Νέα

iphone 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα padelis2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οκ , αλλα αν σου χαλασει δεν ειναι λογικο οτι θα στο στειλουν στο σερβις να στο φτιαξει και μετα να στο δωσει πισω ?
Δηλαδη αυτη κρατανε το χαλασμενο , το φτιαχνουν και το ξαναπουλανε  και εσυ με 170 ευρω παιρνεις καινουργιο και τελευταιο μοντελο ?

κοίτα αυτό γίνεται αν είσαι εκτός εγγύησης απ'όσο ξέρω. Επίσης νομίζω τα στέλνουν στην Apple είναι κουτό να το πουλήσουν αφού θα είναι χαλασμένο.

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Ναι αλλά τί διαφορά έχει αφού όπως προείπα Vodafone, Wind και ΟΤΕ λανσάρονται απ'την Apple ως αναγωρισμένοι αντιπρόσωποι το οποίο σημαίνει ότι αν έχεις απόδειξη αγοράς από μια από τις 3 εταιρίες είσαι εντάξει!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οκ , αλλα αν σου χαλασει δεν ειναι λογικο οτι θα στο στειλουν στο σερβις να στο φτιαξει και μετα να στο δωσει πισω ?
Δηλαδη αυτη κρατανε το χαλασμενο , το φτιαχνουν και το ξαναπουλανε  και εσυ με 170 ευρω παιρνεις καινουργιο και τελευταιο μοντελο ?
Σου δίνουν το πιο παλιό μοντέλο εν κυκλοφορία!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Σου δίνουν το πιο παλιό μοντέλο εν κυκλοφορία!!

αν ειναι το πιο ΠΑΛΙΟ οκ , γιατι εσυ πριν εγραψες το τελευταιο , αλλο το τελευταιο και αλλο το παλαιοτερο εν κυκλοφορια

Αν σου χαλάσει το κινητό δίνεις κάπου στα 170 και σου φέρνουν το τελευταίο μοντέλο εν κυκλοφορία χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση!!

OP
OP
P

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
πουληθηκε.thnaks

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ξερει κανεις τι παιζει με αυτους τους τυπους που κυκλοφορουν στα ΚΤΕΛ και πουλανε κινητα σε τιμη ξεφτιλα????Ειναι κλεμμενη η αχρηστες μαιμουδες???Τι κινδυνοι υπαρχουν????Προχθες ενας μου εγινε στενος κορσες να παρω ενα S4...ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ 100€...ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ...αλλα το τολμαει κανεις η τον βουτανε για κλεπταποδοχη????Η μολις πας να το χρησιμοποιησεις ειναι μπλοκαρισμενο η αχρηστο????
Ξερει κανεις???

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26
Ξερει κανεις τι παιζει με αυτους τους τυπους που κυκλοφορουν στα ΚΤΕΛ και πουλανε κινητα σε τιμη ξεφτιλα????Ειναι κλεμμενη η αχρηστες μαιμουδες???Τι κινδυνοι υπαρχουν????Προχθες ενας μου εγινε στενος κορσες να παρω ενα S4...ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ 100€...ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ...αλλα το τολμαει κανεις η τον βουτανε για κλεπταποδοχη????Η μολις πας να το χρησιμοποιησεις ειναι μπλοκαρισμενο η αχρηστο????
Ξερει κανεις???

Ειναι ρεπλικες δηλαδη μαϊμού. Μονο η εμφάνιση ειναι οκ. Μενού αλλα αντί άλλων και απο ακτινοβολία οταν μιλάς σου τηγανιζει τον εγκέφαλο.  Ζητω η Κίνα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ξερει κανεις???

άλλες φορές είναι μαιμούδες και άλλες είναι καβατζομένα από τα σύνορα  ;)
σε κάθε περίπτωση αν δεν το δοκιμάσεις να δεις ότι δουλεύει δεν το παίρνεις ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το ειχα παρει τυποι μου δεν μαρεσε καθολου πολυ δυσκολο και πολυπλοκο απο τα νευρα μου το πεταξα στα σκουπιδια στην κυριολεξια  :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Ξερει κανεις???
προσωπικα δεν θα ρίσκαρα για iPhone απο τη μαύρη!Μπορει να βρεθείς με βραχιολακια!Στο I phone k iPad  έχω ενεργοποιήσει το find my iPhone και μπορώ να το κλειδωσω σε περίπτωση κλοπής αλλά κ οι τσος μπα να τους εντοπίσουν!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
προσωπικα δεν θα ρίσκαρα για iPhone απο τη μαύρη!Μπορει να βρεθείς με βραχιολακια!Στο I phone k iPad  έχω ενεργοποιήσει το find my iPhone και μπορώ να το κλειδωσω σε περίπτωση κλοπής αλλά κ οι τσος μπα να τους εντοπίσουν!
Παπαριες στο αψε σβησε το απενεργοποιεις αυτο.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Και στο πρώτο φύσημα διαλύεται;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ειναι ρεπλικες δηλαδη μαϊμού. Μονο η εμφάνιση ειναι οκ. Μενού αλλα αντί άλλων και απο ακτινοβολία οταν μιλάς σου τηγανιζει τον εγκέφαλο.  Ζητω η Κίνα.
Αυτά γουστάρουμε εμείς τύπε κλεψιμέικα και τηγανάτα.
Ζήτω τα κινέζικα φρικοπουρά της Χαλκοκονδύλη  :kissass:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Το κινητο ειναι προφανως κλεμμενο, ελπιζω το καρμα να αναλαβει και τον πωλητη και τον αγοραστη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom