You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΗΡΩ TRANS
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tonino75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191
- Εμφανίσεις 116K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Σηκω να παμε Σαλονικη...εδω δεν εχει προκοπη.τ χ τ γαμησι τ θεμα εδω μεσα μονο για πουτσες μηλαταε ελεος ,
Σηκω να παμε Σαλονικη...εδω δεν εχει προκοπη.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
Σηκω να παμε Σαλονικη...εδω δεν εχει προκοπη.
αντεν δουμε ποτε
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
φίλε, εγώ πάντως όταν πήγα φόραγε ζαρτιέρες, δικτυωτές κάλτσες και με υποδέκτηκε στην πόρτα με το μπουρί έξω από το στρινγκάκι. Με το καλησπέρα πέσανε γλωσσόφιλα, ώσπου με έπιασε από το λούτσο και με οδήγησε στο δωμάτιο με το λαπ τοπ που βλέπει στο γηπεδάκι 5 Χ 5.
Πολύ καλό να φόραγε και καμοια ζαρτιερα ακόμα καλύτερα
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.886
- Πόντοι
- 7.316
φίλε, εγώ πάντως όταν πήγα φόραγε ζαρτιέρες, δικτυωτές κάλτσες και με υποδέκτηκε στην πόρτα με το μπουρί έξω από το στρινγκάκι. Με το καλησπέρα πέσανε γλωσσόφιλα, ώσπου με έπιασε από το λούτσο και με οδήγησε στο δωμάτιο με το λαπ τοπ που βλέπει στο γηπεδάκι 5 Χ 5.
Συνταγή Ντέζης απλή δοκιμασμένη και μέσα στην καύλα!!!
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
πήγαινε φίλος, μη ζητάς εγγύηση 29 κατασκευαστών πλυντηρίου
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
δεν χρειαζεσαι μηνυμα.. θα περασεις καλα, απ ολες τις αποψεις.. το σιγουρο ειναι οτι δεν θα τα κλαψεις τα λεφτα σουκαποιος που εχει εμπειρια με την κοπελα ας μου στειλει προσοπικο μηνημα πολυ δυνατο εργλειο.
πήγαινε φίλος, μη ζητάς εγγύηση 29 κατασκευαστών πλυντηρίου
amanes705
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
εισαι σε θεμα με τραβελια και μιλανε για πουτσες που το περιεργο??αν σε ενοχλει πηγαινε διαβασε για μουνια αλλα βλεπω τα θελει ο κολος σου εφοσον 10 χρονια τωρα διαβαζεις για πουτσες.διαβαζω πολυ καιρο την σελιδα και εισαι ο μονος που εχει λιωσει να διαβαζει για ψολες και μετα ενοχλειται.εκδηλωσου αγορινα.τ χ τ γαμησι τ θεμα εδω μεσα μονο για πουτσες μηλαταε ελεος ,
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
εισαι σε θεμα με τραβελια και μιλανε για πουτσες που το περιεργο??αν σε ενοχλει πηγαινε διαβασε για μουνια αλλα βλεπω τα θελει ο κολος σου εφοσον 10 χρονια τωρα διαβαζεις για πουτσες.διαβαζω πολυ καιρο την σελιδα και εισαι ο μονος που εχει λιωσει να διαβαζει για ψολες και μετα ενοχλειται.εκδηλωσου αγορινα.
εισαι μεγαλος λακαμας ρε βλαχο ενεργητικος ειμαι ....δεν παω για να γαμηθω
εισαι μεγαλος λακαμας ρε βλαχο ενεργητικος ειμαι ....δεν παω για να γαμηθω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
amanes705
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
ναι ρε οτι πεις.εγω σε πιστευω ο κολος σου δεν ξερω αν σε πιστευειεισαι μεγαλος λακαμας ρε βλαχο ενεργητικος ειμαι ....δεν παω για να γαμηθω
amanes705
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
μιλα καλυτερα δεν σε προσεβαλα..ενεργητικε την επομενη φορα που θα πας με τραβεστι μην ξεχασεις να φορεσεις τσιγκινο σοβρακακι.εισαι μεγαλος λακαμας ρε βλαχο ενεργητικος ειμαι ....δεν παω για να γαμηθω
σε αλλο θρεντ αποκαλεις και αυτον αλλα και ολους τους υπολοιπους βληματα και σε πειραξε εσενα που σε αποκαλεσε λακαμα ο βατραχος και του κανεις και υποδειξεις να μιλαει καλυτερα ??????μιλα καλυτερα δεν σε προσεβαλα..ενεργητικε την επομενη φορα που θα πας με τραβεστι μην ξεχασεις να φορεσεις τσιγκινο σοβρακακι.
καλα το πας
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
μιλα καλυτερα δεν σε προσεβαλα..ενεργητικε την επομενη φορα που θα πας με τραβεστι μην ξεχασεις να φορεσεις τσιγκινο σοβρακακι.
καλως ρε μουτρο σορρυ δεν τ ξανακανω .....αν και αλλο ειναι τ θεμα
μπραο ρε βατραχεκαλως ρε μουτρο σορρυ δεν τ ξανακανω .....αν και αλλο ειναι τ θεμα
δειξε επιπεδο
παραδεχομαι
amanes705
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
το θεμα ειναι να προσεχεις πως μιλας επειδη εισαι πισω απο την οθονη δεν εχεις δικαιωμα να βριζεις.προσεχε.καλως ρε μουτρο σορρυ δεν τ ξανακανω .....αν και αλλο ειναι τ θεμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 929