You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο Παππούς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gastr13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
ποιον παππου καλε,εδω υπαρχει κατι ακομα καλυτερο,ανακαλυψε φιλος μου το κρυφο σπιτι που κανουν βιζιτες φοιτητριες και ρωσσιδακια.
δώσε και σε εμας πληροφορίες.
ποιον παππου καλε,εδω υπαρχει κατι ακομα καλυτερο,ανακαλυψε φιλος μου το κρυφο σπιτι που κανουν βιζιτες φοιτητριες και ρωσσιδακια.
Μακάρι να υπήρχε τέτοιο σπίτι. Μάλλον μύθος είναι...
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
Μακάρι να υπήρχε τέτοιο σπίτι. Μάλλον μύθος είναι...
Εγω εστειλα pm στο συναθλητη αλλα δεν πηρα απαντηση... τα συμπερασματα δικα σας...
mikrossss_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
to spiti pou anaverei o filos iparxei opws kai iparxoun kai krifa mpourdela sto iraklei stin to spiti auto file mou einai stin perioxi tou agiou iwanni kai den einai spiti einai san villa
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
to spiti pou anaverei o filos iparxei opws kai iparxoun kai krifa mpourdela sto iraklei stin to spiti auto file mou einai stin perioxi tou agiou iwanni kai den einai spiti einai san villa
αν εννοει οπως του παππου η του σπυρου τοτε ναι υπαρχουν ;) αλλα πως θα τα ανακαλυψουμε εμεις που λατρευουμε τα κωλαρακια??
Υπάρχει στον Αγ. Ιωάννη. Δεν είναι αυτό μύθος αλλά οι φοιτήτριες είναι. Τόσα χρόνια ακούγονται διάφορες παπαριές που δεν ισχύουν, και μιλάω για βίζιτες και όχι για χορηγίες.Όσο για το σπίτι "βίλα" για να σας δεχτεί θα πρέπει να πέσει τηλεφώνημα - συστατική επιστολή.
Ρε παιδιά παίζει ακόμα αυτό; Στείλτε κανένα pm...ποιον παππου καλε,εδω υπαρχει κατι ακομα καλυτερο,ανακαλυψε φιλος μου το κρυφο σπιτι που κανουν βιζιτες φοιτητριες και ρωσσιδακια.
Επιθεωρητής Πουαρώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Kαλησπερα συναγωνιστη. Μηπως μπορεις να περιγραψεις αυτα τα 3 που αναφερεις. Πριν απο μια βδομαδα εφυγε απο Αθηνα μια γνωστη μου ιεροδουλη με κατευθηνση το νησι σας. Στην πορεια οι κοπελες γινανε 4. Μηπως θυμασε εθνικοτητα, ή ονοματα (αν και αυτα αλλαζουν). Ευχαριστωαπογοητευση τα 3 φροκαλα που εχει ο παππους αυτες τις μερες!
Γεια σασ μαγκεσ .Ειμαι νεοσ στην πολη του ηρακλειου πηγα στα κλασικα σπιτια αλλα δεν επαιζε τιποτα το φοβερο, αυτα περι παπου κ σπυρου κ για τα αλλα σπιτια που αναφερετε στο τοπικ μπορειτε να δοσετε μερικεσ οδηγιεσ για εμασ τουσ καινουργιουσ?
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙαυτη την εβδομαδα ο παππους εχει ενα μπαζο και μια ομορφουλα και αλλη μια μουναρα ξανθια ρουμανα μικρη πολυ ομορφο κοριτσακι και καλη μεσα (οχι τελεια αλλα καλη).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις