junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
Εικοσιτεσσάρων ....
πόντων
πόντων
σα ψευτικο φαινεται το ψωλοκεφαλοΝομίζω πως είναι οι πιό πρόσφατες φωτό της. Έχει δύναμη προσόντα και τίμια στα της υπηρεσίας της
από τις πιο τίμιες περιπτώσεις... πάντα περνάω καλά και η ίδια συμμετέχει σούπερ...είναι όπωσ στις φωτό με προσόντα αρκετά μεγάλα...αξιζει κανείς να τη δοκιμάσει, έχει χώρο προς τέρμα Αχαρνώνεχει εμπειρια μαζι της κανεις ?
από τις πιο τίμιες περιπτώσεις... πάντα περνάω καλά και η ίδια συμμετέχει σούπερ...είναι όπωσ στις φωτό με προσόντα αρκετά μεγάλα...αξιζει κανείς να τη δοκιμάσει, έχει χώρο προς τέρμα Αχαρνών
είναι όπως την βλέπεις στις φωτο. πολύ καλο κορμι, ωραιο προσωπο, καλα προσοντα, προσεγμενος ο χωρος της και γενικα πολύ καλος χαρακτηρας. της αρεσει να είναι ενεργητικη, αλλα παιζει και στους δυο ρολους. από τις πιο καλες επιλογες αυτή την στιγμη.εχει εμπειρια μαζι της κανεις ?
την κοπέλα δεν την ξέρω απ τισ φώτος φαίνεται εντυπωσιακή αλλά το μπουρί της Τζένης δεν νομίζω να το φτάνει!!!
Ε 50αρι θα έχει.Άλλωστε αυτό είναι τη σύνηθεςΤι κοστολόγιο έχει η Ηρώ??
Της Τζένης δεν το φτανει καμια.Μόνο η Marina XL παλιοτερα συγκρινοταν.Πάντως και η Ηρώ εχει αξιοπροσεκτο εργαλειο και γενικως είναι καλη.την κοπέλα δεν την ξέρω απ τισ φώτος φαίνεται εντυπωσιακή αλλά το μπουρί της Τζένης δεν νομίζω να το φτάνει!!!
Της Τζένης δεν το φτανει καμια.Μόνο η Marina XL παλιοτερα συγκρινοταν.Πάντως και η Ηρώ εχει αξιοπροσεκτο εργαλειο και γενικως είναι καλη.
η Μαρίνα xl δεν είχε εργαλείο, μπαζούκα είχε....πολύ καλό παιδί επίσης...άψογη συμπεριφορά και προσόντα..όχι σαν κάτι άλλα τσουτσέκια που έχουν μόλις ξεμυτίσει και το παίζουν ντίβες..καλημέραΤης Τζένης δεν το φτανει καμια.Μόνο η Marina XL παλιοτερα συγκρινοταν.Πάντως και η Ηρώ εχει αξιοπροσεκτο εργαλειο και γενικως είναι καλη.
Έκανε κανένας τον κασκαντέρ να τον φάει ;
Είναι σκληρός ή νερουλιαζει από τις ορμόνες ;
Για τσιμπουκωμα μόνο σκέφτομαι Τζένη, αλλά η Ηρώ ενδιαφέρουσα πουτσα με τεράστιο ψωλοκεφαλο .
καλα η τζενη εχει το μεγα απολαυστικο μπουρι!!!
καλα η τζενη εχει το μεγα απολαυστικο μπουρι!!!
τ χ τ γαμησι τ θεμα εδω μεσα μονο για πουτσες μηλαταε ελεος ,