Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε παιδια ευκολο είναι..κατεβαίνετε στην πιατσα των ταξί.Βρισκετε την πιο σκατοφατσα ταξιτζή και του λετε να σας παει στον παππου,με τα κορίτσια, στην αμμουδαρα.
δεν παιζεσαι..
Καμμια σχεση ο Παππους με το αστεριΠαιδια καλησπερα, για να εχετε μια σχετικη εικονα με Παππου : ο παππους (καφενειο ΑΣΤΕΡΙ αλλιως) φερνει συνηθως γυφτοβουλγαρακια (καποια πολυ τουμπανα και καποια σαπια) πλεον εκει δουλευουν τις καθημερινες 2 κοριτσια η μια ετσι και ετσι και η αλλη χοντρουλα! τα σκ μου ειπαν ειναι 3 η 4 πλεον. παλαιοτερα σε αυτο το μαγαζι ηταν 8 με 9 κοπελεσ οι οποιες στο κλεισιμο τησ βραδιασ πανε και απεξω με 30-50€. πλεον ομως εχει ανοιξει ενα μαγαζι ιδιου στυλ πιο προσεγμενο λιγο παρακατω το οποιο το εχει η Κατερινα η βουλγαρα γνωστη και ως ΜΑΜΑ για τα βουλγαρακια! Το εχει μαζι με τον τυπο που ειχε το μαγαζι στη θερισου.. και τα δυο μαγαζια αυτα ειναι στην αμμουδαρα λιγο μετα τα carefour και λιγο πιο μετα απο το shell το βενζιναδικο. εκει κοντα και πιο χαμηλα προς την παραλια ειναι αλλο ενα της ριτσας που εχει και μαυρες και λευκες!!! Επισης παρομοια μαγαζια εχει στην 62 μαρτυρων και στα δυο ρευματα. Επισης εχει και στα Κτελ χανιων ρεθυμνου δεξια της 62 μαρτυρων! εχει και στη θερισου κανενα δυο, εχω ακουσει και για παπαναστασιου και ατσαλενιο 2 ακομα που δεν εχω παει!! αυτα γνωριζω εγω μεχρι τωρα!
Κοιτα φιλε παντα εχει δυο κοριτσια, τωρα επεσες σε φαση τι να σου πω. Παντως την Κυριακη εφυγε η μια ισως να μην προλαβε να την αναπληρωσει λογω θερους....Απογευματινή επίσκεψη στου παππού κατά τις 6 αλλά δυστυχώς δεν είχε 2 κοπέλες που δεν μου έλεγαν κάτι και έτσι έφυγα.Ξέρει κανένας εάν έχει περισσότερες κοπέλες νωρίτερα?Για να πώ την αλήθεια απογοητεύτηκα.