spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...και αμα απαντησει εμενα να μεΣτείλε της πμ αν δεν σε εξυπηρετήσει κάποιος.
...και αμα απαντησει εμενα να μεΣτείλε της πμ αν δεν σε εξυπηρετήσει κάποιος.
ΜΟΝΟ στο μαμπα....Στο μάμπα απαντάει πάντως!!!
Καλημερα κυριοι,
Επειδη σε λιγο θα γεμισει το inbox μου, να ξεκαθαρισω τα πραγματα.
Τηλεφωνα απο κοπελες που ΔΕΝ εχουν αγγελια ΔΕΝ ΔΙΝΩ και γενικα ΔΕΝ δινω τηλεφωνα στον αερα.
Οπως εξηγησα σε μερικα pm, η Iris εχει προφιλ εδω με το email της.
Στειλτε της και θα σας απαντησει οπως εκανε και με μενα.
Απλα μη περιμενετε να ειναι πανω απ το email της και να απανταει σε χρονο dt...!!!
Θελει υπομονη το αθλημα...
Να περνατε καλα!
..και να συμπληρωσω μαζι με στους 2 συναδελφους...ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 0 ΜΥΝΗΜΑΤΑ...συγνωμη αλλα το σαιτ εχει χαρακτηρα ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,και ΟΧΙ ΜΟΝΟΦΑΓΙΑΣ.Να συμπληρώσω (διοτι και στο δικο μου inbox ερχονται συνεχως αιτηματα) οτι σε ερωτηση που εκανα στην κοπελ εαν μπορω να δινω το τηλεφωνο της.. ηταν αρνητικη...εκτος εαν γνωριζω και εμπιστευομαι καποιον προσωπικα. Εδω δεν γνωριζω κανεναν...οποτε...... ακολουθειτε τις οδηγιες που πολυ σωστα αναφερθησαν απο πανω
..και να συμπληρωσω μαζι με στους 2 συναδελφους...ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 0 ΜΥΝΗΜΑΤΑ...συγνωμη αλλα το σαιτ εχει χαρακτηρα ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,και ΟΧΙ ΜΟΝΟΦΑΓΙΑΣ.
Aυτα ειναι πηρε μερικες καλες κριτικες, πολλα emails ,στο profile της τοτε που ειχε 3 pics οχι μια oπως τωρα, υπηρχε ορατο το email της, εσβυσε και απο το mamba το profile tης και ολα καλα.
Δεν ξερω αν ηταν καλη στο κρεβατι αλλα η αντιμετωπιση οσων της εστειλαν mail, την πλησιασαν στο mamba δεν νομιζω οτι ειναι η καλυτερη δυνατη και σιγουρα δεν ειναι επαγγελματικη
Η κοπέλα μάλλον φοβήθηκε τον καταιγισμό μηνυμάτων. Δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί όλο αυτό μάλλον.
Ζήτησα κι εγώ τηλέφωνο από συναγωνιστές γιατί στο ΜΑΜΠΑ δεν απαντούσε η κοπέλα.
Ρε μορτες πολυ χρονο δεν σπαταλησαμε για την Ιρις πρωην Ολγα κλπ κλπ, Μαλλον πολυ αξια της δωσαμε, αμα πλακωσει η αναδουλεια θα παρακαλαει και θα ποσταρει εδω μεσα.
Πέσανε 3 καλες κριτικες και βγήκαν όλα τα λιγουρια σαν γυμνοσαλιαγκες!
Και επειδη δεν προλαβαίνει να απαντήσει αρχίσανε και οι μπηχτες.
Και γω έστειλα μυνημα και δεν απάντα! Αλλα στα @@ μου. Οι πουτάνες ειναι σαν τη Λερναια Υδρά!
Σιγά......τα οα....