Επισκέπτης
Ξεκινα ρε μερακλη ενα θεμα για την Σουζαν Ασμπι.
Αυτη που εισαγαγε για πρωτη φορα την ορολογια MILF στο Ελλαντα...
για πολλές παρτούζες η καρατσουλάρα Σούζαν
Ξεκινα ρε μερακλη ενα θεμα για την Σουζαν Ασμπι.
Αυτη που εισαγαγε για πρωτη φορα την ορολογια MILF στο Ελλαντα...
Εχεις δικιο. Αργησαμε ως εθνος να μπουμε στην ηλεκτρονικη εποχη, και τωρα αυτο το πληρωνουμε.
για πολλές παρτούζες η καρατσουλάρα Σούζαν
Ό,τι και να λέτε εγώ βλέπω ότι και σήμερα είναι σκέτη κάβλα (προς απόδειξη, οι πρόσφατες φωτό της που δημοσιευτηκαν εδώ). Και μη μού πείτε ότι αν σας καθόταν δεν θα τη γαμούσατε.
Ό,τι και να λέτε εγώ βλέπω ότι και σήμερα είναι σκέτη κάβλα (προς απόδειξη, οι πρόσφατες φωτό της που δημοσιευτηκαν εδώ). Και μη μού πείτε ότι αν σας καθόταν δεν θα τη γαμούσατε.
Γι'αυτο σε λενε επαρχιωτη.
Θα εκανες ζημιες μεγαλες για το Ινακι αν τραγουδουσε αποψε;
Eparxiotis5 είναι το νικ μου, αγαπητέ. Δεν έχω κομπλεξ γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Και όσον αφορά αυτά που υπονοείς για "ζημιές" αν τραγουδούσε απόψε (δηλ. σαμπάνιες, γαρδένιες, κλπ), please, έχω κι ένα επίπεδο -δεν είμαι ούτε τόσο φτηνιάρης, ούτε τόσο κακογουστος.
Μαγκες επειδη εχω συνεργαστει με την Ινα, που παιζαμε unplugged μαζι σε καποια μαγαζια στην αθηνα κ επειδη εχουμε πει και δυο κουβεντες, μπορω να πω οτι εκτος απο πολυ ωραια που ειναι ακομα, ειναι επισης και γαμω τα ατομα και πολυ προσγειωμενη... Ουτε πουτανα την ειδα ουτε τπτ..Μια χαρα κοπελα ειναι...Οσο για τη φωνη, μουσικος ειμαι και μπορω να ξεχωρισω αν καποιος ειναι καλος η οχι και η Ινα, οκ δεν ειναι η καλυτερη φωνη, αλλα εχει κανει τα μαθηματακια της και ειναι Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Σ Τ Α Τ Η!!!!! Και στο τραγουδι με το οποιο ασχολειται τωρα και στη ζωη της...
Δεν ξερω ρε αγορινα τα οικογενειακα της..εγω ειπα πως μου φανηκε η γυναικα... Εγω παντως την εκτιμω πολυ..ειναι γαμω τα παιδια!! Εμφανησιακα παντως ειναι ακομα αστερι!!!!καλα. πες μας τωρα και γιατι δε μιλιεται με τις αδερφαδες της
τυπε, Αμπελοκηπους περιοχη τριγυρναει και ο Λιλας.πριν λιγη ωρα η θρυλικη Ινα επινε καφε στους Αμπελοκηπους ενω τωρα τρωει σε γνωστο φαγαδικο της περιοχης ........ πω πω πως εγινε ετσι.... κριμα
Θεσσαλονικης;τυπε, Αμπελοκηπους περιοχη τριγυρναει και ο Λιλας.
Εχε το νου σου κι αμα τον δεις στειλε pm σε Mr. Mpoutia, poustaleko, lagoudaki, kαι σε μενα.
κι αυτήν
Αθηνων. Εσυ μαλλον Θεσσαλονικης εννοεις ε;Θεσσαλονικης;
Και εδώ η Στικούδη είναι αλλά ενοείται πως η Ίνα στα καλά της ήταν μεγάλη καύλα.