Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.813
Πόντοι
9.931
Και εγώ πιστεύω οτι στο video είναι η Τουνη! Όπως είπαν και πιο πάνω ταιριάζει ο σωματοτυπος, το χρώμα μαλλιών και βασικότερα το range rover :grin:

Απο την στιγμή που δεν φαίνεται το πρόσωπο της Τουνης στο βίντεο δεν έχει να κερδίσει κάτι κάνοντας αγωγή παρά μόνο να χάσει μιας και θα γινόταν ρόμπα σε όλο το πανελλήνιο.

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
χάλια βογγητό για γέλια, εαν είναι να δώσουμε 1-2K και να χει τέτοια perfomance....

niko3540

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
59
Πόντοι
1
Η συγκεκριμενη αν ποτε εκανε βιζιτα θα ειχε τετοιο τουπε που θα ξενερωνε ο καθενας. Και θα ζητουσε και ενα σωρο λεφτα και σε κλειστο κυκλο κλπ.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.813
Πόντοι
9.931
Μη λέτε παπαριές ρε τύποι. Με το να προσφύγει στη δικαιοσύνη το μόνο που θα καταφέρει θα'ναι να εξασφαλίσει ότι το βίντεο θα το δει και η κουτσή Μαρία.
Και όπως σωστά αναφέρθηκε αν καταθέσει μήνυση θα παραδέχεται de facto ότι είναι αυτή ενώ τώρα κάλλιστα μπορεί να το αρνηθεί.  

Ετσι ακριβως! Αν δεν κάνω λάθος ούτε για τις φώτο έχει παραδεχθεί οτι είναι αυτή, μάλιστα έλεγε ότι τα τατουάζ στην φώτο είναι προϊόν photoshop ώστε η κοπέλα να μοιαζει σε αυτήν :grin:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.682
Πόντοι
4.546
Ετσι ακριβως! Αν δεν κάνω λάθος ούτε για τις φώτο έχει παραδεχθεί οτι είναι αυτή, μάλιστα έλεγε ότι τα τατουάζ στην φώτο είναι προϊόν photoshop ώστε η κοπέλα να μοιαζει σε αυτήν :grin:
Ποιες φώτο? Έχω χάσει επεισόδια?

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
Μη λέτε παπαριές ρε τύποι. Με το να προσφύγει στη δικαιοσύνη το μόνο που θα καταφέρει θα'ναι να εξασφαλίσει ότι το βίντεο θα το δει και η κουτσή Μαρία.
Και όπως σωστά αναφέρθηκε αν καταθέσει μήνυση θα παραδέχεται de facto ότι είναι αυτή ενώ τώρα κάλλιστα μπορεί να το αρνηθεί. 

Η Καζαριαν πάντως από την άλλη μια χαρά απόδειξέ ότι δεν είναι αυτή.... Ίσως επειδή είναι να μην το κυνηγάει νομικά

Πάντως εάν είναι ή δεν είναι στις φώτο και το βίντεο με σιγουριά δεν μπορούμε να το ξέρουμε

frejit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
234
Πόντοι
21
Η Καζαριαν πάντως από την άλλη μια χαρά απόδειξέ ότι δεν είναι αυτή.... Ίσως επειδή είναι να μην το κυνηγάει νομικά

Πάντως εάν είναι ή δεν είναι στις φώτο και το βίντεο με σιγουριά δεν μπορούμε να το ξέρουμε

Η Καζαριάν κατάφερε την καταδίκη του άλλου για την κυκλοφορία του βιντεό ΤΗΣ (και άρα και την "εξαφάνιση" του εν λόγω βίντεο) ή το να μη συσχετίζεται αυτή με αυτό το βίντεο; Διότι άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.584
Πόντοι
11.445
Αν πας στην σελίδα 109 θα τις δεις.

παιδες πηγαινετε στην σελιδα 109 που ειναι επιβεβαιωμενα αυτη , θα δειτε οτι η φωτο ειναι απο ινστα stories με σβησμενο το ονομα , μεσα σε ασπρο αυτοκινητο. Το ιδιο και το βιντεο , οποτε δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι αυτη. Αφου δεν εκανε τπτ για τις φωτο , δεν θα κανει και για το βιντεο αφου ειναι απο το ιδιο ατομο ... :grin:

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
παιδες πηγαινετε στην σελιδα 109 που ειναι επιβεβαιωμενα αυτη , θα δειτε οτι η φωτο ειναι απο ινστα stories με σβησμενο το ονομα , μεσα σε ασπρο αυτοκινητο. Το ιδιο και το βιντεο , οποτε δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι αυτη. Αφου δεν εκανε τπτ για τις φωτο , δεν θα κανει και για το βιντεο αφου ειναι απο το ιδιο ατομο ... :grin:

Το account ήταν από fan page για αυτό εχει το όνομα της... Δεν σημαίνει ότι είναι και 100% αυτή επειδή λέει το όνομα της! Τι παιδική λογική είναι αυτή  :S :headbang:

Πάντως το γεγονός ότι δεν έχει κινηθεί νομικά, δίνει πιθανότητές μεγάλες να είναι αυτή, αλλιώς όπως η Καζαριαν θα το είχε κάνει ήδη

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.145
Πόντοι
1.056
Video has been removed at the request of the copyright owner.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
αυτη ειναι τοσο καβαλημενη που παιζει να το πασαρε και μονη της απλα για να ασχοληθουν μαζι της

παντα ηταν ψωνιο
αλλα μετα το my style δειχνει να μην εχει καμια επικοινωνια με το περιβαλον

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.391
Πόντοι
1.056
Το account ήταν από fan page για αυτό εχει το όνομα της... Δεν σημαίνει ότι είναι και 100% αυτή επειδή λέει το όνομα της! Τι παιδική λογική είναι αυτή  :S :headbang:

Πάντως το γεγονός ότι δεν έχει κινηθεί νομικά, δίνει πιθανότητές μεγάλες να είναι αυτή, αλλιώς όπως η Καζαριαν θα το είχε κάνει ήδη
Μα για τις φωτογραφίες εκείνες είχε κινηθεί νομικά η Τουνη. Σε παραπάνω σχόλιο μου έχω ανεβάσει και link της είδησης. (για βιντεάκι πάντως δεν λέει κάτι η είδηση)

scoobydoo1974

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
ρε μην ειστε μονοφαγαδες καποιος το βιντεο

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Πάντως ο ήχος από το βίντεο προσωπικά μου φάνηκε ψεύτικος.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.584
Πόντοι
11.445
Το account ήταν από fan page για αυτό εχει το όνομα της... Δεν σημαίνει ότι είναι και 100% αυτή επειδή λέει το όνομα της! Τι παιδική λογική είναι αυτή  :S :headbang:

που το ειδες ρε τυπε οτι ειναι απο fan page  :huh: :huh: ουτε και το βιντεο εχει το ονομα της , απο το ιδιο account και τα δυο :S :S

Συνημμένα

• Screenshot_21.png
    Screenshot_21.png
    361,5 KB · Εμφανίσεις: 604

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Όποιος έχει το βίντεο ας στείλει πμ

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.584
Πόντοι
11.445
Κυκλοφορουν και χωρίς τα σβησμένα τύπε...

Αν υπαρχει καποιος φωτοσοπας παντως που να βαλει το tatoo οπως της Τουνης οπως στη φωτο σε ασχετο σωμα να μου τον συδτησετε γιατι εγω δουλευω photoshop , τετοιο αριστουργημα δεν γινεται ... :S :S

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
Αν υπαρχει καποιος φωτοσοπας παντως που να βαλει το tatoo οπως της Τουνης οπως στη φωτο σε ασχετο σωμα να μου τον συδτησετε γιατι εγω δουλευω photoshop , τετοιο αριστουργημα δεν γινεται ... :S :S

Δεν ξέρω εάν γίνεται ή όχι.. 100% σίγουρο δεν το λες επειδή δεν μπορείς να το κάνεις εσύ ειδικά, αδερφέ!

Και όπως είπα του δίνω πιθανότητες μιας και η ίδια δεν έκανε νομική κίνηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom