Νέα

Ιπποδρομίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε ειχαν γραψει το κουτσο και κατεβασαν το γρηγορο.
Τι δεν καταλαβαινεις?
Πιες καφε και ξανα διαβασε.

μαλιστα. και για πες, δεν υπαρχει/υπηρχε καποιο συστημα διασφαλισης για τετοιες περιπτωσεις? γιατι με αυτη τη λογικη αυτο μπορει να γινεται καθημερινα για ολα τα αλογα, για αυτα που ειναι και ιδιο χρωμα και δε χρειαζεται το νταβαντουρι του βαψιματος.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Καλα μπεμπη αυτο που γραφω δεν ειναι τιποτα,αμα ακουσεις ιστοριες απο παλιους Ιπποδρομιακηδες θα καταλαβεις.
Αντε τωρα παιξε μισο ευρω εξτρα 3 μπας και πας την γκομενα Ψυρρη για ρακομελα.

δεν εχω γκομενα  :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αντε μπραβο.
Καλα δεν τα γραφω ο ερμος.
εδω εχεις δικιο.αλλα χθες μωρη κακιστρω ουτε εσυ καταλαβες οτι ο κλοζερ μου εκανε πλακα(του ζητησα και συγνωμη) οτι και καλα ειμαι εγκαθετος και εσυ μπηκες λογω της γωνστης σου αγνοιας να σιγονταρεις.τεσπα μην σπαμαρω.ηταν μια κλασικη απατη ιπποδρομιου πολυ απλη αλλα και ριψοκινδυνη οπως φανηκε στην πραγματικοτητα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μαλιστα. και για πες, δεν υπαρχει/υπηρχε καποιο συστημα διασφαλισης για τετοιες περιπτωσεις? γιατι με αυτη τη λογικη αυτο μπορει να γινεται καθημερινα για ολα τα αλογα, για αυτα που ειναι και ιδιο χρωμα και δε χρειαζεται το νταβαντουρι του βαψιματος.
τυπε εννοεις αν γινετια ελεγχος στον ιπποδρομο και ειδικοι εξεταζουν το αλογο που τρεχει αν καταρχην ειναι οντως αυτο?εγω πιστευω οτι γινοται αυστηροι ελεγχοι στον ιπποδρομο... :grin: :grin:

Επισκέπτης
τυπε αν μπλεξεις με αλογα θα χασεις πολυ χρημα
ειχα παει στον παλιο ιπποδρομο 2-3 φορες
μιλαμε κυκλοφορουσαν κατι τρομερες μουτσουνες :grin:

Βλέπω, υπάρχουν αρκετοί φίλιππποι στην παρέα
Φίλε παίζω αρκετό καιρό κούρσες και ξέρω τους κινδύνους και τις ευκαιρίες
Έχω φάει αρκετές π...ες, αλλά έχω βγάλει και τρελά φράγκα σε μια μέρα.
Συνολικά είμαι πάνω
Παίζω μόνο BETFAIR και πουθενά αλλού

Επισκέπτης
Μιλαμε για δεκαετια του 80,υπηρχαν αγωνοδικες και τοτε αλλα τα πραγματα ηταν πολυ πιο χαλαρα απο τωρα.
Ακομα και τωρα στα γκαλοπαρισματα που υπαρχει επισημος χρονομετρης του ΟΔΙΕ κανει το αλογο 1 λεπτο και τον πιανει ο ιδιοκτητης και του λεει να γραψει οτι εκανε 1,02 για να μην παρει στοιχημα το αλογο και να το παιξουν μονοι τους.
Τι ψαχνεις λογικη στον Ιπποδρομο?

Επισκέπτης
εδω εχεις δικιο.αλλα χθες μωρη κακιστρω ουτε εσυ καταλαβες οτι ο κλοζερ μου εκανε πλακα(του ζητησα και συγνωμη) οτι και καλα ειμαι εγκαθετος και εσυ μπηκες λογω της γωνστης σου αγνοιας να σιγονταρεις.τεσπα μην σπαμαρω.ηταν μια κλασικη απατη ιπποδρομιου πολυ απλη αλλα και ριψοκινδυνη οπως φανηκε στην πραγματικοτητα.
Σημερα ειναι μια καινουργια μερα :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τελικα ποιο πασοκ και ποια νου δου...οι μεγαλοι επιστημονες βρισκονται στον ιπποδρομο αντε και στην μπαλα... :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βλέπω, υπάρχουν αρκετοί φίλιππποι στην παρέα
Φίλε παίζω αρκετό καιρό κούρσες και ξέρω τους κινδύνους και τις ευκαιρίες
Έχω φάει αρκετές π...ες, αλλά έχω βγάλει και τρελά φράγκα σε μια μέρα.
Συνολικά είμαι πάνω
Παίζω μόνο BETFAIR και πουθενά αλλού
τυπε εγω ειχα ενα φιλο που ηταν πολυ φαν των αλογων
μιλαμε οτι πηγαινε οποτε ειχε κουρσες
και ειχα παει και εγω 2-3 φορες για να δω τι παιζει
εμενα ποτέ δεν μου πολυαρεσαν οι ιπποδρομιες
προτιμουσα τα κοκκαλα :rockon:

Επισκέπτης
για ελλαδα εννοεις γιατι νομιζω εδω ελλαδα οι μεγαλυτερες απατες στα στοιχηματα γινονται σε μπαλα και αλογα.

συμφωνώ
και Κύπρο γίνονται μεγάλες απάτες
πέρυσι έχασα 500 ευρώ σε ματσ Β Εθνικής στην Κύπρο που είχε 1,6 ο άσσος στην αρχή και στο ημίχρονο ενώ έχανε η γηπεδούχος 0-2 η απόδοση του άσσου ήταν 2,1 και σε κάποια φάση πήγε 1,8 !!!!!!!!!
Έπαιξα 500 ευρώ στο Χ2 και στο 51 ήταν ήδη το 2-2  :dunno: (τελικά έληξε 3-2 όπως ήταν αναμενόμενο)
Την άλλη μέρα έγραφαν όλες οι εφημερίδες για στημένο, η ΟΥΕΦΑ διέταξε έρευνα
κι εγώ ζήτησα με email τα λεφτά μου πίσω, αλλά έλαβα δον πέον...

Επισκέπτης
Πάντως στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω στις κούρσες
Αγγλία έχει πάνω από 10 ιπποδρόμια και γίνεται της πουτάνας από κόσμο και πονταρίσματα
Τελευταία στον ΟΔΙΕ μπορείς να ποντάρεις απ τα προποτζίδικα και σε Γαλλικές κούρσες. Ασχολήθηκε κανείς σας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom