Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ιπποκράτουs 9

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία

speedy74

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
μην ακουσεις για βυζομπαλες κι εσυ...  :grin: :grin: :grin:

Ηταν η δικια μου¨"παρθενια" στο μασαζ, πολυ καλη απο μασαζ αλλα μεχρι φραπε για μενα (δεν ειχα ζητησει κατι αλλο). υποψην μιλαμε για 3 χρονια πριν , thinks change.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ηταν η δικια μου¨"παρθενια" στο μασαζ, πολυ καλη απο μασαζ αλλα μεχρι φραπε για μενα (δεν ειχα ζητησει κατι αλλο). υποψην μιλαμε για 3 χρονια πριν , thinks change.
τελικά ειναι αυτή που λές ...επιβεβαιώθηκε και το τατουάζ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
To UFO πήρε Αγγελική  και την προτείνει για διπλό με φίλη της .....θα δοκιμάσω και θα επανέλθω ......πάντως το ρόστερ ειναι πλούσιο και με ικανοποιεί..Ρούλα , Φωτεινή ,Γιάννα , Αντζελα ,Αλίκη ,Γιώτα , Αγγελική και μία καινούργια που δεν συγκράτησα όνομα.... θα επανέλθω ...

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
To UFO πήρε Αγγελική  και την προτείνει για διπλό με φίλη της .....θα δοκιμάσω και θα επανέλθω ......πάντως το ρόστερ ειναι πλούσιο και με ικανοποιεί..Ρούλα , Φωτεινή ,Γιάννα , Αντζελα ,Αλίκη ,Γιώτα , Αγγελική και μία καινούργια που δεν συγκράτησα όνομα.... θα επανέλθω ...
την προτεινει για διπλο,αλλα δεν κανει φουλ προγραμμα...εδω ειναι η διαφορα,σου καθεται μονο η φιλη της.... ;)....εξυπναδες και κουτοπονηριες.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αν σε ικανοποιει και το κατοσταρικο που ζητανε....... :s&m_2:

Επισκέπτης
καλά το UFO θα πήρε κάνα αγγούρι στον κόλο και θα μπερδεύτηκε μάλλον οπότε μην ψαρώνετε  :grin:

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
13
Like
382
Πόντοι
290
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα . Το ρόστερ πλούσιο και πολύ ικανοποιητικό Ρούλα, Φωτεινή, Γιάννα, Άντζελα, Αλίκη, Γιώτα, Αγγελική. Η Αγγελική ανανεωμένη, πρόσχαρη, ήρεμη και πολύ χαλαρή. Την προτίμησα από όλες τις άλλες πέρασα στο δωμάτιο έκανε  full πρόγραμμα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει τα λεφτά της θα επανέλθω. 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα . Το ρόστερ πλούσιο και πολύ ικανοποιητικό Ρούλα, Φωτεινή, Γιάννα, Άντζελα, Αλίκη, Γιώτα, Αγγελική. Η Αγγελική ανανεωμένη, πρόσχαρη, ήρεμη και πολύ χαλαρή. Την προτίμησα από όλες τις άλλες πέρασα στο δωμάτιο έκανε  full πρόγραμμα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει τα λεφτά της θα επανέλθω.  

Ναι ε...??? :2funny:
να επανέλθεις, να επανέλθεις! :sunglasses:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα . Το ρόστερ πλούσιο και πολύ ικανοποιητικό Ρούλα, Φωτεινή, Γιάννα, Άντζελα, Αλίκη, Γιώτα, Αγγελική. Η Αγγελική ανανεωμένη, πρόσχαρη, ήρεμη και πολύ χαλαρή. Την προτίμησα από όλες τις άλλες πέρασα στο δωμάτιο έκανε  full πρόγραμμα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει τα λεφτά της θα επανέλθω. 
η τελεια διαφημιση.....
που κανει ομως πολυ ζημια...
???

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
η τελεια διαφημιση.....
που κανει ομως πολυ ζημια...
???
δεν ξέρω γιατί θεωρείς την ενημέρωση διαφήμηση ....και εγώ ειμαι ευχαριστμένος από το εν λόγω κατάστημα ...αν εχεις κάτι ομως να μας το πείς ...παλιός εισαι και ξέρεις ...εγώ και εχθές ειχα μία από τις πιο απολαυστικές  συνεδρίες  ....πήρα  Φωτεινή ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom