alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Για ενημέρωση είναι τύπε,αλλά εσύ θες να σε πάρουμε απο το χεράκι και να σε πάμε μέχρι την πόρτα της μάλλον!Φίλε το boy για αυτό υπάρχει για να ρωτάμε για οποία μας ενδιαφέρει . Εκτός και αν έχω άδικο . Αν έχω άδικο τότε τι να πω συγνώμη . Το να κάνω μια απλή ερώτηση για το ποιος τρόπος είναι καλύτερος δεν νομίζω ούτε να ενοχλεί κανέναν ούτε να προσβάλει κάποιον . Ρωτάω για να μάθω για μια κοπέλα του χώρου που με ενδιαφέρει να την συναντήσω (την οποία μέχρι σήμερα δεν έτυχε να την συναντήσω )
Από εκεί και πέρα είμαι έτοιμος να ακούσω και μα… κιες αλλά και μια λογική απάντηση .
Εσένα όμως που σε ενοχλεί το ότι θέλω να ενημερωθώ για κάτι το πολύ απλό δεν μπορώ να καταλάβω
Τελικα παιδιά μπορειται να πείτε όσοι ξέρετε και όσοι θέλετε να απαντήσετε πως επικοινωνεί η Ιόλη ? Με τηλέφωνο η email ?
Ευχαριστώ !!
Έχεις mai,έχεις τηλέφωνο, έχεις αγγελία, τράβα να στείλεις και να καλέσεις απο το να μου γράφεις ερωτήσεις με το ίδιο πράγμα και σεντόνια για το ποιο λόγο είναι το bou.
Ξέρω πολύ καλύτερα ποια η χρησμότητα του bou, ξεκίνα να παίρνεις και να στέλνεις!
Κούρασες συνέχεια με την ίδια ερώτηση!