jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
βάτραχε είμαι υπερ να καταργηθουν οι τρανς να εκδηδονται,να θεωρούνται παρανομες ολες.μονο γι παθητικους μουτρο !!!
βάτραχε είμαι υπερ να καταργηθουν οι τρανς να εκδηδονται,να θεωρούνται παρανομες ολες.μονο γι παθητικους μουτρο !!!
εγω να δεις!!βάτραχε είμαι υπερ να καταργηθουν οι τρανς να εκδηδονται,να θεωρούνται παρανομες ολες.
Τιμή βασικά;ποσο;Ναι, ας μας πει κανένας που την έχει δοκιμάσει δύο λόγια.
Τιμή βασικά;ποσο;
την Ηρω την ειχα επισκευτει 2 φορες περιπου πριν 3-4 χρονια, τοτε ειχε χωρο τερμα αχαρνων.Ναι, ας μας πει κανένας που την έχει δοκιμάσει δύο λόγια.
50ρικακι τιμή στούντιο…την Ηρω την ειχα επισκευτει 2 φορες περιπου πριν 3-4 χρονια, τοτε ειχε χωρο τερμα αχαρνων.
ειναι οπως την βλεπεις στις φωτο, αρκετα θηλυκη, ωραιο σωμα, και ωραιο προσωπο.
ο χωρος της ηταν πολυ καθαρος οπως και η ιδια. της αρεσει ξεκαθαρα να ειναι ενεργητικη, και το κανει πολυ καλα αυτο. το εργαλειο μεγαλο, περασα καλα και τις 2 φορες χωρις βιασυνες.
η αποψη μου ειναι πως ειναι απο τις πιο καλες ελληνιδες ενεργητικες. 50 τοτε το δωρο.
Ηρω με 1.000. Η Τζενη, αν και ψωλαρου, τα τελευταια χρονια εχει μετατραπει σε σουπερ ξεπετα, δυστυχως...αυτη η την τζενη προτεινεις?
Πρέπει να είναι λίγο παραπάνω ανδροπρεπής...Για παθητικούς με τέτοιο ρόπαλο σίγουρα προτείνεται.
Εδω φενεται ομως γυναικα καμια σχεση με την προηγουμενη φωτο... ποια απο τις 2 φωτο ισχυει στην πραγματικοτητα??Πρέπει να είναι λίγο παραπάνω ανδροπρεπής...Για παθητικούς με τέτοιο ρόπαλο σίγουρα προτείνεται.
Μαρκελα????Οι φωτογραφίες παραπλανούν πολλές φορές. Στο kanesex.gr που είδα την αγγελία της σε κάποιες φαίνεται πιο θηλυκή αλλά σε μερικές βγάζει αντρίλα.
Από μέλη που διάβασα σχόλια λένε κάποιοι ότι είναι κυρίως ενεργητική αλλά για μένα πηγαίνεις και βλέπεις μόνος σου, είναι το καλύτερο πιστεύω.
Εν τω μεταξύ νόμιζα είχα πάει μαζί της αλλά την είχα μπερδέψει με τη Μαρκέλλα ( μη ρωτήσετε γιατί )
Μαρκέλλα ή παμελα τρανς, μια ξανθιά αν την αναζητήσεις στο kanesex θα σου τη βγάλει.Στην Καλλιθέα έχει χώρο.Μαρκελα????
Καταλαβα ποια λεςΗ marva επίσης, έχουν και 15 ονόματα...