ρε ειμαι ακομα αλοιφη απο το πατημα... γραφω τα απαραίτητα...μαγκα μου με τον κοριτσαρο μπροστα σου, σα να σε βλεπω να της απαντας καπως ετσι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 934
- Εμφανίσεις 249K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.671
- Πόντοι
- 2.256
@Irida ? πήγαινε κάντου ενα μασαζ full extra επειγόντως του μπαγλαμά γιατί από την πολλή μαλακία έχει τυφλωθεί το παληκάριΊριδα για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω pm, αν μπορείς να το κανείς εσυ θα ήθελα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ευχαριστώ
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.344
- Πόντοι
- 456
Μου φαίνεσαι φουλ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ψήνομαι να σε δω.
Οποτε πρέπει να ρωτήσω , πιτσιρικάδες δέχεσαι ; Είμαι 28.
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 3.035
- Πόντοι
- 441
Ίριδα για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω pm, αν μπορείς να το κανείς εσυ θα ήθελα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ευχαριστώ
IRiS ️ Massage
Find & Love your inner self
Viber 6943865816
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα.Μου φαίνεσαι φουλ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ψήνομαι να σε δω.
Ναι.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.344
- Πόντοι
- 456
Πολύ καλά λοιπόν λέω να σε κάνω δώρο σε εμένα στα γενέθλια μου.IRiS ️ Massage
Find & Love your inner self
Viber 6943865816
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα.
Ναι.
refokev330
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.Υπάρχει η δυνατότητα να κλείσουμε ραντεβού αυθημερόν,όταν έρθω στη Θεσσαλονίκη;
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 3.035
- Πόντοι
- 441
Καλημέρα.Καλησπέρα.Υπάρχει η δυνατότητα να κλείσουμε ραντεβού αυθημερόν,όταν έρθω στη Θεσσαλονίκη;
Μπορούμε να κλείσουμε και αυθημερόν, απλώς δεν ξερω τι διαθεσιμότητα θα υπάρχει και αν θα σε εξυπηρετουν οι διαθέσιμες ώρες.
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 610
- Πόντοι
- 81
α ρε κοριτσαρα και ψυχαρα ιριδουλα μας...σε χασαμε απο την αθηνα..θα τα ξαναπουμε εχω δουλειες ανοικτες αλλωστε εκει πανω.
refokev330
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Oκ.Σε ευχαριστώ πολύ!Καλημέρα.
Μπορούμε να κλείσουμε και αυθημερόν, απλώς δεν ξερω τι διαθεσιμότητα θα υπάρχει και αν θα σε εξυπηρετουν οι διαθέσιμες ώρες.
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Ιριδα καλώς ήρθες. Μου αρέσει που βλέπω ότι είσαι ευγενική. Καλές δουλειές στην πόλη μας αλλά εγώ πρέπει να πω κάτι στους συναγωνιστές.Μια ερώτηση..Έχεις φτάσει γκαβλωμενος μέχρι εκεί με body to body και μετά τέλος..
Αγαπητοί μου, body to body με στήθος Νο 1 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, Θέλει ένα 3άρι για να το ευχαριστηθείς. Αυτό λέει η μεγάλη μου εμπειρία από τις σόλες που έλιωσα γυρνώντας τη Θεσσαλονίκη με τα πόδια γιατί δεν είχα ακόμη αυτοκίνητο.
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Ναι ρε φίλε δίκηο έχεις. Άκου εκεί να αποζητάει ο άλλος δάχτυλο ή χέρι στον κώλο. Εδώ πάμε στον ουρολόγο και το σκεφτόμαστε μια βδομάδα. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Όχι και να μας στείλει στο Gay Pride η Ίριδα.Στα διαλα αηδίασα, έλεος.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.468
- Πόντοι
- 3.786
Και όμως,τρίβεται καυλωτικά στο σώμα σου γιατί έχει τρόπο.Άλλωστε και η κοπέλα της Αγίου Δημητρίου που κάνει nuru,έχει ακόμα μικρότερο στήθος.Η Ίριδα πάντως το κάνει καλύτερα από εκείνη.Σίγουρα πάντως το μεγάλο στήθος στο body to body είναι κάτι το plus,δεν αντιλέγωΙριδα καλώς ήρθες. Μου αρέσει που βλέπω ότι είσαι ευγενική. Καλές δουλειές στην πόλη μας αλλά εγώ πρέπει να πω κάτι στους συναγωνιστές.
Αγαπητοί μου, body to body με στήθος Νο 1 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, Θέλει ένα 3άρι για να το ευχαριστηθείς. Αυτό λέει η μεγάλη μου εμπειρία από τις σόλες που έλιωσα γυρνώντας τη Θεσσαλονίκη με τα πόδια γιατί δεν είχα ακόμη αυτοκίνητο.
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 446
Εξαιρετικό μασάζ, αν και με έκανε τούφα τώρα... θα γράψω!!!
Συνάντηση σήμερα με Ίριδα λοιπόν, ανατολικά σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης με θέα τις βαρκούλες:
Περιποιητική 100%, ευγενική, σέξυ, αισθησιακή, γνώστης, με πολύ πολύ καλή τεχνική σε όλα της, σφιχτό σώμα και όμορφο. Έμεινα τελείως ευχαριστημένος, το μόνο μείον κατά την γνώμη μου είναι ότι μία ώρα ΔΕΝ φτάνει για τέτοιου είδους εμπειρία.
Συνάντηση σήμερα με Ίριδα λοιπόν, ανατολικά σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης με θέα τις βαρκούλες:
Περιποιητική 100%, ευγενική, σέξυ, αισθησιακή, γνώστης, με πολύ πολύ καλή τεχνική σε όλα της, σφιχτό σώμα και όμορφο. Έμεινα τελείως ευχαριστημένος, το μόνο μείον κατά την γνώμη μου είναι ότι μία ώρα ΔΕΝ φτάνει για τέτοιου είδους εμπειρία.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.307
- Πόντοι
- 736
Σιγά την εμπειρία, μασάζ και πίπα σιγά τα ωα!!!Εξαιρετικό μασάζ, αν και με έκανε τούφα τώρα... θα γράψω!!!
Πρωτόγνωρα πράγματα δλδ
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 446
Σιγά την εμπειρία, μασάζ και πίπα σιγά τα ωα!!!
Πρωτόγνωρα πράγματα δλδ
Νομίζω ότι λίγο αδικείς την όλη φάση της αλλά οκ αν αυτή είναι η γνώμη σου!!! Καλό τριήμερο σε όλους μας...
Μην ταλαιπωρεισαι ....Σιγά την εμπειρία, μασάζ και πίπα σιγά τα ωα!!!
Πρωτόγνωρα πράγματα δλδ
Δεν ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζεις ....
Καλο θα ειναι οταν δεν ξερεις κατι να μην κριτικαρεις !!!!!
Διοτι απλα ευγενικα βγαζεις γελιο
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 2.046
Με τον καλό λόγο πάντα είναι ο συγκεκριμένος..Μην ταλαιπωρεισαι ....
Δεν ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζεις ....
Καλο θα ειναι οταν δεν ξερεις κατι να μην κριτικαρεις !!!!!
Διοτι απλα ευγενικα βγαζεις γελιο
Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 5.961
- Πόντοι
- 1.056
Ποιος σε πειραξε εσέναΜε τον καλό λόγο πάντα είναι ο συγκεκριμένος..
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 2.046
Ένας από το χωριό, δεν τον ξες.Ποιος σε πειραξε εσένα
Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 5.961
- Πόντοι
- 1.056
Άμα θες έρχομαι με ξαντερφιαΈνας από το χωριό, δεν τον ξες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις