Νέα

Ίνα Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosnik26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ό,τι και να λέτε εγώ βλέπω ότι και σήμερα είναι σκέτη κάβλα (προς απόδειξη, οι πρόσφατες φωτό της που δημοσιευτηκαν εδώ). Και μη μού πείτε ότι αν σας καθόταν δεν θα τη γαμούσατε.

Επισκέπτης
Ό,τι και να λέτε εγώ βλέπω ότι και σήμερα είναι σκέτη κάβλα (προς απόδειξη, οι πρόσφατες φωτό της που δημοσιευτηκαν εδώ). Και μη μού πείτε ότι αν σας καθόταν δεν θα τη γαμούσατε.

ποιος είπε ρε φίλε ότι δεν είναι κάβλα? καβλομούνα σκύλα είναι! :rockon: :rockon: :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Γι'αυτο σε λενε επαρχιωτη.
Θα εκανες ζημιες μεγαλες για το Ινακι αν τραγουδουσε αποψε;

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Γι'αυτο σε λενε επαρχιωτη.
Θα εκανες ζημιες μεγαλες για το Ινακι αν τραγουδουσε αποψε;

Eparxiotis5 είναι το νικ μου, αγαπητέ. Δεν έχω κομπλεξ γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Και όσον αφορά αυτά που υπονοείς για "ζημιές" αν τραγουδούσε απόψε (δηλ. σαμπάνιες, γαρδένιες, κλπ), please, έχω κι ένα επίπεδο -δεν είμαι ούτε τόσο φτηνιάρης, ούτε τόσο κακογουστος.

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Μεγαλη καυλα η Ινα..Και παλια αλλα και τωρα!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Eparxiotis5 είναι το νικ μου, αγαπητέ. Δεν έχω κομπλεξ γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Και όσον αφορά αυτά που υπονοείς για "ζημιές" αν τραγουδούσε απόψε (δηλ. σαμπάνιες, γαρδένιες, κλπ), please, έχω κι ένα επίπεδο -δεν είμαι ούτε τόσο φτηνιάρης, ούτε τόσο κακογουστος.

Ριξτ'το λιγο στην καβλαντα ρε επαρχιωτη, σαν τον κιμπάρη Ζαχο Δογκανο...

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες επειδη εχω συνεργαστει με την Ινα, που παιζαμε unplugged μαζι σε καποια μαγαζια στην αθηνα κ επειδη εχουμε πει και δυο κουβεντες, μπορω να πω οτι εκτος απο πολυ ωραια που ειναι ακομα, ειναι επισης και γαμω τα ατομα και πολυ προσγειωμενη... Ουτε πουτανα την ειδα ουτε τπτ..Μια χαρα κοπελα ειναι...Οσο για τη φωνη, μουσικος ειμαι και μπορω να ξεχωρισω αν καποιος ειναι καλος η οχι και η Ινα, οκ δεν ειναι η καλυτερη φωνη, αλλα εχει κανει τα μαθηματακια της και ειναι  Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Σ Τ Α Τ Η!!!!! Και στο τραγουδι με το οποιο ασχολειται τωρα και στη ζωη της...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαγκες επειδη εχω συνεργαστει με την Ινα, που παιζαμε unplugged μαζι σε καποια μαγαζια στην αθηνα κ επειδη εχουμε πει και δυο κουβεντες, μπορω να πω οτι εκτος απο πολυ ωραια που ειναι ακομα, ειναι επισης και γαμω τα ατομα και πολυ προσγειωμενη... Ουτε πουτανα την ειδα ουτε τπτ..Μια χαρα κοπελα ειναι...Οσο για τη φωνη, μουσικος ειμαι και μπορω να ξεχωρισω αν καποιος ειναι καλος η οχι και η Ινα, οκ δεν ειναι η καλυτερη φωνη, αλλα εχει κανει τα μαθηματακια της και ειναι  Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Σ Τ Α Τ Η!!!!! Και στο τραγουδι με το οποιο ασχολειται τωρα και στη ζωη της...

καλα. πες μας τωρα και γιατι δε μιλιεται με τις αδερφαδες της  :grin:

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλα. πες μας τωρα και γιατι δε μιλιεται με τις αδερφαδες της  :grin:
Δεν ξερω ρε αγορινα τα οικογενειακα της..εγω ειπα πως μου φανηκε η γυναικα... Εγω παντως την εκτιμω πολυ..ειναι γαμω τα παιδια!! Εμφανησιακα παντως ειναι ακομα αστερι!!!!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
πριν λιγη ωρα η θρυλικη Ινα επινε καφε στους Αμπελοκηπους ενω τωρα τρωει σε γνωστο φαγαδικο της περιοχης ........ πω πω πως εγινε ετσι.... κριμα

sexistis!.

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κι αυτήν :sunglasses:
katerina-stikoudi.jpg
:2funny: :thefinge:

:bigdick:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
πριν λιγη ωρα η θρυλικη Ινα επινε καφε στους Αμπελοκηπους ενω τωρα τρωει σε γνωστο φαγαδικο της περιοχης ........ πω πω πως εγινε ετσι.... κριμα
τυπε, Αμπελοκηπους περιοχη τριγυρναει και ο Λιλας.
Εχε το νου σου κι αμα τον δεις στειλε pm σε Mr. Mpoutia, poustaleko, lagoudaki, kαι σε μενα.

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
η Ινα ειναι φιλαρακι και ειναι γαμω τα παιδια επισης! :tickedoff:

ΑΛΛΑ θελω πολυ και μαλακια μου που δεν το χω κανει ακομα, να την ξεσκισω εις αναμνηση των τοσων πολλων μαστρουμπεισον που βαραγα για παρτη της!
Η γυναικα εχει κορμαρα ακομα, η φατσα της ναι, εχει σπασει πολυ με τις επεμβασεις αλλα ειπαμε... τα μπατσακια στο κωλαρακι της επιβαλεται να τα φαει!!!  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

ε, απο φωνη, κανει προσπαθειες... δεν ειναι και κατι το σουπερ!

Αχ... ΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑ σηκωσε το, σε παιρνω τηλ!!!

:dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom