Νέα

Ήρθε το τέλος του Skype μετά από 21 χρόνια-τι σημαίνει για τους χρήστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 672
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)

trimis

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
16.659
Πόντοι
2.526
Μετά από 21 χρόνια

, η

Microsoft

βάζει οριστικό λουκέτο στο

, προωθώντας τους χρήστες του στη δωρεάν έκδοση του

Microsoft Teams

. Στις

5 Μαΐου

, η υπηρεσία

θα σταματήσει να λειτουργεί

και όσοι τη χρησιμοποιούν θα πρέπει είτε να μεταφέρουν τα δεδομένα τους στο Teams είτε να τα εξάγουν, καθώς

η εταιρεία καταργεί και τη δυνατότητα κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα

.

"Οι χρήστες του Skype θα έχουν τον έλεγχο, θα έχουν την επιλογή"

, λέει ο Jeff Teper, πρόεδρος του Microsoft 365.

"Μπορούν να μεταφέρουν το ιστορικό συνομιλιών και τις επαφές τους ή να επιλέξουν να αποχωρήσουν".

Milf alkis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
789
Πόντοι
990

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.438
Πόντοι
2.356
Πρακτικά ακριβώς αυτό: Δεν χρησιμοποιούν το skype παρά μόνο το viber ή τα άλλα μέσα όπως το whatsup ή teams. Στην Ελλάδα σχεδόν μόνο viber.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.955

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.438
Πόντοι
2.356
Είχα ξεχάσει ό,τι υπάρχει το skype. Aιωνία του η μνήμη
Το ίδιο ακριβώς και εγώ. Το έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Τη τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα ήταν σε μια συνέντευξη για εργασία μέσα στην κοβιντοπερίοδο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.300
Πόντοι
3.846
Aν δεν ήταν στις εφαρμογές που ερχονται μαζί με τα windows δε θα το κατέβαζε κανείς. Μεγάλη καινοτομια στην εποχή του, αλλά τώρα έχουν βγει ένα σωρό άλλα εργαλεία, free apps πολύ καλύτερα.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.919
Πόντοι
5.595
Πρωτοπόρη στην εποχή του αλλα ξεπεράστηκε εδώ και αρκετά χρόνια. Για casual κλήσεις και βιντεοκλήσεις πολυ ανώτερα τα whatsapp/viber/facetime/signal.
Για επαγγελματικά meeting/παρουσιάσεις κτλπ το zoom κλάσεις ανώτερο!

ManPower

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
1.597
Πόντοι
201
Kριμα και βλέπαμε πολλά αντρικά κωλαρακια εκεί μεσα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.914
Πόντοι
5.827
Μπορεί να είχα πεθάνει εδώ και χρόνια, αλλά το προτιμούσα χίλιες φορές από το άλλο το ξέρασμα, το Teams :vomit:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.260
Πόντοι
3.796
Κ σκεφτομαι να το σβησω χαχα.Κι ομως ψιλομπαινα αραια και που.Καποτε εσκιζε που κ παλι δεν ηταν πολυ δημοφιλες.Whatsapp για μενα το καλυτερο απλα δε του φαινεται μεχρι να το κρατησεις για καιρο.Viber εχουν ολοι κ ολες κ ετσι εχουμε κ εμεις που απειχαμε.Το ιδιο κ με skype.Γενικα οι εφαρμογες απλα αντιγραφουν η μια την αλλη κ εμεις πηγαιναμε απο τη μια στην αλλη με τον ιδιο σκοπο.Για γνωριμια η για ομιλια με καποια που δ μιλαει σε αλλη εφαρμογη χαχα.Πολυ χρησιμα σαν εργαλεια,πολυ κακα σαν γνωριμια.Απορω πως το διατηρουσαν ακομα με τη μη δημοφιλια του.Δεν εχω παραπονο,μακαρι να χρησιμοποιουσα λιγο ολες τις εφαρμογες σαν το skype ωστε να μηνε παιρναν αξια κ καποιες νιωθουν ντιβες χωρις λογο σε καθε social.Απο γνωριμιες καταληξαμε να μιλαμε σε συγγενεις κ ατομα που ξερουμε,αρα ποιες γνωριμιες ακριβως λεμε?Οταν δεν υπαρχουν τετοιοι σκοποι.Τα Mirc αξιζαν φουλ κ για μενα ενα chatακι to 4fun αν το θυμαστε μαζι με τα chat portal εκει εχω ευχαρηστηθει κ γυναικες αλλα και χαβαλε,
συν το αθανατο zoo.Με το που μεταφερθηκε ο κοσμος στα λεγομενα social τελειωσαμε.Κ ο απο πανω μου αναφερει το MSN που μονο συγκινηση δε με πιανει,το μοναδικο που αξιζε απ ολα μεχρι σημερα διοτι για να το εχεις στο εδινε η καθε τυπισσα αφου μιλησατε κτλ κ ειχατε περιεργεια να δειτε ο ενας τον αλλον χωρις αλμπουμ φωτογραφιων,περιορισμενα κ οσο αποκτουσαμε οικειοτητες τοσο πιο καλα ηταν.Χωρις πολυ κουραση χωρις πολλα-πολλα.να ναι καλα ολα τα κροιτσια του msn για οσα καναμε,πραγματικες κυριες για την εποχη.Πολυ πιο απλες και πολυ πιο χαλαρες τοτε.Της ξαναεψαξα κουραστηκα ματαια.Κ καναν τη μεγιστη μαλακια να παρει το skype τις επαφες του msn,δεν μου ξαναμιλησε σχεδον καμια,δεν μπορεσα να τις ξαναβρω κ εχω μεγαλα απωθημενα ειδικα με ενα κοριτσι που γουσταραμε αλλα μετα δε μπορουσαμε να βρουμε ο ενας τον αλλον ειτε γιατι με κοροιδευε/κοροιδευαν ειτε γιατι δεν ασχοληθηκε/ασχοληθηκαν με το skype.Η μεγαλυτερες πατατες ηταν το msn ενσωματωθηκε στο skype με αποτελεσμα να χαθουν πολλοι ανθρωποι αναμεταξυ τους οπως εγω που μουν σε φαση συναντησεων.Κ η αλλη μεγαλυτερη παπατα που διεγραψαν παλια ανεναργα μας email τα οποια οπως ητνα λογικ τα ειχαμε σε εκεινα τα παλια προφιλ τα οποιαακομα προσπαθουσα να ξαναναοιξω για να σβησω διορθωσω αναζητησω κοριτσια κτλ αλλα δεν μπορω να εχω προσβαση ουτε καμια βοηθεια.Τα site προσφερουν ψευτοβοηθεια που δεν μπορεις τελικα να βοηθηθεις κ θα κουραστεις κ θα το παρατησεις.Αυτο με εκνευρισε,η μη βοηθεια τους ωστε να κανουμε με το ετσι θελω τις καινουριες τους ιδεες για να φαινοναι φιρμες οι πλατφορμες τους.Κ να θελουν τα κοριτσια να μπουν αν δε θυμουνται τιποτα οπως εγω δε θα μπορουν.Ειχα συγκεντρωση πολυ ωραιο κοσμο κ σε μια μερα απλα χαθηκαν ολα επειδη ετσι αποφασισαν.Κ δε γνωρισα κ τις μπαρουφες με τα διεγραμμενα mail με αποτελεσμα να μην ασοχληθω η να μην πολυκαταλαβω αφηνωντας τα στη μπαντα ως να φαω τα μουτρα μου καθως οι εταιρειες τους δε βοηθανε για ανακτησεις κτλ καποιον που δεν εχει λυση.Σε κανουν απλα να τα ξεχασεις ολα να πας μπροστα μονο που το μπροστα δεν εχει καμια σχεση με το αθανατο msn καθως ο κοσμος κουραστηκε απ τις εφαρμογες,βαρεθηκε,τις δοκιμασε,δεν βρηκε πολλα καλα,μεγαλωσαν,παντρευτηκαν,κτλ δεν ασχολουνται κ πρεπει να παιξεις τζοκερ να τις βρεις καπου αλλου για το τι ονομα θα εχουν.Ολα στραφηκαν στο fb κ το insta κ αυτο ηταν η καταστροφη ολων σταδιακα καθως οι επομενες γενιες ειναι ακομη χειροτερες κ δεν ειναι κ δεκτικες.Γι αυτο θεωρω οτι τα μονα αξια ειναι τα viber-whatsapp γιατι σημαινει αληθινοτητα.Απο τοτε που μπηκε το χρημα σε εφαρμογες ξεχασαμε οσα ξεραμε.Ζηλευω τους ανθρωποους που δε στηριχτηκαν σε αυτα η προλαβαν να κανουν πραγματα μεσα απο αυτα οσα αξιζαν πριν ερθουν τα επομενα χρονια της σαπιλας μεχρι τωρα που εφτασε το bou σαν site να μου περναει την ωρα περισσοτερα απο αλλα υποτιθεται κοινωνικα site.Με το που δει καποιος η καποιοι ενα πραγμα που του βγαζει κατι αληθινο ξεχναει ολα τ αλλα.Ιδιο ειναι να κανω οτι θελω οσο θελω χωρις περιορισμο χωρις να πληρωσω κ ιδιο να μη με δεχονται να μη μου μιλανε να εχω περιορισμο να πληρωνω?Ακομα κ το Hi5 που ειναι ολιγον θαμμενο σημερα ειχε καποια αξια τοτε.Βαλανε και τσατ μετα.Εμεις φταιμε που στραφηκαμε αλλου κ μειναμε εκει κ συνεβχισαμε να δοκιμαζουμε για να χουμε καποια αποτελεσματα τυπου 1/1000 η 1/500 η 1/100 οι καλυτερες.Chat για παντα,free και ανετα,οπως κ τωρα υπαρχουν ακομα εξωτερικου που βλεπα απο παντου δωματια να πετανε βυζια χαχαχα,πεταγες πουλι μπλοκ εσυ,πεταγαν αυτες βυζια,ολα καλα το site.Ακομα κ αυτο φαινοταν καλο *tinyurl.com* μα κ παλι περιοριζομασταν.Chatrullete αν ξερετε αλλες γλωσσες πχ Ρωσικα γαμουσε μεχρι που χαλασε σαν site αλλα σαν κοσμο εχει παρομοια αν θες να μιλας.Γεμιζαμε σεξοsite με σεξοshow και πλατφορμες που ολα θελουν λεφτα γιατι στα ''φυσιολογικα'' site δε πετυχαινεις τιποτα πλεον.To Msn ηταν ανωτερο απ ολα μαζι τα σημερινα ενωμενα,αυτη ειναι η αληθεια.Βεβαια καποιος που δεν εκανε τιποτα θα πει μαλακια το msn,εχω δοκιμασει πολλα,γι αυτο σας τα λεω.Αλλος μπορει απο Zoo η απο dodgames να γνωρισε/γνωριζε κ να το κανει ακομα.Η Ττο taggalicius καπως ετσι.Γενικα ολα πηραν σαρκα κ οστα απο την αναζητηση μας για κατι αλλο με αποτελεσμα απλα να δωσαμε αξια σε ολα ενω εμεις δεν αξιζαμε τιποτα καθως δεν εβγαινε τιποτα.Το badoo εκανε τη διαφορα το γαμησανε κ αυτο.Γενικως οπους κοπηκε η επαφη με οτι ειχες με επιβολη ανωτερας βιας δε αξιζαν γρι κ το ξερετε.Ας ειμαστε αντικειμενικοι.Οταν πηγαινα σε net να μιλησω στο chat κ μετα στο msn για να τη δω αυτο αξιζε γιατι κινηθηκα πηγα μια βολτα βγηκα εξω,δε σαπιζα σπιτι οπως σαπισα μετα σε ενα κινητο ελπιζωντας απο τη μια εφαρμογη στην αλλη ενω ηταν κατα 90% μαι απ τα ιδια!Χαθηκε παρα πολυς κοσμος κ καλα εκανε,μακαρι να φτιαξαν τις ζωες τους γιατι αν απλα αλλαζαν εφαρμογες οπως εγω,πολυς ντορος χωριε αποτελεσμα.Κ αλλο ενα προβλημα,ολα αυτα μας εκαναν να μαστε της οθονης κ οχι της πραξης με αποτελεσμα να συναντιεσαι με καποια κ να σαι κοτα η να σου πεφτει να μη σου σηκωνεται να μη χυνεις κτλ,μαντεψτε το γιατι.Γιατι ειμασταν βιδωμενοι χωρις να παμε οπουδηποτε διοτι οταν θα βγαινε θα ταν μια φορα στο τοσο μετα απο μηνες η χρονο η χρονια.Μιλω για τα ατομα που δε πηγαιναμε κ δε παμε σε μπουρδελο κ τις αλλες κατηγοριες συχνα πυκνα ωστε να λειτουργουμε.Προσπαθησαμε για κατι καλυτερο με λαθος τροπους.Οι γυναικες προτιμησαν την ζωη εξω,εμεις τα κινητα μας.Μετα εγινε το αναποδο.Μονο που αλλαξαν τα δεδομενα.Τo skype κανεις δε θα το λησμονει εκτος των ωφελημενων,το msn το λησμονουμε γιατι ακομη πηγαιναμε εξω κ δεν ειχαμε τα τηλεφωνα του σημερα,ειμασταν αναγκαμενοι να ασχολουμαστε με την κανονικη ζωη σε συνδυασμο μαζι του ενω τωρα κολλησαμε στην εικονικη ζωη αφου δε χρειαζεται να κανεις πολλα-πολλα εκτος απο το να κατεβαζεις ψευτοεφαρμογη με ψευτοελπιδες.Κ πληρωνεις κ απο πανω για κατι καλυτερο που ναι ας πουμε αυτο που θα θελες.Το msn αν ηταν με πληρωμες θα χε παει απατο,λλες γενιες τοτε αλλες γενιες τωρα,οι οποιες πληρωνουν παρασυροντας κ κι εμας ως ενα ποσοστο.Ολα τελειωνουν ομως οταν αρχισεις κ ζεις την κανονικη ζωη κ οχι την εικονικη κ τοτε μεχρι κ το msn παω απατο.Στην ουσια απωθημενα εχω κ οχι σοβαροτερα,το τι θα ερχοταν ομως ειναι ενα θεμα,σε σχεση με το τωρα καλυτερα θα ηταν αλλα τα χρονια κυλησαν κ ολοι ξερετε σε τι ανθρωπους εξελιχθηκαμε.Συγγνωμη,υποβαθμιστηκαμε να μαι ακριβης.Το προβλημα δεν ηταν οι εφαρμογες αλλα εμεις.Το γυναικειο φυλο διαλυθηκε οριστικα.Το αντρικο παρεμεινε ως ειχε κ εξελιξε μονο τη μαλακια εγκεφαλου του να πληρωσει.Το να πληρωνει ειναι υποβαθμιση.Το γυναικειο αναβαθμιστηκε γτ ωφεληθηκε.Κ εξτα η αληθινη ζωη κ των δυο φυλων η οποια εννοειται δεν εχει καμια σχεση με την εικονικη διοτι η εικονικη ειναι παρακλαδι κ οχι η βασικη οπως θελουν να πιστευουν οι περισσοτεροι ανθρωποι.Γι αυτο σας γραφουν παντα στο τελος,απλα πραγματα!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.201
Πόντοι
6.955
Για να θυμηθούμε άλλες πλατφόρμες σαν το skype

MSN
AOL INSTANT MESSENGER

Κι άλλες που αν τις γράψω δεν θα τις ξέρεις κανείς όπως
Bebo
Meebo
Paltalk
Voxer
Palringo

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.478
Πόντοι
2.456
Στο μεταξύ το Skype ουσιαστικά ήταν το 1ο που πχ έπαιρνες τους συγγενείς στην Αυστραλία με μηδενική χρέωση όταν τα σταθερά χρέωναν κάνα 10ρικο ξτρα πακέτα εξωτερικού
Θυμάμαι είχα πάρει από ebay landline τηλέφωνο για γραμμή σταθερού και Skype και κάνα 6μηνο μετά εξαγοράστηκε και φυσικά η μικροτσουτσουνη το κοψε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το teams είναι πιο εύχρηστο;
Εύχρηστο ή μη είναι ουσοαστικα νταβατζιλικι της Microsoft οπότε έχει αναγκαστικους χρηστες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom