Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ιπποκράτουs 9

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μπορείς να μας πείς τι εννοείς για να λήξει και η παρεξήγηση?
:humpleg: :s&m_1: :piss:  :piss: να μερικά που εννοώ.......αλλά ρε φιλε δεν θα παρεξηγηθώ ποτέ μαζύ σου ....ανταλλάσουμε απόψεις τόσο καιρό και ξέρω πως σκέφτεσαι και μάλιστα τις περισσότερες φορές συμφωνούμε ...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
:humpleg: :s&m_1: :piss:  :piss: να μερικά που εννοώ.......αλλά ρε φιλε δεν θα παρεξηγηθώ ποτέ μαζύ σου ....ανταλλάσουμε απόψεις τόσο καιρό και ξέρω πως σκέφτεσαι και μάλιστα τις περισσότερες φορές συμφωνούμε ...

ok got it man! :thumbsup:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
η γιωτα εχει σκουλαρικη στην γλωσσα????μηπωσ η γιαννα ειναι αυτη που εχει απο ομηρου????

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
να ενημερώσουμε και για το μαγαζύ ....Αντζελα , Γιώτα ,Γιάννα ,Ρούλα,Κινέζα,και μια καινούργια πιτσιρίκα....το μαγαζύ ειχε κίνηση και δικαίως γιατί το Ρόστερ ειναι αξιόλογο .....  εγώ τίμησα την Γιώτα ....θα επισημάνω  οτι το μασάζ της ειναι απο τα καλύτερα στο χώρο....

αγγελικη γιοκ???

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν ειναι εγκυρες η πληροφοριες μου
η Αγγελικη βρισκεται καπου στην
Στουρναρη.
Με καθε επιφυλαξη.
Ας τσεκαρουν οι γνωστες της περιοχης.

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Αγγελική πήγε στην Λέκκα. Υποτίθεται ότι γίνεται ανανέωση γιατί τον τελευταίο καιρό η Λεκκά είχε πάρει την κατιούσα.  Δεν έχω πάει για να ξέρω.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Η Αγγελική πήγε στην Λέκκα. Υποτίθεται ότι γίνεται ανανέωση γιατί τον τελευταίο καιρό η Λεκκά είχε πάρει την κατιούσα.  Δεν έχω πάει για να ξέρω.
Πέρασα πριν καμια 15ρια μερες, εχουν ανεβει στον 3ο. Η κατασταση του χωρου υποδοχης λιγο απειχε απο χωματερη...  :badair: :badair: :badair:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
η γιωτα εχει σκουλαρικη στην γλωσσα????μηπωσ η γιαννα ειναι αυτη που εχει απο ομηρου????
για την Γιάννα θα σου πω οτι ειναι αυτη απο Ομήρου .....για το σκουλαρίκη δεν γνωρίζω ....χαρακτηριστικό της Γιώτας ειναι ενα μεγάλο τατού.....

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
και περιμενουν να το ανεβασει η αγγελικη?... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....με τι ?...με τους φραπεδες της?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός!!! Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιανεται

delirios

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε μανια μαυτη την λεκκα..
ρε φιλαρα, δεν μας λεσ κάτι? αυτή η Ρουλα.....λέει? κανει full πρόγραμμα?
Εγώ ανέβηκα την είδα (μαζί με άλλες 5-6) και μερικά καινούργια πρόσωπα,
αλλά λόγω χρόνου, θα πάω άμεσα. Με ποία το χάρηκες εσύ?
Πόσα ακουμπησες εσύ τελικά?

delirios

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ποτε θα βρουμε καινούργια  :tits2: και :pipa3: και  :fuck1:.
Χρειαζεται νεο αιμα ρεεεεεεεεεεεεεεε
αυτο μας λείπει και να σκεφτουν οτι αφού τα ακουμπάμε.... είναι εκεί για να μας φτιάχνουν χαμογελωντας
και όχι να ¨βγαίνουμε¨εξω με το ...κεφάλι κάτω
¨)¨)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είπαμε να τσακωθείτε. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι η Γιάννα δεν είναι ξηγημένη.
Εμένα μου αρέσει η σωστή εξήγηση από την αρχή. Τα πράγματα είναι απλά. Λέω τι θέλω (μπριζόλα) και ρωτάω πόσα πρέπει να δώσω.

Φιλαράκο η Γιάνα ήταν πάντα εξηγημένη αλλα όπου γούσταρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom