panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
δεν άφησε το μωροκριτική χωρίς φωτό= μισή κριτική...
δεν άφησε το μωροκριτική χωρίς φωτό= μισή κριτική...
Την κοπελα την εχω συναντηση στο ξεκινημα της δυο φορες και δεν μπορω να πω οτι μου αφησε κατι θετικο που να με εκανε να θελω να την ξανασυναντησω ,τωρα βεβαια μετα απο 3 χρονια περιπου ισως να εχει αλλαξει προς το καλυτερο τοτε παντως επαιρνε 150 ευρωδεν άφησε το μωρο
Αν δεις τις κριτικές της, θα δεις ότι όλοι γράφουν στόμα ή σώμα, κανείς δεν λέει για πρόσωπο...Τα παιρνει στην μαπα το μωρο?
Πολυλογας εισαι ρε ΠαναγοΙόλη Μια χαρά ωραίο γαμησι
είσαι σίγουρος ,ότι το κάνει αυτό?και κατοπιν θα ζητησει το ονομα του χρηστη σου στο μπου ;)
είσαι σίγουρος ,ότι το κάνει αυτό?
και καποιοι βεβαια συστήνονται με αλλα νικ νειμ στις κοπελες να το πουμε και αυτοΣε μενα παντως το εκανε
η έχουν κλείσει τα παλιά, προφίλ,και καλά αποχωρώ....και καποιοι βεβαια συστήνονται με αλλα νικ νειμ στις κοπελες να το πουμε και αυτο
ε ναι συννηθες τακτικη ;) να ξεπλενουν και καλα τις παλιες αμαρτιες ;) και τελικα γινονται χειροτεροιη έχουν κλείσει τα παλιά, προφίλ,και καλά αποχωρώ....
ενας τέτοιος μαλακας με εκανε κ ανεβηκα αθηνα για να λυσω μια παρεξηγηση από κοπελα εδώ μεσα κ της ειχαν πει το νικ μου όταν με ειδε με ρωταγε ποιος είμαι (κ όχι τιποτε άλλο δεν εδινε κ κωλο τσαμπα το ταξιδι )και καποιοι βεβαια συστήνονται με αλλα νικ νειμ στις κοπελες να το πουμε και αυτο
Έβερεστ ο καφές,η Γρηγόρης?....η ερώτηση είναι σοβαρή,και περιμένω σοβαρή απάντηση...ενας τέτοιος μαλακας με εκανε κ ανεβηκα αθηνα για να λυσω μια παρεξηγηση από κοπελα εδώ μεσα κ της ειχαν πει το νικ μου όταν με ειδε με ρωταγε ποιος είμαι (κ όχι τιποτε άλλο δεν εδινε κ κωλο τσαμπα το ταξιδι )
υ.γ η κοπελα φερθηκε αστερατα ζητησε συγνωμη κερασε τον καφε μιλησαμε κυρια κ με το παραπανο
δεν είμαι από αυτους που πανε σε φουρνο για καφε κ παζαριαΈβερεστ ο καφές,η Γρηγόρης?....η ερώτηση είναι σοβαρή,και περιμένω σοβαρή απάντηση...
μπράβο έτσι σε θέλω.κερασματα μόνο σε αυτά τα δύο.δεν είμαι από αυτους που πανε σε φουρνο για καφε κ παζαρια