You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 310K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 821
- Πόντοι
- 81
Και που να την δεις καυλωμενη
....την ρωγα liveΕ βγάλε τα χεράκια από κει ρε κορίτσι...η ρωγα πάντως λαχταριστη...
Όχιεχει αλλαξει κατι σε υπηρεσίες απο πλευρα κοπέλας? εννοω σεξ
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 821
- Πόντοι
- 81
Αφού γυμνή σου κάνει μασάζ βρε..εχει αλλαξει κατι σε υπηρεσίες απο πλευρα κοπέλας? εννοω σεξ
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 34.102
- Πόντοι
- 11.146
...οχι, ισχυουν οι υπηρεσιες της οπως τις εχει στο προφιλ της! Αλλωστε εχει πει κ η ιδια πως οταν κ εαν αλλαξει κατι θα το ανακοινωσει δημοσια εδω!εχει αλλαξει κατι σε υπηρεσίες απο πλευρα κοπέλας? εννοω σεξ

Furious1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Αν πραγματοποιηθεί θα επισπευσω το ραντεβού μας. Να ξέρεις .θέλω να μαι σ αυτή τη στάση.Σε κάποια από τις επόμενες φωτογραφίες η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθει..!!![]()
αχχ ιριδα καυλιαραααα
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 441
Δεν έχει αλλάξει κάτι στις υπηρεσίες. Οι παροχές είναι ακριβώς αυτές που αναγράφονται.εχει αλλαξει κατι σε υπηρεσίες απο πλευρα κοπέλας? εννοω σεξ
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 441
Πολύ σωστά , αν κάτι αλλάξει θα το ανακοινώσω δημόσια εδώ, ώστε να το γνωρίζουν όλοι....οχι, ισχυουν οι υπηρεσιες της οπως τις εχει στο προφιλ της! Αλλωστε εχει πει κ η ιδια πως οταν κ εαν αλλαξει κατι θα το ανακοινωσει δημοσια εδω!
![]()
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 655
- Πόντοι
- 86
Χθεσινή συνάντηση με την κοπέλα που έγινε στο Rex. Η κοπέλα είναι ένα γλυκό πλάσμα γεμάτο όρεξη να σε ικανοποιήσει (Εντως των συμφωνημένων) σε απόλυτο βαθμό. Μπάνιο πριν και μετά μαζί με έναρξη foreplay κατά τη διάρκεια του ντουζ. Μασάζ πραγματικο με ουσία στην μυϊκή χαλάρωση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του (μου θύμησε πολύ την Έλενα βασιλέως Γεωργίου το μασάζ που έκανε) μετά το μασάζ τα φιλιά απλόχερα το σώμα φρέσκο μυρωδάτο οι αγκαλιές σα να μην υπάρχει αύριο. Στο σεξουαλικό κομμάτι εκεί είναι που βγαίνει το αματουριλικη της κοπέλας. Στα θετικά για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να μιλήσουν σε μια κοπέλα και να μη νιώθουν ότι μιλάνε με κάποιο ufo η Ίριδα συνιστάται. Να μνημονεύσω επίσης τα εκφραστικά μάτια της που δε κρύβουν τίποτα. Thanks babe, may the force be with you.
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 441
Μα αφού είσαι για πολύ αγκαλιά...!! Thank you so much & you are welcome!! You have my love and appreciationΧθεσινή συνάντηση με την κοπέλα που έγινε στο Rex. Η κοπέλα είναι ένα γλυκό πλάσμα γεμάτο όρεξη να σε ικανοποιήσει (Εντως των συμφωνημένων) σε απόλυτο βαθμό. Μπάνιο πριν και μετά μαζί με έναρξη foreplay κατά τη διάρκεια του ντουζ. Μασάζ πραγματικο με ουσία στην μυϊκή χαλάρωση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του (μου θύμησε πολύ την Έλενα βασιλέως Γεωργίου το μασάζ που έκανε) μετά το μασάζ τα φιλιά απλόχερα το σώμα φρέσκο μυρωδάτο οι αγκαλιές σα να μην υπάρχει αύριο. Στο σεξουαλικό κομμάτι εκεί είναι που βγαίνει το αματουριλικη της κοπέλας. Στα θετικά για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να μιλήσουν σε μια κοπέλα και να μη νιώθουν ότι μιλάνε με κάποιο ufo η Ίριδα συνιστάται. Να μνημονεύσω επίσης τα εκφραστικά μάτια της που δε κρύβουν τίποτα. Thanks babe, may the force be with you.

τρελο μωρο.
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.554
- Πόντοι
- 736
Κρατιεμαι να μην σε συναντήσω γιατί πραγματικά δεν ξέρω πως θα κρατηθώ να μην σου προτείνω γαμησι μωρό μου έτσι πρόκληση σκέτη που είναι το κορμί σου και το προσωπάκι σου
Με ανυπομονησία το περιμένει όλο το νήμα αυτό...οχι μαγκα μου δεν προλαβα, το αφησαμε για την επομενη φορα το βιντεο!![]()
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 445
- Πόντοι
- 21
Μπορούμε ν σ δούμε κ από μπροστά με ανοιχτά τα πόδια να πάει η μαλάκια σύννεφο;Κρατιεμαι να μην σε συναντήσω γιατί πραγματικά δεν ξέρω πως θα κρατηθώ να μην σου προτείνω γαμησι μωρό μου έτσι πρόκληση σκέτη που είναι το κορμί σου και το προσωπάκι σου
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 34.102
- Πόντοι
- 11.146
....στο επομενο ανεβασμα μου στην ΘεσσαλονικηΜε ανυπομονησία το περιμένει όλο το νήμα αυτό
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 12K