Νέα

Ιστορίες BDSM : Ερωμένη Για Όλους , Αφέντρα Για Εμένα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : p/bdsm_10.html


Ιστορίες BDSM : Ερωμένη Για Όλους , Αφέντρα Για Εμένα – Μέρος 1ο
2012/09/bdsm-1.html




 Φετίχ :
Transformation , Slut Training , Dildo Training , Humiliation , Public Humiliation, Spanking, Watersorts , Chastity & Orgasm Control , Small Dick Humiliation , Feet Worship  ,

Περίληψη :
Ο ήρωας της Ιστορίας , ζεί την πραγματική φαντασίωση κάθε υποτακτικού . Υπό την Κυριαρχία της Γυναίκας/ Αφέντρας του , καθημερινά βιώνει τον εξευτελισμό και την υποταγή σε κάθε πτυχή της ερωτικής αλλά και καθημερινής ζωής τους . 


Καθόμουν μόνος και σιωπηλός στο μπάνιο και είχα αφήσει τα κυλοτάκια της Κλαίρης να μουλιάζουν στο νερό , ενώ ήδη στο σκοινάκι της ντουσιέρας είχα απλώσει την πρώτη παρτίδα απο τα στριγκάκια της που είχα πλύνει με πολύ φροντίδα λίγη ώρα πρίν .

Η Κλαίρη είχε πάντα αυτό το βίτσιο , όταν έφερνε εραστή στο σπίτι , αφου έπαιζαν και με εξευτέλιζαν μαζί , με έστελνε να της πλένω τα λερωμένα κυλοτάκια της ενώ άκουγα παντού τις κραυγές ηδονής της απο την μισάνοικτη πόρτα της κρεβατοκάμαρας καθώς έκανε σέξ με τον εραστή της .

Ήταν μια απο τις προσωπικές πινελιές που πάντα έβαζε στον εξευτελισμό μου αλλά και στην διαρκή πλύση εγκεφάλου που μου έκανε προκειμένου πάντα μα πάντα να λειτουργώ υπό συνθήκες υποταγής και να μην ξεχναώ ποτέ της θέση μου .

Έτσι λοιπόν , για ακόμα μια φορά , βρέθηκα ολόγυμνος μέσα στο μπάνιο , με το πέος κλειδωμένο στην συσκευή αγνότητας εδώ και μία εβδομάδα αποστερώντας μου τελείως τον οργασμό , να την ακούω να κάνει σέξ με τον νεαρότερο εραστή της ενώ εγώ της έπλενα τα βρακάκια .

Οι φωνές και τα αγκομαχητά του γαμησιού αντηχούσαν σε όλο το σπίτι ενώ άκουγα λόγια βρώμικα και γεμάτα πάθος «ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ! ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ» ακούγονταν παντού .

Μετά απο μια ώρα , όταν έβαλα την δεύτερη μπουγάδα , είχαν σιωπήσει . Απο την μισάνοικτη πόρτα τους είδα ιδρωμένους , αποκαμωμένους να έχουν πέσει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και να έχουν αφεθεί σε ένα γλυκό ύπνο.

Ζήλευα !
Αισθανόμουν εξευτελισμό , ακραίο εξευτελισμό αλλά κάτι μέσα μου με έκανε να δέχομαι τα πάντα απο την εντυπωσιακή αυτή καλλονή που πρίν 2 χρόνια είχε μπεί στην ζωή μου και την εξουσίασε .

Απο την πρώτη στιγμή που την αντίκρυσα στην εταιρεία όπου ήλθε ώς νομική σύμβουλος , έπαθα την πλάκα μου όπως άλλωστε και όλος ο αντρικό πλυθησμός .

Ήταν γύρω στα 35 , ψηλή , εντυπωσιακή καστανή , χωρισμένη όπως είχαμε μάθει . Έμοιαζε με μια ακόμα πιο πρόστυχη και προκλητική εκδοχή της Jennifer Lopez , με εντυπωσιακές καμπύλες προκλητικό στήθος , προκλητικά και λαχταριστά οπίσθια που θα κόλαζαν και άγιο ενώ διέθετε μια επιβλητικότητα , μια έντονη προσωπικότητα που αρκεί κανείς να την αντίκρυζε και αυτομάτως έπαυε να μιλάει και απλώς την άκουγε .

Εγώ τότε , μόλις 25 ετών , μόλις είχα απολυθεί απο το στρατό και προσπαθουσα να κάνω την είσοδό μου στο κόσμο των εταιρειών . Μικρός , άπειρος και μάλιστα με πολύ λίγες εμπειρίες στο επαγγελματικό αλλά και ερωτικό τομέα , ήμουν ίσως το πιο εύκολο θύμα .

Ερωτικός τομέας !
Μου ακουγόταν σαν ανέκδοτο .
Απο το σχολείο κιόλας , είχα καταλάβει ότι δεν ήμουν αυτό ακριβώς που αναζητούσαν οι γυναίκες . Δεν ήμουν ο ωραίος , ο τυπάς ή ο πλούσιος και βίωσα μέχρι και το πανεπιστήμιο την μοναξιά .

Μοναδική συντροφιά οι επαγγελματίες του είδους . Οι πανέμορφες αυτές καλλονές που μου έδιναν λίγα λεπτά απο το χρόνο τους και βίωνα και εγώ τις αμαρτίες της σάρκας .

Όταν λοιπόν για πρώτη φορά , μια Βουλγάρα ιερόδουλη μου έφερε τα πατουσάκια της στο στόμα και με ανάγκασε να τα γλείψω και να τα φιλήσω παίζοντας μαζί μου , ένας νέος κόσμος άνοίχτηκε μπροστά μου .

Σκέψεις ιδέες και φαντασιώσεις σχετικά με τα όμορφα γυναικεία πόδια που πάντα αποτελούσαν μια ερεθιστική εικόνα στο μυαλό μου , ενώθηκαν όπως το πάζλ και ξαφνικά μια ευρύτετη εικόνα άρχισε να αποκαλύπτεται μπροστά μου . Σύνθετη , σκοτεινή αλλά και επικίνδυνα θελκτική .

Μπροστά στο πληκτρολόγιο του Υπολογιστή μου ,το ταξίδι προς τον υπέροχο σκοτεινό κόσμο του BDSM ξεκίνησε και μάλιστα χωρίς επιστροφή .
Η περιφρόνηση που μου έδειχναν οι κοπέλες της ηλικίας μου μέχρι τότε , πάντα με έκαναν να χαμηλώνω το βλέμμα και να κοιτάζω τα πόδια τους , τα γοβάκια τους , τα δακτυλάκια τους , γενικά να αισθάνομαι κατώτερος απέναντί τους .

Αυτό με έναν αρρωστημένο τρόπο με γέμιζε , το ήθελα . Το βλέμμα τους όταν μου έριχναν χυλόπιτα αλλά χαμογελαστες μου ανακοίνωναν ότι ήμουν ένα «καλό παιδί» που θα ήθελαν για φίλο , με αφόπλιζε . Δεν αισθανόμουν άντρας απέναντί τους .

Οι επισκέψεις μου στην Βουλγάρα της οδού Φυλής που ήταν και η πρώτη που με μύησε ενεργά στην ποδολαγνεία , έγιναν ολοένα και πιο συχνές . Δεν ήταν μόνο ότι καύλωνα αφάνταστα γλείφοντας τα όμορφα καλοσχηματισμένα γυμνασμένα της πόδια αλλά και ότι την έβλεπα να έχει μια διεστραμμένη ευχαρίστηση έτσι όπως με είχε εκεί στα 4 γονατισμένο μπροστά της .
Η εικόνα απο μόνη της ... μια ώριμη γυναίκα ιερόδουλος γύρω στα 40 να έχει γονατισμένο ένα αγόρι 20 ετών καυλωμένο στα πόδια της έμοιαζε να έχει βγεί απο  kinky ταινία

Μια μέρα την ρώτησα  πως με βλέπει σαν άντρα και γιατί αποφεύγει να κάνουμε σέξ κανονικά παρά με κάνει πάντα  να χύνω στα πόδια της .

Η ιερόδουλη με κοίταξε εξευτελιστικά και έβαλε τα γέλια ενώ με το πόδι της κλώτσησε ελαφρά τα μπαλάκια μου .

Εσύ άντρας ; Ας γελάσω ..... σκάσε και γλείφε είπε αστράφτοντάς μου ένα σκαμπήλι ενώ έφερε το πόδι της στο στόμα μου .

Αιφνιδιάστηκα και έχυσα στη στιγμή ενώ εκείνη θόλωσε .
Ανώμαλε ! Γαμιόλη ... είπε και μου άστραψε ένα δύο σκαμπήλια ακόμα αναγκάζοντάς με να γλείψω τα χύσια απο τις πατούσες της .
Εσύ δεν είσαι άντρας ! Σκλάβος είσαι και την επόμενη φορά θα σε γαμήσω με το δονητή ! Είπε αφήνοντάς με δακρυσμένο και κατακόκκινο απο ντροπή στο πάτωμα του οίκου ανοχής .

Ο εξευτελισμός που βίωσα ήταν τόσο έντονος που χαράχτηκε για πάντα στο μυαλό μου ενώ το ειρωνικό βλέμμα της τσατσάς και της ιερόδουλης καθως έφευγα με έκαναν για ακόμα μια φορά να χαμηλώσω το βλέμμα μου .

Δεν την ξαναείδα ποτέ πια .Όταν μετά απο καιρό βρήκα και πάλι το θάρρος μου και πήγα αναζητώντας τις πατούσες και τα σκαμπήλια της , είχε αλλάξει οίκο ανοχής .

Είχα συνειδητοποιήσει τι είμαι και μάλιστα ένας φόβος με κυρίευσε καθώς ξαφνικά αντιλήφθηκα ότι δύσκολα θα εύρισκα την γυναίκα Αφέντρα των ονείρων μου καθώς οι περισσότερες ( αν όχι όλες οι γυναίκες ) όπως πίστευα αναζητούσαν τον πλούσιο άντρα – επιβήτορα και όχι έναν υποτακτικό σαν εμένα.

Τις σκέψεις μου καθώς αναπολούσα τα παλιά διέκοψε ένας θόρυβος απο πόρτα . Κάποιος είχε σηκωθεί ενώ εγώ ακόμα μούλιαζα τα κυλοτάκια της Κλαίρης .

Ήταν ο εραστής της που ούτε το όνομά του δεν ήξερα . Ήρθε στο μπάνιο νυσταγμένος , ολόγυμνος ενώ μου έριξε μια εξευτελιστική ματιά .

Καλημέρα «ΞΕΥΤΙΛΑ» είπε γελώντας ενώ τον είδα να κρατάει το μισοερεθισμένο του όργανο και να κατευθύνεται στην λεκάνη ενώ εγώ ήμουν ακόμα μέσα .

Το μυαλό μου πήγε αμέσως στην προηγούμενη νύχτα που με είδε για πρώτη φορά ολόγυμνο στο σαλόνι να τους περιμένω απο το μπάρ . Η Κλαίρη με είχε προειδοποιήσει ότι στο γαμια που θα έφερνε πρώτη φορά σπίτι μετά απο μια εβδομάδα που τον ήξερε , θα έπρεπε να φερθώ με σεβασμό . Επίσης θα έπρεπε να καταλάβει ότι ήμουν σκλάβος της .

Έτσι λοιπόν , μπροστά στα έκπληκτα μάτια του , φίλησα τα γοβάκια της Κυρίας μου και τους σέρβιρα στο σαλόνι το πρώτο ποτό ενώ άκουγα όλα τα εξευτελιστικά σχόλια τους .

Η Κλαίρη του έδωσε την άδεια να μου ρίξει ένα γερό spanking στα κωλομέρια μου κάνοντάς τα ολοκόκκινα ενώ εκείνη γέλαγε σε μια γωνιά .

Ο άγνωστος άντρας μου έδωσε τις πιο γερές ξυλιες που είχα φάει και στην συνέχεια με έστησαν στο τοίχο τιμωρία με τα κωλομέρια κατακόκκινα ενώ οι δύο τους με χάχανα , αγκαλιές και φιλιά αποσύρθηκαν στο δωμάτιο για άγριο σέξ όπως κάθε φορά έκανε η Κλαίρη με τους εραστές της .

Άρχισε να κατουράει με θόρυβο στην λεκάνη ενώ εγώ είχα καρφωθεί στο γυμνασμένο του κορμί και το τεράστιο πέος του . Που να αναμετρηθώ εγώ μαζί του , πως να προσφέρω οργασμούς στην Κλαίρη ..πως.....

Σου αρέσει το καυλί μου μωρή πούστρα ; Βλέπω το κοιτάζεις .

Κατέβασα το βλέμμα μου ενώ εκείνος απειλητικά με πλησίαζε . Το βλέμμα του έπεσε στην λεκάνη όπου έπλενα τα κυλοτάκια της Κλαίρης και γέλασε .

Πλένεις τα κυλοτάκια της πουτάνας σου ; Της τα αγοράζεις να γαμιέται και μετά τα πλένεις μωρή πούστρα ; Είπε πλησιάζοντάς με απειλητικά ενώ το χέρι του άγγιξε το γυμνό μου κωλαράκι κάνοντάς με να ανατριχιάσω .
Δε μου λές καριολάκι;  Περιποιήσαι και τους γαμιάδες της γυναίκας σου; Γαμιέσαι και εσύ ;
Όταν με διατάξει η Κυρία !
Μμμμ ενδιαφέρον είπε καθώς το δάκτυλό του άγγιξε την σουφρίτσα μου κάνοντάς με να τιναχτώ .
Ενδιαφέρον . Γονάτισε , έχει μερικές σταγόνες ούρα το καυλί μου , δεν το τίναξα καλά είπε και μου έστριψε την ρόγα εξαναγκάζοντάς με να γονατίσω μπροστά του .
Καθάρισέ το είπε αυστηρα και το έφερε στα χείλη μου βίαια . Η μυρωδιά του ήταν έντονη και στο δερματάκι του πέους του είχε μια σταγονα ούρα καθώς το πήρα τρυφερά στο στόμα μου και άρχισα να το γλείφω όπως είχα κάνει τόσες και τόσες φορές με άλλους γαμιάδες.
Πουταναριό , βλέπω το δουλεύεις το στοματάκι σου ! Σε έχει εκπαιδεύσει η πουτάνα σου πολύ καλά .
Όσο δεν φαντάζεσαι ήμουν έτοιμος να πώ αν μπορούσα βέβαια καθώς το καυλί του είχε ορθωθεί και ήταν έτοιμο για δράση .
Πάω να γαμήσω το γυναικάκι σου είπε σπρώχνοντάς με ... Ευχαριστώ για την πίπα .

Η πόρτα έκλεισε και εγώ έμεινα στο πάτωμα να ξερογλείφομαι . Μια πουτσότριχα είχε μπεί στο στόμα μου και προσπάθησα να την βγάλω ενώ άκουσα νέο γύρο αγκομαχητών γαμησιού απο την κρεβατοκάμαρα .

Η Κλάίρη σίγουρα θα με τιμωρούσε όταν το μάθαινε . Έπρεπε όμως να συνεχίσω να πλένω τα κυλοτάκια της . Έπρεπε να τελειώσω πριν σηκωθούν και έτσι συνέχισα την εργασία μου ενω πάλι ήχοι και αγκομαχητά γαμησιού , γέμισαν το χώρο .

Πόσο είχε αλλάξει η ζωή μου απο όταν την γνώρισα σκέφτηκα και πάλι με νοσταλγία .

Το μυαλό μου γύρισε και πάλι πίσω !

Δεν ξαναείδα ποτέ την Βουλγάρα πρώτη μου Αφέντρα . Αυτό όμως που σίγουρα ξαναείδα ήταν οι ιστοσελίδες με s/m υλικό . Με την απόκρυφη γνώση για έναν κόσμο σκοτεινό , μυστηριώδη , γεμάτο διεστραμμένες απολαύσεις που ήθελα να γευτώ .

Μετά το στρατιωτικό , ακόμα δεν είχα βρεί την Αφέντρα των ονείρων μου παρά μόνο είχα βιώσει πολλές επισκέψεις σε επαγγελματίες της Φυλής όπου γευόμουν τα ποδαράκια και τα χαστούκια τους .

Τα οικονομικά μου ακόμα δεν επέτρεπαν επισκέψεις σε dungeon ή σε επαγγελματίες Αφέντρες . Η λύση ήταν η εύρεση εργασίας αλλά εκείνο που τότε δεν γνώριζα ήταν ότι θα εύρισκα κάτι πολύ περισσότερο απο μια δουλειά στην εταιρεία αυτή .

(συνεχίζεται ..................................)



Photograph :
Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Cuckolding – Κεράτωμα ! Υπηρετώντας Τον Εραστή Της Αφέντρας
Slut Training – Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας
2012/01/slut-training.html
Humiliation – Εξευτελισμός
2011/08/humiliation-verbalactivepublic-etc.html
Small Dick Humiliation - Κοροϊδία Για Το Μέγεθος Του Πέους
2011/11/small-dick-humiliation.html
Forced Feminization - Εξαναγκαστική Μεταμόρφωση σε Γυναίκα
2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Public Humiliation – Δημόσιος Εξευτελισμός
2011/11/m.html
Orgasm Denial – Στέρηση Οργασμού
2011/11/orgasm-denial-massage.html
Dildo Training – Παιχνίδια Με Δονητές
2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Spanking – Ξυλιές , Μαστίγωμα
2011/08/spanking.html
Watersports – Ουρολαγνεία
2011/08/watersportsgolden-showerpissing.html
Smothering – Εξαναγκαστικό Στοματικό Σέξ
Ass Worship – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω
2011/09/ass-worshiplicking.html
Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση
 

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Μηνύματα
3.324
Κριτικές
2
Like
405
Πόντοι
36
που σαι ρε τσουλι χαθηκες :sunglasses:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
που εισαι ρε τυπε μειλ τσουλι
τι εγινε δικε μου βρηκες καμια αφεντρα και μας εκλασες? :s&m_1:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
που εισαι ρε τυπε μειλ τσουλι
τι εγινε δικε μου βρηκες καμια αφεντρα και μας εκλασες? :s&m_1:
Μπα !!
Άφραγκος και άνεργος , ποιά θα με ήθελε  :headbang:
Εξάλλου αν είχα Αφέντρα θα άνεβαζα πολύ κίνκυ φωτογραφίες  :rockon:

Είχα τις κλειστές μου , κατέβασα και το μπλόγκ και κατηγορούσα το BDSM για την κατάσταση μου
Μάταια όμως , τώρα επανήλθα !
 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.623
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
τι εγινε δικε μου βρηκες καμια αφεντρα και μας εκλασες? :s&m_1:

που να βρούμε αφέντρες ρε απόλυτε..σοβαρολογείς?
είναι πανάκριβες...δε μας περισσεύουν...
:tickedoff:
θα γίνουμε αγαπούληδες και εμείς ...πυρφορέστηδες.. :P
απο αύριο εγώ και ο male tsouli στο περιπτερο για άρλεκιν... :P
όχι τιποτε άλλο..να πάψει να ζοχαδιάζεται και ο λαγουδάκης... :grin:

URL]]
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
που να βρούμε αφέντρες ρε απόλυτε..σοβαρολογείς?
είναι πανάκριβες...δε μας περισσεύουν...
:tickedoff:
θα γίνουμε αγαπούληδες και εμείς ...πυρφορέστηδες.. :P
απο αύριο εγώ και ο male tsouli στο περιπτερο για άρλεκιν... :P
όχι τιποτε άλλο..να πάψει να ζοχαδιάζεται και ο λαγουδάκης... :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.stergidis.gr/system/product_assets/000/000/564/prd_show_DSC000301.JPG[/img[/URL]]


[/quote]τυπε δεν νομιζω οτι το αρλεκιν εκφραζει τον μειλ τσουλι
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μπα !!
Άφραγκος και άνεργος , ποιά θα με ήθελε  :headbang:
Εξάλλου αν είχα Αφέντρα θα άνεβαζα πολύ κίνκυ φωτογραφίες  :rockon:

Είχα τις κλειστές μου , κατέβασα και το μπλόγκ και κατηγορούσα το BDSM για την κατάσταση μου
Μάταια όμως , τώρα επανήλθα !
Ελα ρε περιπτωση, και νομισαμε οτι σε σαπακιασε καμια Ανατολικογερμανιδα σφυροβολος πανω στο :fuck2:
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
τυπε δεν νομιζω οτι το αρλεκιν εκφραζει τον μειλ τσουλι
Να ξερεις οτι τα Αρλεκιν παιρνουν εμπνευση απο την πραγματικη ζωη.

Απολυτε, διαβαζες φωτορομαντζα που ηταν ενθετο στο περιοδικο "Εικονες";
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
[quote author=brain_gamer  link=topic=156193.msg4038489#msg4038489 date=1346771461]
τυπε εχει εξελιχθει βλεπω το site..
[/quote]τυπε ο μειλ τσουλι τεινει να γινει καλτ μορφη του σαιτ :grin:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
θα γίνουμε αγαπούληδες και εμείς ...πυρφορέστηδες.. :P
απο αύριο εγώ και ο male tsouli στο περιπτερο για άρλεκιν... :P
όχι τιποτε άλλο..να πάψει να ζοχαδιάζεται και ο λαγουδάκης... :grin:

Σα-Ρου πρώτη φορά σε βλέπω να ρίχνεις μπηχτή για Ορεστιάδα και συμφωνώ. Παίδες μήν μασάτε, κάντε ότι σας αρέσει και σας εκφράζει και ο Male Tsouli είναι μεγάλος μάγκας για μένα γιατι δεν βλέπει το πράμα επιπόλαια αλλα το μελετάει παρα τις δυσκολίες του.

Αλλοι είναι οι πιρφόροι και οι καληνυχτάκηδες που πάνε και μουνοδουλευουν για την κάθε σαυρά στην πραγματική ζωη και εδω το παίζουν στιβαροί (δεν είναι μπηχτή για κανένα αλλα παραδείγματα έχουμε τριγύρω μας άπειρα)
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή  : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Ερωμένη Για Όλους Αφέντρα Για Εμένα – 2ο
/2012/09/bdsm-2.html



Φετίχ :
Transformation , Slut Training , Dildo Training , Humiliation , Public Humiliation, Spanking, Watersorts , Chastity & Orgasm Control , Small Dick Humiliation , Feet Worship  ,


Περίληψη :
Οι αναμνήσεις του υποτακτικού , ξετυλίγονται στο μυαλό του καθώς ακούει τα αγκομαχητά της συζύγου του η οποια κάνει παθιασμένο σέξ με τον εραστή της . Πως ξεκίνησαν όλα και πως κατέληξε υποταγμένος , να φορά ζώνη αγνότητας ενώ η Αφέντρα του να απολαμβάνει το σέξ με όσους άντρες και γυναίκες θέλει ;


Η συνάντησή μου με την Κλαίρη , το «Μεγάλο Αφέντικό» , ή την «Σκύλα» όπως την αποκαλούσαν όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας , ήταν άκρως επεισοδιακή και για πρώτη φορά στην ζωή μου , με έφερε σε επαφή με μια πραγματικά εξουσιαστική Γυναίκα .

Η Κυρία Κλαίρη , ήταν πάντα πολύ απαιτητική με το προσωπικό και όλοι στέναζαν κάτω απο το ζυγό της . Ποτέ τίποτε δεν ήταν αρκετό . Ούτε οι ώρες εργασίας , ούτε η ποιότητα δουλειάς , ούτε η προσκόληση στις λεπτομέρειες που είχε η ίδια και σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να την παρακολουθήσει .

Ήταν ένα πραγματικό φόβητρο . Ειδικότερα δε , οι Γυναίκες , την φοβόντουσταν αλλά και την ζήλευαν κιόλας μιας και ήταν μια τόσο σέξυ δυναμική γυναίκα ,με θέση αλλά και την δυνατότητα να τραβάει τα αντρικά βλέμματα .

Όταν λοιπόν εκείνη την μέρα η Κλαίρη με φώναξε στο γραφείο της , όλοι με κοίταξαν με περίλυπο βλέμμα , γεμάτο συμπάθεια μιας και υπέθεσαν το χειρότερο . Ότι θα με απέλυε .

Εντάξει , σκέφτηκα ... δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα αν το έχει ήδη πάρει απόφαση . Μάλλον θα με διώξει .

Ναι !! Περάστε !! άκουσα την φωνή της μέσα απο την κλειστή πόρτα .
Καλημέρα σας Κυρία Κλαίρη , με φωνάξατε ; Ρώτησα δειλά .
Ναι πέρνα και κλείσε την πόρτα πίσω σου ! Θέλω να συζητήσουμε.

Κάθισα στην καρέκλα και εκείνη έγειρε πίσω στην καρέκλα της αναπαυτικά κοιτώντας με τα σέξυ της μάτια . Δεν μπόρεσα παρά να ταξιδέψω με το βλέμμα μου επάνω στο κορμί της , το πλούσιο στήθος που διαγραφόταν προκλητικό απο το πουκάμισο που είχε κάπως ξεκούμπωτο στο ντεκολτέ της ενώ έριξα και μια ματιά στις υπέροχες γάμπες της και τα στυλάτα ψηλοτάκουνα γοβάκια της .

Είσαι απο τους νεαρότερους υπαλλήλους στην εταιρεία αν δεν κάνω λάθος είπε κοιτώντας με διερευνητικό βλέμμα .
Μάλιστα Κυρία Κλαίρη !
Η απόδοσή σου δεν είναι ικανοποιητική ενώ έχεις δυνατότητες για πολλά περισσότερα . Το βλέπω , πρέπει να κάνουμε κάτι να την βελτιώσουμε !
Μμμ δεν με απολύει σκέφτηκα και απάντησα με πιο πολύ θάρρος
Θα κάνω ότι χρειαστεί Κυρία Κλαίρη , για να σας «ικανοποιήσω» πρόσθεσα
Μεγάλες δηλώσεις ... για να δούμε λοιπόν ! Απο σήμερα ξεχνάς το ωράριο , ανήκεις στην ομάδα μου

Αυτή ήταν η ημέρα που κυριολεκτικά , άλλαξε την μοίρα μου !

Η Κλαίρη ,ήταν πολύ αυστηρή και απαιτητική με εμένα που έλαβα καθήκοντα γραμματέα για όλες τις δουλειές . Ωράριο κυριολεκτικά δεν υπήρχε ενώ απο την πρώτη κιόλας ημέρα που μεταφέρθηκε το γραφείο μου , σε ένα προθάλαμο έξω απο το δικό της , μου έδωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο να καταλάβω την ιδιαίτερη σχέση που θα αποκτούσαμε .

Συγκεκριμένα με φώναξε μέσα στο γραφείο και με κοίταξε αυστηρά .

Μέρος των καθηκόντων σου είναι και να φροντίζεις για την δική μου πνευματική διαύγεια .
Μάλιστα Κυρία !
Ωραία , γονάτισε και πλησίασε να μου κάνεις μασάζ στα πόδια , με πονάνε απο τις γόβες .

Την κοίταξα σαν χαζός και δεν πίστευα στα αυτιά μου αυτό που μου ζητησε .

Έλα , μην κοιτας σαν χαζός , έλα αμέσως είπε επιτακτικά δείχνοντάς μου τα γοβάκια της .

Υπάκουσα και βρέθηκα μπροστά της . Πήρα απαλά τα πόδια της στα τρεμάμενα χέρια μου και της αφαίρεσα τις κλειστές γόβες .

Είχε υπέροχα πατουσάκια , κάτω απο το κρέμ καλσόν , όπου μπορούσα να διακρίνω την υπέροχη επιδερμίδα της , το γαλλικό της πεντικούρ και ένα μικρό δακτυλιδάκι toe ring που όταν το είδα και ειδικότερα όταν στα ρουθούνια μου έφτασε η οσμή απο τον ιδρώτα και το δέρμα , μου προκάλεσε άμεση στύση , τόσο έντονη που το έμπειρο μάτι της Κλαίρης το έπιασε αμέσως .

Τι είναι αυτό ; Καύλωσες είπε και μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι !

Ευτυχώς ήμασταν μόνοι στον όροφο και κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτε αλλά η Κλαίρη δεν είχε ακόμα τελειώσει μαζί μου .

Δεν ντρέπεσαι ! Μαλακισμένο ! Ακούς εκεί να καυλώσεις ! Είπε και τα σκαμπήλια έπεφταν βροχή επάνω στα μάγουλά μου κάνοντάς με να βάλω τα κλάματα .
Συγνώμη Κυρία ! Απλώς τα πόδια σας είναι τοσο σέξυ που δεν άντεξα.
Αλήθεια ; Για πάρε μια γεύση είπε σαδιστικά και πίεσε την ιδρωμένη πατούσα της στο πρόσωπό μου .

Ήταν τέλειο ! Ζεστά ποδαράκια με γεύση ιδρώτα ενισχυμένη απο την οσμή της δερμάτινης γόβας που είχε συγκρατήσει το ναύλον καλσόν . Δεν άντεξα και τα φιλησα παθιασμένα .

Χαχαχαχα ! Συνέχισε είπε αυστηρά και έφερε και την άλλη της πατούσα στο πρόσωπο εξαναγκάζοντάς με να πέσω ανάσκελα μπροστά της .

Τα πατουσάκια της ταξίδευαν απο το πρόσωπό μου , στο στέρνο , στην κοιλιά και στο ερεθισμένο μου όργανο και πίσω .

Για γδύσου να σε δώ μαλάκα είπε γελώντας μαζί μου και με ξανασκαμπήλισε .

Υπάκουσα και βρέθηκα ολόγυμνος μπροστά της με ένα ορθωμένο καυλί .

Η Κλαίρη , πίεσε με το ένα της πατουσάκι το πέος μου και το άλλο το έφερε στο στόμα μου απαιτώντας να το γλείψω και να το ρουφήξω καλά ! Δεν άντεξα και εκσπερμάτισα επάνω στην πατούσα της , προκαλώντας ένα ξέσπασμα θυμού με πολλά σκαμπήλια που καταλάγιασε μόνο όταν με έβαλε να το καθαρίσω με την γλώσσα μου και να πιώ τα χύσια μου .

Η εμπειρία ήταν άκρως εξευτελιστική αλλά είχε και συνέχεια μιας και η Κλαίρη απαίτησε να έχει και αυτή έναν οργασμό .

Με μεγάλη έκπληξη την είδα να σηκώνεται και να βγάζει την φούστα της αποκαλύπτωντας ένα σετάκι απο μαύρα εσώρουχα που τονιζαν τα λαχταριστά της οπίσθια .

Πήγε προς το καναπέ και παραμέρισε το κυλοτάκι της ανοίγοντας τα γυμνασμένα της μπούτια .

Έλα να με γλείψεις ! Διέταξε αποκαλύπτωντας ένα λαχταριστό υγρό μουνάκι που γυάλιζε .

Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα βρισκόμουν ανάμεσα στα πόδια της να την γλείφω .

Η μυρωδιά και η γεύση της ήταν πραγματικό νέκταρ και σαν σκυλάκι , ύστερα απο οδηγίες και αρκετά χαστούκια , άρχισα να την γλείφω , γύρω γύρω απο τα παχιά της μουνόχειλα , έως την ροζ της κλειτορίδα .

Άρχισε να βογγάει ηδονικά και έκλεισε με δύναμη το κεφάλι μου πάνω της απολαμβάνοντας το γλείψιμο , μέχρι που έχυσε ένα χείμμαρο υγρών πάνω στην γλώσσα μου .

Κατάπια τα πάντα αλλά η Κλαίρη και πάλι δεν είχε τελειώσει μαζί μου  .

Έχω μια ιδέα , για να καταλάβεις κιόλας μια και καλή ποιά είναι η θέση σου . Έλα να μου γλείψεις το κώλο ! Διέταξε .

Πράγματι , γύρισε στα 4 και αφού κατέβασε το κυλοτάκι της που ήταν μουσκεμένο , μου έφερε την κωλάρα της μπροστά στο πρόσωπό μου και άνοιξε ελαφρά τα κωλομέρια της αποκαλύπτωντας την ροδαλή της σουφρα .

Σαν υπνωτισμένος , έχωσα το κεφάλι μου μέσα  και άρχισα να την γλείφω , να την φιλώ σαν τρελός ενώ εκείνη με παρότρυνε με χυδαία λόγια και βρισιές να συνεχίσω .

Έτσι γαμιόλη ! Γλείψε την κωλάρα μου ! Ούτε γιαυτό δεν είσαι άξιος , να μου σκουπίζεις το κώλο με την γλώσσα αλλά είμαι καλή Κυρία , γιαυτό σε αφήνω .

Κάτω απο αυτές τις συνθήκες , καύλωσα και πάλι , γεγονός που η Κλαίρη πρόσεξε .

Καύλωσες ρε ανώμαλε ; Σου αρέσει να σε μεταχειρίζομαι σαν κωλόχαρτο ; Γλείφε ρε ! είπε και άλλαξαμε θέση .

Με έβαλε ανάσκελα και έφερε το κώλο της στο πρόσωπό μου κάνοντάς μου ένα καλό βαθύ κάθισμα . Η τρύπα της άνοιξε ελαφρά και δεχόνταν καλύτερα τις περιποιήσεις της γλώσσας μου ενώ εκείνη έπιασε δυνατά τα μπαλάκια μου και το όργανό μου , χώνοντας βαθιά τα νύχια της στην σάρκα μου και κάνοντάς με να βογγήξω .

Γλείφε γιατί θα σου τα ξεριζώσω ! ΓΛΕΙΦΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ !

Με αυνάνιζε με αυτό τον επώδυνο τρόπο ενώ η γλώσσα μου δούλευε υπερωρίες στο σουφράκι της , μέχρι που εκσφενδόνισα και πάλι μια ποσότητα σπέρματος στην κοιλιά μου . Ήταν εκπληκτικό αυτό που έζησα !

Ποτέ πια η σχέση μας δεν ήταν η ίδια .

Απο γραμματέας – υπάλληλος – παιδί για όλες τις δουλειές , έγινα ο σκλάβος της , το προσωπικό της παιχνίδι .

Όποτε ήθελε γλείψιμο στα πόδια ή μασάζ ή στο κώλο , εγώ ήμουν εκεί , πίσω απο κλεισμένες πόρτες να τα προσφέρω ενώ φυσικά τα σκαμπήλια και οι προσβολές έδιναν και έπαιρναν .

Παράλληλα , η δουλειά πετούσε και ήταν ικανοποιημένη μαζί μου  .

Μια φορά , έκανα ένα λάθος και βρέθηκα στα 4 , με τα παντελόνια κατεβασμένα , να αντιμετωπίσω την ξύλινη βούρτσα της με την οποία μου έκανε τα κωλομέρια κατακόκκινα απο το ξύλο .

Ο Αυταρχισμός της κλιμακωνόταν διαρκώς μέχρι που μια μέρα με φώναξε στο γραφειό .

Πήγα προετοιμασμένος για κάθε είδους τιμωρία .

Κλείσε την πόρτα διέταξε .
Σου έχω μια έκπληξη είπε γελώντας και έβγαλε πάνω στο τραπέζι ένα κουτί .
Άνοιξέ το , είναι το δώρο σου !

Υπάκουσα και άνοιξα το κουτί το οποίο ήταν σε μια διακριτική συσκευασία , χωρίς να μπορεί να καταλάβει κανείς το περιεχόμενο . Ήταν μια πλαστική συσκευή αγνότητας με ένα κλειδί . Είχα δεί πολλές φορές  στο ίντερνετ αλλά έκανα ότι δεν ήξερα τι είναι .

Μην μου κάνεις εμένα ανώμαλε ότι δεν ξέρεις ! Θα σου το φορέσω και τέρμα οι οργασμοί και οι αυνανισμοί χωρίς έλεγχο ......

Η συνέχεια της εκπαίδευσής μου , διαφαινόταν πολύ πικάντικη ....

(συνεχίζεται)



Ερωμένη Για Όλους Αφέντρα Για Εμένα – Μέρος 1ο
/2012/09/bdsm-1.html

Photograph :


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Cuckolding – Κεράτωμα ! Υπηρετώντας Τον Εραστή Της Αφέντρας
Slut Training – Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας
/2012/01/slut-training.html
Humiliation – Εξευτελισμός
/2011/08/humiliation-verbalactivepublic-etc.html
Small Dick Humiliation - Κοροϊδία Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html
Forced Feminization - Εξαναγκαστική Μεταμόρφωση σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Public Humiliation – Δημόσιος Εξευτελισμός
/2011/11/m.html
Orgasm Denial – Στέρηση Οργασμού
/2011/11/orgasm-denial-massage.html
Dildo Training – Παιχνίδια Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Spanking – Ξυλιές , Μαστίγωμα
/2011/08/spanking.html
Watersports – Ουρολαγνεία
/2011/08/watersportsgolden-showerpissing.html
Smothering – Εξαναγκαστικό Στοματικό Σέξ
Ass Worship – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω
/2011/09/ass-worshiplicking.html
Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες  BDSM : /p/bdsm_18.html
Ιστορίες BDSM : Ερωμένη Για Όλους ! Αφέντρα Για Εμένα – 3ο
/2012/09/bdsm-3.html



Φετίχ :
Transformation , Slut Training , Dildo Training , Humiliation , Public Humiliation, Spanking, Watersorts , Chastity & Orgasm Control , Small Dick Humiliation , Feet Worship  ,
Περίληψη :
Η Κυρία Κλαίρη , επέβαλε την Κυριαρχία της στον φετιχιστή υπάλληλο . Μπορεί μια σχέση Γυναικείας Κυριαρχίας, να οδηγήσει σε έναν ευτυχισμένο γάμο ; Ένα νέο τέχνασμα της Αφέντρας Κλαίρης ,  θα αιχμαλωτίσει για τα καλά τον υποτακτικό της υπάλληλο με δεσμά ηδονής και πόνου .

Η Κλαίρη , εγκαινίασε μια νέα είδους σχέση μαζί μου που θα μπορούσε κάποιος να ονομάσει ώς «Kinky Επαγγελματική» . Κανείς δεν είχε καταλάβει τις προεκτάσεις της «ειδικής» σχέσης μας μιας και όλοι έβλεπαν μια τυπική συμπεριφορά απέναντί μου και φυσικά αυξημένες απαιτήσεις απο εμένα .
Πράγματι , είχα ξεχάσει το ωράριο εργασίας μιας και πάντα έμενα μέχρι τις 7 ή και 8 το απόγευμα μαζί της ενώ όλος ο όροφος είχε αδειάσει . Τότε , ενώ κανένας δεν γνώριζε και δεν είχε δει τίποτε , έμπαινα στο γραφείο και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πέσω στα γόνατα , να την πλησιάσω , να φάω ένα δυνατό χαστούκι και στην συνέχεια να της φιλήσω το χέρι που με χαστούκισε , να της φιλήσω τα γοβάκια και μετά να περιμένω τις διαταγές της.
Η Κλαίρη , πολλές φορές εργαζόταν με εμένα στα γόνατα να της κάνω μασάζ στις υπέροχες πατούσες της ! Άλλες πάλι φορές με έβαζε κάτω απο το γραφείο , έβγαζε την κυλότα της και απαιτούσε στοματικό σέξ απο εμένα σαν να ήμουν το τελαυταίο τσουλάκι – γραμματέας .
Η όλη της Κυριαρχία , πήγαζε και απο το γεγονός ότι εδώ και 2 εβδομάδες με είχε αναγκάσει να φοράω ζώνη αγνότητας που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να έχω στύση ή να εκσπερματώσω .
Αυτό , είχε αρχίσει να με αλλάζει ψυχολογικά .
Τις λίγες στιγμές που είχα μια σχετική διαύγεια απο τις φαντασιώσεις που προκαλούσε η στέρηση οργασμού , μπορούσα να κάνω την αυτοκριτική μου .
Δεν ήμουν πια άντρας !
Τι σόι άντρας εξάλλου θα αναγκαζόταν να ουρεί καθισμένος επειδή το πέος του ήταν κλειδωμένο σε μια φυλακή πρωτόγνωρη !
Άλλες πάλι φορές ήθελα να κάνω την επανάστασή μου , να μπώ μέσα στο γραφείο της Κλαίρης , να της φωνάξω , να την βρίσω και να απαιτήσω την ελευθερία μου όπου βέβαια στο τέλος θα δήλωνα παραίτηση .
Τίποτε απο όλα αυτά φυσικά δεν επρόκειτο  να συμβεί !
Αρκεί ένα τηλέφωνο απο την εσωτερική γραμμή που με καλούσε με την αισθησιακή της φωνή στο γραφείο και αμέσως γινόμουν ένα ταπεινό σκυλάκι. Έτρεχα στην κυριολεξία για να φάω το χαστούκι μου και να της γλείψω τα πόδια ή όταν είχε καύλες το λαχταριστό μουνάκι της .
Με τρέλαινε . Δεν υπήρχε καμία άλλη στο μυαλό μου παρα μονάχα εκείνη και φυσικά η ίδια το ήξερε , το γνώριζε και το χρησιμοποιούσε για να με χειραγωγεεί κατά βούληση .
Εκείνη την μέρα με φώναξε και πάλι κατά τις 6 το απόγευμα που είχαμε μείνει μόνοι μας . Ήξερα ότι εκείνη η μέρα ήταν πολύ δύσκολη και κάπως ανάποδη για εκείνη μιας και είχε κάποια σύσκεψη που δεν κύλισε ομαλά .
Τσακίσου και έλα μέσα ! Είπε αυστηρά απο το τηλέφωνο και κατάλαβα ότι θα αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα .
Πήγα με τρεμάμενα πόδια στο γραφείο της και χτύπησα την πόρτα !
Μπήκα μέσα και την είδα να με περιμένει στην μέση του δωματίου , με τα χέρια στην μέση και φανερά εκνευρισμένη .
Έλα εδώ ! Σε φωνάζω και αργείς μαλάκα ; είπε και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι και απανωτά άλλο ένα .
Έχω όλους τους  μαλάκες εδω μέσα έχω και εσένα τον ξεφτυλισμένο γαμιόλη !
Έφαγα ακόμα ένα ή δύο σκαμπήλια ακόμα και όταν έβαλα τα κλάματα πια και κύλισαν τα καυτά δάκρυα στα μάγουλά μου η Κλαίρη μου έπιασε με δύναμη το πηγούνι μπήγοντας τα νύχια της στο δέρμα μου .
Μου ξέφυγε ένας μορφασμό πόνου αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε καθόλου !
Έχω νεύρα σημερα και θα την πληρώσεις εσύ ! Γδύσου και γείρε στο καναπέ ! Ο κωλαράκος σου θα έχει να το θυμάται σήμερα !
Με τα μάγουλα κατακόκκινα , άρχισα να ξεντύνομαι ενώ η Κλαίρη , έβγαλε το ταγιέρ της και έμεινε με το πουκάμισο , προφανώς , για να μην ζεσταθεί !
Σύντομα πήρα την θέση που με διέταξε , γονατιστός στον καναπέ με το κωλαράκι τουρλωμένο ενώ με έκπληξη την είδα να ανοίγει ένα ντουλάπι κλειδωμένο όπου εκεί είχε τοποθετήσει διάφορα κίνκυ σύνεργα .
Εξεπλάγην μιας και δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη ! Στο γραφείο μαστίγια και στραπον ; Δεν φοβόταν ; Σίγουρα δεν φοβόταν μιας και κανείς εκτός αυτής δεν τολμούσε να μπεί στο γραφείο της .
Πήρε μια μακριά βίτσα απο λεπτό ξύλο και με δύναμη την χτύπησε στον αέρα. Ο ήχος καθώς έσκιζε τον αέρα , με έκανε να καταλάβω ότι σίγουρα η βίτσα αυτή θα ήταν πολύ επώδυνη .
Πήρε θέση πίσω μου ενώ την είδα να πίνει και λίγο κρασί κόκκινο απο ένα κρυστάλλινο κολωνάτο ποτήρι που ήταν πάνω στο πανάκριβο γραφείο της .
Πόσες και πόσες φορές δεν είχα δεί αυτή την σκηνή σε διάφορα spanking sites ! Η Κλαίρη , ήρθε πίσω και με χούφτωσε στα μπαλάκια ενώ με το άλλο χέρι έπιασε την πλαστική θήκη του πέους μου που ήταν αιχμαλωτισμένο τόσες μέρες χωρίς εκτόνωση .
Πως πάμε εδώ ξεφτύλα ; καυλώνεις ; Εϊπε γελώντας και μου έσφιξε δυνατά τα μπαλάκια κάνοντας με να μουγκρίσω απο πόνο .
Σκάσε !  Απάντησε και μου έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο .
Πρέπει να εκτονωθώ ! Έχω πολλά νευρα είπε και πήρε θεση πίσω μου.

Η βίτσα έσκισε τον αέρα και στο τέλος του χαρακτηριστικού ήχου , αισθάνθηκα ένα κάψιμο πάνω στα εκτεθιμένα κωλομέρια μου . Ακολούθησε και δεύτερο και τρίτο χτύπημα .
Ο πόνος ήταν οξύς και έντονος καθώς η βίτσα ανελέητα έπεφτε επάνω στην τρυφερή μου σάρκα !
Πόναγα  βογγούσα αλλά η Κλαίρη συνέχισε απτόητη .
Όταν συμπλήρωσα 12 ξυλιές , το κωλαράκι μου είχε ήδη ματώσει και εγώ έκλαιγα με λυγμούς .
Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει ! Θα με θυμάσαι για μέρες όταν πάς να κάτσεις !
Η βίτσα έπεσε ακόμα πιο δυνατά επάνω στο ματωμένο μου κωλαράκι ανώ εγώ είχα χώσει το πρόσωπό μου στο καναπέ και έκλαιγα !
Έφαγα άλλες 12 επώδυνες ξυλιές όταν είδα την Κλαίρη να ξεντύνεται προφανώς γιατί είχε ζεσταθεί .
Έμεινε με τα σέξυ της δαντελωτά μαύρα εσώρουχα και στα χέρια της πήρε και πάλι την βίτσα .
Άντεξες μέχρι τώρα και μπράβο σου είπε δοκιμάζοντας σαδιστικά την βίτσα στον αέρα .
Τώρα θα φας ακόμα 12 με όλη μου την δύναμη και θα τις μετράς μια , μια ευχαριστώντας με !
Μάλιστα Κυρία είπα μέσα σε λυγμούς .
Μου έριξε μια δυνατή με όλη της τη δύναμη που με πόνεσε τόσο πολύ που κόντεψα να πέσω απο τον καναπέ !
ΜΙΑ ! Ευχαριστώ Κυρία είπα με τρεμάμενη φωνή .
Μπράβο σκλαβάκι !
Άρχισε να μου ρίχνει τις τελευταίες 12 ξυλιές τόσο δυνατά που πια δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα κλάματά μου και άρχισα να τρέμω σύγκορμος.
Στην 5η ξυλιά δεν ευχαρίστησα όπως έπρεπε και τότε η Κλαίρη , με το γνωστό της σαδιστικό τρόπο , ξεκίνησε και πάλι απο την αρχή !
Εκείνο το 15άλεπτο που με έδερνε τόσο σκληρά και μεθοδικά , έμεινε για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου μιας και ο πόνος ήταν τόσο έντονος που ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές τον αισθάνομαι στο βάθος του μυαλού μου .
ΔΩΔΕΚΑ ! Ευχαριστώ Αφέντρα !
Ήταν το τέλος μιας σκληρής και επίπονης τιμωρίας που έμοιαζε να έχει κρατήσει έναν ολόκληρο αιώνα .
Έτρεχε αίμα απο δύο τρία σημεία που η βίτσα είχε σκίσει επάνω στο δέρμα μου και αισθανόμουν να έχω περιέλθει σε μια κατάσταση σόκ . Προσπαθούσα να κλαίω όσο το δυνατόν πιο συγκρατημένα αλλά ήταν μια μάταιη προσπάθεια μιας και η Κλαίρη γελώντας πήρε στα χέρια της ένα μπουκαλάκι οινόπνευμα .
Μου έριξε μια μεγάλη ποσότητα επάνω στις ανοιχτές πληγές και ούρλιαξα απο το κάψιμο ! Δεν το πίστευα και κατέρρευσα ενώ άκουγα να σαδιστικά της γέλια καθώς σπαρταρούσα κλαίγοντας απο το πόνο .
Έτσουξε ο πισινούλη; ! Το έδειρε η Μαμάκα και πόνεσε είπε και αυτή τη φορά με ένα είδος σαδιστικής στοργής με βοήθησε να σηκωθώ !
Έλα , πάρε την θέση σου με το κωλαράκι τουρλωμένο ! Έχουμε και συνέχεια !
Σας παρακαλώ ! Δεν αντέχω άλλο ! Θα κάνω ότι θέλετε ! Όχι άλλο .... είπα και ξέσπασα σε κλάματα . Είχα σπάσει πια σαν προσωπικότητα, είχα διαλυθεί !
Μην φοβάσαι ! Η Αφέντρα έχει άλλα σχέδια για εσένα είπε και άρχισε να με καθαρίζει απο τα αίματα χρηαιμοποιώντας μια πετσέτα .
Το κρύο νερό , έδρασε ανακουφιστικά αλλά  στο πόνο ενώ καθάρισαν και τα αίματα . Το κάψιμο ήταν αφόρητο όμως και δεν μπορούσα να καταλάβω τι  μου επιφύλασσε και γιατί επέμενε να μείνω στημένος στα 4
Επίσης ότι μου μιλούσε τρυφερά και γλυκά καθώς περιποιούνταν το κωλαράκι μου , με έκανε να ανησυχώ !
Μιας και άντεξες την τιμωρία , θα σου κάνω ένα μικρό δωράκι , μια μικρή ανταμοιβή .
Πήρε το κλειδάκι απο την συσκευή αγνότητας που μου είχε φορέσει και ήρθε πίσω μου όπως ήμουν στημένος στα 4 ,
Έπιασε το όργανό μου και ξεκλείδωσε το πλαστικό κάλυμμα , βγάζοντας τελείως την θήκη .
Αισθάνθηκα ένα ρεύμα δροσερού αέρα και μεμιάς ξέχασα το πόνο στο μαστιγωμένο κωλαράκι μου .
Σε δευτερόλεπτα καύλωσα σε μια γερή πέτρινη στύση ενώ ένα περιεργο μούδιασμα πάνω στο πουτσοκέφαλο και στα αρχίδια άρχισε να με τυλίγει . Το καυλί μου διψασμένο για οργασμό , παλλόταν απο ηδονή και καύλα !
Βλέπω έχουμε καυλίτσες ε ; Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα ! Θα χύσεις !
Μια νέα διάθεση χαράς με κυρίευσε καθώς η Κλαίρη , φόρεσε λάτεξ γάντια και πήρε μια λοσιόν στα χέρια . Νόμιζα ότι θα με αυνάνιζε αλλά με έκπληξη την είδα να μου λιπαίνει την τρυπούλα με την άκρη του δακτύλου της . Τινάχτηκα αλλά η απειλή της ήταν καίρια .
Μείνε ακίνητος θα φάς και άλλες ξυλιές στο κωλαράκι ! Θα σου κάνω ένα καλό μασάζ στο προστάτη να αδειάσεις απο το σπέρμα που έχει μαζευτεί .
Μασάζ προστάτη σκέφτηκα χωρίς να ξέρω τι εννοούσε και ξαφνικά έμπηξε το δάκτυλό της μέσα στην κωλοτρυπίδα μου .
Άρχισε να με γαμάει με το δάκτυλό της χρησιμοποιώντας αργές κινήσεις , στην συνέχεια αφού βρήκε την σωστή κλίση ,άρχισε να με τρίβει στον προστάτη , βαθιά μέσα στο κώλο μου προκαλώντας μου ένα πρωτόγνωρο συμπέρασμα .
Καλό τσουλάκι είσαι και εσύ ! Καυλώνεις απο το κωλαράκι ε ; Κάποια στιγμή θα σου γαμήσω και το σουφράκι ! Εϊπε καθώς συνέχισε το κωλοδακτύλιασμα .
Ο εξευτελισμός ήταν τεράστιος , όχι μόνο απο τα λόγια της αλλά και απο το κωλοδάκτυλο που με γαμούσε . Ανακάλυψα ότι κουνούσα την λεκάνη μου στο ρυθμό του μασάζ ενώ άρχισε να υπάρχει ροή υγρών απο το πουτσοκέφαλο .
Μην φοβάσαι είναι απο τον προστάτη , βγάζει υγρά ,
Συνέχισε το κωλοδάκτυλο μέσα έξω και γύρω γύρω ενώ μου έσφιξε δυνατά τα μπαλάκια .
Έτσι , χωρίς αυνανισμό , χωρίς την καύλα της εκσπερμάτισης παρά με ένα περίεργο ερεθιστικό συναίσθημα που δεν έμοιαζε με τίποτε απο όσα είχα βιώσει , έχυσα μια τεράστια ποσότητα πηχτού σπέρματος στο πάτωμα .
Η Κλαίρη μου έσφιξε τα αρχίδια στραγγίζοντας κάθε σταγόνα ενώ κάτω στο πάτωμα είχε σχηματιστεί μια λίμνη σπέρματος .
Έχυσες πουτανάκι με δάκτυλο στο κώλο !!!!! Έλα να τα πιείς κιόλας είπε και με βία έπιασε το κεφάλι μου και το έφερε στο πάτωμα .
Τα χείλη μου ήταν σε απόσταση αναπνοής απο την λιμνούλα του υποκίτρινου σπέρματος .
Έλα γατούλα ! Βγάλε την γλωσσίτσα να πιείς το γαλατάκι σου είπε γελώντας .
Πράγματι , έγλειψα την μικρή λιμνούλα απο χύσια και στο τέλος τα καθάρισα όλα σαν καλός υπάκουος σκλάβος .
Η Κλαίρη , μου έδειξε το στραπον της ...
Όπως καταλαβαίνεις , τα παιχνίδια μας θα «αγριέψουν».

Η υπόσχεσή της έκανε την καρδιά μου να σκιρτά απο προσμονή , καύλα και δέος .
(συνεχίζεται)

Photographs :

Προηγούμενα Κεφάλαια :

Ερωμένη Για Όλους Αφέντρα Για Εμένα – Μέρος 1ο
/2012/09/bdsm-1.html
Ερωμένη Για Όλους Αφέντρα Για Εμένα – Μέρος 2ο
/2012/09/bdsm-2.html


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Cuckolding – Κεράτωμα ! Υπηρετώντας Τον Εραστή Της Αφέντρας
Slut Training – Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας
/2012/01/slut-training.html
Humiliation – Εξευτελισμός
/2011/08/humiliation-verbalactivepublic-etc.html
Small Dick Humiliation - Κοροϊδία Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html
Forced Feminization - Εξαναγκαστική Μεταμόρφωση σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Public Humiliation – Δημόσιος Εξευτελισμός
/2011/11/m.html
Orgasm Denial – Στέρηση Οργασμού
/2011/11/orgasm-denial-massage.html
Dildo Training – Παιχνίδια Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Spanking – Ξυλιές , Μαστίγωμα
/2011/08/spanking.html
Watersports – Ουρολαγνεία
/2011/08/watersportsgolden-showerpissing.html
Smothering – Εξαναγκαστικό Στοματικό Σέξ
Ass Worship – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω
/2011/09/ass-worshiplicking.html
Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM  : /p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Ερωμένη Για Όλους ! Αφέντρα Για Εμένα – 4ο
/2012/10/bdsm-4.html




Περίληψη
Η Κυρία Κλαίρη , αποφασίζει να περάσει σε πιο ακραίες μορφές Κυριαρχίας και μάλιστα με παιχνίδια στραπον ! Ο ήρωάς μας έχει μια πρόκληση μπροστά του αλλά ο πραγματικός έρωτας και τα συναισθήματα αφορίωσης που νοιώθει για την Αφέντρα του του δίνουν την ψυχολογική αντοχή να αντέξει τα πάντα

Φετίχ :
Transformation , Slut Training , Dildo Training , Humiliation , Public Humiliation, Spanking, Watersorts , Chastity & Orgasm Control , Small Dick Humiliation , Feet Worship  , 

Η Ντροπή μου είχε φτάσει στο έπακρο !

Μόλις πριν λίγα λεπτά η Κλαίρη με είχε οδηγήσει σε έναν εκρηκτικό οργασμό , χρησιμοποιώντας το δάκτυλό της και μάλιστα με τον πλέον απρεπή τρόπο , δηλαδή το μασάζ προστάτη .

Τώρα , είχε βγάλει ένα τεράστιο στραπον απο το συρτάρι της και είχε ξεκινήσει να το φοράει ενώ εγώ ακόμα έγλειφα απο το πάτωμα την λιμνούλα σπέρματος που είχα σχηματίσει λίγα λεπτά πρίν .

Θα σου ξεσκίσω το κωλί ! Στα δύο θα σου το ανοίξω και τώρα που έχεις εκσπερματίσει , θα είναι τελείως σφιχτό και θα ουρλιάξεις μαλάκα!

Εϊχα τρομοκρατηθεί ! Ήταν δυνατόν να δεχτώ όλο αυτό το τεράστιο και χοντρό στραπον στο κώλο ; Θα με ξέσκιζε ! Απο την άλλη όμως πως μπορούσα να αντιδράσω . Το κωλαράκι μου είχε γίνει κατακόκκινο απο το ξύλο και ήξερα ότι η Κλαίρη δεν αστιευόταν όταν θύμωνε .

Έλα γαμιόλη ! Πέσε εκεί στο καναπέ στα 4 ! Είπε θυμωμένος .
Μαα είναι τεράστιο ψέλισσα κοιτώντας τρομοκρατημένος .
Όταν σου λέω κάτι μαλάκα θα τσακίζεσαι είπε και με χαστούκισε δυνατά , υπενθυμίζοντάς μου για ακόμα μια φορά ποιός είναι το αφεντικό .

Βρέθηκα στημένος στα 4 και έτοιμος να με ξεπαρθενιάσει με το τεράστιο στραπον . Εκείνη πήρε θέση πίσω μου και αφού μου σκαμπήλισε το κώλο για πλάκα , με άλοιψε καλά με τζέλ .

Θα το διασκεδάσω να σε κάνω ξεκωλιάρη !

Μου έπιασε με δύναμη τα κατακόκκινα κωλομέρια μου και τα χώρισε . Εκτός απο το τζέλ ,έφτυσε με δύναμη πάνω στην τρυπούλα μου , πράγμα που νομίζω ότι έκανε , περισσότερο για να με εξευτελίσει παρά για να με λιπάνει και άλλο .

Ετοιμάσου γαμιόλα να μπείς στο κόσμο των γυναικών είπε γελώντας και αισθάνθηκα έντρομος το πλαστικό πουτσοκέφαλο ακριβώς επάνω στην τρυπούλα μου .

Ακολούθησε ένας έντονος πόνος καθώς σιγά σιγά ο σφιγκτήρας μου υποχωρούσε για να δεχτεί όλο αυτή την μάζα πλαστικού που με άνοιγε .

Έβγαλα μια πνιχτή κραυγούλα και ακαριαία η Κλαίρη μου έριξε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο υπενθυμίζοντάς μου ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο .

Σκάσε πουτάνα και δέξου το είπε αυστηρα και συνέχισε να μου το μπήγει .

Ο πόνος ήταν αφόρητος , με πόναγε και με ξέσκιζε ! Αισθανόμουν να έχει πάρει φωτιά το κωλάντερό μου ενώ και η σούφρα μου έτσουζε τρομερά απο την διείσδυση . Έπαιρνα βαθιές ανάσες για να υπομείνω το πόνο και η Κλαίρη το πρόσεξε .

Έτσι πουτάνα ! Πάρε ανάσες ! Έχεις ένστικτο τι πρέπει να κάνεις για να γαμηθείς ! Τόσο βρωμοπουτανο είσαι .

Με μια κίνηση της λεκάνης της μπήκε όλο το στραπον μέσα μου και εγώ ούρλιαξα .

Πάει η παρθενιά σου γαμιόλα ! Πουτάνα ξεκωλιάρα σε έκανα ! Θα σου ξεχειλώσω το σουφράκι και θα στο κάνω μουνάρα είπε με σαδιστικό ύφος ενώ άρχισε κανονικά το ξέσκισμά μου .

Το τεράστιο στραπον άρχισε να με ξεσκίζει , στην αρχή αργά αργά . Έμπαινε μέσα μου με μια βαθιά διείσδυση και μετά έβγαινε εξω επιτρέποντάς μου να χαλαρώσω λίγο ! Μετά πάλι μου το κάρφωνε .

Ο ρυθμός που με γαμούσε ήταν μελετημένος . Αργός και βαθύς για να καταλαβαίνω με όλες μου τις αισθήσεις το ξέσκισμα που σταδιακά γινόταν πιο γρήγορος .

Η ανάσα της , μαζί με την δική μου γίνονταν ολοενα και πιο γρήγορη , γούσταρε που με ξέσκιζε και δεν έχανε την ευκαιρία να μου το λέει καθώς με ξεκώλιαζε .

Μίλα μου γαμιόλα ! Μίλα μου ! Πές στην Κυρία σου πόσο σου αρέσει το χοντρόψωλό της στην κωλάρα σου !
Ναι Αφέντρα , το λατρεύω .
Ζήτα το πιο βαθιά μωρή ! Είπε και μου σκαμπήλισε το κώλο .
Και άλλο Κυρία ! Πιο βαθιά , πιο γρήγορα είπα λαχανιασμένος .
ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!

Ξεκίνησε ένα σφυροκόπημα που θύμιζε βραζιλιάνο γαμιά . Με ξέσκισε στην κυριολεξία με το στραπον ενώ πια μου άρεσε και εμένα και κουνούσα το κώλο μου μπρός πίσω στο ρυθμό του γαμησιού .

Γενημμένο πουτανάκι είσαι ! Θα κάνεις ότι σου λέω αλλιώς όλοι εδώ στην εταιρεία θα μάθουν πόσο καλά κουνάς και γαμάς το κώλο σου ! Κατάλαβες ξεκωλιάρα ;
Μάλιστα Κυρία , θα γίνω η σκλάβα σας ! Ότι θέλετε θα κάνω είπα λαχανιασμένος απο το γαμήσι .
Ωραία , θα μου γλείψεις τη μουνάρα γιατί καύλωσα απο το ξέσκισμα που σου έκανα είπε γελώντας και έλυσε το στραπον αφήνοντάς το μέσα μου .

Πήρε θέση στο καναπέ με τα πόδια ανοικτά και ενώ είχα ακόμα το στραπον σφηνωμένο στο κώλο μου με τα λουριά να κρέμονται στο πάτωμα , έπεσα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να της γλείφω το λαχταριστό μουνάκι της που γυάλιζε απο τα υγρά της .

Έγλειφα με μανία ενώ ο κώλος μου ήταν ακόμα γαμημένος και με το στραπον ταπωμένο καλά μέσα μου .

Δεν μπορούσα παρά να εκπλαγώ απο το γαμήσι που μου έκανε αλλά και τα υγρά που έρρεαν απο το μουνάκι της . Προφανώς είχε ερεθιστεί πάρα πολύ απο το γαμήσι που μου έκανε .

Είχε εγκλωβίσει το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και εγώ πάσχιζα να προλάβω τον χείμμαρο υγρών που έρρεαν μανιωδώς ενώ εκείνη βόγγαγε .

Ααα πουτάνα , τι μου κανει η βρωμόγλωσσά σου ! Έτσι ! Πάνω στην κλειτορίδα ! Μην σταματάς θα σε λιώσω παλιοτσούλα έλεγε βογγώντας και έχυσε ουρλιάζοντας στο πρόσωπό μου .

Μείναμε για λίγο στο γραφείο της προσπαθώντας να πάρουμε μια ανάσα και όταν με το καλό συνήλθαμε , η Κλαίρη με φώναξε και πάλι μπροστά της .

Απο ότι καταλαβαίνεις , απο σήμερα είσαι σκλάβα μου ! Σου γάμησα το κώλο και φυσικά δεν νοείται να θεωρείς τον εαυτό σου άντρα ! Είσαι μια ξεφτυλισμένη ξεκωλιάρα ! Κατάλαβες είπε και μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι .
Μάλιστα Κυρία απάντησα ενώ το χέρι μου πήγε στο μάγουλό μου που έκαιγε .
Και σχετικα με το πουλάκι σου και τα αρχιδάκια σου , μου ανήκουν και αυτά εκτος απο την τσουλίστικη κωλάρα σου είπε και μου έχωσε με δύναμη τα νύχια της μεσα στο δέρμα , κάνοντάς με να βογγήξω .
Θα φοράς και πάλι την συσκευή αγνότητας και ανάλογα με την πρόοδό σου στην εκπαίδευση που σου ετοιμάζω , θα δούμε αν θα σου επιτρέψω να ξαναχύσεις !

Κοίταξα απορημένος , προσπαθώντας να καταλάβω .

Αναρωτιέσαι τι εκπαίδευση ;
Μάλιστα Κυρία .
Μα θα σε κάνω μια κανονική γυναίκα ! Φούστα μπλούζα γόβα και στα 4 να γαμιέσαι απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ είπε κοιτώντας με αυστηρά !

Αρχίζουμε απο αύριο

(συνεχίζεται .... )

Προηγούμενα Κεφάλαια :

Ερωμένη Για Όλους Αφέντρα Για Εμένα – Μέρος 1ο
/2012/09/bdsm-1.html
Ερωμένη Για Όλους Αφέντρα Για Εμένα – Μέρος 2ο
/2012/09/bdsm-2.html
Ερωμένη Για Όλους Αφέντρα Για Εμένα – Μέρος 3ο
/2012/09/bdsm-3.html


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Cuckolding – Κεράτωμα ! Υπηρετώντας Τον Εραστή Της Αφέντρας

Slut Training – Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας
/2012/01/slut-training.html

Humiliation – Εξευτελισμός
/2011/08/humiliation-verbalactivepublic-etc.html

Small Dick Humiliation - Κοροϊδία Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html

Forced Feminization - Εξαναγκαστική Μεταμόρφωση σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html

Public Humiliation – Δημόσιος Εξευτελισμός
/2011/11/m.html

Orgasm Denial – Στέρηση Οργασμού
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

Dildo Training – Παιχνίδια Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html

Spanking – Ξυλιές , Μαστίγωμα
/2011/08/spanking.html

Watersports – Ουρολαγνεία
/2011/08/watersportsgolden-showerpissing.html

Smothering – Εξαναγκαστικό Στοματικό Σέξ

Ass Worship – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω
/2011/09/ass-worshiplicking.html

Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση


 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αμα δεν σε κατουρησε δεν εχει γουστο η ιστορια !!! σκατα αφεντρα ειναι...................!!!!!

παντως ρε φιλε ποσο μα ποσο ............ μπορεις να εισαι που μας εχεις φλομοσει εδω μεσα με αυτες τις μαλακισμενες ιστοριες που ολες μα ολες ειναι ιδιες μια καριολα να σε ξεσκισει να σε ξεφτιλισει ντροπη και μονο ντροπη αισθανομαι ως ανθρωπος γιατι αυτες οι ιστοριες δεν ειναι βιτσιο καταντανε αρωστια θα μεινεις καμμια μερα με κανα πλαστικο πουστο 35 εκ στο κωλο και θα γινεις πρωτο θεμα στα καναλια!!!!!!!!

φιλε μια συμβουλη καλα ειναι αυτα τα παιχνιδια αλλα με ρεγουλα αν τοσο θες να γινεις κατι αλλο απο αυτο που γεννηθηκες ψαξε το σιγουρα θα βρεις λυση ποιο ανοδυνη φιλικα στο λεω!!!!!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom