Νέα

Ιστορίες απο τσαμπουκάδες και σκηνικά σε στούντιο με μπράβους τσατσάδες κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
  :cum:lagoydakis!εισαι,φιλος! Δεν γηνεται,να εκθεσω,απο εδω,το ατομο! Ειναι,καλλο παιδι,σοβαρος,και φοβερος,στο :pipa2: Τωρα,εαν γηνω,Π.... :fuck1:οπως λεει,ενας φιλος"Προβλημα μου" Αναψα φωτιες,γαμωτο!! :headbang:

Σοβαρός τσάτσος ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:crazy:Παντως,Παιδες,ολλοι,εχουμε,μια εμπειρια,απο κατι,μεσα στα σπιτακια,που παμε.Φτανει,να εχουμε το Θαρρος να της  λεμαι! Εγω το ειπα,και ας με παρεξηγισουν,ορισμενοι! Και οι{τσατσοι,εχουν,δικαιωματα,σαν ανθρωποι}φτανει να εχουν τροπο,και οχι χυδαια,να στη πεφτουνε! Καλλο,Βραδυ!! :smitten:

fodas

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
76
Πόντοι
1
Εγω παντως θυμαμαι πριν κανα 4 χρονια ενα βραδυ που ειχα βγει με ενα φιλαρακι στη βριλησου να εχουν βγει εξω στο
δρομο κατι νταβαδες η τσατσα και δυπ τυποι οπου ο ενας ελεγε οτι του εκλεψαν το αυτοκινητο και δεν ηξερε τι να κανει και τι να πει και μονολογουσε καλα ρε γαμωτο τωρα τι να κανω και πως θα πω που με κλεψανε και κατι τετοια!!!
το παλικαρι πρεπει να εφαγε μεγαλη ηττα!!! :2funny:  :S
για γελια και για κλαματα!!!!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παρακαλειτε καποιος μοντ να μεταφερη το θεμα στα στουντιο,απο τους οικους ανοχης,συνφωνα με το τιτλο του θρεντ!!

OP
OP
N

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
πιστολια μαχαιρια κλ εχετε δει ποτε σε σκηνικα με προστατες μπουρδελων?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
Εγω παντως θυμαμαι πριν κανα 4 χρονια ενα βραδυ που ειχα βγει με ενα φιλαρακι στη βριλησου να εχουν βγει εξω στο
δρομο κατι νταβαδες η τσατσα και δυπ τυποι οπου ο ενας ελεγε οτι του εκλεψαν το αυτοκινητο και δεν ηξερε τι να κανει και τι να πει και μονολογουσε καλα ρε γαμωτο τωρα τι να κανω και πως θα πω που με κλεψανε και κατι τετοια!!!
το παλικαρι πρεπει να εφαγε μεγαλη ηττα!!! :2funny:  :S
για γελια και για κλαματα!!!!!!!

:huh:

OP
OP
N

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καπου στο βιντεο εχει ενα περιστατικο στη λιοσιων

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Mην το γελάτε, συμβαίνουν. Τον περασμένο Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά, πέρασα σ'έναν οίκο κοντά στην Ομόνοια και σαν τσάτσος εμφανίστηκε ένας Αλβανός πιθανότατα, τύπου νταβατζής όμως. Καμμία σχέση με την κλασσική έννοια του όρου "τσάτσος". Μου παρουσίασε τη μία κοπέλα και μου είπε ότι η άλλη είναι στο δωμάτιο. Κάθισα και περίμενα λίγο να τη δω. Μετά από λίγο βγαίνει η κοπέλα από το δωμάτιο με μια εμφανή δυσαρέσκεια στο πρόσωπό της ή μάλλον εκνευρισμένη θα ΄λεγα. Πάει λίγο στο κουζινάκι, κάτι λέει μάλλον στον νταβατζή και βγαίνει σαν ταύρος αυτός και μπουκάρει στο δωμάτιο όπου ήταν με τον πελάτη! Και άρχισε να πέφτει ξύλο! Μπήκε και η κοπέλα μέσα, άκουγα πλατς πλουτς (=ξύλο σε γυμνό σώμα) και σπρωξίματα, κάτι πράγματα να πέφτουν...γενικά ένας ψιλοχαμός! Πάω προς την πόρτα να είμαι έτοιμος για αποχώρηση! Κοντοστέκομαι λίγο και σαν να άρχιζε η φασαρία να πλησιάζει προς το σαλονάκι. Κατέβηκα κι έφυγα νωρίς από το πάρτυ..! Δεν ξέρω ποιος συναγωνιστής τις έφαγε αλλά μάλλον κάτι έκανε στην κοπέλα!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Mην το γελάτε, συμβαίνουν. Τον περασμένο Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά, πέρασα σ'έναν οίκο κοντά στην Ομόνοια και σαν τσάτσος εμφανίστηκε ένας Αλβανός πιθανότατα, τύπου νταβατζής όμως. Καμμία σχέση με την κλασσική έννοια του όρου "τσάτσος". Μου παρουσίασε τη μία κοπέλα και μου είπε ότι η άλλη είναι στο δωμάτιο. Κάθισα και περίμενα λίγο να τη δω. Μετά από λίγο βγαίνει η κοπέλα από το δωμάτιο με μια εμφανή δυσαρέσκεια στο πρόσωπό της ή μάλλον εκνευρισμένη θα ΄λεγα. Πάει λίγο στο κουζινάκι, κάτι λέει μάλλον στον νταβατζή και βγαίνει σαν ταύρος αυτός και μπουκάρει στο δωμάτιο όπου ήταν με τον πελάτη! Και άρχισε να πέφτει ξύλο! Μπήκε και η κοπέλα μέσα, άκουγα πλατς πλουτς (=ξύλο σε γυμνό σώμα) και σπρωξίματα, κάτι πράγματα να πέφτουν...γενικά ένας ψιλοχαμός! Πάω προς την πόρτα να είμαι έτοιμος για αποχώρηση! Κοντοστέκομαι λίγο και σαν να άρχιζε η φασαρία να πλησιάζει προς το σαλονάκι. Κατέβηκα κι έφυγα νωρίς από το πάρτυ..! Δεν ξέρω ποιος συναγωνιστής τις έφαγε αλλά μάλλον κάτι έκανε στην κοπέλα!
τυπε θυμασαι σε ποιο οικο ηταν??στο μεταξουργειο ηταν??

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
ο μονος θεωρητικα τσαμπουκας που μου εχει συμβει ειναι σε μια υπογα στη φυλης,πιτσιρικαδες.ειχα παει μ'ενα φιλο και περιμεναμε στο σαλονακι(ο θεος να το κανει) και σκαει μυτη μια πανυψηλη τανα με ενα καμτσικι και αρχισε και μας κοπαναγε ελαφρα στα ποδια.ουτε που θυμαμαι τι ελεγε γιατι ειχε παει η ψυχη μου στην κουλουρη παντως εμεις(σαν να ειχε κολλησει η βελονα)λεγαμε το κλασσικο -παμε μια βολτα να δουμε τι παιζει και αμα ειναι ξαναρχομαστε.αυτη μας ελεγε να φυγετε να μην ξαναπατησετε,ο τσατσος ελεγε ασε τα παιδια να φυγουν και μεις λεγαμε τα ιδια και τα ιδια.χαχαχα αφου ειχαμε χεστει επανω μας...

enasmagas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
σημερα σχεδον ολοι οι οικοι ανοχης εχουν "προστασια" αρα ειναι δυσκολο να κανει καποιος σκηνικο μεσα χωρις να παρει απαντηση.

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κυκλοφορουν παντως διαφοροι τυποι εξω απο τα μπουρδελα που αν τους κανει τηλεφωνο η τσατσα μπουκαρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom