You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida ?
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 577
- Εμφανίσεις 114K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.121
- Πόντοι
- 1.436
Αν ενδιαφέρεστε για επαγγελματικές φωτογραφίες, προσφέρομαι να κάνω τον φωτογράφοΚαλησπέρα
Εφόσον δεν έχω βγάλει ακόμα τις επαγγελματικές, αναρτώ κάποιες φωτογραφίες που έχω βγάλει μόνη με το κινητό.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την υπομονή.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.667
- Πόντοι
- 456
Τι να τις κάνεις τι επαγγελματικές; Μια χαρά είναι και αυτές εκτός και αν θες να μας δείξεις γυμνές επαγγελματικές.Καλησπέρα
Εφόσον δεν έχω βγάλει ακόμα τις επαγγελματικές, αναρτώ κάποιες φωτογραφίες που έχω βγάλει μόνη με το κινητό.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την υπομονή.
Irida ?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 1.220
- Πόντοι
- 201
Οι επαγγελματικές είναι πιο σωστές.Τι να τις κάνεις τι επαγγελματικές; Μια χαρά είναι και αυτές εκτός και αν θες να μας δείξεις γυμνές επαγγελματικές.
Ένας φωτογράφος μπορεί να με βγάλει ολόκληρη και σίγουρα ποιοτικά είναι πιο ωραίες, όσων αφορά την ανάλυση.
Ραντεβου που μπορουμε να κλεισουμε ; Εχεις δικο σου χωρο Θεσσαλονικη ;Οι επαγγελματικές είναι πιο σωστές.
Ένας φωτογράφος μπορεί να με βγάλει ολόκληρη και σίγουρα ποιοτικά είναι πιο ωραίες, όσων αφορά την ανάλυση.
Irida ?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 1.220
- Πόντοι
- 201
Ραντεβου που μπορουμε να κλεισουμε ; Εχεις δικο σου χωρο Θεσσαλονικη ;
Καλησπέρα
Ραντεβού κλείνεις με μήνυμα στο viber.
Είναι κατοικον, δεν έχω δικό μου χώρο
IRiS Massage
️
Find & Love your inner self
Μέσα σε μια Συνεδρια, από εμένα θα λάβεις:
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Και μετά, ξεκινάμε... " τα λάδια"
Body to Body Massage
Barefoot Ashiatsu Massage
Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€
Έξτρα Υπηρεσίες:
(Προαιρετικές, δεν συμπεριλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα)
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€
Εξυπηρετώ Θεσσαλονίκη, σε:
Κατοικίες, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Airbnb
από Δευτέρα έως Παρασκευή,
από τις 12:00 έως τις 0:00
Late night μετά τις 23:00 +10€
Σάββατο & Κυριακή κλειστά
(Κατόπιν συνεννόησης)
fistikoulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.899
- Πόντοι
- 2.471
Καλη αρχη στην κοπελια, εχω την ειχα κλεισει οταν δουλευε στην πρωη εργοδοτρια , μινιον σωματακι σκινυ και κοντουλα, ντροπαλη πολυ στην αρχη αλλα και κατα την διαρκεια ειχε ενα τροπο θυμαμαι αμυδρα ηταν και λιγο χαμηλοβλεπουσα αλλα και φουλ επιθετικη. Θυμαμαι χαρακτηριστικα ειχα παρει διωρο και αρχικα δεν με αφησε στιγμη απο τα χερια της αφου καποια στιγμη μετα το πρωτο φλοξ ειχε το δωματιο πασο και σκαμπο τυπου μπαρ και καθομουνα και επινα πορο και εκανα τσιγαρο και αυτη εκει τον χαβα της της λεω ρε κουκλα δωσε μου 5 λεπτα να ανακαμψω... και κανει ενα χραπ καβαλαει καρεκλα και εμενα και εχει το ενα ποδι στο πασο το αλλο στην καρεκλα και μου εκανε μασαζ στον αυχενα.
Κριμα που δεν εισαι πλεον αθηνα ...
Κριμα που δεν εισαι πλεον αθηνα ...
μπορω ν ρωτησω σ προσωπικο μηνυμα;;;Καλησπέρα
Ραντεβού κλείνεις με μήνυμα στο viber.
Είναι κατοικον, δεν έχω δικό μου χώρο
IRiS Massage
️
Find & Love your inner self
Μέσα σε μια Συνεδρια, από εμένα θα λάβεις:
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Και μετά, ξεκινάμε... " τα λάδια"
Body to Body Massage
Barefoot Ashiatsu Massage
Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€
Έξτρα Υπηρεσίες:
(Προαιρετικές, δεν συμπεριλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα)
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€
Εξυπηρετώ Θεσσαλονίκη, σε:
Κατοικίες, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Airbnb
από Δευτέρα έως Παρασκευή,
από τις 12:00 έως τις 0:00
Late night μετά τις 23:00 +10€
Σάββατο & Κυριακή κλειστά
(Κατόπιν συνεννόησης)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Έχει και πρόγραμμα με 50€ την ώρα συν τα έξτρα hand job, blow job κλπ. συν το ξενοδοχείο βεβαια, κοίταξε το μπορεί να σε καλύπτει κι αυτό το πρόγραμμα.Μόνο εμένα μου φαίνονται πολύ ακριβές οι τιμές ρε παιδιά ;;; 80 η μια ώρα + 20 για κάτι παραπάνω 100. +30-40 το ξενοδοχείο πάμε 140 ευρώ . Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα εσκορτακι Α κλασς
Η αλήθεια είναι πως την Ίριδα την παίρνεις για το body to body, το κορμάκι που έχει είναι ο,τι πρέπει για body to body, αλλά και το απλό πρόγραμμα είναι 30€ οικονομικότερο.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Είναι ξεκάθαρο για όποιον έχει διαβάσει και διαθέτει στοιχειώδη κατανόηση κειμένουσυγνωμη, αλλα να κανω μια ηλιθια ερωτηση? ολα αυτα ειναι χωρις σεξ μεσα?
ετσι απλα για το ξεκαθαρισουμε
εχει ανεβάσει φωτογραφίες πιο πάνωΑλλαξε η εικόνα εξωφύλλου…κάτι είναι και αυτό
nouboulis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2023
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συνάδελφοι! Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποιον standar-άκι χώρο που κλείνετε για τέτοιες "δουλειές"...π.χ. πάτε Ανδρομέδα ή κλείνετε airbnb σταθερά; Ποια ξενοδοχεία προτείνετε; (γιατί μόνο το Ανδρομέδα γνωρίζω). Θα ήθελα να δοκιμάσω μία φορά την κορασίδα αλλά επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κράτηση χώρου, κάποιος έμπειρος παίχτης αν έχει βρει κάτι καλό ας post-αρει κάτι ή ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ!
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.667
- Πόντοι
- 456
Με ενδιαφέρει και εμένα. Αν και πρέπει να ρωτήσουμε την Ίριδα από αυτά που έχει δοκιμάσει που βολεύτηκε καλύτερα.Καλησπέρα συνάδελφοι! Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποιον standar-άκι χώρο που κλείνετε για τέτοιες "δουλειές"...π.χ. πάτε Ανδρομέδα ή κλείνετε airbnb σταθερά; Ποια ξενοδοχεία προτείνετε; (γιατί μόνο το Ανδρομέδα γνωρίζω). Θα ήθελα να δοκιμάσω μία φορά την κορασίδα αλλά επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κράτηση χώρου, κάποιος έμπειρος παίχτης αν έχει βρει κάτι καλό ας post-αρει κάτι ή ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις