Επισκέπτης
πως γινονται οι αυτοψιες???
σκανε με ενταλμα εισαγγελεα & τα εκαμ???
Έλα μουρό...πιθηκάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
μαλάκας είμαι εγώ και συ που ασχολούμαστε και αφιερώνουμε χρόνο απ τη ζωή μας γι αυτές τις μαλακίες.
πως γινονται οι αυτοψιες???
δεν πουλαμε..θες μεταβιβαση?
ετσι γινεται???Σου τηλεφωνεί πρώτα και τους περιμένεις για να τους δείξεις το ακίνητο.
ετσι γινεται???
πως ειχα την εντυπωση οτι τους δειχνεις το μαρουλι & τσιμπας οτι νομιμοποιηση σου καυλωνει???
& ποια ειναι η λυση που προτεινεις???απλοικη αντιληψη.
στην πραγματικοτητα το σκηνικο Θυμιζει περισσοτερο τη "Δίκη" του Καφκα
θες να λαδωσεις, δε ξερεις ποιον, δεν ξερεις ακομα και ΜΕ το λαδωμα αν θα γινει η δουλεια σου.
& ποια ειναι η λυση που προτεινεις???
να αναθεσω το θεμα στους αρμοδιοι???
να ταϊσω (εκτος απο τους πολεοδομους & τους εφοριακους),καποιον μηχανικο & 2-3 χασοδικες???
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν ανοιξαμε & δεν σας περιμενουμε..
την βρισκουμε & μονοι μας την ακρη..
απο τα συμφραζομενα αυτο καταλαβε ο απλοϊκος εγκεφαλος μου(ο ποιος???)ξαναδιαβασε τι εγραψα. βλεπεις να σου προτεινω κατι?
δωσε μαθηματα και κραταω σημειώσεις.
Impossible is nothing.
Όσο το ΤΕΕ αποφασίζει ποιος έχει δικαίωμα υπογραφής, ο δράκος είναι μακριά όμως.
Μέχρι τότε, το ΤΕΕ παίζει μουσική, οι άλλοι χορεύουν.
κλαιει οποιος δεν εχει επιγνωση της καταστασης..Έτσι και τους δηλώσετε, κινδυνεύετε να σας πιάσει η τσιμπίδα του ΙΚΑ, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, ο Δήμος, η Εφορία κλπ κλπ κλπ.
Έτσι και δεν τους δηλώσετε, κινδυνεύετε να σας πιάσει η τσιμπίδα της Πολεομοδίας, του ΥΠΕΚΑ κλπ κλπ κλπ.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να λαδώσετε μηχανικούς, δικηγόρους, ή άλλους υπαλλήλους των παραπάνω υπηρεσιών για να τα βγάλετε πέρα.
Ζήτω το κράτος!
Κλάψτε τώρα και απολαύστε.
Και προτού καν αρθρώσεις τη λέξη ¨ποιότητα" ή "πγιοτητα" στα μανδαρίνικα, θα σε ρωτήσω: Ποια ποιότητα; Σε ελληνάρες απευθύνεσαι...
ρε μαλάκα πήγα να βάλω κεραμίδι με ξύλα αντί για τέντα και ήρθε ο μπαμπάς και μ άρχισε στα μπινελίκια πριν πολλά χρόνια..
του λέω γάμα μας με τα κωλόπανά σου, μου λέει πλέρωσε συ το πρόστιμο.
ποιό πρόστιμο του λέω;
αυτό που θα σου ρίξουν όταν γίνει καρφωτή.
μα δε θέλω να το κλείσω...
να μην πληρώνω χαλασμένες τέντες θέλω.
ούτε ελλενίτ του λέω;
όχι με λέει.
Ε άει γαμηθείτε του λέω και σεις και οι τέντες σας και τα κεραμίδια σας και οι ημιυπαίθριοί σας.
Το ΤΕΕ έχει περάσει πρόσφατα ένα πολύ δυνατό crash test στο θέμα των αμοιβών.Το ζήτημα όμως δεν είναι το δικαίωμα υπογραφής... Ακόμη και επί απελευθέρωσης πάλι οι μηχανικοί θα το έχουν...
Το ζήτημα είναι οι ελάχιστες αμοιβές....
Φαντάσου έναν μεγαλοταβερνιάρη απόφοιτο δημοτικού - εργολάβο να παίρνει 3-4 παιδάκια με 800 το μήνα και να βγάζει μια διαφήμιση "Σας βγάζουμε άδεια οικοδομής με € 1000" τη στιγμή που η νυν ελάχιστη τιμή είναι πχ € 2.000...
Το ΤΕΕ είναι πιο σοβαρό πχ από το ΔΣΑ που εμμέσως έχει επιτρέψει τέτοιες καταστάσεις για δικηγόρους (πχ εισπρακτικές) αλλά και πάλι, σε συνθήκες απελευθέρωσης όλα να τα περιμένεις...
Και προτού καν αρθρώσεις τη λέξη ¨ποιότητα" ή "πγιοτητα" στα μανδαρίνικα, θα σε ρωτήσω: Ποια ποιότητα; Σε ελληνάρες απευθύνεσαι...
Κλαίνε και έχει πολύ γέλιο φίλε.κλαιει οποιος δεν εχει επιγνωση της καταστασης..
400 χρονια μας τον ακουμπουσαν οι γειτονες..
το μπαξισι εχει περασει στο dna μας..
οι γερμανοι το ξερουν & απο εποχης οθωνα εξαγοραζουν οσους προσκυνημενους γερμανοτσολιαδες μπορουν..
δεν εχει αλλαξει τιποτε & ουτε προκειται..
εθνος εξωνημενων οσφυοκαμπτων ημασταν-ειμαστε & θα ειμαστε..
ΔΥΣΤΗΧΩΣ..
τα λοιπα ειναι ΓΤΠ..
Υ.Γ συνεχιστε τις πωλησεις υπηρεσιων..
Τα μόνα επαγγέλματα που ο ελληνάρας θα κάτσει σούζα και θα δεχθεί ότι ξέρουν περισσότερα από αυτόν είναι οι γιατροί (γιατί κινδυνεύει η ζωούλα του) και οι ποινικολόγοι (γιατί κινδυνεύει ο κώλος του). Όλα τα άλλα είναι για τον πούτσο μπροστά στην έμφυτη ξερολίαση.
εξυπακουεται οτι αν δεν ξερεις να βγαζεις κοστολογιο,πηγαινεις σπιτι σου με συνοπτικες διαδικασιες..Ας δεχτούν ότι η λαμογιά έχει και γυρίσματα.
and cash is the king.
γκουχου-γκουχου..Ακόμη και εκεί βγάζει γλώσσα και περιμένει θαύματα ζητώντας να μπορεί να καπνίζει 5 πακέτα κάμελ άφιλτρα, να τρώει 8 γαρδούμπες και 3 πίστες τη μέρα, να πίνει μισή καβα στην καθισιά του αλλά να είναθ τέρας υγείας...
Ή να έχει πιαστεί με το πιστόλι που έριξε τη μοιραία σφαίρα στο χέρι, τα λεφτά του εκβιασμού στην τσέπη και το dna του θύματος πάνω του και να θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα διαστικής πλάνης...