Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ιπποκράτουs 9

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισησ εκει ειναι και η φωτεινη απο ο44 μετα σ63 και τωρα ιπ9 :sunglasses:
πολυ καυλα  :pipa1: κανει :sunglasses:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
περασα και απο εκει σημερα το μεσημερι!ρουλα στη πορτα με μαυρο μινι φορεμα στενο μαυρεσ καλτσεσ μεχρι το μπουτι σκετι καυλα!
αντριαννα και τισ αλλεσ δεν τισ θυμαμαι αρα δεν μου εκαναν εντυπωση!ειδα ομωσ μια που εκανε πιατσα στη γερανιου!καστανα σγουρα
μαλλια οχι ψηλη με μπουταρεσ και ωραια κολαρα μεσα σε κολαν!!σκεφτομαι να τα δωσω στη ρουλα!τι λετε?κανει τα παντα?
αξιζει? :sunglasses:
την Μαρία εννοείς ....Μαρνης 28 παλια και με θητεια στην Ομήρου ....ναι σε ολα ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μαύρο και στην κα Ρούλα μέχρι να πέσουν οι τιμές
απλά τα πραγμάτα

εδώ έχει 12 €
αν το πρόβλημά σου ειναι το 20αρικο δικό σου θέμα και το σέβομαι αν και μπορείς να βρεις λύσεις σε πολλά άλλα μαγαζιά......αλλά σε εμένα που εχει σημασία και ο χώρος και η συμπεριφορά το προτείνω .....ετσι λοιπόν με πολλές ίδιες κοπέλες από Ομήρου το μαγαζί ειναι τελείως διαφορετικό από αυτό ...

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε και 100 γιουρια για τα γιουργια οχι ρε οχι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχει παρει κανεις τη σεριφισα απο δω;;εντυπωσεις;;;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
στο μαγαζι αυτο εχει πηδηξει κανεις? γιατι δεν μου γεμιζει το ματι.

Αγαπητέ.....μην χρησιμοποιείς αδόκιμους και ευτελείς γλωσσικούς όρους. Επισκεπτόμεθα τα μαγαζιά αυτά για να εκτονώσουμε το στρές μας..... ;) :smitten:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αγαπητέ.....μην χρησιμοποιείς αδόκιμους και ευτελείς γλωσσικούς όρους. Επισκεπτόμεθα τα μαγαζιά αυτά για να εκτονώσουμε το στρές μας..... ;) :smitten:

εχετε απολυτο δικιο. διορθωνω λοιπον. επερχεται εκτόνωση του ...στρες μας εκει ή τοποθετειτε πετσετα και κοβεται και αποδειξη?  :2funny:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6

σε ερωτηση μου πρην απο μερες , χαμογελασε και μου ειπε οχι  :headbang: :headbang: :headbang:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
πάντως ολες οι κοπέλες προέρχονται από άλλα μαγαζιά που εκαναν φούλ πρόγραμμα ....
Δε ρωτουσε αν πηδαει κανεις στο Ιπποκρ 9...  :grin: :grin: :grin:

Για αυτο εδω ρωτουσε, στη Γουναρη στη Γλυφαδα, το οποίο από παλαιότερη μου επίσκεψη εχω κατατάξει στα αυστηρά ΔΕΝ...
Κανονικο μαγαζι που φανταζομαι θα προσφερει καλο επαγγελματικο μασαζακι και συναφεις αθωες υπηρεσιες...

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
στο μαγαζι αυτο εχει πηδηξει κανεις? γιατι δεν μου γεμιζει το ματι.
Την πρωτη φορα μεχρι  :pipa2: αν εισαι καινουργιος, απο τη δευτερη κανονικα. Δυσπιστεις για τη Ρουλα και μας προμοταρεις την Ερικα που αν δεν σε ξερει τρως 5-6 φορες πετσετα μεχρι να παρεις φραπε! Ασε που μεσα για φουλ ζητανε 120!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Την πρωτη φορα μεχρι  :pipa2: αν εισαι καινουργιος, απο τη δευτερη κανονικα. Δυσπιστεις για τη Ρουλα και μας προμοταρεις την Ερικα που αν δεν σε ξερει τρως 5-6 φορες πετσετα μεχρι να παρεις φραπε! Ασε που μεσα για φουλ ζητανε 120!!!

αναφερεσαι στο Γουναρη 208? αν ναι, θα περασω σιγουρα. Ας φαμε και μια ανευ, δεν πειραζει. και στα αλλα σιγα σιγα μας μαθαν και τωρα στρωνουν χαλια.

δεν προμοταρω καμμια. απλα, αναγκαζομαι να πηγαινω στα 2-3 νοτια μαγαζια λογω βαρεμαρας μετακινησης. Μακαρι και το γουναρη 208 να μπει στις εναλλακτικες. Πάντως τηλεφωνο που παιρνω να δω που ακριβως ειναι και να κοψω κατασταση, δεν απανταν.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αναφερεσαι στο Γουναρη 208? αν ναι, θα περασω σιγουρα. Ας φαμε και μια ανευ, δεν πειραζει. και στα αλλα σιγα σιγα μας μαθαν και τωρα στρωνουν χαλια.

δεν προμοταρω καμμια. απλα, αναγκαζομαι να πηγαινω στα 2-3 νοτια μαγαζια λογω βαρεμαρας μετακινησης. Μακαρι και το γουναρη 208 να μπει στις εναλλακτικες. Πάντως τηλεφωνο που παιρνω να δω που ακριβως ειναι και να κοψω κατασταση, δεν απανταν.

πηρα τηλ στο Γουναρη 208 (απεναντι αο την εφορια, ειπε). Αντρας, βαρυς και ασηκωτος. Αν εκει γαμας, εμενα να με φτυσεις. Μαλλον δεν θα περασω ουτε απο εξω, εκτος αν εχουμε καποιον που εχει παει και ξερει.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
πηρα τηλ στο Γουναρη 208 (απεναντι αο την εφορια, ειπε). Αντρας, βαρυς και ασηκωτος. Αν εκει γαμας, εμενα να με φτυσεις. Μαλλον δεν θα περασω ουτε απο εξω, εκτος αν εχουμε καποιον που εχει παει και ξερει.
5 ποστ παραπανω εγραψα οτι ειναι καρα-ΔΕΝ του κερατα. Εχουν κανει και εμφανισεις στην ΤΒ παλιοτερα σε πρωιναδικα τυπου μενεγακη...  :badair: :badair: :badair:

κριμα γιατι δεν εχουμε και πολλα στα μερη μας

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
5 ποστ παραπανω εγραψα οτι ειναι καρα-ΔΕΝ του κερατα. Εχουν κανει και εμφανισεις στην ΤΒ παλιοτερα σε πρωιναδικα τυπου μενεγακη...  :badair: :badair: :badair:

κριμα γιατι δεν εχουμε και πολλα στα μερη μας

τι πολλα? 2 μεινανε. το αλλο ζησιμοπουλου χαμηλα εκλεισε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom