Νέα

Ιπποδρομίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω στις κούρσες
Αγγλία έχει πάνω από 10 ιπποδρόμια και γίνεται της πουτάνας από κόσμο και πονταρίσματα
Τελευταία στον ΟΔΙΕ μπορείς να ποντάρεις απ τα προποτζίδικα και σε Γαλλικές κούρσες. Ασχολήθηκε κανείς σας;

ρε φιλε προμοτορας ιπποδρομιακων στοιχηματων εισαι; :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Φοιτητης κατέβαινα στον παλιό Ιππόδρομο με φιλαράκια....Δυο περιστατικά:
α) Μας φορτώνει ταρίφας να μας παει με τον ξαδερφό μου και στο δρόμο μας λέει ότι μόλις πήγε εκεί τον Σαράφη (παλιό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτη αλόγων τότε)..Του είπε λοιπόν ο Σαράφης ότι στην 5η Ιπποδρομία, η Ασημούλα είναι μακράν πρώτη και να την παιξει εμπιστευτικά....Μας παραμυθιάζει κι εμάς ο γαμωταρίφας, πάμε στον Ιππόδρομο και καρφωνουμε 5.000 δρχ, έκαστος-εκείνη την εποχή,1986- στο γκανιάν της Ασημούλας..Ξεκινάει η Ιπποδρομία και ...ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΑΣΗΜΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χαρήκατε????ΛΑΘΟΣ!!!!!Γιατί στην εκκίνηση ....έπεσε ο Αναβάτης-Σωτηρόπουλος,μεγάλη λέρα τότε- και ακυρώθηκε...................
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι Φοιτητης Ναυαρχε μου στρατιωτικος δεν εισαι αν εχω καταλαβει καλα ανωτερος αξιωματικος του Πολεμικου Ναυτικου..;; :huh:??

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Πάντως στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω στις κούρσες
Αγγλία έχει πάνω από 10 ιπποδρόμια και γίνεται της πουτάνας από κόσμο και πονταρίσματα
Τελευταία στον ΟΔΙΕ μπορείς να ποντάρεις απ τα προποτζίδικα και σε Γαλλικές κούρσες. Ασχολήθηκε κανείς σας;

Στην Αγγλία έχει 95 ιπποδρόμια

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Το κόλπο έχει ξαναγίνει περίπου το 2000 (δε θυμάμαι ακριβώς). Έτρεξε η Λέιντυ Λυγιά (βουνό) στη θέση της Λέιντυ Μέρβετ (γάιδαρος) και κέρδισε. Όσοι το παίξανε πληρώθηκαν αλλά τους "μάγκες" τους πιάσανε και τους στείλανε στα ποινικά.

Τώρα τα άλογα έχουν τσιπάκι και δε μπορεί να ξαναγίνει το κόλπο

Επισκέπτης
Το κόλπο έχει ξαναγίνει περίπου το 2000 (δε θυμάμαι ακριβώς). Έτρεξε η Λέιντυ Λυγιά (βουνό) στη θέση της Λέιντυ Μέρβετ (γάιδαρος) και κέρδισε. Όσοι το παίξανε πληρώθηκαν αλλά τους "μάγκες" τους πιάσανε και τους στείλανε στα ποινικά.

Τώρα τα άλογα έχουν τσιπάκι και δε μπορεί να ξαναγίνει το κόλπο
Να και ενας παλιος Φιλιππος :rockon:
Οχι τιποτα αλλο αλλα οι αλλοι πηγαν να με βγαλουν παραμυθα.
Εγω εκοψα απο Ιπποδρομο οταν ανεβηκε η μοναδα στοιχηματισμου,πλεον το εχουν ξευτιλησει εντελως,βλεπω το προγραμμα και σε μερικες περιπτωσεις τρεχουν 3 αλογα.
Που ειναι οι εποχες με τα μεγαλα επαθλα?
Που ειναι τα ντερμπι που γινοταν της πουτανας?

Επισκέπτης

Φοιτητης κατέβαινα στον παλιό Ιππόδρομο με φιλαράκια....Δυο περιστατικά:
α) Μας φορτώνει ταρίφας να μας παει με τον ξαδερφό μου και στο δρόμο μας λέει ότι μόλις πήγε εκεί τον Σαράφη (παλιό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτη αλόγων τότε)..Του είπε λοιπόν ο Σαράφης ότι στην 5η Ιπποδρομία, η Ασημούλα είναι μακράν πρώτη και να την παιξει εμπιστευτικά....Μας παραμυθιάζει κι εμάς ο γαμωταρίφας, πάμε στον Ιππόδρομο και καρφωνουμε 5.000 δρχ, έκαστος-εκείνη την εποχή,1986- στο γκανιάν της Ασημούλας..Ξεκινάει η Ιπποδρομία και ...ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΑΣΗΜΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χαρήκατε????ΛΑΘΟΣ!!!!!Γιατί στην εκκίνηση ....έπεσε ο Αναβάτης-Σωτηρόπουλος,μεγάλη λέρα τότε- και ακυρώθηκε...................
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι Φοιτητης Ναυαρχε μου στρατιωτικος δεν εισαι αν εχω καταλαβει καλα ανωτερος αξιωματικος του Πολεμικου Ναυτικου..;; :huh:??

ναι και εγω ειμαι στρατηγος! :2funny: :2funny: :2funny:

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
τελικα ποιο πασοκ και ποια νου δου...οι μεγαλοι επιστημονες βρισκονται στον ιπποδρομο αντε και στην μπαλα... :grin: :grin:

Ένας παλιός προπονητής έλεγε:

Ο καλός προπονητής πρέπει να έχει 3 εργαλεία: Το χρονόμετρο, τα κυάλια και τη σύριγγα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Εχω περασει και από πανεπιστήμιο,πριν τη ΣΝΔ......

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ασχολειται κανεις? ;) επαιζα παλια,κανενας να μιλησουμε να φτιαξουμε κανα συστηματακι σκορ 4 κ 6 αρακι? :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
  ειναι αστα να πανε,καψιμο τελειως...αλλα η παρακμη γενικως με ελκυει :rockon:
foto+arkadia..JPG

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στα άλογα πάνε τελειωμένοι τζογαδόροι. Πουλάνε και το νεφρό του παιδιού τους για να παίξουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom