Μπορεί κάποιος να θέλει να είναι μαζί της power bottom.
Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό μπορείς να γαμήσεις και παθητικός. Άλλωστε δεν σας έχει τύχει να πάτε με μια γυναίκα να σας καβαλήσει και να σας πετάξει τα μάτια έξω; Εεεε, τότε μάλλον δεν την γαμάς, σε γαμάει....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΗΡΩ TRANS
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tonino75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191
- Εμφανίσεις 116K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
γιατί να υιοθετήσουμε αγγλόφωνους ορισμούς ?
Λες τι θέλεις και προχωράς
Λες τι θέλεις και προχωράς
Μπορεί κάποιος να θέλει να είναι μαζί της power bottom.
Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό μπορείς να γαμήσεις και παθητικός. Άλλωστε δεν σας έχει τύχει να πάτε με μια γυναίκα να σας καβαλήσει και να σας πετάξει τα μάτια έξω; Εεεε, τότε μάλλον δεν την γαμάς, σε γαμάει....
Nodas Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Έγινε μια συζήτηση λίγο παραπάνω σχετικά με το καυλί της κοπέλας και αν σηκώνεται και ο athensmen ρώτησε "αφού θέλεις να την γαμήσεις τι σε νοιάζει το καυλί της;" για να συμπληρώσει "μήπως θέλεις να δοκιμάσεις;". Σε αυτό σημείο το μόνο που είπα είναι πως δεν "γαμάς" μόνο με το καυλί. Έφερα το παράδειγμα του power bottom για να παρατηρήσω πως μάλλον μπορείς να γαμήσεις και παθητικός ή αν είσαι γυναίκα. Και για να το κάνω και πιο λιανά, μπόρεί ο τύπος να θέλει να την γαμήσει με τον κώλο.
Υπάρχει άλλωστε και το αστείο μεταξύ αντρών: "θα σε γαμήσω", "καλά, εσύ θα με γαμάς και εγώ θα σου φιλάω το σβέρκο...."
Καλησπέρες.
Υπάρχει άλλωστε και το αστείο μεταξύ αντρών: "θα σε γαμήσω", "καλά, εσύ θα με γαμάς και εγώ θα σου φιλάω το σβέρκο...."
Καλησπέρες.
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
συμφωνωΜπορεί κάποιος να θέλει να είναι μαζί της power bottom.
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
άμα δεν καυλωνει ξενερωνω .αφου θες να την γαμησεις τι σε νιαζει το καυλι της?
μηπως θες να δοκιμασεις?
Το συγκεκριμένο καυλι με τίποτα δεν το βάζω στην σουφρα μου ναταν κανένα μικρό καυλακι να γίνει παιχνίδι
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
και μονο απο τα προσοντα φοβαμαι να την επισκευθω.
μαλακια σου η θα των φασ η θα παιξεις.....εσει θεσ ν πεξεις
....
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
εδώ σου ξέφυγε το πρώτο "παίξεις" και το γραψες σωστά.
καλά τα λες όμως.
καλά τα λες όμως.
μαλακια σου η θα των φασ η θα παιξεις.....εσει θεσ ν πεξεις
....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
εδώ σου ξέφυγε το πρώτο "παίξεις" και το γραψες σωστά.
καλά τα λες όμως.
ειναι θεμα αν βιαζομαι η οχι ,,..και γ συνηθος τ παω βιαστηκα
έμπειρος τρανς νεαρός
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ωραίο παιδί . Όντως κ αξίζει τα λεφτά της κ με το παραπάνω. Κ προσόντα είναι μόνο για έμπειρους
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
θα τσουξει λιγο παραπανω....δηλαδη αμα εισαι απειρος την πατησες?
trans lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
άμα δεν καυλωνει ξενερωνω . Συμφωνώ και επαυξάνω!
Το συγκεκριμένο καυλι με τίποτα δεν το βάζω στην σουφρα μου ναταν κανένα μικρό καυλακι να γίνει παιχνίδι
Μπορεις να το πεις πιο απλα θελω να γαμηθωΈγινε μια συζήτηση λίγο παραπάνω σχετικά με το καυλί της κοπέλας και αν σηκώνεται και ο athensmen ρώτησε "αφού θέλεις να την γαμήσεις τι σε νοιάζει το καυλί της;" για να συμπληρώσει "μήπως θέλεις να δοκιμάσεις;". Σε αυτό σημείο το μόνο που είπα είναι πως δεν "γαμάς" μόνο με το καυλί. Έφερα το παράδειγμα του power bottom για να παρατηρήσω πως μάλλον μπορείς να γαμήσεις και παθητικός ή αν είσαι γυναίκα. Και για να το κάνω και πιο λιανά, μπόρεί ο τύπος να θέλει να την γαμήσει με τον κώλο.
Καλησπέρες.
Πήρα την Ηρώ πριν λίγες μέρες αφού είχα προσπαθήσει αρκετά να την βρώ.
Όποιος θέλει μια "θηλυκή" Trans να ψάξει αλλού! Είναι κατά τη γνώμη μου ακριβώς όπως θάπρεπε νάναι οι Trans. Συνδυάζει το θηλυκό με το αρσενικό ισοδύναμα.
Ωραίος τύπος, ωραίο στήσιμο, μεγάλο όργανο που δουλεύει, ό,τι πρέπει για παθητικούς και γουστάρει πολύ το ενεργητικό. Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις απ την αρχή τι γουστάρεις.Αλλοιώς προτιμάει να είναι ενεργητική, κι επιμένει...
Πολύ ωραίος χώρος με ατμόσφαιρα, δεν βιάζεται.
Έχει εμπειρία και στήνεται ωραία.
Το στήθος είναι υποτυπώδες και δεν προσέχει να είναι τελείως άτριχη. Αυτά τα μείον..
Επίσης για να χύσει κι αυτή χρεώνει +30.Νομίζω οτι το παρακάνει.
Καλή περίπτωση για ενεργητικούς που θέλουν τέτοιο σωματότυπο και οχι ξεπέτα.
Όποιος θέλει μια "θηλυκή" Trans να ψάξει αλλού! Είναι κατά τη γνώμη μου ακριβώς όπως θάπρεπε νάναι οι Trans. Συνδυάζει το θηλυκό με το αρσενικό ισοδύναμα.
Ωραίος τύπος, ωραίο στήσιμο, μεγάλο όργανο που δουλεύει, ό,τι πρέπει για παθητικούς και γουστάρει πολύ το ενεργητικό. Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις απ την αρχή τι γουστάρεις.Αλλοιώς προτιμάει να είναι ενεργητική, κι επιμένει...
Το στήθος είναι υποτυπώδες και δεν προσέχει να είναι τελείως άτριχη. Αυτά τα μείον..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
ωραιος .....οποτε καταληγουμαι οτιη κοπελα ειναι ενεργητικη και πρεπει να τ τονιζουμαι αυτο γιατιΠήρα την Ηρώ πριν λίγες μέρες αφού είχα προσπαθήσει αρκετά να την βρώ.
πολες φορες την σκεφτηκα αλλα δεν πηγα
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια ποια είναι αυτή η τζενη?
Γιατί το ρωτάς εδώ?
Παρόμοια θέματα