kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Καλώς να μας έρθεις!
Γαμιολα εσύΘέλω κώλο.
Ντροπή!!!Γαμιολα εσύ
Την ευλογία σας ΠΑΤΕΡΝτροπή!!!
Ξεπακεταρω κάποια πράγματα. Θα είμαι έτοιμη πολύ σύντομαΚάνε λίγο γρήγορα όμως γιατί οι καύλες βαράνε κόκκινο. Σε βλέπω να κλείνεις ραντεβού μέχρι τα Χριστούγεννα
Του Κυρίου τέκνον μου.Την ευλογία σας ΠΑΤΕΡ
Σ ' ευχαριστώ πολύκαλες δουλειες λοιπον, οσο για μενα, να λειπει το βυσσινο που λενε και στο χωριο μ
Προσφέρω αυτά που έχω μάθει, αυτά που ξέρω, οπότε το λες και έτσιΣαν να λέμε δηλαδή ότι άνοιξες franchise της Τέας στη Θεσσαλονίκη
Εντωμεταξυ έχω στείλει μήνυμα στον Αντισθένη, όπως μου είπατε για την αλλαγή κατηγορίας και δε ξέρω τι γίνεται.Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα Ίριδα
...στο εχουν αλλαξει ηδη!!!! Εισαι πλεον στο μασαζ Θεσσαλονικης.Εντωμεταξυ έχω στείλει μήνυμα στον Αντισθένη, όπως μου είπατε για την αλλαγή κατηγορίας και δε ξέρω τι γίνεται.
Θα το κοίταξω
Άψογα τότε, ευχαριστώ πολύ!!!...στο εχουν αλλαξει ηδη!!!! Εισαι πλεον στο μασαζ Θεσσαλονικης.
Κοιτα μονο να συμμαζεψεις λιγο τις ρυθμισεις στο προφιλ σου γτ εχεις κλειστα τα ΠΜ (εκτος εαν το εκανες επιτηδες μεχρι να ξεκινησεις κ επισημα)!
...οχι εμενα, τους administrator!!!!Άψογα τότε, ευχαριστώ πολύ!!!
Όχι δεν έκλεισα κατι, δεν ήξερα ότι πρέπει να ανοίξω στις ρυθμίσεις κάτι.
Θα μπω να τα συμμαζέψω λίγο, να ρυθμίσω ότι χρειάζεται.
Thank you lot!!! :
Να ερθω να σου τα ρυθμισω εγω και για ανταλλαγμα να μου κανεις ενα μασαζ????Μπήκα στις ρυθμίσεις, για να δω τα pm.
Γράφει "Μόνο μέλη" και "Μέλη που ακολουθώ"
Τι πρέπει να επιλέξω;
Όλους σας ευχαριστώ, και εσένα προσωπικά και όλους μα όλους...οχι εμενα, τους administrator!!!!
ΠΜ : Λογαριασμος > Ρυθμισεις > Απορρητο > "Επίτρεψε στους άλλους να: " / "Ξεκινούν προσωπικές συζητήσεις μαζί σου"