Νέα

Ιστορίες απο τσαμπουκάδες και σκηνικά σε στούντιο με μπράβους τσατσάδες κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
για τον τσατσο τον ψευτομαγκα γραψτε που κανει συνεχεια νταηλικια  :hi:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Είναι σαν τα βανάκια του άλλου του παπάρα που από κοντά θα φάει τις μάπες του και θα μάθει να μη μού το παίζει ιστοριούλα στα πμ.
σε απειλησε με πμ κ ετσι?
μου θυμιζει ενα αλλο γνωστο μελος... :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
σε απειλησε με πμ κ ετσι?
μου θυμιζει ενα αλλο γνωστο μελος... :grin:

Όχι αυτός είναι νέος ποντικαράς-που να απειλήσει,το έπαιξε εξυπνίδης αλλά θα τον δω από κοντά.

Απειλητικό πμ έστειλε η Μπακαλόφατσα το μυγόχεσμα που είναι σαν πατημένο καρτούν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Όχι αυτός είναι νέος ποντικαράς-που να απειλήσει,το έπαιξε εξυπνίδης αλλά θα τον δω από κοντά.

Απειλητικό πμ έστειλε η Μπακαλόφατσα το μυγόχεσμα που είναι σαν πατημένο καρτούν.
:grin: :grin:
:hi:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
προ αειμνηστων ετων κ βαλε(καμια 30-35 χρονια πριν),ειμαστε με εναν κολλητο στην αθηνάσ,για βολτα ,μαλλον κ για να ψωνισουμε κατι για πομπο..(την εποχη εκεινη καμια σχεση η αθηνάσ ,με την σημερινη εποχη,για οσουσ θυμουντε)..ειμαστε κοντα στην ερμου αλλα επι τησ αθηνασ...σκαει μυτη τυποσ,κλασικοσ τησ εποχησ ,που ψαρευε κοσμο...(εμεισ αβγαλτοι,ασχετοι, τοτε)..μασ λεει το παραμυθι παιδια να παμε σε ενα  μαγαζι,εχει κ κοπελεσ κλπ κλπ..μαλακισμενα εμεισ τον ακολουθουμε..οντωσ μπαινουμε σε ενα μαγαζι ,ποιο παρακμη δεν θυμαμαι...ερχοντε κ 2 "κοπελεσ"(λεμε κ κανα αστειο να παιρνα η ωρα) ,οι παλιοι θυμουντε την "ομορφια" αυτων των κοπελιων..παιρνουμε 2 ποτα εμεισ,παιρνουνε κ οι "κοπελεσ"...παιρναει λιγο η ωρα,λεμε να φυγουμε...λογαριασμοσ 2.000 δραχμεσ...

εκει τα ειδαμε ολα...ειχαμε δεν ειχαμε ενα πεντακοσαρικο στισ τσεπεσ μασ....τωρα πωσ φυγαμε ορθιοι,κ χωρισ κανενα μαχαιρι στη παλτη ,μην το ρωτατε..προφανωσ καταλαβαν οτι ειμασστε εντελωσ rookies ...κ μασ αφησαν κ φυγαμε

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Πριν αρκετα χρονια σε μπουρδελο του Μεταξουργειου..φιλος ειχε περασει στο δωματιο εχοντας παρει προγραμμα για πρωκτικο..στο σαλονι ημουν μονο εγω με την τσατσα...ξαφνου απο το δωματιο ακουστηκαν τσιριδες..μπαμπουσκααααα φωναζε η  πορνη στην τσατσα...αααααααα! φωνες ουρλιαχτα χαμος..καμμια αντιδραση απο την τσατσα...οι φωνες συνεχιζονταν..σε καποια φαση μπαινει στο μπουρδελο ο νταβας..οχι γιατι ακουσε τις φωνες..απλα ηταν η ωρα να ερθει..μολις μπαινει λεει καλησπερα, αλλα ξαφνικα να παλι η πουτανα να ουρλιαζει...ααααααααα! μπαμπουσκααααα!μολις τ ακουει ο νταβας κανει να μπει στο δωματιο...πεταγομαι μπροστα του και του λεω..ωπα που πας? μεσα γαμει ο φιλος μου...αιφνιδιαζεται σταματαει για λιγο αλλα αμεσως με σπρωχνει και μπαινει στο δωματιο...ακολουθω και γω και η τστσα...με το που μπαινουμε βλεπουμε την πουτανα να κλαιει και να λεει...δεν μπορω μπαμπουσκα εχει πολυ μεγαλη ποναω και επιμενει να μου τον βαλει απο κωλο!!!τεσπα κανονιζουμε τα λεφτα πισω να δωσουν στον φιλο...βγαινουμε απο το  δωματιο  ολοι εκτος του φιλου που ντυνοτανε..σε καποια φαση ο νταβας κανει να  ερθει κατα πανω μου..δεν κουνηθηκα καθολου απλα τον κοιταγα στα ματια..με πλησιασε στους 30 ποντους και σταματησε...ευτυχως γι αυτον γιατι τωρα δεν θα ζουσε..εννοειται οτι καποιο κερατο ειχα στην τσεπη μου...σε λιγο βγηκε και ο φιλος και φευγοντας μας λεει ο νταβας..μην σας ξαναδω εδω αυτο σας λεω μονο...η τσαρκα δεν συνεχιστηκε αφου σπαστηκαμε..πηγαμε για καφεδακι, που αλλου? εκει που θα βρισκαμε πολλους σαν κι εμενα και τον φιλο μου! δλδ στην Ομονοια... :orchestra:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Πριν αρκετα χρονια σε μπουρδελο του Μεταξουργειου..φιλος ειχε περασει στο δωματιο εχοντας παρει προγραμμα για πρωκτικο..στο σαλονι ημουν μονο εγω με την τσατσα...ξαφνου απο το δωματιο ακουστηκαν τσιριδες..μπαμπουσκααααα φωναζε η  πορνη στην τσατσα...αααααααα! φωνες ουρλιαχτα χαμος..καμμια αντιδραση απο την τσατσα...οι φωνες συνεχιζονταν..σε καποια φαση μπαινει στο μπουρδελο ο νταβας..οχι γιατι ακουσε τις φωνες..απλα ηταν η ωρα να ερθει..μολις μπαινει λεει καλησπερα, αλλα ξαφνικα να παλι η πουτανα να ουρλιαζει...ααααααααα! μπαμπουσκααααα!μολις τ ακουει ο νταβας κανει να μπει στο δωματιο...πεταγομαι μπροστα του και του λεω..ωπα που πας? μεσα γαμει ο φιλος μου...αιφνιδιαζεται σταματαει για λιγο αλλα αμεσως με σπρωχνει και μπαινει στο δωματιο...ακολουθω και γω και η τστσα...με το που μπαινουμε βλεπουμε την πουτανα να κλαιει και να λεει...δεν μπορω μπαμπουσκα εχει πολυ μεγαλη ποναω και επιμενει να μου τον βαλει απο κωλο!!!τεσπα κανονιζουμε τα λεφτα πισω να δωσουν στον φιλο...βγαινουμε απο το  δωματιο  ολοι εκτος του φιλου που ντυνοτανε..σε καποια φαση ο νταβας κανει να  ερθει κατα πανω μου..δεν κουνηθηκα καθολου απλα τον κοιταγα στα ματια..με πλησιασε στους 30 ποντους και σταματησε...ευτυχως γι αυτον γιατι τωρα δεν θα ζουσε..εννοειται οτι καποιο κερατο ειχα στην τσεπη μου...σε λιγο βγηκε και ο φιλος και φευγοντας μας λεει ο νταβας..μην σας ξαναδω εδω αυτο σας λεω μονο...η τσαρκα δεν συνεχιστηκε αφου σπαστηκαμε..πηγαμε για καφεδακι, που αλλου? εκει που θα βρισκαμε πολλους σαν κι εμενα και τον φιλο μου! δλδ στην Ομονοια... :orchestra:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Να συμπληρωσω εδω οτι η ωρα ηταν 3 μετα τα μεσανυχτα..αγρια ωρα, αγρια φαση...ευτυχως ολα τελειωσαν καλα..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ενας ψευτοτσαμπουκας με νταβα ηταν η αφορμή να γραφτω στο μπου

στο παιωνιου 47 ειχα ανεβασει κριτικη με νικ van_norden για μια κατερινα που περιγραφω το σκηνικο :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ενας ψευτοτσαμπουκας με νταβα ηταν η αφορμή να γραφτω στο μπου

στο παιωνιου 47 ειχα ανεβασει κριτικη με νικ van_norden για μια κατερινα που περιγραφω το σκηνικο :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
βαλε λινκ την κριτικη να χυσω το βρακακι μου  :orchestra:

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πριν απο κάμποσα χρονάκια - πολλά - υπηρετώ φαντάρος 728 ταγμα μηχανικου στον Τύρναβο. Απογευματάκι έξοδος και βουρ στη Λάρισσα στα μπαράκια για παιχνδίδι και ξελάφρωμα όπως συνήθιζα τοτε.

Πέφτω σε μουνάρα γυναικάρα - μου βγαίνει γκομενοσ νταβατζής - μανούρα και κάβλες απο μέρους μου - βλαζοπονηριά και ζητιανιά απο τον τυπά, θέλω να γαμήσω και συμβαινουν μυρια τοσα - μουσ κιζουν το πουκάμισο πάνω στη φάση - πλακώσανε και οι παρατρεχάμενοι απο τα μπαρ κει διπλα .... τελικά φευγω ξυνισμένος αγάμητος και θολωμένος , είχα πιει και μισο μπουκάλιΤζονυ.

Πίσω στα 728 με ντερτια και κέφια για πολλές φασαρίες .... την επομένη κανονίζω επίσης έξοδο - ήμουνα και 1ο γραφείο τότε , και φορτωνω σε πικαπ αγροτικό φιλάρα απο τη Γιάννουλη 3-4 γομάρια απο το τάγμα και κλωτσα στη πορτα του μπαριού ετσι για να σκιάζονται τα ερμα ....

εγινε της ποτάνας εκειονο το βραδάκι - δε γα΄μησα αλλα φχαρυστηθηκα ξύλο μέχρι και γλυκά μαχαιρώματα είχαμε στους σκατοφατσες ετσι να μας θυμούνται και κατεδαφιση στο μπουρδελο το στεκι ......

φάση να τη θυμάσεαι και να τη χαιρεσαι να γελάς ....... 

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Πριν απο κάμποσα χρονάκια - πολλά - υπηρετώ φαντάρος 728 ταγμα μηχανικου στον Τύρναβο. Απογευματάκι έξοδος και βουρ στη Λάρισσα στα μπαράκια για παιχνδίδι και ξελάφρωμα όπως συνήθιζα τοτε.

Πέφτω σε μουνάρα γυναικάρα - μου βγαίνει γκομενοσ νταβατζής - μανούρα και κάβλες απο μέρους μου - βλαζοπονηριά και ζητιανιά απο τον τυπά, θέλω να γαμήσω και συμβαινουν μυρια τοσα - μουσ κιζουν το πουκάμισο πάνω στη φάση - πλακώσανε και οι παρατρεχάμενοι απο τα μπαρ κει διπλα .... τελικά φευγω ξυνισμένος αγάμητος και θολωμένος , είχα πιει και μισο μπουκάλιΤζονυ.

Πίσω στα 728 με ντερτια και κέφια για πολλές φασαρίες .... την επομένη κανονίζω επίσης έξοδο - ήμουνα και 1ο γραφείο τότε , και φορτωνω σε πικαπ αγροτικό φιλάρα απο τη Γιάννουλη 3-4 γομάρια απο το τάγμα και κλωτσα στη πορτα του μπαριού ετσι για να σκιάζονται τα ερμα ....

εγινε της ποτάνας εκειονο το βραδάκι - δε γα΄μησα αλλα φχαρυστηθηκα ξύλο μέχρι και γλυκά μαχαιρώματα είχαμε στους σκατοφατσες ετσι να μας θυμούνται και κατεδαφιση στο μπουρδελο το στεκι ......

φάση να τη θυμάσεαι και να τη χαιρεσαι να γελάς ....... 
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

strata

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορά σε μπουρδελο στο Μεταξουργείο μια κοντή ξανθιά μου κάνει κόλπα στο δωμάτιο μια ότι δήθεν θα μου πάρει πίπα αλλά συνέχεια με το χέρι άλλες δέκα φορές. Διαμαρτυρήθηκα βγαίνοντας έξω στη τστσα ότι δεν ήρθα εδώ για μαλάκια. Εντάξει μου λέει αυτή και με παίρνει πάλι μέσα και το ίδιο βιολί με 2 τσιμπουκια και 3 μαλακιες και βγαίνοντας με είπε και μα.... Εγώ ζήτησα πίσω τα λεφτά από τον νταβατζή αφού πρώτα του είπα για όλη την άσχημη συμπεριφορά στο δωμάτιο και το υβρεολόγιο. Τα πήρα και έφυγα σαν κύριος.
Μήπως ήταν αυτή που έδειραν στα πρώτα σχόλια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom