Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
4.272
Πόντοι
441
1000003670.jpg

:rose: Πολλή ωραια ηλιόλουστη μέρα σήμερα... Καλό μεσημέρι :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

Photo by @Odin_

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
3.439
Πόντοι
736
εχει αλλαξει κατι σε υπηρεσίες απο πλευρα κοπέλας? εννοω σεξ

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
37
Like
34.101
Πόντοι
11.146
εχει αλλαξει κατι σε υπηρεσίες απο πλευρα κοπέλας? εννοω σεξ
...οχι, ισχυουν οι υπηρεσιες της οπως τις εχει στο προφιλ της! Αλλωστε εχει πει κ η ιδια πως οταν κ εαν αλλαξει κατι θα το ανακοινωσει δημοσια εδω!
:hi:

Furious1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2023
Like
82
Πόντοι
0
Σε κάποια από τις επόμενες φωτογραφίες η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθει..!! :cheesy::grin::kiss-mark:
Αν πραγματοποιηθεί θα επισπευσω το ραντεβού μας. Να ξέρεις .θέλω να μαι σ αυτή τη στάση.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
4.272
Πόντοι
441
...οχι, ισχυουν οι υπηρεσιες της οπως τις εχει στο προφιλ της! Αλλωστε εχει πει κ η ιδια πως οταν κ εαν αλλαξει κατι θα το ανακοινωσει δημοσια εδω!
:hi:
Πολύ σωστά , αν κάτι αλλάξει θα το ανακοινώσω δημόσια εδώ, ώστε να το γνωρίζουν όλοι.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
655
Πόντοι
86
Χθεσινή συνάντηση με την κοπέλα που έγινε στο Rex. Η κοπέλα είναι ένα γλυκό πλάσμα γεμάτο όρεξη να σε ικανοποιήσει (Εντως των συμφωνημένων) σε απόλυτο βαθμό. Μπάνιο πριν και μετά μαζί με έναρξη foreplay κατά τη διάρκεια του ντουζ. Μασάζ πραγματικο με ουσία στην μυϊκή χαλάρωση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του (μου θύμησε πολύ την Έλενα βασιλέως Γεωργίου το μασάζ που έκανε) μετά το μασάζ τα φιλιά απλόχερα το σώμα φρέσκο μυρωδάτο οι αγκαλιές σα να μην υπάρχει αύριο. Στο σεξουαλικό κομμάτι εκεί είναι που βγαίνει το αματουριλικη της κοπέλας. Στα θετικά για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να μιλήσουν σε μια κοπέλα και να μη νιώθουν ότι μιλάνε με κάποιο ufo η Ίριδα συνιστάται. Να μνημονεύσω επίσης τα εκφραστικά μάτια της που δε κρύβουν τίποτα. Thanks babe, may the force be with you.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
4.272
Πόντοι
441
Χθεσινή συνάντηση με την κοπέλα που έγινε στο Rex. Η κοπέλα είναι ένα γλυκό πλάσμα γεμάτο όρεξη να σε ικανοποιήσει (Εντως των συμφωνημένων) σε απόλυτο βαθμό. Μπάνιο πριν και μετά μαζί με έναρξη foreplay κατά τη διάρκεια του ντουζ. Μασάζ πραγματικο με ουσία στην μυϊκή χαλάρωση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του (μου θύμησε πολύ την Έλενα βασιλέως Γεωργίου το μασάζ που έκανε) μετά το μασάζ τα φιλιά απλόχερα το σώμα φρέσκο μυρωδάτο οι αγκαλιές σα να μην υπάρχει αύριο. Στο σεξουαλικό κομμάτι εκεί είναι που βγαίνει το αματουριλικη της κοπέλας. Στα θετικά για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να μιλήσουν σε μια κοπέλα και να μη νιώθουν ότι μιλάνε με κάποιο ufo η Ίριδα συνιστάται. Να μνημονεύσω επίσης τα εκφραστικά μάτια της που δε κρύβουν τίποτα. Thanks babe, may the force be with you.
Μα αφού είσαι για πολύ αγκαλιά...!! Thank you so much & you are welcome!! You have my love and appreciation :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:❤️

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
37
Like
34.101
Πόντοι
11.146

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.554
Πόντοι
736
1000003681.jpg

:rose: Καλημέρα!! Πολύ ωραία μέρα σήμερα ... Σαν να μπαίνει η Άνοιξη σιγα σιγά...!! :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

Photo by @Odin_
Κρατιεμαι να μην σε συναντήσω γιατί πραγματικά δεν ξέρω πως θα κρατηθώ να μην σου προτείνω γαμησι μωρό μου έτσι πρόκληση σκέτη που είναι το κορμί σου και το προσωπάκι σου

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
445
Πόντοι
21
Κρατιεμαι να μην σε συναντήσω γιατί πραγματικά δεν ξέρω πως θα κρατηθώ να μην σου προτείνω γαμησι μωρό μου έτσι πρόκληση σκέτη που είναι το κορμί σου και το προσωπάκι σου
Μπορούμε ν σ δούμε κ από μπροστά με ανοιχτά τα πόδια να πάει η μαλάκια σύννεφο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom