Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.625
Πόντοι
2.606
καλο το βιντεο στη λιμο,αν μπορεις να στειλεις και το άλλο από το ξενοδοχειο,με το αζημιωτο φυσικα :hi: :S :S :S

:coffee: :coffee:

giphy.gif

giphy.gif

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.125
Πόντοι
6.056
κοντα τοτε και το βιντεο , καλα της εκανε ο τυπος που την μεθυσε προφανως σε καποιο παρτυ στη Μυκονο και την ξεφτιλησε πηδωντας την ορθια στο range rover με τους φιλους του να παιρνουν ματι ... :grin: :grin:
σου στειλε και σενα το βιντεο? :new_shocked: :S :S :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.625
Πόντοι
2.606
οσα θες,νο προμπλεμ,απλα αν θες να τα χαλασεις πηγαινε στο περιπτερο να σου κανει 15ευρα :S :S :S

έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το χαρτονόμισμα αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου... :S :S :S

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.125
Πόντοι
6.056
έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το χαρτονόμισμα αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου... :S :S :S
τα χα κατω από το στρωμα και τα εβγαλα λογω καραντινας,ειναι λιγο τσαλακωμένα,αφου με ξες,εγγυηση :grin: :S :S :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.582
Πόντοι
11.445
δεν μπορούσατε να παρετε ένα τηλεφωνο :tickedoff: :S :S :S

το αφαιρεσανε αλλα δεν εχασες και τιποτα , της γαμαει την κολαρα ορθια στο range rover και μετα την χυνει στη μουρη . Τπτ ιδαιτερο ... :- :-

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.125
Πόντοι
6.056

το αφαιρεσανε αλλα δεν εχασες και τιποτα , της γαμαει την κολαρα ορθια στο range rover και μετα την χυνει στη μουρη . Τπτ ιδαιτερο ... :- :-
σιγα μην εχει τετοια,θα ειχε κανενα ροματνικο δειπνο σε παραλια με το τραπεζι να ναι στην αμμο και τον παρτενέρ να της πιανει το χερι και να της λεει ρομαντικα για το ολογιομο φεγγαρι  :S :S :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.582
Πόντοι
11.445
σιγα μην εχει τετοια,θα ειχε κανενα ροματνικο δειπνο σε παραλια με το τραπεζι να ναι στην αμμο και τον παρτενέρ να της πιανει το χερι και να της λεει ρομαντικα για το ολογιομο φεγγαρι  :S :S :S

και εγω τυπε αυτο ηθελα να δω αλλα με ξενερωσε η φωνη της οταν την ξεκωλιαζε και το εκλεισα ... :S :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.625
Πόντοι
2.606
σιγα μην εχει τετοια,θα ειχε κανενα ροματνικο δειπνο σε παραλια με το τραπεζι να ναι στην αμμο και τον παρτενέρ να της πιανει το χερι και να της λεει ρομαντικα για το ολογιομο φεγγαρι  :S :S :S

για άρχισε πάνω κάτω...  :grin: :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.625
Πόντοι
2.606
οχι γυρισε να τα φαει στη μουρη και τρακαρε η μυτη της με το καυλι του τυπου ... :happy:

σιγα,αφου εχει γαλλικη μυτουλα,δεν εγινε και τιποτα :grin: :S :S :S

τι χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση?
ασφάλεια αστικής ευθύνης ή έναντι τρίτων? :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 178879

Επισκέπτης

Η αλήθεια είναι ότι η κωλαρα ήταν κόκκινη και στις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει. Περιμένουμε συνεργασία με *****..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom