Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ιπποκράτουs 9

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1

Η Γιάννα είναι η Πολωνέζα που ήταν και στην Ομήρου;
Αν είναι αυτή, συμφωνώ απόλυτα, ότι είναι μεν πολύ όμορφη, έχει σούπερ πρόσωπο και καλό θηλυκό σώμα
αλλά στο δωμάτιο είναι πολύ ξυνή, όλο μη και μη.
Ο σκοπός βέβαια είναι να πάρει παραπάνω λεφτά για να σου κάνει τα χατήρια.

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστές και οι δύο πληροφορίες (Ομήρου, Πολωνία). Ολες θέλουν να στα πάρουν. Η συγκεκριμένη όμως δεν ξέρει τον τρόπο. Γι αυτό θέλει τα ιδιαίτερα της κυρά Ρούλας. Νομίζω ότι θα της πει ότι για να τα πάρει πρέπει να κάνει μερικά καλά ακροβατικά και όχι φωτογράφιση για περιοδικό. Νομίζω ότι ετσι θα στρώσει όπως έστρωσαν όλες στο τέλος.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ειδικα τετοιο καιρο και με μνημονια θα δειτε πως θα παιρνουν το μπουλο τις προαλες που την ειχα παρει μετα με ρωταγε το παχυδερμο η ρουλα

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Η Γιάννα είναι η Πολωνέζα που ήταν και στην Ομήρου;
Αν είναι αυτή, συμφωνώ απόλυτα, ότι είναι μεν πολύ όμορφη, έχει σούπερ πρόσωπο και καλό θηλυκό σώμα
αλλά στο δωμάτιο είναι πολύ ξυνή, όλο μη και μη.
Ο σκοπός βέβαια είναι να πάρει παραπάνω λεφτά για να σου κάνει τα χατήρια.
  αυτη  ειναι.     ειναι μεν ομορφη αλλα μακρια απο αυτεs τιs ομορφουλεs.     εχoυν  μαθει αλλιωs kai το εχουν παρει πολυ πανω τουs.

poutsaras73

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Να υποθεσω οτι δεν σου δωσαν αυτα που ζητησες τα κοριτσια !!!
ειναι γνωστο soto moto οτι πας στα μαγαζια και ζητας λεφτα και καλα για καλη διαφημιση μεσω του blog  αλλα πηρες παλι τα παπαρια σου.
οσο για τις ''ενδιαμεσες'' συνομιλιες που κανεις εδω μεσα με διαφορους λογαριασμους κι αυτο το ξερουν τα κοριτσια για αυτο φευγεις κλωτσιδον απο τα μαγαζια.
ειναι τοσο τυχαιο οτι δεν σου καθεται καμια?
οτι ολες σου ζητανε πολλα εκτοσ απο κατι σαβουρες που πας και βρισκεις?
καθε φορα που προτινεις κοπελα αποδεικνυεται φολα γι αυτο κοψε τις παπαριες και αφου τουλαχιστον το γουστο σου ειναι αισχος μην μιλας!

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
ειναι γνωστο soto moto οτι πας στα μαγαζια και ζητας λεφτα και καλα για καλη διαφημιση μεσω του blog  αλλα πηρες παλι τα παπαρια σου.
οσο για τις ''ενδιαμεσες'' συνομιλιες που κανεις εδω μεσα με διαφορους λογαριασμους κι αυτο το ξερουν τα κοριτσια για αυτο φευγεις κλωτσιδον απο τα μαγαζια.
καθε φορα που προτινεις κοπελα αποδεικνυεται φολα γι αυτο κοψε τις παπαριες και αφου τουλαχιστον το γουστο σου ειναι αισχος μην μιλας!

Είσαι για πολλά χαστούκια κοριτσάκι...Μα τόσο βλαμμένες είστε που δεν καταλαβαίνετε ότι κάνετε κακό στα μαγαζιά σας?

poutsaras73

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οσα δεν πιανει η αλεπου...
μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου
να υποθεσω αλλος ενασ λογαριασμος??????????????????????????????????

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αδερφια θα τρελαθώ. πήγα τις προάλλες στο μαγαζί και έφυγα τρέχοντας  αφού τα έψαλα στη Ρούλα για το  ρόστερ... έχουμε επικεντρωθεί νομίζω στις τιμές και λόγω κρίσης είναι λογικό αλλά έλεος... να εμφανίζονται κάτι ξεπερασμένα που δεν θα γύρναγες ποτέ να τα κοιτάξεις στο δρόμο για γκομενάκια πολυτελείας πάει πολύ...
δεν ξέρω με τι μάτια βλέπεις ....πηγες Ιπποκράτους ? και με πιο μαγαζι κάνεις σύγκριση ? να μας ενημερώσεις ...να μάθουμε και να το επισκεφτουμε ...οτι σε ολα τα μαγαζιά δεν παίζουν θεές , ναι ...θα συμφωνήσω ...αλλα τουλάχιστον στην Ιππο θα βρεις αρκετές καλές ....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
κοίτα από εμφάνιση είναι πολύ καλή, αλλά από απόδοση έχει πάρει τα κομπλεξικά των Ελλεεινίδων  " όχι αυτό" "μη εκείνο"
καλά κάνει .....αυτή η δουλειά πρέπει να έχει κάποια ορια....... για όλους εμάς των ανευ ορίων ....εγω δεν θα την ονομάσω κομπλεξικιά ....

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Δεν είπαμε να τσακωθείτε. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι η Γιάννα δεν είναι ξηγημένη.
Εμένα μου αρέσει η σωστή εξήγηση από την αρχή. Τα πράγματα είναι απλά. Λέω τι θέλω (μπριζόλα) και ρωτάω πόσα πρέπει να δώσω.
Εξηγήσεις του τύπου: ''Έλα μερικές φορές να γνωριστούμε και θα δούμε'' δεν τις δέχομαι. Μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι αστυνομικός.
Πιστεύω ότι σε μαγαζιά τύπου Θησέως Μαρούσι και αντίστοιχου τύπου κοπέλες, που δεν είναι ξεκαθαρισμένο αν τρώμε μπριζόλα
και μένουμε με την ελπίδα για άλλη φορά ή φτάνουμε να δίνουμε υπερβολικά ποσά γιατί το παίζουν ντίβες, πρέπει να μην ξαναπατάμε.
Φυσικά δεν κάνω κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός. Όποιος έχει λεφτά και γουστάρει να του τα τρώνε έτσι πάω πάσο.
Όλες αυτές που το παίζουν ντίβες, γιατί εμείς τις μάθαμε έτσι, πιστεύω ότι και μέσα στο δωμάτιο έχουν πολύ μέτριο service.
Εγώ έχω φτάσει να δώσω και 160 (σε άλλο μαγαζί) σε κοπέλα που μου το έπαιζε έτσι δύσκολη για να φάω μπριζόλα.
Φυσικά δεν τα άξιζε με τίποτα και δεν ξαναπάτησα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στο θησεως θα αναφερεσαι

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1

Όχι δεν αναφέρομαι στο Θησέως Μαρούσι. Αυτό έγινε στη Συγγρού 12.
Απλώς θέλω να πω ότι όταν μια σου ζητάει 150-160 για μπριζόλα δεν σημαίνει ότι τα αξίζει κιόλας.
Όμως είπα το Θησέως και γιατί εκεί έχουν αυτή τη νοοτροπία της ΄΄καλύτερης γνωριμίας΄΄.

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
δεν ξέρω με τι μάτια βλέπεις ....πηγες Ιπποκράτους ? και με πιο μαγαζι κάνεις σύγκριση ? να μας ενημερώσεις ...να μάθουμε και να το επισκεφτουμε ...οτι σε ολα τα μαγαζιά δεν παίζουν θεές , ναι ...θα συμφωνήσω ...αλλα τουλάχιστον στην Ιππο θα βρεις αρκετές καλές ....
  ετσι  ειναι. 

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ειναι γνωστο soto moto οτι πας στα μαγαζια και ζητας λεφτα και καλα για καλη διαφημιση μεσω του blog  αλλα πηρες παλι τα παπαρια σου.

νταβατζάκο γράφτηκες στο site χθες, έχεις δύο ποστ και προσπαθείς να μας πείσεις ότι είμαι προμότορας? :uglystupid: :birdman: :birdman: :birdman:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
καλά κάνει .....αυτή η δουλειά πρέπει να έχει κάποια ορια....... για όλους εμάς των ανευ ορίων ....εγω δεν θα την ονομάσω κομπλεξικιά ....

κοίτα φίλε αν ήταν να βρώ ξυνισμένη πουτάνα που το παίζει κυρία πήγαινα σε ένα κλαμπάκι και νααααα οι Ελλεεινίδες...από επαγγελματία όμως περιμένω συμπεριφορά και σέρβις επαγγελματία  ;) :sunglasses:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
οσα δεν πιανει η αλεπου...
μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου
να υποθεσω αλλος ενασ λογαριασμος??????????????????????????????????

να υποθέσω πως τρείς τέσσερις συναγωνιστές που συμφωνούν με τα λεγόμενά μου για τη Γιάννα πρέπει να είναι κλώνοι μου ΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟ??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :birdman: :birdman: :birdman:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Stories

Νέο!