parthenos90
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2019
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Δυστυχώς το βίντεο κατέβηκε και δεν πρόλαβα να το δω. Αν το έχει κάποιος ας το ανεβάσει κάπου να το δούμε και εμείς.
Το βιντεο με τις ρακετες,με το κιτρινο μαγιο ειναι κειμηλιο τυπε..Άνοιξα αυτό το θρεντ σχεδόν πριν απο 5 χρόνια όταν την Τουνη την ήξεραν ελάχιστα άτομα στην Θεσσαλονικη και τώρα την Τουνη την ξέρει σχεδόν όλοι η Ελλαδα και κονομαει μερικά χιλιάρικα το μήνα από την εταιρία με τα ρούχα και από χορηγίες προϊόντων. Καθόλου άσχημα!
Το βιντεο με τις ρακετες,με το κιτρινο μαγιο ειναι κειμηλιο τυπε..
Σβησμενο το βλεπω τωρα..
Ηταν πριν αδυνατησει..Ειχε μια ΚΩΛΑΡΑ κολαση..
Πραγματικά μόλις είδα αυτο το βίντεο έπαθα πλάκα, λεω τη ΚΩΛΑΡΑ και τι ΒΥΖΑΡΕΣ έχει αυτό το ξανθομουνο!! Και έτσι άνοιξα αυτο το θρεντ, μάγκες αν μπορει κάποιος να βρει αυτο το βίντεο ας το ανεβάσει, νομίζω είχε τίτλο Τακα-τουκα τουνη η κάπως έτσι. Προσωπικά έμενα μου άρεσε πιο πολλή τότε πριν αδυνατίσει και σφίξει, η φωτο λογικά είναι τραβηγμένες εκείνη την περίοδο.
Εχει διαγραφει μαλλον..Ποιος το έχει;
Εχει διαγραφει μαλλον..
Το MYKONOS LIVE TV το ειχε αλλα δεν βγαινει πλεον στο U TUBE
Εχει διαγραφει μαλλον..
Το MYKONOS LIVE TV το ειχε αλλα δεν βγαινει πλεον στο U TUBE
Όχι ρε τύποι, τότε η κωλαθρα της ήταν δύο στρέμματα και αγυμναστη. Χίλιες φορές καλύτερη είναι τώρα.Οποιος γαμουσε εκεινη τη κωλαρα,εκεινο το καλοκαιρι,
πρεπει να αυτοκτονησε μετα..
καλο το βιντεο στη λιμο,αν μπορεις να στειλεις και το άλλο από το ξενοδοχειο,με το αζημιωτο φυσικα :S :S :Sυπάρχει με κίτρινο μαγιώ... αλλού...
αλλά όχι το τάκα τούκα.
Από εκείνη την εποχή ανέβασα φωτογραφιες και εγώ. Τότε η Τουνη είχε τον τυπικό ελλεεινιδικο, αγυμναστο κωλο των δύο στρεμμάτων. Τα τελευταία χρόνια "ανέβηκε" κατηγορία και παίζει "μπάλα" κατηγορίας Τσάμπιονς λιγκ σε θέμα κώλου (κατά τη γνώμη μου)Εκεινης της εποχης ειναι αυτες..
Εκεινης της εποχης ειναι αυτες..
Μια χαρα ειναι η κωλαρα...ετσι οπως ηταν..Από εκείνη την εποχή ανέβασα φωτογραφιες και εγώ. Τότε η Τουνη είχε τον τυπικό ελλεεινιδικο, αγυμναστο κωλο των δύο στρεμμάτων. Τα τελευταία χρόνια "ανέβηκε" κατηγορία και παίζει "καλύτερη μπάλα" σε θέμα κώλου (κατά τη γνώμη μου)