You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
επισησ εκει ειναι και η φωτεινη απο ο44 μετα σ63 και τωρα ιπ9
πολυ καυλα κανει
την Μαρία εννοείς ....Μαρνης 28 παλια και με θητεια στην Ομήρου ....ναι σε ολα ...περασα και απο εκει σημερα το μεσημερι!ρουλα στη πορτα με μαυρο μινι φορεμα στενο μαυρεσ καλτσεσ μεχρι το μπουτι σκετι καυλα!
αντριαννα και τισ αλλεσ δεν τισ θυμαμαι αρα δεν μου εκαναν εντυπωση!ειδα ομωσ μια που εκανε πιατσα στη γερανιου!καστανα σγουρα
μαλλια οχι ψηλη με μπουταρεσ και ωραια κολαρα μεσα σε κολαν!!σκεφτομαι να τα δωσω στη ρουλα!τι λετε?κανει τα παντα?
αξιζει?
εχειπάρει λιγα κιλά αλλά αλλά στο δωμάτιο τα δίνει ολα ....την Μαρία εννοείς ....Μαρνης 28 παλια και με θητεια στην Ομήρου ....ναι σε ολα ...
αν το πρόβλημά σου ειναι το 20αρικο δικό σου θέμα και το σέβομαι αν και μπορείς να βρεις λύσεις σε πολλά άλλα μαγαζιά......αλλά σε εμένα που εχει σημασία και ο χώρος και η συμπεριφορά το προτείνω .....ετσι λοιπόν με πολλές ίδιες κοπέλες από Ομήρου το μαγαζί ειναι τελείως διαφορετικό από αυτό ...μαύρο και στην κα Ρούλα μέχρι να πέσουν οι τιμές
απλά τα πραγμάτα
εδώ έχει 12 €
αποψή σου !!!!!!!!!!!οχι ρε και 100 γιουρια για τα γιουργια οχι ρε οχι
μαύρο και στην κα Ρούλα μέχρι να πέσουν οι τιμές
απλά τα πραγμάτα
εδώ έχει 12 €
στο μαγαζι αυτο εχει πηδηξει κανεις? γιατι δεν μου γεμιζει το ματι.
εχει παρει κανεις τη σεριφισα απο δω;;εντυπωσεις;;;
στο μαγαζι αυτο εχει πηδηξει κανεις? γιατι δεν μου γεμιζει το ματι.
Αγαπητέ.....μην χρησιμοποιείς αδόκιμους και ευτελείς γλωσσικούς όρους. Επισκεπτόμεθα τα μαγαζιά αυτά για να εκτονώσουμε το στρές μας..... ;)
Αγαπητέ.....μην χρησιμοποιείς αδόκιμους και ευτελείς γλωσσικούς όρους. Επισκεπτόμεθα τα μαγαζιά αυτά για να εκτονώσουμε το στρές μας..... ;)
εχετε απολυτο δικιο. διορθωνω λοιπον. επερχεται εκτόνωση του ...στρες μας εκει ή τοποθετειτε πετσετα και κοβεται και αποδειξη?
πάντως ολες οι κοπέλες προέρχονται από άλλα μαγαζιά που εκαναν φούλ πρόγραμμα ....στο μαγαζι αυτο εχει πηδηξει κανεις? γιατι δεν μου γεμιζει το ματι.
Δε ρωτουσε αν πηδαει κανεις στο Ιπποκρ 9...πάντως ολες οι κοπέλες προέρχονται από άλλα μαγαζιά που εκαναν φούλ πρόγραμμα ....
απλά τα πραγμάτα
εδώ έχει 12 €
Για αυτο εδω ρωτουσε, στη Γουναρη στη Γλυφαδα, το οποίο από παλαιότερη μου επίσκεψη εχω κατατάξει στα αυστηρά ΔΕΝ...
Κανονικο μαγαζι που φανταζομαι θα προσφερει καλο επαγγελματικο μασαζακι και συναφεις αθωες υπηρεσιες...
xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την πρωτη φορα μεχρι αν εισαι καινουργιος, απο τη δευτερη κανονικα. Δυσπιστεις για τη Ρουλα και μας προμοταρεις την Ερικα που αν δεν σε ξερει τρως 5-6 φορες πετσετα μεχρι να παρεις φραπε! Ασε που μεσα για φουλ ζητανε 120!!!στο μαγαζι αυτο εχει πηδηξει κανεις? γιατι δεν μου γεμιζει το ματι.
Την πρωτη φορα μεχρι αν εισαι καινουργιος, απο τη δευτερη κανονικα. Δυσπιστεις για τη Ρουλα και μας προμοταρεις την Ερικα που αν δεν σε ξερει τρως 5-6 φορες πετσετα μεχρι να παρεις φραπε! Ασε που μεσα για φουλ ζητανε 120!!!
αναφερεσαι στο Γουναρη 208? αν ναι, θα περασω σιγουρα. Ας φαμε και μια ανευ, δεν πειραζει. και στα αλλα σιγα σιγα μας μαθαν και τωρα στρωνουν χαλια.
δεν προμοταρω καμμια. απλα, αναγκαζομαι να πηγαινω στα 2-3 νοτια μαγαζια λογω βαρεμαρας μετακινησης. Μακαρι και το γουναρη 208 να μπει στις εναλλακτικες. Πάντως τηλεφωνο που παιρνω να δω που ακριβως ειναι και να κοψω κατασταση, δεν απανταν.
αναφερεσαι στο Γουναρη 208? αν ναι, θα περασω σιγουρα. Ας φαμε και μια ανευ, δεν πειραζει. και στα αλλα σιγα σιγα μας μαθαν και τωρα στρωνουν χαλια.
δεν προμοταρω καμμια. απλα, αναγκαζομαι να πηγαινω στα 2-3 νοτια μαγαζια λογω βαρεμαρας μετακινησης. Μακαρι και το γουναρη 208 να μπει στις εναλλακτικες. Πάντως τηλεφωνο που παιρνω να δω που ακριβως ειναι και να κοψω κατασταση, δεν απανταν.
πηρα τηλ στο Γουναρη 208 (απεναντι αο την εφορια, ειπε). Αντρας, βαρυς και ασηκωτος. Αν εκει γαμας, εμενα να με φτυσεις. Μαλλον δεν θα περασω ουτε απο εξω, εκτος αν εχουμε καποιον που εχει παει και ξερει.
5 ποστ παραπανω εγραψα οτι ειναι καρα-ΔΕΝ του κερατα. Εχουν κανει και εμφανισεις στην ΤΒ παλιοτερα σε πρωιναδικα τυπου μενεγακη...πηρα τηλ στο Γουναρη 208 (απεναντι αο την εφορια, ειπε). Αντρας, βαρυς και ασηκωτος. Αν εκει γαμας, εμενα να με φτυσεις. Μαλλον δεν θα περασω ουτε απο εξω, εκτος αν εχουμε καποιον που εχει παει και ξερει.
κριμα γιατι δεν εχουμε και πολλα στα μερη μας
5 ποστ παραπανω εγραψα οτι ειναι καρα-ΔΕΝ του κερατα. Εχουν κανει και εμφανισεις στην ΤΒ παλιοτερα σε πρωιναδικα τυπου μενεγακη...
κριμα γιατι δεν εχουμε και πολλα στα μερη μας
τι πολλα? 2 μεινανε. το αλλο ζησιμοπουλου χαμηλα εκλεισε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 30K