Λοιπόν, συναγωνιστές
Συνάντησα τελικά την. Ιρις μετά απο pm συναγωνιστή τον όποιον και ευχαριστώ.
Κριτικες εχω πάψει να γράφω εδώ και αρκετό καιρο. Λιγο γιατι βαριέμαι, λιγο γιατι δεν εχει νόημα να γράψω για κάποια που εχουν´ γράψει άλλοι 10 και λιγο για τη πάω πλέον πολυ στοχευμένα και ψάχνω για στανταρακια.
Έκανα αρκετή υπομονή με Ιρις και τελικά τη συνάντησα. Η κοπελα για τα γούστα μου ειναι εξαιρετική σε όλα ( εμφάνιση, διάθεση, υπηρησιες, ). Οταν μια κοπελα ειναι top δεν υπαρχει καμία μα καμία περίπτωση να ξεμείνει απο δουλεια. Να θυμίσω οτι η Gabriela απο Λετονία στανταρακι μου σε μηνιαία βαςη για. 3 χρόνια, δούλευε κατα το. 80% με το ίδιο πελατολόγιο,
Άρα χωρίς πολλα πολλα η Ιρις ειναι μια πολυ καλη περίπτωση και οι κριτικες που εχουν´ γραφτεί ειναι αντικειμενικές.
Τωρα, η φίλη της η. Άντζελα την οποία μου γνώρισε ειναι καινουρια στο χώρο. Έχωντας διαβάσει μια αναφορά στο thread απο συναγωνιστή που έκανε ραντεβου μαζι της, δεν είχα και πολυ ενδιαφέρον να τη δώ. Μετά την Ιρις ομως είπα να "ας το παρει το ποτάμι " να δοκιμάσω.
Η κοπελα ειναι όπως την περιέγραψε ο συναγωνιστής, σώμα τύπου skinny ( λιγο σαν την γυμνάστρια απο τα ΒΠ , Βαλέρια, Βρονικα δε θυμαμαι). Όντως δεν εχει στήθος αν και εχει ωραία καβλα ρογα. Μου ήρθε πολυ ωραία ντυμένη με καυτό μίνι, απο μέσα κόκκινο κύλοτακι,και κατι σαν ζαρντιερα, συμπαθητικό προσωπάκι, όχι το κλασσικό στρογγυλό σλαβικο, αλλα με γωνιές. Με το που μπήκε άρχισε να τρίβεται πανω μου και την πλάκωσα στα γλύψιματα. Πηδηχτηκαμε εκει στα όρθια.
Φυλάει με τα χείλια χωρίς γλωσσοφιλα αλλα δειχνει να γουστάρει. Μάλλον ειναι συγκρατημένη λιγο.
Γενικά αποκόμισα μια εικόνα πολυ καλύτερη απο αυτή που φαντάστηκα. Δεν ειναι. Ιρις και ιςως για αυτο να θεωρεί καποιος οτι τα 100 ειναι πολλα. Πάντως σίγουρα θα την έβλεπα ξανα. Να σημειώσω οτι ο σώματοτυπος της μου αρέσει και στην περίπτωση μου υπήρξε και καλη χημεία.
Εκτιμώ οτι ενα δίδυμο με τις δυο θα ειναι αχτυπητο. Ιςως να το σπασω το "γουρούνακι" τελικά....
Αυτα τα ολίγα ! Να γαματα καλα !!!