Νέα

Iphone 4s ή Galaxy s 3???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mattos13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Ρε μαγκες δεν εχω ιδεα απο smartphones αλλα επειδη επαιξε μια πολυ καλη επιδοτηση ειναι να παρω ενα απο τα δυο. Με ψηνει περισσοτερο το galaxy. Οι ειδημονες τι λετε?

Εγώ δεν ξέρω πιο είναι καλύτερο όμως σου προτινω να ψαχτείς λίγο στο θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας, διότι τι να κάνεις το κινητό τηλέφωνο με τις τόσες παροχές και δεν να σου κρατάει καθόλου η μπαταρία και να είσαι συνέχεια με το άγχος και τον φορτηστή στο χέρι. Στο λέω διότι είμαι καμένος πάνω στο θέμα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγώ δεν ξέρω πιο είναι καλύτερο όμως σου προτινω να ψαχτείς λίγο στο θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας, διότι τι να κάνεις το κινητό τηλέφωνο με τις τόσες παροχές και δεν να σου κρατάει καθόλου η μπαταρία και να είσαι συνέχεια με το άγχος και τον φορτηστή στο χέρι. Στο λέω διότι είμαι καμένος πάνω στο θέμα
Κινητα με τοσες πολλες λειτουργιες και μεγαλη οθονη δεν εχουν μεγαλη αυτονομια .....

Τι περιμενεις απο 4πυρηνο επεξεργαστη ?
καταλαβαινεις τι ενεργεια τραβαει σε συνδιασμο μαλιστα με μεγαλη οθονη ?

Το διπυρηνο ΝΟΤΕ με 5,3" ηθελε δυο φορες την ημερα φορτιση χωρις να το παραζοριζω....

Σκεψου....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Κινητα με τοσες πολλες λειτουργιες και μεγαλη οθονη δεν εχουν μεγαλη αυτονομια .....

Το διπυρηνο ΝΟΤΕ με 5,3" ηθελε δυο φορες την ημερα φορτιση χωρις να το παραζοριζω....

Σκεψου....
το φορτίζεις στο αμάξι στα μεσοδιαστήματα και είσαι κομπλέ!! :cheesy:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το φορτίζεις στο αμάξι στα μεσοδιαστήματα και είσαι κομπλέ!! :cheesy:
στα μεσοδιαστηματα αν το κανεις αυτο σακατευεις την μπαταρια....

Πληρη αποφορτιση και πληρη φορτιση μετα για να εισαι κομπλε !!!!

Εναλλακτικη λυση να εχεις μια δευτερη μπαταρια, κατι που κανουν πολλοι με το συγκεκριμενο μοντελο (Samsung NOTE)

mattos13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0

Σκεψου....

Εγώ φίλε μου τα εχώ μαθει πλεον όλα αυτά !!!  Γι΄άυτο  το λόγο το λέω, μην πάει και πάρει το GALAXY S3  και μετα του κακοφανεί που θα το φορτίζει κάθε μέρα !!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγώ φίλε μου τα εχώ μαθει πλεον όλα αυτά !!!  Γι΄άυτο  το λόγο το λέω, μην πάει και πάρει το GALAXY S3  και μετα του κακοφανεί που θα το φορτίζει κάθε μέρα !!!
Αυτο πες το και στους εξυπνους απο πανω .......

Επεισης η επιδοτηση δεν διδεται σε ρευστο, αλλα μονο σε ειδος, με την μορφη κινητου, η με μειωμενο παγιο στον λογαριασμο, ανα μηνα !!!!!!!

Αυτο για οσους του ειπαν να παρει τα χρηματα....

Εναλλακτικα φιλε θεματοθετη, παρε ενα καλο κινητο και αν δεν το θες, μην το ανοιξεις και πουλα το λιγο χαμηλοτερα, σφραγγισμενο, να παρεις τα χρηματα.

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζω οτι η απαντηση ειναι ξεκαθαρη... Φυσικα το S3. Τεχνολογικα ειναι ανωτερο απο το 4s και ειναι πολυ λογικο απο την στιγμη που ειναι μεταγενεστερο τηλεφωνο. Επισης εχει android σε συγκριση με το μηλο το οποιο ερχεται με το δικο του λογισμικο το οποιο θελει jailbreak για να μπορεσεις να εκμεταλευτεις τις ιδιοτητες του. Τωρα οσο αναφρα την καταλασωη ενεργειας, ολα τα smartphones καινε. Και καινε πολυ. Κ οσο μεγαλυτερη η οθονη τοσο πιο πολυ καιει. Αλλα αυτο διορθωνεται πολυ ευκολα ρυθμιζοντας την φωτεινοτητα. Αμα τα θες ολα τερμα τοτε καθε μιση-ολοκληρη μερα θελει φορτισμα. Και το ενα κ το αλλο. Αλλα αμα το να θελει φορτισμα ενα τετοιο τηλεφωνο ειναι προβλημα για σενα, τοτε κοιτας σε λαθος κατηγορια κινητων... Απο εμενα S3 γκανιαν και δεν θα το μετανιωσεις. Δες τα και συγκριτικα μεταξυ τους. Σχεδον απολυτη υπεροχη του S3 και παρ'ολα αυτα στην ιδια τιμη με το 4S.
www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=4212]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=4212[/url]

( Aπο κατω ακολουθει διαλογος μεταξυ εμενα κ ενος φιλου με iphone 4s:
-ΟΚ, να σου την στειλω την φωτο μεσω bluetooth?!
-Δεν δεχεται αρχεια απο αλλα τηλ που δν ειναι iphone.
Και αυτο απο ενα τηλεφωνο που κανει 600Ευρω... Apple ftw... )

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:tooth: :tooth:
http://[URL unfurl="true"]www.threadbombing.com/data/media/45/Thread-Rocks-Mr_T.jpg[/img[/URL]]

Υπόθεση:
έχουμε 2 εταιρίες, η μία κάνει το R&D και εμπορεύεται τα προιόντα της σε εταιρίες αλλά και σε ιδιώτες, η άλλη αγοράζει oem προϊόντα, τα συναρμολογεί και τα πουλάει.
Ρητορική ερώτηση:
γιατί να πάρεις κάτι από μια ενδιάμεση εταιρία και όχι από αυτή που κάνει το R&D και μπορεί να σου παρέχει τα ίδια και περισσότερα με μικρότερη τιμή(μιας και δεν υπάρχει μεσάζοντας, επιπλέον φορολογίες e.t.c.)
(το μισό iphone είναι samsung)

[img]http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/10/demotivational-posters-cutting-edge.jpg
έχουμε χάσει κάθε μέτρο με την τεχνολογία.

εντιτ: θα με φάνε οι τύψεις γιατί δεν σας είπα τι είναι το άλλο μισό, είναι foxconn

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Σκεψου....
τι τα θέτε ρε μαλάκες τα γκάτζετ αμα δεν ξέρετε τι είναι το πατσινγκ σε λειτουργικά συστήματα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμαθε και ο αχαχούχας τους τετραπύρηνους επεξεργαστές.
ααααααααααααχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εμαθε και ο αχαχούχας τους τετραπύρηνους επεξεργαστές.
ααααααααααααχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

αμα εχεις καθημερινη εμπειρια απο πενταπυρηνο  :jerking: τους τεσσερις τους εχει για πλακα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα εχεις καθημερινη εμπειρια απο πενταπυρηνο  :jerking: τους τεσσερις τους εχει για πλακα.
λες να το καταλάβει αυτό;

ααχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

A common misconception is that a multi-core CPU consumes more power than a single core CPU and causes significant reduction in battery life. On the contrary, due to variable symmetric multiprocessing, the main quad core CPU architecture of Project Kal-El is more power efficient and delivers higher performance per watt than competing single and dual core processors.
In order to meet peak performance demands in a multitasking environment, a single core CPU not only runs at higher clock frequencies and voltages than a multi-core CPU, but also takes longer periods of time to complete a given task. Multi-core CPUs are able to use symmetrical multiprocessing and distribute workload across multiple CPU cores. Due to workload sharing, each CPU core can run at lower frequency and voltage to complete a multi-threaded task, or multiple tasks in a multi-tasking scenario. Also, due to lower operating frequency and voltage, each core consumes significantly lower power and offers much higher performance per watt compared to single core CPUs.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ευχρηστία ρε μαλάκες πάνω απ όλα. iPHONE ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Φιλε Ρομπ εγω δε ξερω απο smartphones απλα επαιξε καλη επιδοτηση και ειπα να παρω ενα τηλεφωνο που θα το εχω για χρονια. Ποιο προτεινεις εσυ?
Ρίξε μια ματιά στα Xperia. Το S όπως και το Arc γαμούν, όπως και το Neo V που για τα λεφτά του(199 ευρώ) κάνει παπάδες και υποστηρίζει Android 4.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
:tooth: :tooth:
[img
Υπόθεση:
έχουμε 2 εταιρίες, η μία κάνει το R&D και εμπορεύεται τα προιόντα της σε εταιρίες αλλά και σε ιδιώτες, η άλλη αγοράζει oem προϊόντα, τα συναρμολογεί και τα πουλάει.
Ρητορική ερώτηση:
γιατί να πάρεις κάτι από μια ενδιάμεση εταιρία και όχι από αυτή που κάνει το R&D και μπορεί να σου παρέχει τα ίδια και περισσότερα με μικρότερη τιμή(μιας και δεν υπάρχει μεσάζοντας, επιπλέον φορολογίες e.t.c.)
(το μισό iphone είναι samsung)

εντιτ: θα με φάνε οι τύψεις γιατί δεν σας είπα τι είναι το άλλο μισό, είναι foxconn

πές τα!

στα συν του σαμσουνγκ είναι και το γεγονός ότι εκεί υπάρχει έστω και μία πιθανότης να μήν έχει συναρμολογηθεί από 7χρονα κινεζάκια που δουλεύουν όλη μέρα γιά το τίποτα.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
( Aπο κατω ακολουθει διαλογος μεταξυ εμενα κ ενος φιλου με iphone 4s:
-ΟΚ, να σου την στειλω την φωτο μεσω bluetooth?!
-Δεν δεχεται αρχεια απο αλλα τηλ που δν ειναι iphone.
Και αυτο απο ενα τηλεφωνο που κανει 600Ευρω... Apple ftw... )

έτσι μπράβο. αγοράζεις κάτι και ανήκει... στην crapple! :uglystupid:

το γεγονός και μόνο ότι η crapple αποτελεί θρησκευτική αίρεση αρκεί για να κρατήσει τους νοήμωνες ανθρώπους μακρυά!

manx

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
εγω παλι θα δινα 30€ παραπανω και θα παιρνα το Htc one x...........
το πρώτο smartphone που είχα πάρει ηταν το samsung omnia κ μου χε σπάσει τα νεύρα απο τότε η samsung ισως κ λανθασμένα για μένα εχει μπει black list ως αναφορα τα κινητά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom