Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

pavlosrdxrdx

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γαμωτοοοο
Λοιπον μυνημα προς τους διαχειριστες!
Βαλτε ενα κουμπι LIKE σε καθε μνμ!!!

Επισκέπτης
Σχολασα πλύθηκα όπως όπως, αλλαξα πηρα μια μπύρα και πηγα διπλα της. Της προτεινα να κατσουμε σ΄΄ ένα τραπέζι για να ειμαστε πιο ήσυχα και διακριτικα. Κατσαμε. Στην αρχη δεν μιλούσαμε, κοιτουσαμε ο ένας τον άλλο σα να ειχαμε να ειδωθουμε χρονια. Ειχα καταλάβει ότι με γουσταρε. Επιασε το χερι μου και με ρώτησε γιατι ειχαν πληγές τα δαχτυλα μου. Της εξήγησα ότι ηταν από τις καθαριότητες.

-Δυσκολη η δουλειά στην κουζινα ?
-Μερικες φορες ναι. Μου αρεσει όμως εδώ. Εχει καλούς ανθρωπους  και το μαγαζί είναι σχετικα ευκολο.

Ο μαγειρας σχολασε. Ο Νίκος μου εκανε νοημα, ότι μπορούσα να φυγω. Θα κρατουσε τον λαντζιέρη μηπως εμπαινε κανεις. Του ζητησα ρεπό για την επομενη μερα. Μου εδωσε. 
Ηπιαμε τις μπύρες, καληνυχτίσαμε και φυγαμε για το σταθμο του τρένου.  Θα κατέβαινα 4 στασεις πριν από αυτή για να παρω λεωφορείο. Στη διαδρομη κανονισαμε το πρόγραμμα για την επομενη μερα. Θα σχολουσε κατά τις 4. Θα πηγαινε σπιτι να κανει μπάνιο, θα αλλαζε και θα βρισκόμασταν κατά τις 7 σε μια πλατεια να παμε για φαγητο. Μετα θα βλεπαμε……..

Φτανοντας σπιτι βρήκα τον Ρώσο συγκατοικο μου να τρωει στην κουζίνα. Αρπαξα ένα μπουκαλι τσίπουρο που ειχα στο δωμάτιο κι εκατσα μαζι του να πιούμε.
Μου ειπε ότι εδειχνα καλα και χαρούμενος. Του ειπα ότι γνωρισα μια κοπελα. Χαρηκε και μου ειπε ότι κι αυτος περίμενε την καλοκαιρινη του αδεια για να παει στη Ρωσία να δει τη γυναικα του και το παιδι του. Μεχρι εκείνο το βραδυ δεν ειχαμε πει πολλά και παρολο που αυτός ειχε μεσολαβήσει ώστε να βρω αυτό το δωματιο δεν τον πολύ συμπαθουσα. Εκεινο τα βραδυ όμως γίναμε φιλοι. Κατσαμε ωρα μιλούσαμε και πιναμε. Σχεδον το αδειασαμε το μπουκάλι με το τσίπουρο.  Δωσαμε υποσχεση πως ένα βραδυ θα βγαιναμε να τα πιούμε. 

Εφτασα στην πλατεια που ειχαμε το ραντεβου ακριβως στις 7. Η Σοφία ηρθε 10 λεπτα αργοτερα. Με φίλησε στο μαγουλο και  περπατήσαμε ως ένα εστιατοριο που ηξερε αυτή.  Φαγαμε ηπιαμε το κρασι μας και συζητούσαμε για τη μετανάστευση, την πολιτική κατασταση στην Ελλάδα και τη δουλεια μου.  Η Σοφία εδειχνε ενδιαφερον για την Ελλάδα.  Μετα το δειπνο πήραμε τρενο και κατεβηκαμε  σε μια σταση που δεν ειχα ξανά παει. Διπλα στο σταθμο ηταν ένα μικρο και ήσυχο μπαρακι. Μπήκαμε και κατσαμε σ’ ένα τραπεζι στο βάθος του μαγαζιου. Η Σοφία πηγε στο μπαρ και πηρε μπυρες. Συνεχίσαμε να συζηταμε. Τη χαιδεψα στην πλατη. Της ειπα ότι περνούσα καλα μαζι της. Εσκυψε και με φιλησε. Μετα από λιγο προσπαθησα να της χαιδεψω το μπουτι αλλα μου απομακρυνε το χέρι.

Όχι εδώ, ειπε. Σπιτι μου, δεν είναι μακρυα. Μετα από 40 λεπτά ημασταν σπιτι της. Μου εδειχνε τα δωματια όταν την επιασα από πισω και τη φίλησα στο λαιμο. Γυρισε μου εδωσε ένα βαθυ φιλί και ουτε καταλαβα για ποτε βρέθηκα γυμνος από πανω της στο κρεβατι.
Όταν γυρισα στο δωματιο μου εννιωθα πλήρης. Πριν πεσω για υπνο σκεφτηκα για λίγο τη ζωη μου στη Γερμάνια. Τελικά δεν ηταν κι ασχημα. Ειχα τη δουλεια μου, το δωματιο μου, εστελνα λεφτά στην Ελλαδα και πλέον ειχα και τη Σοφία.  Και ειχα και μπυρες στο ψυγείο. Ημουν καλά.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πολύ πράγμα σήμερα. Μας κακομαθαίνεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αποφάσισα να αναλάβω την φιλολογική επιμέλεια του κειμένου. Ελπίζω ο συγγραφέας να μην έχει κάποια αντίρρηση. Αφιλοκερδώς.

Έκανα copy paste το κείμενο σε Word, παραλείποντας τα μέρη που απαντάει σε μας τους αναγνώστες του αλλά διατηρώντας μερικές παραγράφους φιλοσοφικής ή ψυχολογικής ενδοσκόπησης, αν και δεν είναι συστατικά της μυθοπλασίας.

Για την ιστορία σας λέω οτι έχει γράψει έως τώρα 113 σελίδες (με μέγεθος γραμματοσειράς 11) και 51.783 λέξεις. Θεωρώ οτι πρόκειται για νουβέλλα που πάει να γίνει μυθιστόρημα, δεδομένου οτι η νουβέλλα είναι μέχρι 40.000 λέξεις (σύμφωνα με την Ένωση Science Fiction and Fantasy Writers of America). Έχει ξεπεράσει το μέγεθος νουβέλλας ήδη.

Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω όλο το κείμενο με την μία σε ένα post για να το διαβάζουν ενιαίο οι αναγνώστες. Έτσι κι αλλιώς πρέπει πριν να του κάνω κάποιες διορθώσεις σε ορθογραφικά και να βάλω κεφάλαια. Επίσης σε κάποιο σημείο, όπως έχει ήδη παρατηρήσει κάποιος γράφει πρωθύστερα, δηλαδή είναι Ελλάδα και γράφει για Βερολίνο.

Δεν θα το διορθώσω αυτό, θα το αφήσω ως έχει, σεβόμενος τον συγγραφέα. Δεν θέλω να επέμβω στο κείμενο.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δεν μπαίνω συχνά να διαβάζω,βαριέμαι είναι η αλήθεια.Αλλά μπράβο ρε μαγκίτη.Επίσης θα είναι ενδιαφέρον
και μπράβο στον μπουρδελιάρη που αναλαμβάνει να κάνει το όλο κόλπο με το θεματάκι,να το διαβάσουμε χωρίς
διαφημίσεις.

Και 'γώ Βερολίνο ήρθα.Δεν ξέρω κανέναν,ούτε γλώσσα ήξερα,αλλά έχω μια βαριά προυπηρεσία σε τεχνικό
επάγγελμα.Μια κυρία 60άρα που συγκατοικούμε βέρα γερμανίδα,με έχει βοηθήσει χωρίς να της το ζητήσω
απίστευτα.Απλά και μόνο επειδή της αρέσει η στάση μου απέναντί της,πολύ τυπικός με τα ενοίκια.

Μίλησε με την κόρη της,ένα καυλί 27 τα έτη του και μου βρήκε δουλειά ώς λατζέρη στο εστιατόριο-μπαρ
που δουλεύει.Τελειώνω σχολείο σε λίγο καιρό και ξεκινάω δουλειά με φούλ Γερμανούς.Για να δούμε τι θα δούμε.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Όταν ολοκληρωθεί θα μπορούσε να τυπωθεί κιόλας, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί εκδοτικός οίκος.

Επισκέπτης

δεν βρω δουλειά τις επομενες 2 μερες, συντομα θα εχετε το τέλος της ιστοριας. Δυστυχως ειμαι χωρίς δουλεια πάνω από μια βδομάδα. Τα λεφτα τελειωνουν και δεν εχω πληρώσει ουτε το ενοίκιο αυτου του μηνα.  Το θετικο είναι ότι κάποιοι φιλοι/ες θα εχουν μαζεψει ένα ποσο γύρω στα 700 ευρω ως την Παρασκευη για να πληρωσω το ενοικιο και να έχω καποια χρήματα μεχρι να ξανα βρω δουλεια. Το αρνητικο, ότι η ψυχολογια μου είναι στο ναδίρ.  Όπως λεει κι ο Πορτοκάλογλου “ τα ειχα όλα μια φορα μα ηθελα παραπανω” και στην προσπάθεια να εχω και το παραπανω, εχασα αυτό που ειχα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.487
Πόντοι
2.356
δεν βρω δουλειά τις επομενες 2 μερες, συντομα θα εχετε το τέλος της ιστοριας. Δυστυχως ειμαι χωρίς δουλεια πάνω από μια βδομάδα. Τα λεφτα τελειωνουν και δεν εχω πληρώσει ουτε το ενοίκιο αυτου του μηνα.  Το θετικο είναι ότι κάποιοι φιλοι/ες θα εχουν μαζεψει ένα ποσο γύρω στα 700 ευρω ως την Παρασκευη για να πληρωσω το ενοικιο και να έχω καποια χρήματα μεχρι να ξανα βρω δουλεια. Το αρνητικο, ότι η ψυχολογια μου είναι στο ναδίρ.  Όπως λεει κι ο Πορτοκάλογλου “ τα ειχα όλα μια φορα μα ηθελα παραπανω” και στην προσπάθεια να εχω και το παραπανω, εχασα αυτό που ειχα.

Αδερφέ και φίλε δεν σε ξέρω αλλά είναι σαν να σε ξέρω. Είναι ότι χειρότερο αυτό που σου συμβαίνει. Παλαιότερα μπορούσες κάτι να βρεις τώρα τίποτα. Κάπως έτσι είμαι και εγώ αλλά σε καλύτερα οικονομική κατάσταση (μη φαντάζεσαι πολύ, απλά επιβιώνω και προσέχω και το κάθε ευρώ).

Δεν ξέρω τι έκανε ςκαι τα έχασες ή τι ρίσκαρες, δεν με ενδιαφέρει. Εύχομαι να είσαι γερός, δυνατός και να βρεθεί κάτι.

Δυστυχώς υπάρχουν δουλειές έξω αλλά είναι σκατά όλα. Δεν πληρώνουν. Να μοιράζεις φυλλάδια, να πας ντελίβερι, να πας φύλακας, δεν ξέρω.

Είναι πολλοί οι άνεργοι και οι γνωστοί ποιον να πρωτοβοηθήσουν.

Να είναι καλά όσοι άνθρωποι βοηθούν και σε στηρίζουν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.487
Πόντοι
2.356
Είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό θέλει γνωστους ή τύχη

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Τι εγινε παικτη?Παιχτηκε μαλακια με την Σοφια?

Επισκέπτης
Τι εγινε παικτη?Παιχτηκε μαλακια με την Σοφια?

Καμία μαλακια δεν εγινε με την Σοφία. Ισα, ισα ειναι αυτη που με στηριζει τωρα στα δυσκολα, μαζι με την Τατιάνα και τον Ηρακλή ενα φιλο που εχει ενα μικρο ελληνικο εστιατοριο εδώ. Η μαλακία εγινε με τον καινουριο μαγειρα. Αλλα δεν θεωρω τοσο το φταιξιμο δικο του, οσο δικο μου. Ειχαν παρει τα μυαλα μου αερα και το πληρωσα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Καμία μαλακια δεν εγινε με την Σοφία. Ισα, ισα ειναι αυτη που με στηριζει τωρα στα δυσκολα, μαζι με την Τατιάνα και τον Ηρακλή ενα φιλο που εχει ενα μικρο ελληνικο εστιατοριο εδώ. Η μαλακία εγινε με τον καινουριο μαγειρα. Αλλα δεν θεωρω τοσο το φταιξιμο δικο του, οσο δικο μου. Ειχαν παρει τα μυαλα μου αερα και το πληρωσα.

Του εχωσες τιποτα σουγιαδιες στα κωλομερια? :/

Επισκέπτης

Συνέχισα να δουλευω με λιγα ρεπο. Eιχε μπει για τα καλα  το καλοκαίρι. Η δουλεια στο μαγαζι ανεβαινε μαζί με τη θερμοκρασια. Τη Σοφία τη συναντουσα μετα τη δουλειά ή τα πρωινα πριν τη δουλεια και στα λιγοστά ρεπο μου.  Καναμε βόλτες, πιναμε τις μπύρες μας, με πηγε να δω το Ζωολογικό κηπο, ένα μουσείο τεχνολογιας, καναμε sex  σπίτι της ή στο δωμαtιο μου με βοηθουσε με καποια χαρτιά και με τη γλωσσα. Η Σοφια επέμενε ότι πρεπει να προσπαθησω περισσότερο με τη γλωσσα. Ειχε ένα σύστημα. Κάθε μερα επρεπε να μαθω 4 καινουργιες λέξεις. Μου εγραφε τις λεξεις, μου εξηγουσε στα αγγλικά τι σημαιναν, εγώ τις μετάφραζα στα ελληνικα και ειχα μαζί μου τα χαρτακια με τις λεξεις. Όταν συναντιόμασταν το πρωτο που με ρωτούσε ηταν καποιες λεξεις. Με τον καιρο ειχαν γεμισει η τσέπες μου χαρτάκια.
Καποια βραδια κοιμομουν σπίτι της καποια αλλα κοιμοταν αυτή στο δωματιο μου.  Καποια βραδια εβγαινα με φίλους και καποια αλλα απλα πήγαινα σπιτι επινα καμια μπύρα, εσκαγα κανα μπαφο και ύπνο.

Ο Σταύρος ο αδερφος του αφεντικου θα κατέβαινε διακοπες στην Ελλάδα με την οικογενεια του. Με τον μαγειρα δεν τα πήγαιναν και πολύ καλα. Ουτε κι εγώ.  Όταν αρχισε να παλιωνει μου την ελεγε συνεχως, είχαμε καποιες εντάσεις  αλλα σε γενικες γραμμες εκανα το μαλάκα.
Λιγες μερες πριν φύγει ο Σταύρος με έπιασε και μου ειπε :  Αμα σου τη βγει ο μαγειρας κάνε το μαλακα. Τον χρειαζόμαστε. Όταν γυρισω θα τον διωξουμε. Θα αναλαβεις εσύ. Θα σε βοηθησω κι εγώ. Θα παρεις και περισσότερα λεφτα. Υπομονη μέχρι να ερθω.
Η Ελενα που δουλευε στο bar θα  εφευγε κι αυτή διακοπές στην Ελλαδα. Χρειαζομασταν ένα ατομο στο bar οπωσδήποτε. Λιγες μερες πριν φύγει, καθως περιμενα το τρενο για τη δουλεια γνώρισα στο σταθμο δυο κοπέλες από Ελλαδα. Τη Βικη και τη Μελίνα. Η Μeλινα εψαχνε απεγνωσμένα για δουλεια όπως μου ειπε. Ηταν 2 μήνες εδώ και δεν ειχε βρει κατι. Της προτεινα να ερθει μαζι μου στο εστιατόριο, ισως την επαιρναν για δουλειά. Ηρθε. Την παρουσιασα στο Νίκο, του ειπα ότι ψαχνει για δουλεια και την προσέλαβε αμεσως. Επρεπε καπως να καλυψουμε τα κενα του Σταύρου και της Ελενας.  Οι μερες περνούσαν, η δουλεια ειχε αυξηθεί, ο μαγειρας είχε καταλαβει ότι το κλιμα δεν τον σήκωνε κι εγω είχα αρχισει να βλεπω τη Μελίνα ερωτικα. Η ατμοσφαιρα στο μαγαζι μύριζε μπαρουτι.

Ηταν προς τα τελη Ιουλίου, Κυριακή μεσημερι . Η δουλεια δεν ειχε ξεκινήσει. Η Μελίνα βγηκε για τσιγαρο. Την ακολουθησα. Ειχα σκοπό να της προτεινω μετα τη δουλειά να παμε για ποτο.  Καθως συζητουσαμε ειδα το μάγειρα να ερχετε προς το μέρος μας.

-Θάνο την επομενη φορά που θα βγεις για τσιγαρο θα μου το λες.
-Από ποτε υσχυει αυτό ?
-Από σημερα.

Καταλαβα ότι έψαχνε αφορμη για φασαρία. Για αυτό μου την ειπε μπροστά στην κοπελα κι όχι όταν θα γύριζα στην κουζινα οπου θα ήμασταν μονοι μας. Το εριξα στο χαβαλέ.

-Εγινε κυριε προισταμενε. Ότι θελει ο μάγειρας λέμε, του απαντησα με υφος ειρωνικο.

Με αγριο κοιταξε και γύρισε στην κουζινα.
Η Μελίνα ρωτησε : Τι επαθε αυτός ?
Πλησιαζει το τελος του, της απαντησα εχοντας κατά νου τα λόγια του Σταύρου πως όταν γυριζε θα τον εδιωχναν και θα αναλάμβανα εγω μάγειρας. Αλλα το τέλος του μαγειρα ήταν ζητημα μερικών ωρων.

Επισκέπτης
Καθολη τη διάρκεια της ημέρας ο μαγειρας εψαχνε αφορμες για να τσακωθει μαζι μου ή με τον λαντζιέρη. Ουσιαστικα εψαχνε αφορμη για να φύγει. Μας εστελνε κι ενώ το μαγαζι γεμιζε και φαινοταν ότι θα εχουμε δουλειά, να καθαρισουμε τα ψυγεία στο υπογειο ή να κανουμε διαφορες ασχετες εργασίες με αποτελεσμα να τρεχουμε τελευταία στιγμη για να βγαλουμε παραγγελίες. Η λαντζα ειχε γεμισει πιατα, σκευη και μαχαιροπιρουνα και ο λαντζιερης σφουγγαριζε το υπόγειο.
Κάθε λιγο και λιγακι  μου εβαζε χερι και προσπαθουσε να με προσβάλει. Τα νευρα μου φούντωναν αλλα δεν μιλουσα. Καποια στιγμή δεν αντεξα και κάτι του ειπα. Πιαστηκε από την κουβεντα που του ειπα.

-Α ώστε ετσι ε ? Θα σου δειξω εγώ το βραδυ. Θα δεις τι σε περιμενει παλιομαλάκα.
-Δηλαδη τι θα μου δείξεις. Θα με δειρεις ? ΟΚ, μολις σχολασουμε θα σε περιμένω απεναντι. Σκοταδι είναι, ερημια. Θα δουμε ποσο μαγκας είσαι.
-Ασε ρε τους τσαμπουκαδες. Ειμαι κι εγω τσαμπουκάς, αλλα θα σε τακτοποιησω αλλιως. Θα μιλησω με τα αφεντικά. Εδώ θα δουλευεις ή θα πας σπιτι σου.

Τον εγραψα στ΄αρχιδια μου και συνεχισα τη δουλεια μου. Εφτασε η ώρα να σχολασουμε. Αλλαξα, πηρα μια μπύρα και βγηκα εξω. Ειχα σκοπο να περιμενω και τη Μελίνα να σχολουσε και να φεύγαμε μαζι.  Αναψα τσιγάρο και πηρα τηλεφωνο τη Σοφία. Δεν είχαμε κανονισει κατι, ηθελα μόνο να της πω ότι ισως εβγαινα με τα παιδια από τη δουλειά για να μην με παρει τηλεφωνο αν κι όσο θα ημουν με την Μελινα.
Ο μαγειρας βγήκε κι αυτος. Εκατσε σ΄ένα τραπεζι μερικά μετρα πιο περα από μένα. Δεν μιλησαμε. Σε λιγο βγηκε κι ο Νίκος το αφεντικο μαζί με την Σάντρα.  Φωναξε το μάγειρα και κατσαμε ολοι μαζι στο τραπέζι. Ζητησε να του πουμε τι προβλημα υπάρχει μεταξυ μας. Ο μαγειρας αρχισε να με κατηγορεί ότι δεν δουλευα, ότι δεν τον άκουγα και πλεον δεν μπορούσε να συνεργαστει μαζι μου. Αντεκρουσα ολες τις κατηγορίες του με επιτυχια. Αρχιζε να χανει την υπομονή του. Κάθε φορα που ελεγε κατι εναντίων μου τον ταπωνα ήρεμα και με επιχειρηματα. Αρχισε να με βριζει.
Ο Νίκος προσπαθησε να μας συμβιβασει, εβλεπε όμως ότι δεν υπήρχε τετοια περιπτωση. Ο μαγειρας ελεγε : Η εγώ ή αυτος.

Τοτε ο Νίκος ειπε :
-Eγω σας θελω και τους δυο στη δουλεια, αλλά αν είναι να φυγει καποιος τοτε σίγουρα αυτος δεν θα είναι ο Θάνος.

Ο μαγειρας κατάλαβε ότι ειχε χάσει το παιχνιδι. Πηγε στο υπόγειο μαζεψε τα πραγματα του κι αναχώρησε.
-Δυσκολευουν τα πραμματα, είπε ο Νικος.
-Μη φοβάσαι τιποτα, εγώ ειμαι εδώ.
-Έρχεται ο Αυγουστος, θα έχουμε πολλη δουλειά, θα τα καταφερεις ?
-Αμα πληρωνεις όλα γινονται.

Εννοιωθα παντοδύναμος. H dουλεια ήταν παιχνιδι για μενα. Ειχε ερθει η ώρα που οι κοποι μου θα δικαιώνονταν. Ειχα καθαρίσει το τοπιο. Εγω θα εκανα πλέον κουμαντο στην κουζίνα και θα έπαιρνα τον μισθο που δικαιούμουν. Ετσι πίστευα εκεινες τις μέρες.
Η Μελίνα που ειπε ότι ηταν κουρασμενη και δεν ειχε ορεξη για ποτό. Θα κανονιζαμε καποια άλλη μερα. Ετσι εφυγα για το σπίτι. Ηπια μια μπύρα καπνισα κι ενα μπάφο κι επεσα για υπνο.

Επισκέπτης
Αποφάσισα να αναλάβω την φιλολογική επιμέλεια του κειμένου. Ελπίζω ο συγγραφέας να μην έχει κάποια αντίρρηση. Αφιλοκερδώς.

Έκανα copy paste το κείμενο σε Word, παραλείποντας τα μέρη που απαντάει σε μας τους αναγνώστες του αλλά διατηρώντας μερικές παραγράφους φιλοσοφικής ή ψυχολογικής ενδοσκόπησης, αν και δεν είναι συστατικά της μυθοπλασίας.

Για την ιστορία σας λέω οτι έχει γράψει έως τώρα 113 σελίδες (με μέγεθος γραμματοσειράς 11) και 51.783 λέξεις. Θεωρώ οτι πρόκειται για νουβέλλα που πάει να γίνει μυθιστόρημα, δεδομένου οτι η νουβέλλα είναι μέχρι 40.000 λέξεις (σύμφωνα με την Ένωση Science Fiction and Fantasy Writers of America). Έχει ξεπεράσει το μέγεθος νουβέλλας ήδη.

Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω όλο το κείμενο με την μία σε ένα post για να το διαβάζουν ενιαίο οι αναγνώστες. Έτσι κι αλλιώς πρέπει πριν να του κάνω κάποιες διορθώσεις σε ορθογραφικά και να βάλω κεφάλαια. Επίσης σε κάποιο σημείο, όπως έχει ήδη παρατηρήσει κάποιος γράφει πρωθύστερα, δηλαδή είναι Ελλάδα και γράφει για Βερολίνο.

Δεν θα το διορθώσω αυτό, θα το αφήσω ως έχει, σεβόμενος τον συγγραφέα. Δεν θέλω να επέμβω στο κείμενο.

Αγαπήτε θαυμαστη χαρα στο κουραγιο σου κι ευχαριστω για την τιμη που μου κάνεις. Εχεις την άδεια μου να το εκδωσεις αν θέλεις. Αμα παιξουν όμως τιποτα φραγκα, μη με αφησεις στην απ΄οξω.
Περιμένω εναγωνίως να φτιαξεις και το ψυχολογικό μου προφιλ. Μη βιαστεις ομως. Θα υπαρχει και συνεχεια στην ιστορια. Απο βδομάδα ξανα πιανω δουλεια κι οποτε εχω χρονο να συνεχιζω την συγγραφή.

Υ.Γ.1  Με την ως ωρας συμμετοχη στην ψηφοφορια, αυτος που θα σηκωσει το ":Ατλάντιο βάρος της μεταφοράς του "Mein Kampf - και η ιστορια μου" στην οθονη ειναι ο κ. Γ. Στάνκογλου. Μενει να βρεθει ο σκηνοθετης. Παρακαλω τον διαχειρηστη να σβησει την ψηφοφορία γιατι εχω δεν ξερω να το κανω.
Υ.Γ.2 Η Σοφία με πηρε τηλεφωνο να βρεθουμε για ποτό. Το ενοικιο αυτου του μηνα δεν το εχω πληρωσει. Ουτως ή αλλως μεχρι να πιασω δουλεια και να πληρωθω θα το καθηστερισω κι αυτο το μηνα. Εχω στην τσεπη 127 ευρω και μεγαλη αναγκη για λιγη cultιλα. Λεω να παω προς Caligula να πορνησω και να τιμωρισω ατακτα Ρουμανοπορνιδια.
Να βγω με τη Σοφία, να παω Caligula ή να κατσω σπιτι πινοντας μπυρες, κανα μπαφο και συνεχιζοντας να γραφω.
Περιμενω προτασεις..............

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Να πας με την Σοφια παικτη και ασε το πορνιασμα μολις τσεπωσεις τον μισθο  :hi: :kneel:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kατσε αραξε σπιτι με μπυρες και μπαφους ρε. Τι καλυτερο. Που να τρεχεις μες στο κρυο? 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Άραξε σπίτι με μπάφους (χωρίς αλκοολ - μη τα μπεδρεύεις).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom