gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσενα θα σου στειλω δειγμα δωρεαν.... ;)Ενδιαφέρομαι για τη φέτα.
Στ' @@@@ μου το ipad...
εσενα θα σου στειλω δειγμα δωρεαν.... ;)Ενδιαφέρομαι για τη φέτα.
Στ' @@@@ μου το ipad...
εσενα θα σου στειλω δειγμα δωρεαν.... ;)
διχως να ξερω το παλικαρι που πουλαει το <<μηλο>> το συμπερασμα ειναι οτι ο κυριος θα βγαλει τα 100-150 ευρα του ενω οι υπολοιποι παντογνωστες θα παρουν τον πεοντα στο χερι.
Το πήρε ένας συνάδελφος και το είδαμε εχθές.Καλή μαλακία είναι...Κρατήστε τα λεφτά σας για πιο δύσκολες στιγμές,και αφήστε τα "γκάτζετ" για τα κορόιδα...
ενας φιλος μου ελεγε συνεχεια για το ipad. το ipad κανει το ενα, το ipad κανει το αλλο, ipad ipad ipad ipad!!! κατσε του λεω ρε φιλε. γιατι να το παρεις αυτο? καλυτερα να παρεις ενα λαπτοπ που ειναι πιο φθηνο και κανει ακομα περισσοτερα πραγματα. και μου λεει: μισο λεπτο, εχεις παρεξηγησει για ποιον λογο βγηκε το ipad. ειναι, λεει, για να καθεσαι στον καναπε σου, να βλεπεις τα email σου, κανα βιντεακι στον γιουτιουμπη. αυτα. του λεω: ειναι δυνατον να δωσω τοσα λεφτα ρε μαλακα για να βλεπω τα email μου στον καναπε? εισαι σοβαρος? το θεμα παιδια ειναι οτι το συγκεκριμενο γκατζετ ειναι πεταμενα λεφτα. δεν εχει usb θυρα, δεν παιρνει καρτα μνημης και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι. το μονο που αξιζει ειναι το multitouch αλλα και παλι, να δωσεις τοσα λεφτα μονο και μονο για αυτο δεν αξιζει. να παει να γαμηθει. περιμενετε λιγο και θα βγουν ακομα καλυτερα γκατζετ. αν οχι απο την apple, απο καμια αλλη εταιρια. και θα κανει και πιο πολλα πραγματα. ΜΑΚΡΙΑ
που εισαι ρε φιλε θα κανουμε χρυσες δουλειεςστην ελασσονα...φτιαχνω και φετα συμπαραγωγη με τον κατσικαρα.....
φιλε το αλλαζεις με μια γιδα και ενα αρνιTo ferno apo ameriki tin deftera. Opoios endiaferetai...
Και γραφε ρε πουστονεο με ελληνικα.
εμενα ειπες νεο? χαχαχαχαχαχαΚαι γραφε ρε πουστονεο με ελληνικα.
pm σε μοντ....πως το διαγραφω το κωλοθρεντ?
θα βοηθησει κανεις?
ειναι ενα παρα λιγο notebook. παρουσιασεις excel και αρχεια κειμενου και pdf τα εχω για τους πελατες μου. ελαφρυ ευχριστο για να το κουβαλας στο χαρτοφυλακα σου μιας και δεν πιανει χωρο.να σε ρωτησω κατι?? υπαρχουν ατομα κ κυκλοφορουν με αυτο το πραγμα στον δρομο δηλαδη?? Βλειπεις εκει? δεν μπορω να καταλαβω τι πραγμα ειναι αυτο ρε γαμωτο. Ουτε κινητο, ουτε υπολογιστης