Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ιπποκράτουs 9

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
13
Like
382
Πόντοι
290
Νέα επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα. Το ρόστερ όπως πάντα πλούσιο και πολύ ικανοποιητικό Ρούλα, Φωτεινή, Γιάννα, Άντζελα , Αλίκη,Αγγελική και μία καινούργια που δεν συγκράτησα το όνομά της. Μετά από μία πολύ φιλική συνομιλία με την Ρούλα προτίμησα την Αγγελική. Η Αγγελική ήλθε στο δωμάτιο ξεκούραστη,ήρεμη,χαλαρή,και πιο ανανεωμένη από την προηγούμενη φορά, φαίνεται ότι η αλλαγή του περιβάλλοντος της έκανε καλό. Έκανα μαζί της μία από τις πιο απολαυστικές συνεδρίες και έμεινα για μία ακόμα φορά πολύ ικανοποιημένος. Η Αγγελική απέδειξε σήμερα ότι αξίζει τα λεφτά της μέχρι το τελευταίο ευρώ . Θα επανέλθω σίγουρα .

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Νέα επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα. Το ρόστερ όπως πάντα πλούσιο και πολύ ικανοποιητικό Ρούλα, Φωτεινή, Γιάννα, Άντζελα , Αλίκη,Αγγελική και μία καινούργια που δεν συγκράτησα το όνομά της. Μετά από μία πολύ φιλική συνομιλία με την Ρούλα προτίμησα την Αγγελική. Η Αγγελική ήλθε στο δωμάτιο ξεκούραστη,ήρεμη,χαλαρή,και πιο ανανεωμένη από την προηγούμενη φορά, φαίνεται ότι η αλλαγή του περιβάλλοντος της έκανε καλό. Έκανα μαζί της μία από τις πιο απολαυστικές συνεδρίες και έμεινα για μία ακόμα φορά πολύ ικανοποιημένος. Η Αγγελική απέδειξε σήμερα ότι αξίζει τα λεφτά της μέχρι το τελευταίο ευρώ . Θα επανέλθω σίγουρα .

Αγγελικούλα φιλάκια  :smitten:

Επισκέπτης

καλά μιλάμε για ανεπανάληπτο βλήμα  :uglystupid: :jerking: :birdman: :birdman:

Αγγελική ούτε 1 κουράδα δεν αξίζεις...όχι και λεφτά που θες...

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

Εγω γιατί το βρίσκω πάντοτε κλειστό?????
Κανείς δεν ανοίγει. Μια φορά μπήκε ένοικος με κλειδιά και ανέβηκα μαζί του, αλλά ούτε την πάνω πόρτα δεν άνοιγαν. Τόση δουλειά έχουν????

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
13
Like
382
Πόντοι
290
καλά μιλάμε για ανεπανάληπτο βλήμα    

Αγγελική ούτε 1 κουράδα δεν αξίζεις...όχι και λεφτά που θες...

Φίλε μου το να βρίζεις συνεχώς την Αγγελική και μάλιστα με τέτοιες χυδαίες εκφράσεις αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεις να έχεις πολλά απωθημένα στο πρόσωπο της και μάλιστα η βλάβη που έχεις πάθει στον εγκέφαλο σου δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη. Δεν σου έκατσε φόιλε μου τι να κάνουμε??? Δεν πρόκειται να σου κάτσει ποτέ !!! Έλεος πια έχεις να αντιπαραθέσεις κάτι στα γραφόμενα μου χωρίς να βρίσεις ???? Κάντο λοιπόν.

Επισκέπτης
Φίλε μου το να βρίζεις συνεχώς την Αγγελική και μάλιστα με τέτοιες χυδαίες εκφράσεις αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεις να έχεις πολλά απωθημένα στο πρόσωπο της και μάλιστα η βλάβη που έχεις πάθει στον εγκέφαλο σου δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη. Δεν σου έκατσε φόιλε μου τι να κάνουμε??? Δεν πρόκειται να σου κάτσει ποτέ !!! Έλεος πια έχεις να αντιπαραθέσεις κάτι στα γραφόμενα μου χωρίς να βρίσεις ???? Κάντο λοιπόν.
[/quote]

τράβα γλίστρα μωρή λουκία  :birdman:

Αγγελική μπαζάρα είσαι βλαχάρα  :birdman: :birdman: :birdman:

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
13
Like
382
Πόντοι
290
τράβα γλίστρα μωρή λουκία 

Αγγελική μπαζάρα είσαι βλαχάρα   

Τα μηνύματα σου εξακολουθούν να είναι απαράδεκτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να δημιουργείς συνέχεα προβλήματα . Είπες την άποψη σου για την Αγγελική,τη διαβάσαμε , τέλος . Δεν είναι ανάγκη να βρίζεις, εκτός εαν το πενιχρό λεξιλόγιο σου δεν έχει άλλες λέξεις εκτός από , βλάχα, μπάζο κλπ. Επαναλαμβάνω έχεις επιχειρήματα να αντικρούσεις τα γραφόμενα μου ?? Κάντο λοιπόν!!! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα !!!

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Τα μηνύματα σου εξακολουθούν να είναι απαράδεκτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να δημιουργείς συνέχεα προβλήματα . Είπες την άποψη σου για την Αγγελική,τη διαβάσαμε , τέλος . Δεν είναι ανάγκη να βρίζεις, εκτός εαν το πενιχρό λεξιλόγιο σου δεν έχει άλλες λέξεις εκτός από , βλάχα, μπάζο κλπ. Επαναλαμβάνω έχεις επιχειρήματα να αντικρούσεις τα γραφόμενα μου ?? Κάντο λοιπόν!!! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα !!!
αγγελικη μας ζαλισες...κοφτο.... :tickedoff:

Επισκέπτης

μάγκες...για να μη θίγεται η ΒΛΑΧΑ ΣΚΑΤΟΧΩΡΙΑΝΗ από την Γεωργία που ήρθε εδώ και δεν είχανε ούτε βρακί να βάλουνε στις πατσοκολάρες τους και τώρα οι κατσαπλιάδες αυτοί νομίζουνε ότι είμαστε και καρόιδα από πάνω και πισώπλατα μόνο μας βρίζουνε, θα το θέσω το πράγμα ως εξής: όποιος έχει λεφτά ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ας πάει να της τα δώσει...αλλά μετά μην κλαίει που θα μείνει με το πουλί στο χέρι  :jerking:

μέχρι τότε όμως...Αγγελική, ήσουν, είσαι και θα είσαι ΜΠΑΖΑΡΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑΡΑ  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
..και η ανδριάνα μάλλον επέστρεψε στα ιδρύματα της Ιλιάδας.....

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Άλλη καλή έχει (τα φαβορί)??? από πρόγραμμα μασάζ τι λέει?

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

η κομπλεξική η Γιάννα βελτιώθηκε καθόλου?

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
η κομπλεξική η Γιάννα βελτιώθηκε καθόλου?

Για πες, για πες! Γιατί σε μια πρόσφατη επίσκεψή μου στο ίδρυμα η Γιάννα μου γυάλισε πιο πολύ, απλά πέτυχα το μαγαζί στο κλείσιμο και ήταν μόνο αυτή και άλλη μια και με τις τσάντες στα χέρια έτοιμες να φύγουν, κι είπα να μην τους τη χαλάσω. Άσε που πήγαινα γυρεύοντας για ξεπέτα, έτσι κι επέμενα. Αλλά τη συγκεκριμένη την είχα στα υπόψη σε επόμενη επίσκεψή μου.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Για πες, για πες! Γιατί σε μια πρόσφατη επίσκεψή μου στο ίδρυμα η Γιάννα μου γυάλισε πιο πολύ, απλά πέτυχα το μαγαζί στο κλείσιμο και ήταν μόνο αυτή και άλλη μια και με τις τσάντες στα χέρια έτοιμες να φύγουν, κι είπα να μην τους τη χαλάσω. Άσε που πήγαινα γυρεύοντας για ξεπέτα, έτσι κι επέμενα. Αλλά τη συγκεκριμένη την είχα στα υπόψη σε επόμενη επίσκεψή μου.

κοίτα από εμφάνιση είναι πολύ καλή, αλλά από απόδοση έχει πάρει τα κομπλεξικά των Ελλεεινίδων  " όχι αυτό" "μη εκείνο"

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
κοίτα από εμφάνιση είναι πολύ καλή, αλλά από απόδοση έχει πάρει τα κομπλεξικά των Ελλεεινίδων  " όχι αυτό" "μη εκείνο"

Σ' ευχαριστώ. Και από χρεώσεις τι παίζει; γιατί η κυρία της υποδοχής μου είχε πει τότε μασώντας τα ότι ξεκινάμε από τα 80Ε και υποννόησε ότι θα πρέπει να στάξω κι άλλα στη κοπέλα ("είναι θέμα συμφωνίας με τη κοπέλα μετά" μου είχε πει), αλλά όταν είδε ότι ετοιμαζόμουνα να φύγω, τα μάζεψε, χωρίς όμως να μου πει ξεκάθαρα πόσο θα πάει το μαλλί για πλήρες πρόγραμμα (δηλ. ξεσκούφωτο + μπριζολίτσα).

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Σ' ευχαριστώ. Και από χρεώσεις τι παίζει; γιατί η κυρία της υποδοχής μου είχε πει τότε μασώντας τα ότι ξεκινάμε από τα 80Ε και υποννόησε ότι θα πρέπει να στάξω κι άλλα στη κοπέλα ("είναι θέμα συμφωνίας με τη κοπέλα μετά" μου είχε πει), αλλά όταν είδε ότι ετοιμαζόμουνα να φύγω, τα μάζεψε, χωρίς όμως να μου πει ξεκάθαρα πόσο θα πάει το μαλλί για πλήρες πρόγραμμα (δηλ. ξεσκούφωτο + μπριζολίτσα).

αυτές τις μαλακίες κάνει η κυρα Ρούλα και χάνει πελάτες :uglystupid: θα της πεις 80 φουλ πρόγραμμα και αν τους αρέσει

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια θα τρελαθώ. πήγα τις προάλλες στο μαγαζί και έφυγα τρέχοντας  αφού τα έψαλα στη Ρούλα για το  ρόστερ... έχουμε επικεντρωθεί νομίζω στις τιμές και λόγω κρίσης είναι λογικό αλλά έλεος... να εμφανίζονται κάτι ξεπερασμένα που δεν θα γύρναγες ποτέ να τα κοιτάξεις στο δρόμο για γκομενάκια πολυτελείας πάει πολύ...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η γιαννα πως ειναι;;απο σωμα;;τι λεει;;

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Γιάννα είναι ωραίο μωρό με σούπερ προσωπάκι και με σχετικό καλό σωματάκι (χρειάζεται λίγη γυμναστική). Το πρόβλημα το έχει αλλού όπως είπε και άλλος συναγωνιστής. Θέλει λίγο στρώσιμο γιατί είναι καβαλημένη. Η κυρία Ρούλα πρέπει να δουλέψει λίγο σε αυτό το θέμα νομίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom