ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μονο μασάζ έκανα ......
Τροφικη δηλητηριαση ειχες ???
Μπορεί να είχε ... λιγδώσει το άντερό του αλλού ...!!! ;)
μονο μασάζ έκανα ......
Τροφικη δηλητηριαση ειχες ???
σε αυτο εχεις δίκιο......δεν λέω γιαυτα όμως εγω...
να μερικά που εννοώ.......αλλά ρε φιλε δεν θα παρεξηγηθώ ποτέ μαζύ σου ....ανταλλάσουμε απόψεις τόσο καιρό και ξέρω πως σκέφτεσαι και μάλιστα τις περισσότερες φορές συμφωνούμε ...μπορείς να μας πείς τι εννοείς για να λήξει και η παρεξήγηση?
να μερικά που εννοώ.......αλλά ρε φιλε δεν θα παρεξηγηθώ ποτέ μαζύ σου ....ανταλλάσουμε απόψεις τόσο καιρό και ξέρω πως σκέφτεσαι και μάλιστα τις περισσότερες φορές συμφωνούμε ...
να ενημερώσουμε και για το μαγαζύ ....Αντζελα , Γιώτα ,Γιάννα ,Ρούλα,Κινέζα,και μια καινούργια πιτσιρίκα....το μαγαζύ ειχε κίνηση και δικαίως γιατί το Ρόστερ ειναι αξιόλογο ..... εγώ τίμησα την Γιώτα ....θα επισημάνω οτι το μασάζ της ειναι απο τα καλύτερα στο χώρο....
δυστυχως δεν ηταναγγελικη γιοκ???
ναιδυστυχως δεν ηταν
Πέρασα πριν καμια 15ρια μερες, εχουν ανεβει στον 3ο. Η κατασταση του χωρου υποδοχης λιγο απειχε απο χωματερη...Η Αγγελική πήγε στην Λέκκα. Υποτίθεται ότι γίνεται ανανέωση γιατί τον τελευταίο καιρό η Λεκκά είχε πάρει την κατιούσα. Δεν έχω πάει για να ξέρω.
στη Λεκκα ειναι ..Αν ειναι εγκυρες η πληροφοριες μου
η Αγγελικη βρισκεται καπου στην
Στουρναρη.
Με καθε επιφυλαξη.
Ας τσεκαρουν οι γνωστες της περιοχης.
γι αυτο σε πάω....ok got it man!
για την Γιάννα θα σου πω οτι ειναι αυτη απο Ομήρου .....για το σκουλαρίκη δεν γνωρίζω ....χαρακτηριστικό της Γιώτας ειναι ενα μεγάλο τατού.....η γιωτα εχει σκουλαρικη στην γλωσσα????μηπωσ η γιαννα ειναι αυτη που εχει απο ομηρου????
ρε μανια μαυτη την λεκκα..στη Λεκκα ειναι ..
και περιμενουν να το ανεβασει η αγγελικη?... ....με τι ?...με τους φραπεδες της?.....Η Αγγελική πήγε στην Λέκκα. Υποτίθεται ότι γίνεται ανανέωση γιατί τον τελευταίο καιρό η Λεκκά είχε πάρει την κατιούσα. Δεν έχω πάει για να ξέρω.
ρε φιλαρα, δεν μας λεσ κάτι? αυτή η Ρουλα.....λέει? κανει full πρόγραμμα?ρε μανια μαυτη την λεκκα..
Δεν είπαμε να τσακωθείτε. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι η Γιάννα δεν είναι ξηγημένη.
Εμένα μου αρέσει η σωστή εξήγηση από την αρχή. Τα πράγματα είναι απλά. Λέω τι θέλω (μπριζόλα) και ρωτάω πόσα πρέπει να δώσω.