You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida ?
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 581
- Εμφανίσεις 114K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Άλλες εποχές χωρίς σοσιαλ.μονο αγγελίες σε εφημερίδες...είπες την μισή αλήθεια.Λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, γιατί διακρίνω πως για άλλη μια φορά, έχουμε ξεφύγει κ παρερμηνεύουμε τα λόγια των άλλων..
Θα κάνω μια σύντομη ιστορική αναδρομή..
Τέλη καλοκαιριού του 2005, τρεις φίλοι αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα με βασική θεματολογία τον αγοραίο έρωτα..
Mε πρωτεύουσα σκόπευση τότε, την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τους οίκους ανοχής του κέντρου της Αθήνας, των εκδιδόμενων γυναικών και σε δεύτερη φάση τα ιδρύματα μασάζ που ανθούσαν κ τότε..
Ήθελαν, η ιστοσελίδα να ανταποκρίνεται σε μια σειρά από ουσιαστικά θέματα που αντιμετώπιζε τότε η συγκεκριμένη αγορά, με ταυτόχρονη δυνατότητα επίλυσης κάποιων εξ αυτών, με έμμεσο τρόπο φυσικά. Ήθελαν δηλαδή να έχει έναν κοινωνιο-κεντρικό χαρακτήρα, ενημέρωσης, αποφυγής εκείνων των γυναικών ή των ιδρυμάτων που θεωρούνταν ύποπτοι, ανάδειξης των επαγγελματιών του χώρου, αλλά κ κάτι σημαντικότερο, που ελάχιστοι το έχουν πλέον στο μυαλό τους.
Τη συλλήβδην αναβάθμιση των προσφερόμενων ερωτικών υπηρεσιών (όλων των μορφών)..
Στην πορεία αυτό χάθηκε..
Τα πρώτα μέλη άρχισαν να γράφονται αρχές φθινοπώρου, μεταξύ αυτών κ εγώ (15/12/05 θα διορθωθεί στο προφίλ), με στυλοβάτες στην ενημέρωση, τον Σπύρο, τον Φώτη κ τον Πέτρο, δε θα αναφέρω τα nicname με τα οποία είναι εγγεγραμμένοι..
Όταν λοιπόν γράφτηκα, παρότι είχα 15ετή εμπειρία στο χώρο, το πρώτο μου μήνυμα το έγραψα περίπου 3 μήνες αργότερα, διάβαζα μόνο, για να δω πως λειτουργεί η κοινότητα, να μάθω την ορολογία της πιάτσας, με άλλα λόγια χρειάστηκα ένα διάστημα για να προσαρμοστώ στην ομάδα.. Υπήρχε ένας σεβασμός κ μια ιεραρχία αξιοθαύμαστη, κανείς δεν ειρωνευόταν, δεν απαξίωνε, δεν έκρινε τον άλλον, γιατί κανείς δεν έδινε τέτοιο δικαίωμα. Θυμάμαι πως ανταλλάσσαμε κ τηλέφωνα μεταξύ μας..
Σήμερα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, την ίδια ημέρα που κάποιος κάνει εγγραφή, αρχίζει να απαξιώνει, να κρίνει, να μαστιγώνει, να αφορίζει, να αυτοαναγορεύεται σε ξερόλας, ενώ με το καλημέρα κατηγοριοποιείται ως αγαπούλης της κάθε μαντάμ που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κοινώς τους εκμεταλλεύεται αχάραγα κ ανελέητα, πετώντας τους ενίοτε ένα like ή μια φράση που τους κάνει να νοιώθουν σπουδαίοι (μέσα στα σκοτάδια τους). Νοιώθουν αυτάρκεις, δυνατοί, απυρόβλητοι, μάγκες, καθώς τους κλείνει το μάτι, η κάθε τυχάρπαστη εδώ μέσα.. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν πλαγιάσει ποτέ στη ζωή τους με γυναίκα.. ΠΟΤΕ..
Ανίκανοι να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να αρθρώσουν δομημένο λόγο, πετούν τσιτάτα, κινούμενοι στο περιθώριο μιας υγιούς ερωτικής ζωής. Μόνη τους παρηγοριά, να εισπράξουν ένα νεύμα από τη νεράιδα τους, για να κάνουν το βράδυ ταμείο της αποτυχίας τους στη ζωή..
Δυστυχώς γεμίσαμε αγαπούληδες, νεράιδες με μαγικά φίλτρα, ιέρειες του έρωτα που σε ναρκώνουν σε μυθικές μυσταγωγίες κ ένα απερίγραπτο σκυλολόι που τρέχει στον κατήφορο με σπασμένα φρένα.. Ποιότητα ΜΗΔΕΝ.
Όλοι έχουν αυτοανακηρυχθεί σε φωστήρες, δε δέχονται καμία άλλη άποψη, παρά μόνο τη δική τους..
Μάθετε λοιπόν, πως όταν εισέρχεστε σε μια κοινότητα, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να πλασαριστείτε σωστά, έντιμα, κ με αξιοπρέπεια, να διηγηθείτε τις εμπειρίες σας και σιγά σιγά, αφού γίνεται σεβαστό μέλος, οι απόψεις σας, θα αποκτήσουν τη βαρύτητα που επιθυμείτε..
Γενικότερα στη ζωή, πρώτα προσφέρεις κ μετά απαιτείς κ όχι το αντίστροφο..
Φωστήρες, διαφημιστές, καθοδηγητες όλου του κόσμου ενωθείτε. Over and out.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.135
- Πόντοι
- 736
Αγαπητή μου ,Καλησπέρα, διαβάζω με πολλή προσοχή όλα αυτά που μου επισημαίνετε.
Υπάρχω και είμαι εδώ για να σας εξυπηρετήσω, συνεπώς όλα όσα μου γράφετε έχουν σημασία και τα λαμβάνω υπόψην.
Κρίτων με έβαλες σε σκέψη...
το πρωτο και κύριο που πρέπει να λαβεις υπόψη είναι, να βρεις ενα αξιοπρεπή χώρο (μονόδρομος το διαμερισμα και ουχι χοτελι) για να δικαολογησεις την ηδη ανεβασμενη τιμή των παρεχόμενων υπηρεσιων σου.
Μια απλη οικονομοτεχνική μελέτη φανερώνει , πως το εξοδο του ενοικίου θα αποσβεστει εύκολα και γρηγορα αλλα δεν είναι της παρούσας στιγμής.
Αν αναλύσεις διαχρονικά ποιες ''επιχειρησεις'' (ατομικες η οχι )του χωρου εχουν διασωθεί (διαπρεψει) θα δεις οτι οι μονο οσες εχουν ιδιόκτητη η σταθερη βάση το εχουν καταφερει.
Ας μην αναφερω συγκεκριμένα ονοματα , εμπειρη είσαι, χρόνια στη δουλειά είσαι, συνεργατες στο χωρο έχεις , γνωρίζεις!
Με καλή διαθεση την καλημερα μου!!!
Irida ?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 201
Καρδινάλιε είμαι μόνη μου σε όλο αυτό. Δεν έχω συνεργάτες. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο.
Πάω βήμα βήμα τη φορά. Βλέποντας και κάνοντας.
Όπως καταλαβαίνω πρέπει να ξεκινήσω και πάλι από την αρχή, να κάνω αλλαγές που μου επισήμαναν.
Για δικό μου χώρο καθόλου δεν ξέρω πως γίνεται και τι χρειάζεται.
Όλα αυτά τα σκέφτομαι.
Το μόνο που μπορώ να πω ότι ξέρω καλά, είναι η Συνεδρία.
Πάω βήμα βήμα τη φορά. Βλέποντας και κάνοντας.
Όπως καταλαβαίνω πρέπει να ξεκινήσω και πάλι από την αρχή, να κάνω αλλαγές που μου επισήμαναν.
Για δικό μου χώρο καθόλου δεν ξέρω πως γίνεται και τι χρειάζεται.
Όλα αυτά τα σκέφτομαι.
Το μόνο που μπορώ να πω ότι ξέρω καλά, είναι η Συνεδρία.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.671
- Πόντοι
- 456
Βρίσκεις ένα κατάλληλο χώρο για να μπορέσεις με άνεση να παρέχεις τις υπηρεσίες σου, κάνε ένα άτυπο ινστιτούτο. Το εξοπλίζεις κατάλληλα και ξεκινάς να μας ανακουφίζεις. Σημαντικό να μην παστώσεις τα ραντεβού αφού είσαι μόνη. Με 3-4 incall ραντεβού την μέρα θα είσαι άνετη και έχεις χρόνο και για εξωτερικά .
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 527
- Πόντοι
- 7.135
Έτσι. Ένας χώρος κεντρικά που θα τον φτιάξεις του γούστου σου. Δεν χρειάζεται για αρχή να είναι mini-spa με hammam και jacuzzi, όσο ωραία ιδέα και αν είναι αυτά παίρνουν χρόνο και κοστίζουν. Υπάρχουν και παραδείγματα παλιότερα με θεραπεύτριες* που προσέφεραν το πλήρες πακέτο από μασάζ με body-to-body σε καλούς και λειτουργικούς χώρους (Έλενα π.χ).Βρίσκεις ένα κατάλληλο χώρο για να μπορέσεις με άνεση να παρέχεις τις υπηρεσίες σου, κάνε ένα άτυπο ινστιτούτο. Το εξοπλίζεις κατάλληλα και ξεκινάς να μας ανακουφίζεις. Σημαντικό να μην παστώσεις τα ραντεβού αφού είσαι μόνη. Με 3-4 incall ραντεβού την μέρα θα είσαι άνετη και έχεις χρόνο και για εξωτερικά .
*το βάζω για να τσατίσω τον gagarin.
Irida ?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 201
IRiS Massage
Find & Love your inner self
Black Friday προσφορά
Σε ότι επιλεξεις -20€
Μέσα σε μια Συνεδρια, από εμένα θα λάβεις:
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Και μετά, ξεκινάμε... " τα λάδια"
Body to Body Massage
Barefoot Ashiatsu Massage
Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€
Έξτρα Υπηρεσίες:
(Προαιρετικές, δεν συμπεριλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα)
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€
Rim με m. Prostati + 40€
Edging slowly process +10€
Τελείωμα με σύρσιμο +10€
Αυταρχικό domination+40€
Black Friday προσφορά
Σε ότι επιλεξεις -20€
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Body to Body Massage
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€
Έξτρα Υπηρεσίες:
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€
Rim με m. Prostati + 40€
Τελείωμα με σύρσιμο +10€
Αυταρχικό domination+40€
Irida ?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 201
IRiS Massage
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Body to Body Massage
Edging slowly process
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€
Έξτρα Υπηρεσίες:
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€
Rim με m. Prostati + 40€
Τελείωμα με σύρσιμο +10€
Αυταρχικό domination+40€
(Το edging slowly process προστίθεται στο βασικό πρόγραμμα)
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Body to Body Massage
Edging slowly process
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€
Έξτρα Υπηρεσίες:
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€
Rim με m. Prostati + 40€
Τελείωμα με σύρσιμο +10€
Αυταρχικό domination+40€
stakosman54
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
το αυταρχικο το δεχεσαι εσυ?IRiS Massage
Black Friday προσφορά
Σε ότι επιλεξεις -20€
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Body to Body Massage
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€
Έξτρα Υπηρεσίες:
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€
Rim με m. Prostati + 40€
Τελείωμα με σύρσιμο +10€
Αυταρχικό domination+40€
Irida ?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 201
το αυταρχικο το δεχεσαι εσυ?
Το κάνω εγώ σε εσένα.
Το αντίστροφο Submission, μου κάνεις εσύ ότι θέλεις (ωραία ιδέα...θα το προσθέσω)
stakosman54
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
αυτο που θελω να σου κανω δεν το προσφερεις αγαπη ...ειναι πολλα τα 200 (με το χωρο) για συνευρεση χωρις σεξΤο κάνω εγώ σε εσένα.
Το αντίστροφο Submission, μου κάνεις εσύ ότι θέλεις (ωραία ιδέα...θα το προσθέσω)
καλημερα,ειναι σε δικο σου χωρο,Το κάνω εγώ σε εσένα.
Irida ?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 201
Θα ήθελα να πω επίσης ότι αυτό που δημιουργειται εδώ στη Θεσσαλονίκη, εσείς το φτιάχνετε.
Μου ζητήσατε να αλλάξω την δομή της Συνεδρίας.
Η δομή της Συνεδρίας είναι αγάπη αγκαλιά, μασάζ, έξτρα.
Τώρα να είμαι μέσα στο δωμάτιο να σας βλέπω να κάνετε μόνοι σας μπάνιο κι εγώ να σας κοιτάζω, αυτό τώρα πως θα το κάνω....
Τώρα να είμαι μέσα στο δωμάτιο να σας βλέπω να κάνετε μόνοι σας μπάνιο κι εγώ να σας κοιτάζω, αυτό τώρα πως θα το κάνω....
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Ίριδα τι προσφορά έχεις τώρα; μια λες σκέφτεσαι την πρόταση του Κρίτωνα, μετά λες για προσφορά BF μετά την αλλάζεις κ αυτή με EXTRA, αν κλεισω διωρακι τι υπηρεσίες θα λάβω καί με τι κόστος; ξεκάθαρες κουβεντεςΘα ήθελα να πω επίσης ότι αυτό που δημιουργειται εδώ στη Θεσσαλονίκη, εσείς το φτιάχνετε.
η διαφορα σιγουρα που ειδα σε σχεση με τις προηγουμενες παροχες της ειναι πως στη διαρκεια συνεδρειας μιας ωρας μασαζ εβαλε μεσα στην τιμη και το edging ( φανταζομαι handjob)Ίριδα τι προσφορά έχεις τώρα; μια λες σκέφτεσαι την πρόταση του Κρίτωνα, μετά λες για προσφορά BF μετά την αλλάζεις κ αυτή με EXTRA, αν κλεισω διωρακι τι υπηρεσίες θα λάβω καί με τι κόστος; ξεκάθαρες κουβεντες
Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 206
Γιατί τύπε, θα ανέβεις Θεσσαλονίκη από το Λυγουριό Αργολίδας και θες να κλείσεις διωράκι ή είσαι τζάμπα μάγκας και κάνεις μανούρα;Ίριδα τι προσφορά έχεις τώρα; μια λες σκέφτεσαι την πρόταση του Κρίτωνα, μετά λες για προσφορά BF μετά την αλλάζεις κ αυτή με EXTRA, αν κλεισω διωρακι τι υπηρεσίες θα λάβω καί με τι κόστος; ξεκάθαρες κουβεντες
Irida ?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 201
Για αύριο Πέμπτη 14/11 έως και Κυριακή 17/11 ισχύει η προσφορά Black Friday -20€ σε ότι επιλεξεις.
Στο βασικό πρόγραμμα προστέθηκε το Edging slowly process. Δλδ τελείωμα με χέρι που γίνεται με αργή διαδικασία. Αυτό δλδ το έχεις πλέον έτσι κι αλλιώς, είτε τρέχει επιπλέον προσφορά είτε όχι, που για αύριο Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή τρέχει προσφορά Black Friday.
Παραθετω ένα παράδειγμα:
Συνεδρία 60' (περιλαμβάνει μασάζ + edging) = 80€ - 20€ B.F. = 60€ τελική τιμή
Στο βασικό πρόγραμμα προστέθηκε το Edging slowly process. Δλδ τελείωμα με χέρι που γίνεται με αργή διαδικασία. Αυτό δλδ το έχεις πλέον έτσι κι αλλιώς, είτε τρέχει επιπλέον προσφορά είτε όχι, που για αύριο Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή τρέχει προσφορά Black Friday.
Παραθετω ένα παράδειγμα:
Συνεδρία 60' (περιλαμβάνει μασάζ + edging) = 80€ - 20€ B.F. = 60€ τελική τιμή
Γειά σου Ίριδα! Το αυταρχικό πρόγραμμα τι περιέχει?IRiS Massage
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Body to Body Massage
Edging slowly process
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€
Έξτρα Υπηρεσίες:
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€
Rim με m. Prostati + 40€
Τελείωμα με σύρσιμο +10€
Αυταρχικό domination+40€
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις