηγουμενη μέρα. Εστριψα ένα μπαφο, άνοιξα μια μπυρα και μου εδωσα 2 με 3 μερες χαλαρωσης. Ουτε τηλεφωνα για δουλειά, ουτε skype,  ουτε συναντησεις με κανεναν-καμια, ουτε sex με τη Σοφία και γιατί όχι ουτε εξοδος από το σπίτι. Internet, μαγειρικη για παρτη μου, μπύρες, μαστούρα και κατι video games που ειχα φερει από Ελλάδα και ουτε τα είχα εγκαταστησει στο laptop. Ας παιξω και κάτι άλλο εκτος από το P.E.S.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αποφασισα να στρεψω ολη μου την προσοχή στο πως θα εδιωχνα τον μαγειρα και θα έπαιρνα τη θεση του. Μετά από ένα σχεδον χρόνο στο μαγαζι και όσα ειχα προσφέρει, θεωρουσα ότι ημουν ετοιμος για το μεγαλο βημα. Το δικαιούμουν.
Αρχισα να τον κοντραρω.

Γιατι εκανες τετοια πουστια τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom