alanhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
50 το μαλλι και αν θελεις να χυσει και αυτη 80 διαλεξτεΑυτή διαφημίζει την ψωλαρα της . Τι περιμένετε ;
50 το μαλλι και αν θελεις να χυσει και αυτη 80 διαλεξτεΑυτή διαφημίζει την ψωλαρα της . Τι περιμένετε ;
τελικα το κοριτσι με πουλακι που προσφερει τιμιες υπηρεσιες ειναι καλη σε τι?
α) Μπουλκουμε
β) παθητικη
γ) Ενεργητικη
????????????
Παιδιά σίγουρα η κοπέλα είναι κατά βάση ενεργητικήΤο εργαλείο της είναι συνεχώς τούμπανο . Είναι εξαιρετικα δυνατή. Θυμίζει Νικόλ Συγγρού κ Αθηνα σε αυτό
[/quote στην ξεπετα καλές ειναι
Παιδιά σίγουρα η κοπέλα είναι κατά βάση ενεργητικήΤο εργαλείο της είναι συνεχώς τούμπανο . Είναι εξαιρετικα δυνατή. Θυμίζει Νικόλ Συγγρού κ Αθηνα σε αυτό
στην ξεπετα καλές ειναι
η Ηρώ δεν είναι καθόλου ξεπέτα απ όσο ξέρω προσωπικά, το αντίθετο θα έλεγα.. εσύ βάτραχε έχεις προσωπική εμπειρία;
τοσο καλη περιπτωση δλδ?
Και εγώ την θεωρώ καλή περίπτωση και vfm κατάσταση.
αυτη η την τζενη προτεινεις?
το παθητικότητα μας ενδιαφέρει ξέρει κανείς;από τ ξέρω δεν δέχεται κ παζάρι ...πολυ καλη περιπτωση η ηρω. είναι όπως ακριβως την βλέπεις στις φωτο, πολυ θηλυκη εμφανιση, ωραιο σωμα, και δυνατη στο ενεργητικο της. ο χωρος πολυ καθαρος.
δεν λεει όχι φιλε μου, δεν χαλαει χατηρια... καλη είναι και στο παθητικοτο παθητικότητα μας ενδιαφέρει ξέρει κανείς;από τ ξέρω δεν δέχεται κ παζάρι ...
τ χει στην ντουλάπα...τ θες;;;;;;Βυζί έχει καθόλου???
τ χει στην ντουλάπα...τ θες;;;;;;