fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.203
- Πόντοι
- 456
μόνο εγώ δεν μπορώ να στείλω πμ ή έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα?
...στελνεις ενα μηνυμα στον @antisthenis να σου αλλαξει κατηγορια στο νημα σου, απο "Μασαζ στην Αθηνα" να στο παει "Μασαζ στην Θεσσαλονικη" (εαν βεβαια θα ειναι η εδρα σου Θεσσαλονικη).Ναι
Δεν ξέρω πως το κάνουν αυτό.
Απάντησα σε ένα μήνυμα και μετά ακολούθησα όπου με έβγαλε.
Θα το κοιτάξω όμως να το φτιαξω.
Και επίσης @Irida ? του λες να αλλάξει την ιδιότητα μέλους και να φαίνεσαι ως μασέζ....στελνεις ενα μηνυμα στον @antisthenis να σου αλλαξει κατηγορια στο νημα σου, απο "Μασαζ στην Αθηνα" να στο παει "Μασαζ στην Θεσσαλονικη" (εαν βεβαια θα ειναι η εδρα σου Θεσσαλονικη).
ΚαλησπέραΚαλημερα,η Ιριδα απο Τεα εισαι;
Θα τα αναρτήσω εδώ σύντομα, το πρόγραμμα, υπηρεσίες, όλα.Βρήκε κανείς στοιχεία επικοινωνίας ή φωτογραφίες;
σου χει κανει καλο φροντιστηριο η δασκαλα, πασιφανες..Να περάσουν όμως καλά είναι το ζητούμενο.
Πολλές φορές είναι δύσκολο να περιγράψεις με λόγια τα συναισθήματα που δημιουργούνται σε αυτές τις συνεδρίες.
Και αρχικά είναι και τι θέλει και τι ζητάει κάποιος από τη συνεδρία.
Εδώ το πρόγραμμα είναι μια διαδικασία, δεν είναι μια απλή γρήγορη υπόθεση.
Πιο ορθά θα το περιέγραφα ως μια Ιεροτελεστια.
Για μένα σε μένα ξεκινούν όλα με την πρώτη νότα (μουσική) και το πρώτο άγγιγμα, δλδ το μασαζ.
Θα κάνω το καλύτερο για εσάς.
Πάντως για να είσαι ΟΚ με τον κόσμο, ξεκαθάρισε το που θα βρίσκεσαι.... Αθήνα , Θεσσαλονίκη ????...στελνεις ενα μηνυμα στον @antisthenis να σου αλλαξει κατηγορια στο νημα σου, απο "Μασαζ στην Αθηνα" να στο παει "Μασαζ στην Θεσσαλονικη" (εαν βεβαια θα ειναι η εδρα σου Θεσσαλονικη).
Από ότι θυμάμαι γιατί έχουν περάσει και δύο χρόνια από την τελευταία φορά που τη συνάντησα το πρόγραμμα της είναι όντως ιεροτελεστία.σου χει κανει καλο φροντιστηριο η δασκαλα, πασιφανες..
Μου έχει μάθει πολλά και τα πάντα και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό.σου χει κανει καλο φροντιστηριο η δασκαλα, πασιφανες..
Κάνε λίγο γρήγορα όμως γιατί οι καύλες βαράνε κόκκινο. Σε βλέπω να κλείνεις ραντεβού μέχρι τα ΧριστούγενναΜου έχει μάθει πολλά και τα πάντα και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό.
Ελπίζω ότι θα φανώ αντάξια μαθήτρια και να προσφέρω το καλύτερο.
Οι συνεδρίες αυτές κουβαλάνε ολόκληρη ιστορία, φιλοσοφία, είναι βιώματα που έχουν εντυπωθεί.
Προσωπικά δεν μπορώ να λειτουργήσω διαφορετικά, παρά μόνο όπως ακριβώς μου έμαθε η δασκάλα μου.
Σαν να λέμε δηλαδή ότι άνοιξες franchise της Τέας στη ΘεσσαλονίκηΜου έχει μάθει πολλά και τα πάντα και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό.
Ελπίζω ότι θα φανώ αντάξια μαθήτρια και να προσφέρω το καλύτερο.
Οι συνεδρίες αυτές κουβαλάνε ολόκληρη ιστορία, φιλοσοφία, είναι βιώματα που έχουν εντυπωθεί.
Προσωπικά δεν μπορώ να λειτουργήσω διαφορετικά, παρά μόνο όπως ακριβώς μου έμαθε η δασκάλα μου.
Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ΊριδαΜη γράφω σε λάθος thread μόνο αυτό δε θέλω μη κάνω λάθος..!
Άρα δυστυχώς , τζάμπα κάνουμε όνειρα εμείς οι χαμουτζηδες…Καλησπέρα
Σ ' ευχαριστώ πολύ που μου ζητάς ραντεβού
Δεν βρίσκομαι στην Αθήνα, δε ξέρω ακόμα πως θα γίνει.
Join the club.Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα Ίριδα