Ομήρου ηταν , τατουάζ δεν ξέρω αν εχει..αν εχει μεγαλα και τατουαζ που ξεκιναει απο τον αστραγαλο ειναι παλαιο τεμαχιο της ομηρου , χαμενη απο καιρο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μην ακουσεις για βυζομπαλες κι εσυ...
Ηταν η δικια μου¨"παρθενια" στο μασαζ, πολυ καλη απο μασαζ αλλα μεχρι φραπε για μενα (δεν ειχα ζητησει κατι αλλο). υποψην μιλαμε για 3 χρονια πριν , thinks change.
Λάθος κάνεις ...αν εννοείς την Ρούλα...αλλα δε περναει...
τελικά ειναι αυτή που λές ...επιβεβαιώθηκε και το τατουάζ...Ηταν η δικια μου¨"παρθενια" στο μασαζ, πολυ καλη απο μασαζ αλλα μεχρι φραπε για μενα (δεν ειχα ζητησει κατι αλλο). υποψην μιλαμε για 3 χρονια πριν , thinks change.
τελικά ειναι αυτή που λές ...επιβεβαιώθηκε και το τατουάζ...
Πως σου φανηκε φιλε ψαρακα, να τιμηθει ???? επισης κανουμε ενa update στις τιμες στο εν λογω ιδρυμα ?
και βεβαια να τιμηθεί , οι τιμές αρχίζουν από 80 ....!!!Πως σου φανηκε φιλε ψαρακα, να τιμηθει ???? επισης κανουμε ενa update στις τιμες στο εν λογω ιδρυμα ?
To UFO πήρε Αγγελική και την προτείνει για διπλό με φίλη της .....θα δοκιμάσω και θα επανέλθω ......πάντως το ρόστερ ειναι πλούσιο και με ικανοποιεί..Ρούλα , Φωτεινή ,Γιάννα , Αντζελα ,Αλίκη ,Γιώτα , Αγγελική και μία καινούργια που δεν συγκράτησα όνομα.... θα επανέλθω ...
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
την προτεινει για διπλο,αλλα δεν κανει φουλ προγραμμα...εδω ειναι η διαφορα,σου καθεται μονο η φιλη της.... ;)....εξυπναδες και κουτοπονηριες....To UFO πήρε Αγγελική και την προτείνει για διπλό με φίλη της .....θα δοκιμάσω και θα επανέλθω ......πάντως το ρόστερ ειναι πλούσιο και με ικανοποιεί..Ρούλα , Φωτεινή ,Γιάννα , Αντζελα ,Αλίκη ,Γιώτα , Αγγελική και μία καινούργια που δεν συγκράτησα όνομα.... θα επανέλθω ...
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αν σε ικανοποιει και το κατοσταρικο που ζητανε.......To UFO πήρε Αγγελική και την προτείνει για διπλό με φίλη της .....θα δοκιμάσω και θα επανέλθω ......πάντως το ρόστερ ειναι πλούσιο και με ικανοποιεί..Ρούλα , Φωτεινή ,Γιάννα , Αντζελα ,Αλίκη ,Γιώτα , Αγγελική και μία καινούργια που δεν συγκράτησα όνομα.... θα επανέλθω ...
εκεί που αξίζει το δίνω ....60 για μπάζα δεν δίνω .....αν σε ικανοποιει και το κατοσταρικο που ζητανε.......
Επισκέπτης
καλά το UFO θα πήρε κάνα αγγούρι στον κόλο και θα μπερδεύτηκε μάλλον οπότε μην ψαρώνετε
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ουτε ομως 100 ΠΑΛΙ για μπαζα,και να σε δουλευουνε και απο πανω....εκεί που αξίζει το δίνω ....60 για μπάζα δεν δίνω .....
Παρατηρητης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 382
- Πόντοι
- 290
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα . Το ρόστερ πλούσιο και πολύ ικανοποιητικό Ρούλα, Φωτεινή, Γιάννα, Άντζελα, Αλίκη, Γιώτα, Αγγελική. Η Αγγελική ανανεωμένη, πρόσχαρη, ήρεμη και πολύ χαλαρή. Την προτίμησα από όλες τις άλλες πέρασα στο δωμάτιο έκανε full πρόγραμμα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει τα λεφτά της θα επανέλθω.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα . Το ρόστερ πλούσιο και πολύ ικανοποιητικό Ρούλα, Φωτεινή, Γιάννα, Άντζελα, Αλίκη, Γιώτα, Αγγελική. Η Αγγελική ανανεωμένη, πρόσχαρη, ήρεμη και πολύ χαλαρή. Την προτίμησα από όλες τις άλλες πέρασα στο δωμάτιο έκανε full πρόγραμμα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει τα λεφτά της θα επανέλθω.
Ναι ε...???
να επανέλθεις, να επανέλθεις!
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
η τελεια διαφημιση.....Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα . Το ρόστερ πλούσιο και πολύ ικανοποιητικό Ρούλα, Φωτεινή, Γιάννα, Άντζελα, Αλίκη, Γιώτα, Αγγελική. Η Αγγελική ανανεωμένη, πρόσχαρη, ήρεμη και πολύ χαλαρή. Την προτίμησα από όλες τις άλλες πέρασα στο δωμάτιο έκανε full πρόγραμμα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει τα λεφτά της θα επανέλθω.
που κανει ομως πολυ ζημια...
???
αμα μιλατε τσι για τα νεα μελη τα κομπλαρετε ζερο ακους;;;γαμω το πανιωνιοΝαι ε...???
να επανέλθεις, να επανέλθεις!
δεν ξέρω γιατί θεωρείς την ενημέρωση διαφήμηση ....και εγώ ειμαι ευχαριστμένος από το εν λόγω κατάστημα ...αν εχεις κάτι ομως να μας το πείς ...παλιός εισαι και ξέρεις ...εγώ και εχθές ειχα μία από τις πιο απολαυστικές συνεδρίες ....πήρα Φωτεινή ...η τελεια διαφημιση.....
που κανει ομως πολυ ζημια...
???
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
80-100...αναλογως το προγραμμα....Οι τιμές;
σωστός80-100...αναλογως το προγραμμα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις