Νέα

Ινδές & Πακιστανές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1992
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

andrikos1992

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
εντωμεταξυ η κυπρεες θελουν ψημα για να καμνουν ποτουτα...εντσε οπως τα εσκορτ
ego pistefko enas na vri mia 35+ eleutheri mana p efpofkaltin I psishi tis p tous antres je theli trelles ke gamisia mono...jines ena pernun to sex limit sta ipsi....ena s kamni oti thelis alla je esi oti theli....

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
ego pistefko enas na vri mia 35+ eleutheri mana p efpofkaltin I psishi tis p tous antres je theli trelles ke gamisia mono...jines ena pernun to sex limit sta ipsi....ena s kamni oti thelis alla je esi oti theli....
ε τουτη ηταν 35+ παντρεμενη και μετα χωρισε...και τσιμπισεν αλλον...επαρετησε με και μενα και τον αντρα της στο τελος...αναθεμα την...ναι ρε τσινες εν η καλλυτερες για γαμησια...φορτωμενες ψυχολογικα και απωθημενα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
to boyfriend Elpizo nan kala xD

peran ta astia ... aeroklanies kuventes lalusin exi kiprees 6/10+ emfanisiaka p en poutanes san " empaggelma" alla en vrisko kamian olan kamiaaa sta internet...
εχει αλλα ενεχουν προφιλ...εντσε παλαβες....πιανει τον ενα και ο ενας στελνει τον αλλον...ξερω 2-3 αλλα πρεπει να πας συστημενος...εγω ενεχω προσβαση στον κυκλο τους...περνας απο ελεγχο και μετα...δουλευκουν διαφορετικα που το εσκορτ

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
320
Πόντοι
21
Έχω κι εγώ απορία τι παίζει με τις Πακιστανες γυναίκες στην Ελλάδα. Τις έχουν αφήσει πίσω στην πατρίδα τους η τις έχουν κλεισμένες στα σπίτια? Πουτανες δεν έχουν ?
Στα σπιτια μέσα τις έχουν ή κυρίως στο Πακιστάν. Εχω δουλέψει με Πακιστανούς. Παρτόλες, υποστηριζονται καργα να σου φανε την δουλειά και γυφτοι. Ασε που πηδιουνται και μεταξύ τους.

OP
OP
A

andrikos1992

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
εχει αλλα ενεχουν προφιλ...εντσε παλαβες....πιανει τον ενα και ο ενας στελνει τον αλλον...ξερω 2-3 αλλα πρεπει να πας συστημενος...εγω ενεχω προσβαση στον κυκλο τους...περνας απο ελεγχο και μετα...δουλευκουν διαφορετικα που το εσκορτ
gia sinexise....diavazo akouo....elenxo ara en ipo koumanto anthropon "niktas"?

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
καποιες ναι καποιες ανεξαρτητες. τσινες της νυχτας πρεπει να πας συστημενος απο ατομα της νυχτας...οι ανεξαρτητες πασαρει η μια το πελατη της αλλης και φερνει νεους μεσα η μια με την αλλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

υπαρχει αλλονα κυκλωματουι με ναρκομανεις...κοκακηδες και κρυσταλλακηδες...κοπελες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
1737231966552.jpeg

Μασσαζομιλφαρα ινδικής καταγωγής στον Μαυρίκιο πριν από 4 χρόνια.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
σου προτεινω να πιανεις ανεξαρτητα εσκορτ που εν οκ φαση...ουτε ναρκωτικα ουτε κυκλωματα ουτε τιποτε...οπως καμνω τσεγω...και εχω την κκελε μου ησυχη...διοτι αμαν νεκατωθεις με παντρεμενες κυπρεες, βιζιτουες ναρκομανεις, νυχτα και αλλες λοιπες ιστοριες και ποτουτα εν πολλα δυσκολο να ξεμπλεξεις... καλυτερα δωσε 100€ σε ενα εσκορτ με την ησυχια σου ανενοιας και κανει...διοτι μετα εχουμε και απειλες και εκβιασμους και ποτουτα αμαν σε μυριστουν οτι κρατας κας ...ταχα τσινο που ακουσες εν αληθκεια και πολλα χειροτερα...αλλα αστο καλυτερα...

OP
OP
A

andrikos1992

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
σου προτεινω να πιανεις ανεξαρτητα εσκορτ που εν οκ φαση...ουτε ναρκωτικα ουτε κυκλωματα ουτε τιποτε...οπως καμνω τσεγω...και εχω την κκελε μου ησυχη...διοτι αμαν νεκατωθεις με παντρεμενες κυπρεες, βιζιτουες ναρκομανεις, νυχτα και αλλες λοιπες ιστοριες και ποτουτα εν πολλα δυσκολο να ξεμπλεξεις... καλυτερα δωσε 100€ σε ενα εσκορτ με την ησυχια σου ανενοιας και κανει...διοτι μετα εχουμε και απειλες και εκβιασμους και ποτουτα αμαν σε μυριστουν οτι κρατας κας ...ταχα τσινο που ακουσες εν αληθκεια και πολλα χειροτερα...αλλα αστο καλυτερα...
ena se akouso .... euxaristo!

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
ναι ρε μπρο...διοτι επαθα τα εγω...με το εσκορτ πληρωνεις, καμνεις τη φαση σου, αν γινεις τακτικος τσιμπας και καμια εκπτωση, μετα φεφκεις εσυ η φεφκει κοπελα και τελειωνει το στορυ...και εκτος τουτο τα εσκορτ καμνουν πολους πελατες και εχουν λεφτα..ενω οι κυπρεες οι βιζιτες εν στα κρυφα και εν μπορει να καμνει πολλους πελατες και αμαν σε τσιμπισει ενα σε χταρει...οικονομικα.. διοτι εν μπορει να καμνει πολλους...και υστερα εν φεφκει θεμα που την κυπρο και ξερεις κατι για τσινην και εν θα σε αφηνει να φυεις πολλοου της....ενω το εσκορτ ας πουμεν χεστηκεν..εισαι απλα ενας πελατης...ενας τακτικος ενας φιλος τςλωσπαντω...εκαταλαβες πως παει φαση...ξερω που προσωπικη εμπειρια για να σου λεω...τσε οι παντρεμενς τα ιδια φκιολοα...τσινες μπορει να χειροτερες που τες βιζιτες διοτι παιζετε η ζωη τους...και αν φυεις και εν τη γαμας και κερω γω παλε κινδυνευεις...διοτι πχ εμενα για να καταλαβεις εξερε κυπρεες ππυ μου εζητουσαν να κρουσω τα αυτοκινητα των πρωην τους και ποτουτα...ταχα διοτι ηβρε αλλη και εν της δια λεφτα η ηβρε εσκορτ και εν της δια λςφτα και εν τη γαμα και ποτιυτα πραματα...μακρια κουμπαρος...εγω εν γουσταρω ποτουτα...βαρκιυμε..θελω ησυχιες

OP
OP
A

andrikos1992

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
ναι ρε μπρο...διοτι επαθα τα εγω...με το εσκορτ πληρωνεις, καμνεις τη φαση σου, αν γινεις τακτικος τσιμπας και καμια εκπτωση, μετα φεφκεις εσυ η φεφκει κοπελα και τελειωνει το στορυ...και εκτος τουτο τα εσκορτ καμνουν πολους πελατες και εχουν λεφτα..ενω οι κυπρεες οι βιζιτες εν στα κρυφα και εν μπορει να καμνει πολλους πελατες και αμαν σε τσιμπισει ενα σε χταρει...οικονομικα.. διοτι εν μπορει να καμνει πολλους...και υστερα εν φεφκει θεμα που την κυπρο και ξερεις κατι για τσινην και εν θα σε αφηνει να φυεις πολλοου της....ενω το εσκορτ ας πουμεν χεστηκεν..εισαι απλα ενας πελατης...ενας τακτικος ενας φιλος τςλωσπαντω...εκαταλαβες πως παει φαση...ξερω που προσωπικη εμπειρια για να σου λεω...τσε οι παντρεμενς τα ιδια φκιολοα...τσινες μπορει να χειροτερες που τες βιζιτες διοτι παιζετε η ζωη τους...και αν φυεις και εν τη γαμας και κερω γω παλε κινδυνευεις...διοτι πχ εμενα για να καταλαβεις εξερε κυπρεες ππυ μου εζητουσαν να κρουσω τα αυτοκινητα των πρωην τους και ποτουτα...ταχα διοτι ηβρε αλλη και εν της δια λεφτα η ηβρε εσκορτ και εν της δια λςφτα και εν τη γαμα και ποτιυτα πραματα...μακρια κουμπαρος...εγω εν γουσταρω ποτουτα...βαρκιυμε..θελω ησυχιες
exis apolito dikeo.... ego tora psaxno asiatoues...alla kales... exi? gnorizoume?

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
exis apolito dikeo.... ego tora psaxno asiatoues...alla kales... exi? gnorizoume?
να σου πω την αληθκεια ενεχω ιδεα τι γινεται με το ασιατικο παζαρι ατην κυπρο...εν τες γαμω και εν ασχοληθηκα ποττε μου....εγαμησα μια φορα μια κινεζα πριν καμια 15 χρονια και επρησεν με too big too big πιο χαλαρα πιο χαλαρα και ποτουτα...ε κε ενεξαναπιασα ασιατισσες..

πολλα μαλακτες τσινες για μενα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
να σου πω μιαν ιδεα...πηεννε σε κανενα μασατσιτικο καμε κανενα μασαζ δε την και πε της να φκειτε εξω...μολις αθθημηθηκα μιαν ππυ εν ωραια που εκαμνα μασαζ παλια αλλα εν παντρεμενη και εν γαμιεται...δοκιμαστο πασε αλλη ... αμ δεκτει να φκειτε εξω σημαινει εν ελευθερη και τρωει τον...τσενα καλλυτερη θεμα που πουτανα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21
φυσικα εναν νακκουριν δουλεμενη αλλα οι τοσο οσο μια πουτανα που εν οπως το λουκκο...εμενα αρεσκουν μου να ανοικτο το μουννι τους για να μπορω να της το μπηω ουλλο μεσα και να τη γαμω οσο σωννω...μεχρι τελικης πτωσης...η ασιατισσες εν στενες και ενιμπορω να τη γαμησω αγρια η να της το μπηξω ουλλο μεσα μεχρι τα αρχιδια:globeos-cigar:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.546
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το θέμα αλλά είπα να το ανοίξω , ξέρω ξέρω όταν διαβάζουμε τον τίτλο δεν είναι και τόσο καυλωτικο αλλά να μεν περιπεζομαστε έχει κάτι μο*ναρες ινδουες και πακιστανιτσες, μπορούμε να μοιραστούμε εδώ αν γνωρίζουμε κάποιες κοπέλες εκείνης της καταγωγής.
Μιλάς τα πάκικα καλύτερα από τα ελληνικά τύπε;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
328
Πόντοι
21

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.546
Πόντοι
2.356
Η γραμματοσειρά είναι εντάξει; η σε ξυνίζει και αυτό ρε..... τι σε πειράζει και τόσο;;;;;;;; δεν σ'αρεσει το ποστ; μην ασχοληθείς ρε πριχταρτζη, πολιτικά, κόμματα και πατριοτισμο στα Μπουρδελα.com πουλάς ; εεε μα τραβά και γ*****σου καλό.... ένα τοπικ άνοιξα για να μοιραστούμε με τον κόσμο , εσένα τι σε έβλαψε ρε ....... άντε να μην πω..... έλεος ρε!
Ρίουν άουν τσέφτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom