Νέα

Ιστορίες απο τσαμπουκάδες και σκηνικά σε στούντιο με μπράβους τσατσάδες κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το χειρότερο που έπαθαν σε μπουρδέλο στη Φυλής πριν 3 χρόνια ήταν μια πολύ γαμιόλα πόρνη και φαινόταν ότι όποιος μπει θα μείνει με το πολί στο χέρι.Φευγαν όλοι και εγώ και ένας κάπου στα 25.Αυτός στα 25 επειδή η πουτάνα μάλλον Αλβανίδα κάτι του πε στα ξένα γύρισε προς το μέρος της και την κοίτακξε και τη ρώτησε τσαντισμένος "Τι;;;".Και βγαίνει ένας από την κουζίνα και τον σπρώχνει ελαφρά και άρχισε Χριστοπαναγίες και ότι θα του γαμήσει όλο το σόι.Εγώ έξω ήμουν αλλά άλλοι περίεργοι είχαν την πόρτα ανοιχτή!Μπήκε άλλος ένας και ακούστηκαν κραυγές της πουτανας σαν να τη σφάζουν!!!!!Τελικά ο 25αρης ήταν μπάτσος!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:Και μόλις του την πέσαν τράβηξε πιστόλι!!!!!Τελικά αφού έσπασε ότι βρήκε μπροστά του και νομίζω χτύπησε την πουτάνα γιατί βγαίνοντας ντυμένη μετά από ώρα που είχα τελειώσει την τσ'αρκα είχε αίμα στο πρόσωπο και κράταγε χαρτομάντηλα,είδα περιπολικό και να τους μπουζουριάζουν όλο το προσωπικό!!!

LosAparadectos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Kαθημερινή μεσημέρι μετά από τη δουλειά μπαίνω σε ένα σπίτι στη φυλής και μένω
στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό !
H κοπέλα που είχε βάρδια εκείνη την ώρα ήταν στο πάτωμα ολόγυμνη, έκλαιγε και κράταγε το μουνί της.
Με το που με βλέπει η τσατσά μου λέει με νεύρα "Έλα αγόρι μου τώρα βρήκες κι εσύ? Έλα αργότερα"
και με έβγαλε έξω σπρώχνοντας.
Περπατώντας λίγα μετρα παρα πέρα κάτι παλικαρια που με είδαν να βγαίνω απo εκείνο το υπόγειο με ρώτησαν
"Τι έγινε φιλε όλα εντάξυ με το κορίτσι είναι καλά?" Έκανα κάποια δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω τι έγινε
κι απαντάω ρωτώντας "πως το ξέρετε βρε παιδιά ότι κάτι άσχημο έγινε εκεί μέσα?" και μου είπαν τότε ότι ήταν
παρόντες και οι δυο όταν έγινε η φάση κι έφυγαν αμέσως μετά, λίγο πριν μπω εγώ δηλαδή.
Τι είχε γίνει ? Για κάποιο λόγο τσακώθηκαν Τσατσά και Πουτάνα αλλα η Kαργιολα η τσατσά της έκανε μεγάλη μπινιά...
Δεν της επιτέθηκε όταν ήταν με το Baby Doll... περίμενε να μπει στο ντούz και τότε της όρμησε και τη χτύπησε στο μουνί.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
H κοπέλα που είχε βάρδια εκείνη την ώρα ήταν στο πάτωμα ολόγυμνη, έκλαιγε και κράταγε το μουνί της.
Με το που με βλέπει η τσατσά μου λέει με νεύρα "Έλα αγόρι μου τώρα βρήκες κι εσύ? Έλα αργότερα"
περπατώντας λίγα μετρα παρα πέρα κάτι παλικαρια που με είδαν να βγαίνω απo εκείνο το υπόγειο με ρώτησαν
"Τι έγινε φιλε όλα εντάξου με το κορίτσι είναι καλά?" Έκανα κάποια δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω τι έγινε
κι απαντάω ρωτώντας "πως το ξέρετε βρε παιδιά ότι κάτι άσχημο έγινε εκεί μέσα?" και μου είπαν τότε ότι ήταν
παρόντες και οι δυο όταν έγινε η φάση κι έφυγαν αμέσως μετά, λίγο πριν μπω εγώ δηλαδή.
Τι είχε γίνει ? Για κάποιο λόγο τσακώθηκαν Τσατσά και Πουτάνα αλλα η "καργιολα" η τσατσά της έκανε μεγάλη μπινιά...
Δεν της επιτέθηκε όταν ήταν με το Baby Doll... περίμενε να μπει στο ντούz και τότε της όρμησε και τη χτύπησε στο μουνί.

Ότι να ναι!!!

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
α θυμηθηκα κατι...
κατα καιρους βλεπω καποιους νταβαδες η δεν ξερω τι αλλο ειναι , να βριζουν και να φωναζουν στα ζακια να φευγουν απο την περιοχη γιατι σκιαζουν τους πελατες
παλι απο μεταξι

Λες να τους προσλαβει ο Καμινης για να καθαρισει η Αθηνα???   :2funny:

conan207

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
0
λοιπον κερκυρα ενα καλοκαιρι παμε σε ενα κολομπαρο και πινουμε ποτακια 4 φιλοι.ο ενας ξεμοναχιαστικε και ητανε κουρουμπελο η γκομενα παγαγκελνε διπλα τα ποτα οταν ηρθε ο λογαριασμος ητανε 1100 ευρω :idiot: το τι εγινε δεν λεγετε και εμεις ειχαμε παρει μονο απο 2 μπιρες επι 5 ευρω η μια αντε 30-35 ευρω που τα 1100  ???? παμε να φυγουμε και εμφανιζονται τα καλα παιδια ..χα χα χα απο 50 εως 65 χρονων να μην σας τα πρηζω επεσε το μπουνιδη της αρκουδας :rockon: με νηκιτες εμας ασε που το καναμε κωλος το μαγαζι..αλλα μετα στης παραλιες κρυβομασταν με της πετσετες να μην μας βρουν,,,,,, :dancing:ακους 1100 πατσακλααααααααα.......!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Περπατώντας λίγα μετρα παρα πέρα κάτι παλικαρια που με είδαν να βγαίνω απo εκείνο το υπόγειο με ρώτησαν
"Τι έγινε φιλε όλα εντάξυ με το κορίτσι είναι καλά?" Έκανα κάποια δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω τι έγινε
Τι είχε γίνει ? Για κάποιο λόγο τσακώθηκαν Τσατσά και Πουτάνα αλλα η Kαργιολα η τσατσά της έκανε μεγάλη μπινιά...

μερικες τσατσαδες ειναι πολυ καργιολες τυπε
ο ιδιος ο διαβολος μεταμορφωμενος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο μεταξυ τωρα που το σκεφτομαι σε πολυ παλαιοτερη εξορμηση στην φυλης.... θα χει 4-5 χρονια τωρα
ειχα πετυχει αρκετες φορες να περιμενω εγω εξω στο σαλονι και οι τσατσοι να τσακωνονται μεσα
μιλαμε ομως για εναν τσακωμο που δεν ειχε μεν σοβαρες βρισιες παναγιες και ετσι η μανες  :grin:

αλλα οποιος τους ακουγε με τον τροπο που τα λεγανε και μιλουσανε θα νομιζε πως ειναι οι πιο δυστυχισμενοι ανθρωποι του κοσμου
πολυ μιζερια

βγαινει εξω σε καποια φαση η τσατσα "ελα αγορι μου περιμενε ειναι η....κοπελα στο δωματιο....αυτος θελει δεν θελει θα με πληρωσει ακουσες????"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν προλαβε να τελειωσει αυτο που μου ειπε και εστριψε στον αλλον μεσα και του ειπε δηλαδη για τις πληρωμες  :2funny: :2funny: :2funny:

δουλεια και αυτη....

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
αληθινη ιστορια σε χωριο της φλωρινας προ 20ετιας
τυπος που εφαγε πορτα σε κωλομπαρο ,μπαινει τελικα μεσα αφου εριξε το ντουβαρι με το τρακτερ του και πηγε με αυτο εως το μπαρ

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:think:Εχει,τυχει,να,παει,κανεις,με τον Τσατσο!Μου ετυχε,εμενα,σημερα.Σε ενα σπιτακι,που,περασα για να δω.[Δεν αναφερω,ποιο,σπιτακι]Ελα,μου λεει,να σου παρω,εγω,μια Πιπα! Δεχθηκα,και οντως,εκανε φοβερο :pipa2:Τα εδωσα τα Υγρα!και ολλα,μια χαρα! Σε ποιον,εχει τυχη,αλλον??? :kissass2:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
:think:Εχει,τυχει,να,παει,κανεις,με τον Τσατσο!Μου ετυχε,εμενα,σημερα.Σε ενα σπιτακι,που,περασα για να δω.[Δεν αναφερω,ποιο,σπιτακι]Ελα,μου λεει,να σου παρω,εγω,μια Πιπα! Δεχθηκα,και οντως,εκανε φοβερο :pipa2:Τα εδωσα τα Υγρα!και ολλα,μια χαρα! Σε ποιον,εχει τυχη,αλλον??? :kissass2:

Ξερω που λες..... κι εμενα μου την επεφτε ο ιδιος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβάρια...

αντε με το καλο φιλε... την επομενη δωσε και το κωλο σου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δε πιστευω να πληρωσες κιολας... :headbang: :headbang:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρε μαλακες για τον αρη λετε; :2funny:εγω μονο να μου τον παιξει τον εχω αφησει :2funny:τεραστια μορφη!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λαγουδακη εχεις κανει τετοιο πραγμα ρε μλκ? σοβαρα μιλας?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια φορα στην Εξιηκιου μια πουστροτσατσου με μακρυ μαλλι μελαχροινος

μπαινω μεσα και αρχισε τα "μωρο μου" κτλπ και του κανω... ελα ελα φιλε

σοβαρεψου. Και νευριασε και λεει καλα περιμενε να ερθει η κοπελα και εφυγε

στο βρωμοκουζινακι του. Αι στο διαολο παλιοπουστρες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μια φορα στην Εξιηκιου μια πουστροτσατσου με μακρυ μαλλι μελαχροινος

μπαινω μεσα και αρχισε τα "μωρο μου" κτλπ και του κανω... ελα ελα φιλε

σοβαρεψου. Και νευριασε και λεει καλα περιμενε να ερθει η κοπελα και εφυγε

στο βρωμοκουζινακι του. Αι στο διαολο παλιοπουστρες.
:2funny:
καλα του κανες... :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

μετα πήγες και με την κοπέλα ή εφυγες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom