Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida ?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 588
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (10 μέλη και 28 επισκέπτες)

giannSL

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
271
Πόντοι
0
Η ιριδα το περιγραφει καθαρα με ξεκαθαρες κουβεντες, οπως " ζηταει " αλλωστε ο φιλος πιο πανω

OP
OP
Irida ?

Irida ?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
1.252
Πόντοι
201
Γειά σου Ίριδα! Το αυταρχικό πρόγραμμα τι περιέχει?

Καλησπέρα!
Στο αυταρχικό πρόγραμμα είναι κάπως πιο επιθετικά τα πράγματα....έχει σφαλιάρες, βρωμολογα, δεν ακούω πολλά πολλά , μου λες τις επιθυμίες σου και το σκέφτομαι εάν τις πραγματοποιησω.
Υπάρχει επίσης πιθανότητα να σε δέσω , να σου κλείσω τα μάτια...ότι θελήσω εκείνη την ώρα.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.145
Πόντοι
736
Καλησπέρα!
Στο αυταρχικό πρόγραμμα είναι κάπως πιο επιθετικά τα πράγματα....έχει σφαλιάρες, βρωμολογα, δεν ακούω πολλά πολλά , μου λες τις επιθυμίες σου και το σκέφτομαι εάν τις πραγματοποιησω.
Υπάρχει επίσης πιθανότητα να σε δέσω , να σου κλείσω τα μάτια...ότι θελήσω εκείνη την ώρα.
και πληρώνουν γιαυτο;
Προς καθε ενδιαφερόμενο φορέστε μια μπλουζα του Αρη η του Παοκ και πηγαινετε στην θυρα 3 και 4 αντιστοιχα.
Θα σας προσφερθεί απλόχερα σκληρό BDSM και κυρίως δωρεαν!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Με λίγα λόγια κάνεις τα πάντα εκτός από σεξ
Τώρα Εγώ αυτό πειράζει π το θεωρώ ανωμαλία η Εγώ είμαι ο ανώμαλος π ζητάω κ σεξ

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.145
Πόντοι
736
Καρδινάλιε είμαι μόνη μου σε όλο αυτό. Δεν έχω συνεργάτες. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο.

Πάω βήμα βήμα τη φορά. Βλέποντας και κάνοντας.

Όπως καταλαβαίνω πρέπει να ξεκινήσω και πάλι από την αρχή, να κάνω αλλαγές που μου επισήμαναν.

Για δικό μου χώρο καθόλου δεν ξέρω πως γίνεται και τι χρειάζεται.

Όλα αυτά τα σκέφτομαι.

Το μόνο που μπορώ να πω ότι ξέρω καλά, είναι η Συνεδρία.
Μην χαθεις στην μεταφραση αγαπητη μου αλλάζοντας τα προγραμματα συνεχως.
Το κυριο οπως προειπα ειναι ο ΧΩΡΟΣ.
Οσο για το τι χρειάζεται ενας desent χωρος για αρχη , οι σεβασμιοι γέροντες του bou αμελλητι και παραχρήμα θα σε καθοδηγησουν παραυτα!

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.153
Πόντοι
371
Το κάνω εγώ σε εσένα.

Το αντίστροφο Submission, μου κάνεις εσύ ότι θέλεις (ωραία ιδέα...θα το προσθέσω)
Στο ''μου κάνεις εσύ ότι θέλεις'' πρέπει να βάλεις όρια γιατί κάποιοι πονηροί θα θελήσουν διείσδυση.

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Καλησπέρα!
Έχω εμπειρία απο αφέντρες και γεμικα απο ςυταρχικο πρόγραμμα. Εννοώ το πρόγραμμα περιέχει στραπον, γκολντεν σαουερ, μαστίγιο, χειροπέδες κτλ. Αναλαμβάνεις ρόλο αφέντρας?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.489
Πόντοι
216
Μιας και μιλάτε για σεξ, πέρσι πήρα την Στεφανία που ήρθε εδώ, και απο το τηλέφωνο έκανε την παρθένα και έλεξε "τι λόγια είναι αυτά που λες?" Όταν πηγα όμως έγιναν όλα χωρίς κιχ. Όλο το πακέτο 100 ήταν σε δικό της χώρο. Το λέω για να το δεις Ίριδα. Όχι ότι συγκρίνω τις υπηρεσίες απλά σαν σύνολο....

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.555
Πόντοι
2.256
Τώρα Εγώ αυτό πειράζει π το θεωρώ ανωμαλία η Εγώ είμαι ο ανώμαλος π ζητάω κ σεξ
Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι :P
Μιας και μιλάτε για σεξ, πέρσι πήρα την Στεφανία που ήρθε εδώ, και απο το τηλέφωνο έκανε την παρθένα και έλεγε "τι λόγια είναι αυτά που λες?" Όταν πηγα όμως έγιναν όλα χωρίς κιχ. Όλο το πακέτο 100€ ήταν
Ε αφου τα έχουμε πει αυτα.. ειναι ιέρεια αισθησιακών προεκτάσεων :shit:.... βεβαια, εμείς στο χωριό μου αυτές που παίρνουν λεφτά για να γαμιούνται, πουτάνες τις λέμε.

george_antwniou

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Για αύριο Πέμπτη 14/11 έως και Κυριακή 17/11 ισχύει η προσφορά Black Friday -20€ σε ότι επιλεξεις.

Στο βασικό πρόγραμμα προστέθηκε το Edging slowly process. Δλδ τελείωμα με χέρι που γίνεται με αργή διαδικασία. Αυτό δλδ το έχεις πλέον έτσι κι αλλιώς, είτε τρέχει επιπλέον προσφορά είτε όχι, που για αύριο Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή τρέχει προσφορά Black Friday.

Παραθετω ένα παράδειγμα:
Συνεδρία 60' (περιλαμβάνει μασάζ + edging) = 80€ - 20€ B.F. = 60€ τελική τιμή
έχεις δικό σου χώρο?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.289
Πόντοι
3.786
IRiS Massage
Find & Love your inner self

Μέσα σε μια Συνεδρια, από εμένα θα λάβεις:
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Και μετά, ξεκινάμε... " τα λάδια"
Body to Body Massage
Barefoot Ashiatsu Massage
Edging slowly process

Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€

Έξτρα Υπηρεσίες:
(Προαιρετικές, δεν συμπεριλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα)
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€
Rim με m. Prostati + 40€
Τελείωμα με σύρσιμο +10€
Αυταρχικό domination+40€

(Το edging slowly process προστίθεται στο βασικό πρόγραμμα)
Άρα αφού το edging συμπεριλαμβάνεται,αφαίρεσε το hand job από τη λίστα με τα έξτρα,για μη γίνεται μπέρδεμα.Πάντως θα είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσεις δικό σου χώρο.Και αν το εμπλουτίσεις με χαμάμ και τζακούζι που υπάρχουν μόνο στο Golden Spa που έχει φόλες,θα κάνεις τη διαφορά.

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Μιας και μιλάτε για σεξ, πέρσι πήρα την Στεφανία που ήρθε εδώ, και απο το τηλέφωνο έκανε την παρθένα και έλεξε "τι λόγια είναι αυτά που λες?" Όταν πηγα όμως έγιναν όλα χωρίς κιχ. Όλο το πακέτο 100 ήταν σε δικό της χώρο. Το λέω για να το δεις Ίριδα. Όχι ότι συγκρίνω τις υπηρεσίες απλά σαν σύνολο....
εδωσε και λοκω η στεφανια τυπε???

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.401
Πόντοι
3.172
Χαιρετίζω τη στάση της :rose: Ίριδας, για τα άμεσα αντανακλαστικά που έδειξε.

Είναι γεγονός πως ελάχιστες κυρίες του χώρου, ειδικά της Αθήνας, αφουγκράζονται τις δικές μας απαιτήσεις και λειτουργούν συχνά -πυκνά με ελιτίστικες συμπεριφορές, με την επίφαση μιας "ειδικής" συνεδρίας ή την απόρριψη κάθε συζήτησης κ παραπομπής σε μια άλλη επιλογή.

Η Ίριδα βγήκε από την ατομικότητά της, από τη μοναξιά του επαγγέλματός της, φάνηκε συγκροτημένη και ώριμη, πλησίασε τον πελάτη κ προσπάθησε να τον ευχαριστήσει ΚΑΙ οικονομικά. Μπράβο της (όσοι με διαβάζουν, γνωρίζουν πόσο αυστηρός είμαι, ίσως είναι η πρώτη φορά που λέω μπράβο) μπορεί ουσιαστικά να μην είναι σημαντική η έκπτωση που σκέφτηκε να προσφέρει, είναι ωστόσο ευκρινές δείγμα της "ελευθερίας" της από αλαζονικές νοοτροπίες.

Με άλλα λόγια διατάραξε την καθεστηκυία τάξη του "συνδικάτου" τους.

Το "άνοιγμα " που έκανε, δίνει το δικαίωμα να υποθέσουμε πως παραμένει ανοιχτή, σε σοβαρές προτάσεις που θα της γίνουν στο άμεσο μέλλον, ως προς το χώρο, τη διαμόρφωσή του, τη γεωγραφική του θέση και τον οριστικό τιμοκατάλογο των υπηρεσιών της.
Επίσης, υπάρχει ένα αγκάθι στο status της Ίριδας, κάποιοι ίσως το γνωρίζουν, πρέπει να βρεθεί τρόπος να το διαχειριστεί..

Σχετικά με τον τιμοκατάλογο της, σίγουρα θα περιέχει το πλούσιο και "χορταστικό" προϊόν, για τους έχοντες, χωρίς να αποκλείει να γευτούν, την ίδια εμπειρία και κάποιοι που δε θα μπορούν να καταβάλουν υψηλό αντίτιμο (Ίριδα θα έχεις οπωσδήποτε πρόγραμμα των € 50 στο menu των υπηρεσιών σου - μικρότερης διάρκειας - επιβάλλεται), όλα στην ώρα τους όμως.

Κράτα τον τιμοκατάλογο (- € 20) του τετραημέρου ως πρόδρομο της original bf, όπως τον όρισες, η προσάρτηση του edging στο βασικό πρόγραμμα δε χαρακτηρίζεται motive για τον πελάτη, προφανώς τον ενδιαφέρει η ποιότητα των υπηρεσιών, η οποία όμως θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα κόστος, που μπορεί να αντέξει αφενός και αφετέρου να επαναλάβει..
Στην original Black Friday (29/11 - 2/12) & cyber Monday, σκέψου κάτι πιο δυνατό, έτσι ώστε να αποκτήσεις, συγκριτικό πλεονέκτημα.

Θυμήσου τον ανταγωνισμό και το συνολικό κόστος της άλλης πλευράς.
Από 3 - 31/12 θα πρότεινα να ανακοινώσεις, έναν μεταβατικό τιμοκατάλογο.

Διάβασα όλα τα σχόλια που έγιναν, επίσης τα μηνύματα που μου στείλατε, ευχαριστώ για όσα μου γράφετε, ξεχώρισα ένα μήνυμα, είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, θα απαντήσω στον φίλο σε ευθετότερο χρόνο.

Τέλος, η τελευταία μου ανάρτηση αναφερόταν στις επιπόλαιες κ ανώριμες συμπεριφορές νέων μελών, κάποιοι δεν διάβασαν, δεν κατανόησαν, δε συνετίστηκαν, προσπέρασαν, συνεχίζοντας να αδιαφορούν και να αυτοχειριάζονται..

Εκτιμώ πολύ τους στοχαστές, τους συγγραφείς, τους πνευματικά καλλιεργημένους, ακόμα και τους αντισυστημικούς, τους αντισυμβατικούς, αρκεί να υποστηρίξουν την άποψή τους με επιχειρήματα κ αποδείξεις, όχι τους φαντασμένους, τους προπέτες, τους νάρκισσους, τους ψευδεπίγραφα αντιστασιακούς..

Επιβραβεύω εκείνους, που είναι ικανοί να ξεχωρίσουν το ενέργημα του "διαβάζω" από το "διαβαίνω".. :hi:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.677
Πόντοι
456
Θα ήθελα να πω επίσης ότι αυτό που δημιουργειται εδώ στη Θεσσαλονίκη, εσείς το φτιάχνετε.

Μου ζητήσατε να αλλάξω την δομή της Συνεδρίας.

Η δομή της Συνεδρίας είναι αγάπη αγκαλιά, μασάζ, έξτρα.
Τώρα να είμαι μέσα στο δωμάτιο να σας βλέπω να κάνετε μόνοι σας μπάνιο κι εγώ να σας κοιτάζω, αυτό τώρα πως θα το κάνω....
Έχει και "ανώμαλους". Σε λίγο θα κάνουν ονλι φανς οι άντρες και θα σε πληρώνουν για να τους βλέπεις να τον παίζουν.

Δίνω και γω κάτι ιδέες...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095