Νέα

iPad me 1000euro

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anoixtomyalos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

passenger

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
διχως να ξερω το παλικαρι που πουλαει το <<μηλο>> το συμπερασμα ειναι οτι ο κυριος θα βγαλει τα 100-150 ευρα του ενω οι υπολοιποι παντογνωστες θα παρουν τον πεοντα στο χερι.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
διχως να ξερω το παλικαρι που πουλαει το <<μηλο>> το συμπερασμα ειναι οτι ο κυριος θα βγαλει τα 100-150 ευρα του ενω οι υπολοιποι παντογνωστες θα παρουν τον πεοντα στο χερι.

Γιατι το λες αυτο ?

Επειδη δεν θα πιαστουμε κοροιδα να αγορασουμε ενα προιον στα αγγλικα (χωρις ελληνικο μενου) και με πιθανα προβληματα ?

Οσο για το παλικαρι καλα θα κανει να βγαλει οσα θελει ...
αλλωστε κανενας δεν δουλευει τσαμπα .

Ομως ΔΕΝ θα τα βγαλει απο εμας αυτα τα 100-150 ευρα !!!!!

Θα μεινουμε με τα ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ 1000 ευρωπουλα στην τσεπη και θα τα φαμε ΑΛΛΟΥ .....

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το πήρε ένας συνάδελφος και το είδαμε εχθές.Καλή μαλακία είναι...Κρατήστε τα λεφτά σας για πιο δύσκολες στιγμές,και αφήστε τα "γκάτζετ" για τα κορόιδα...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Και γραφε ρε πουστονεο με ελληνικα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το πήρε ένας συνάδελφος και το είδαμε εχθές.Καλή μαλακία είναι...Κρατήστε τα λεφτά σας για πιο δύσκολες στιγμές,και αφήστε τα "γκάτζετ" για τα κορόιδα...

ΑΧ βρε ο τυπας ......

ΠΑΝΤΑ δικιο εχω ρε γμτ !!!!!

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
ενας φιλος μου ελεγε συνεχεια για το ipad. το ipad κανει το ενα, το ipad κανει το αλλο, ipad ipad ipad ipad!!! κατσε του λεω ρε φιλε. γιατι να το παρεις αυτο? καλυτερα να παρεις ενα λαπτοπ που ειναι πιο φθηνο και κανει ακομα περισσοτερα πραγματα. και μου λεει: μισο λεπτο, εχεις παρεξηγησει για ποιον λογο βγηκε το ipad. ειναι, λεει, για να καθεσαι στον καναπε σου, να βλεπεις τα email σου, κανα βιντεακι στον γιουτιουμπη. αυτα. του λεω: ειναι δυνατον να δωσω τοσα λεφτα ρε μαλακα για να βλεπω τα email μου στον καναπε? εισαι σοβαρος? το θεμα παιδια ειναι οτι το συγκεκριμενο γκατζετ ειναι πεταμενα λεφτα. δεν εχει usb θυρα, δεν παιρνει καρτα μνημης και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι. το μονο που αξιζει ειναι το multitouch αλλα και παλι, να δωσεις τοσα λεφτα μονο και μονο για αυτο δεν αξιζει. να παει να γαμηθει. περιμενετε λιγο και θα βγουν ακομα καλυτερα γκατζετ. αν οχι απο την apple, απο καμια αλλη εταιρια. και θα κανει και πιο πολλα πραγματα. ΜΑΚΡΙΑ

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ενας φιλος μου ελεγε συνεχεια για το ipad. το ipad κανει το ενα, το ipad κανει το αλλο, ipad ipad ipad ipad!!! κατσε του λεω ρε φιλε. γιατι να το παρεις αυτο? καλυτερα να παρεις ενα λαπτοπ που ειναι πιο φθηνο και κανει ακομα περισσοτερα πραγματα. και μου λεει: μισο λεπτο, εχεις παρεξηγησει για ποιον λογο βγηκε το ipad. ειναι, λεει, για να καθεσαι στον καναπε σου, να βλεπεις τα email σου, κανα βιντεακι στον γιουτιουμπη. αυτα. του λεω: ειναι δυνατον να δωσω τοσα λεφτα ρε μαλακα για να βλεπω τα email μου στον καναπε? εισαι σοβαρος? το θεμα παιδια ειναι οτι το συγκεκριμενο γκατζετ ειναι πεταμενα λεφτα. δεν εχει usb θυρα, δεν παιρνει καρτα μνημης και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι. το μονο που αξιζει ειναι το multitouch αλλα και παλι, να δωσεις τοσα λεφτα μονο και μονο για αυτο δεν αξιζει. να παει να γαμηθει. περιμενετε λιγο και θα βγουν ακομα καλυτερα γκατζετ. αν οχι απο την apple, απο καμια αλλη εταιρια. και θα κανει και πιο πολλα πραγματα. ΜΑΚΡΙΑ

Βγαζει ενα η dell νομιζω με αποσπωμενο πληκτρολογιο και μεγαλη οθονη αφης ....

Περιμενετε και δεν θα χασετε !!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Για την πραματια σου θα σου δωσω 50 ευρω και 100 αυγα κατσαριδας ελευθερας βοσκης..

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε τυποι ο ανθρωπος τοσο το πουλαει,αν δε γουσταρετε μη το
αγοραζεται στη τελικη τι ειρωνευεσται? αφου ολοι να κονομοισουνε ψαχνουνε τωρα...

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
OXI το άγρυπνο μάτι του BOURDELOSKROUTZ MAK FACK είναι πάντα εδώ για καλύτερες gatzeto τιμές............ :s&m_1:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
λοιπον μορτες...

Το ριμαδι τοσο κανει και τοσο θα κανει μεχρι να ερθει κανονικα στην ελλαδα. τουλαχιστο το 64αρι. αντε να ειναι λιγο πιο κατω στα 900...? η μπιλια της αγορας εκει εχει κατσει.

τωρα αν ειναι πολλα ή λιγα... ε δε ξερω, ρωτηστε αυτους που θα το παρουν.

OP
OP
anoixtomyalos

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
εμενα ειπες νεο? χαχαχαχαχαχα
για δες το προφιλ μου και πες μου...
οσο για τα αγγλικα, τι να κανουμε, εξωτερικο ημουν.
κατσε λιγο ησυχα τωρα, αν και καθυστερισα να απαντησω γιατι ενα καλοπαιδο με μιουταρε. για ονομα...
τεσπα
καλα κρασσα

OP
OP
anoixtomyalos

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
πως το διαγραφω το κωλοθρεντ?
θα βοηθησει κανεις?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
να σε ρωτησω κατι?? υπαρχουν ατομα κ κυκλοφορουν με αυτο το πραγμα στον δρομο δηλαδη?? Βλειπεις εκει? δεν μπορω να καταλαβω τι πραγμα ειναι αυτο ρε γαμωτο. Ουτε κινητο, ουτε υπολογιστης

OP
OP
anoixtomyalos

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
να σε ρωτησω κατι?? υπαρχουν ατομα κ κυκλοφορουν με αυτο το πραγμα στον δρομο δηλαδη?? Βλειπεις εκει? δεν μπορω να καταλαβω τι πραγμα ειναι αυτο ρε γαμωτο. Ουτε κινητο, ουτε υπολογιστης
ειναι ενα παρα λιγο notebook. παρουσιασεις excel και αρχεια κειμενου και pdf τα εχω για τους πελατες μου. ελαφρυ ευχριστο για να το κουβαλας στο χαρτοφυλακα σου μιας και δεν πιανει χωρο.
ιντερνετ και εμαιλ παντου οπου εχει wifi (οπου δεν εχει, εχω το iphone). χωρια που εχει οτιδιποτε μπορεις να φανταστεις σε εφαρμογες και παιχνιδια. οπως και μουσικη απο το itunes. μοναδικο μειονεκτιμα οτι πληρωνεις για οτι κατεβαζεις. το θετικο του αρνητικου ειναι οτι ειναι φτηνες εφαρμογες κατα κυριο λογο (πχ το αντιστοιχο office χωρις το outlook κοστιζει 30$, υπαρχουν παιχνιδια με 1€ κτλ). Οταν εισαι μαθημενος απο τα windows να μην πληρωνεις, και το 1€ το τσιγκουνευεσαι. Τον χρονο ομως που κερδιζεις απο την ταχυτητα του μηχανηματος απο οποιαδηποτε αποψη, και η ηρεμια που σου προσφερει σε σχεση με τα windows που κολλανε, εχουν ιους, μετα απο λιγο χρονο αργουν να αναψουν, updates, backup, καθαρισμα δισκων κτλ (ηδη σπασαν τα νευρα μου και μονο που τα ανεφερα). Ε δεν εξιζει να πληρωνεις κατι που σου κερδιζει χρονο? εγω τα χαλαλιζω.
iAfta !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom