Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ιπποκράτουs 9

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μεγάλη ιδεα για το ευρω σου εχεις .....Ειπαμε για τους ανευ οριων !!!!

Τα ευρώ μου, λίγα είτε πολλά, τα διαθέτω όπως γουστάρω και δεν είμαι ... δούλος τους! :piss:
Όμως, στη λογική της ανταλλαγής, θέλω το "προϊόν" ανάλογο της τιμής και βεβαίως απαιτώ την ευχάριστη στάση της άλλης πλευράς (αν δεν έγινα αντιληπτός: όχι ξυνίλες *P).
Στο φινάλε, "εκεί μέσα" βρίσκονται, οι κυρίες, για να προσφέρουν συγκεκριμένες υπηρεσίες, γνωστές και σε μας και σ' αυτές :grouphug:.
Όσο, λοιπόν, καλύτερες είναι (στο ... πακέτο της προσφοράς), τόσο περισσότερο θα "δουλεύουν" κι αυτές και ευμενέστερες οι κριτικές που τις αφορούν :blahblah1: :coffee:!

Παρεμπιπτόντως, δεν αντιλαμβάνομαι την (ειρωνική-προκλητική) στάση σας (βλέπε bold :o) ...!!! :think:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδια περασα μια βολτα απο κει το πρωι και ηταν στην υποδοχη η γιωτα!!!!η ρουλα μαλλον θα ηταν με πελατη μεσα!!!!!ειναι οι γνωστεσ απο ομηρου!!!!καλο προσωπακι η γιωτα καβλα με μεγαλα βυζομπαλλα 3αρια σιργουρα!!!την εκανα λογω χρονου και δεν μπορουσε να μπει αν δεν τελειωνε η ρουλα το γαμησακι τησ!!!!λεει τπτ η γιωτα μεσα??κωλαρακι δινει???δεν εχω ακουσει κριτικεσ!!!αν ειναι μη και μη να μην παω!!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Τα ευρώ μου, λίγα είτε πολλά, τα διαθέτω όπως γουστάρω και δεν είμαι ... δούλος τους! :piss:
Όμως, στη λογική της ανταλλαγής, θέλω το "προϊόν" ανάλογο της τιμής και βεβαίως απαιτώ την ευχάριστη στάση της άλλης πλευράς (αν δεν έγινα αντιληπτός: όχι ξυνίλες *P).
Στο φινάλε, "εκεί μέσα" βρίσκονται, οι κυρίες, για να προσφέρουν συγκεκριμένες υπηρεσίες, γνωστές και σε μας και σ' αυτές :grouphug:.
Όσο, λοιπόν, καλύτερες είναι (στο ... πακέτο της προσφοράς), τόσο περισσότερο θα "δουλεύουν" κι αυτές και ευμενέστερες οι κριτικές που τις αφορούν :blahblah1: :coffee:!

Παρεμπιπτόντως, δεν αντιλαμβάνομαι την (ειρωνική-προκλητική) στάση σας (βλέπε bold :o) ...!!! :think:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
επιμένεις στην αβάσιμη κριτική σου περί άνευ ορίων :jerking:
δεν ειναι αβάσιμη ....για να μιλάω κάτι θα ξέρω.....εσυ επιμένεις και απορώ γιατί , αν δεν ξερεις κάτι , δεν το ξέρεις ,δεν ειναι κακό ... :humpleg: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :lheel: :zfuck: :kissass: :kissass2: :knuppel: :thefinge: :hammer: :bottom: :piss:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

1) με τα ευρώ σου μη θέλεις να κάνεις τους άλλους δούλους σου
2) στο φινάλε τα εχεις μπερδέψει ....δεν μίλησα για τις  συγκεκριμένες γνωστές υπηρεσίες αλλά για απαιτήσεις εκτός αυτών των γνωστών υπηρεσιών με το αλλοθι οτι αφου πληρώνω αγοράζω το προιόν ,οπως λές και το κάνω οτι θέλω....τελικά όμως στην πράξη δεν ειναι ετσι , γιαυτό σου κακοφαίνεται....δεν το κανεις οτι θέλεις γιατι το προιόν εχει και ανθρώπινη μορφή...
3) γνωρίζω οτι σε  αρκετές κοπέλες τους ειναι αδιάφορο να δουλεύουν περισσότερο .....αν  ειναι να δουλέψουν με  περίεργο(επιεικής χαρακτηρισμός)  πελάτη . Δεν τους θέλουν ....
4) σου απάντησα προκλητικά ....το παραδέχομαι και απολογούμαι ...αλλά θεώρησα προκλητική και την θέση σου ,γιατί εγω δεν μίλησα για φυσιολογικές καταστάσεις ......αλλά για υπερβάσεις ορίων ....που υπάρχουν ....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
1) με τα ευρώ σου μη θέλεις να κάνεις τους άλλους δούλους σου
2) στο φινάλε τα εχεις μπερδέψει ....δεν μίλησα για τις  συγκεκριμένες γνωστές υπηρεσίες αλλά για απαιτήσεις εκτός αυτών των γνωστών υπηρεσιών με το αλλοθι οτι αφου πληρώνω αγοράζω το προιόν ,οπως λές και το κάνω οτι θέλω....τελικά όμως στην πράξη δεν ειναι ετσι , γιαυτό σου κακοφαίνεται....δεν το κανεις οτι θέλεις γιατι το προιόν εχει και ανθρώπινη μορφή...
3) γνωρίζω οτι σε  αρκετές κοπέλες τους ειναι αδιάφορο να δουλεύουν περισσότερο .....αν  ειναι να δουλέψουν με  περίεργο(επιεικής χαρακτηρισμός)  πελάτη . Δεν τους θέλουν ....
4) σου απάντησα προκλητικά ....το παραδέχομαι και απολογούμαι ...αλλά θεώρησα προκλητική και την θέση σου ,γιατί εγω δεν μίλησα για φυσιολογικές καταστάσεις ......αλλά για υπερβάσεις ορίων ....που υπάρχουν ....

Αυτούς τους ... "Robin Hoodισμούς" υπέρ των που..νων, εξακολουθώ να μην τους αντιλαμβάνομαι. Δεν χρειάζονται συνήγορους.
Εξάλλου, μόνες τους, οι ίδιες διάλεξαν τη συγκεκριμένη "επαγγελματική δραστηριότητα" και τις ιδιαιτερότητες που εκπηγάζουν από αυτή. Ας τις αντιμετωπίσουν!
Και σημειώνω, ότι στις πλείστες των περιπτώσεων δεν βρίσκονται σε αμυντική θέση. Το αντίθετο!
Δεν συνεχίζω με απάντηση στο post σου, γιατί έχεις χάσει τη μπάλα και γίνεσαι προσβλητικός ...!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Αυτούς τους ... "Robin Hoodισμούς" υπέρ των που..νων, εξακολουθώ να μην τους αντιλαμβάνομαι. Δεν χρειάζονται συνήγορους.
Εξάλλου, μόνες τους, οι ίδιες διάλεξαν τη συγκεκριμένη "επαγγελματική δραστηριότητα" και τις ιδιαιτερότητες που εκπηγάζουν από αυτή. Ας τις αντιμετωπίσουν!
Και σημειώνω, ότι στις πλείστες των περιπτώσεων δεν βρίσκονται σε αμυντική θέση. Το αντίθετο!
Δεν συνεχίζω με απάντηση στο post σου, γιατί έχεις χάσει τη μπάλα και γίνεσαι προσβλητικός ...!
η αντίθετη αποψη απο εσένα δεν συνεπάγεται οτι ειμαι συνήγορος κάποιων ...απλά δεν εχεις καταλάβει τι εχω πεί ....και δεν διάλεξαν όλες και ουτε ειναι υποχρεωμένες ολες αυτές που δεν θέλουν επαγγελματική δραστηριότητα με πελάτες με ιδιαιτερότητες ...να τις κάνουν..
  μη με χρεώνεις με προσβλητικη συμπεριφορά και μάλιστα απέναντί σου ....ειναι λάθος εκτίμηση ...εισαι απο τους αξιόπιστους και αξιοσέβαστους εδώ μέσα ....δεν θα το εκανα ποτέ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
να ενημερώσουμε και για το μαγαζύ ....Αντζελα , Γιώτα ,Γιάννα ,Ρούλα,Κινέζα,και μια καινούργια πιτσιρίκα....το μαγαζύ ειχε κίνηση και δικαίως γιατί το Ρόστερ ειναι αξιόλογο .....  εγώ τίμησα την Γιώτα ....θα επισημάνω  οτι το μασάζ της ειναι απο τα καλύτερα στο χώρο....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
να ενημερώσουμε και για το μαγαζύ ....Αντζελα , Γιώτα ,Γιάννα ,Ρούλα,Κινέζα,και μια καινούργια πιτσιρίκα....το μαγαζύ ειχε κίνηση και δικαίως γιατί το Ρόστερ ειναι αξιόλογο .....  εγώ τίμησα την Γιώτα ....θα επισημάνω  οτι το μασάζ της ειναι απο τα καλύτερα στο χώρο....

ΨΑΡΑΚΑ δεν μας τα λες καλά...πολύ διαφήμιση κάνεις στο συγκεκριμένο μαγαζί, μήπως είσαι προμότορας και δεν το ξέρω? :think:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
δεν ειναι αβάσιμη ....για να μιλάω κάτι θα ξέρω.....εσυ επιμένεις και απορώ γιατί , αν δεν ξερεις κάτι , δεν το ξέρεις ,δεν ειναι κακό ... :humpleg: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :lheel: :zfuck: :kissass: :kissass2: :knuppel: :thefinge: :hammer: :bottom: :piss:

δηλαδή το να ασκώ κριτική του τύπου δεν μου αρέσει η ξυνίλα στις πουτάνες που το παίζουν δήθεν είμαι άνευ ορίων? :think: :uglystupid:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
η αντίθετη αποψη απο εσένα δεν συνεπάγεται οτι ειμαι συνήγορος κάποιων ...απλά δεν εχεις καταλάβει τι εχω πεί ....και δεν διάλεξαν όλες και ουτε ειναι υποχρεωμένες ολες αυτές που δεν θέλουν επαγγελματική δραστηριότητα με πελάτες με ιδιαιτερότητες ...να τις κάνουν..
 μη με χρεώνεις με προσβλητικη συμπεριφορά και μάλιστα απέναντί σου ....ειναι λάθος εκτίμηση ...εισαι απο τους αξιόπιστους και αξιοσέβαστους εδώ μέσα ....δεν θα το εκανα ποτέ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ο καθένας/μιά είναι υπεύθυνος των πράξεων και των επιλογών του! :blowup:
Βεβαίως, σέβομαι την άποψή σου, όμως διαφωνώ κάθετα στο ότι δεν διάλεξαν όλες τη δραστηριότητα αυτή. :boff: Τη διάλεξαν και την παραδιάλεξαν, για τα φράγκα, μη γελιόμαστε! :- Τώρα, μέχρι που φθάνουν, ουδόλως με ενδιαφέρει (και ούτε αποδεικνύεται), από τη στιγμή που "κλείνονται" (κλείνει η πόρτα) με τον πελάτη στο δωμάτιο. :dunno: Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι ... το ... μασάζ!!! :grouphug: Δεν έχει "ολίγο από γκιουβέτσι" ...!!! :headbang:
Αλλά τέλος εδώ, γιατί φοβάμαι ότι οδηγούμαστε σε "εκτός θέμα" (ήδη είμαστε εδώ και πολλά post) συζήτηση! :offtopic:

ΨΑΡΑΚΑ δεν μας τα λες καλά...πολύ διαφήμιση κάνεις στο συγκεκριμένο μαγαζί, μήπως είσαι προμότορας και δεν το ξέρω? :think:

Συναγωνιστά, σίγουρα και βεβαιωμένα δεν αφορά σε promoting και ο σύντροφος δεν συνιστά προμότορα! :woldman:
Απλά είναι διαφορετικής προσέγγισης και άποψης σε κάποια ζητήματα! :argue: ΑΠΟΔΕΚΤΟ! :hammer:
Καμιά φορά παρασυρόμαστε και ο τρόπος που υποστηρίζουμε πράγματα, ξενίζει! :think:

Άντε και καλή καρδιά/συνέχεια!!! :thumbsup:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
φιλε ψαρακα η γιωτα καλο μασαζ!!!για τα αλλα δεν μασ λεσ!!!!στην μπριζολα τι αποδοση εχει???

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
η γιωτα ειναι αυτη που ηταν παλια ομηρου?,διετια πριν σχεδον σταματησε...μαλλον αλλη ειναι,αλλα ασ ενημερωσει οποιοσ ξερει

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ασε ρε φίλε να βγαλουμε κανένα φράγκο!!!!!!!!μη μας καρφώνεις.....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
η γιωτα ειναι αυτη που ηταν παλια ομηρου?,διετια πριν σχεδον σταματησε...μαλλον αλλη ειναι,αλλα ασ ενημερωσει οποιοσ ξερει
αυτή ειναι!!!!!! μονο καλά λόγια για την κοπέλα μπορεί να πει κάποιος ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom