1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
δε θυμάσαι τη διαφήμιση?
ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΤΑΔΕ, Α-ΝΟΙ-ΓΟ-ΚΛΕΙ-Ο-ΜΕ-ΝΗ!!
εντιτ: boooo, beaten like a skinny nerd
σαν Α.Μ.Α.Ν. τελεσόπινγκ μου ακούγεται αυτό.
δε θυμάσαι τη διαφήμιση?
ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΤΑΔΕ, Α-ΝΟΙ-ΓΟ-ΚΛΕΙ-Ο-ΜΕ-ΝΗ!!
εντιτ: boooo, beaten like a skinny nerd
γιατί έτσι κάβλωσαν. Τι ζό τραβάς;Υ.Γ δεν μας λες με ποια λογικη οι δικαστες-εισαγγελεις & λοιποι μπινεδες αποφασισαν να εξαιρεσουν την φαρα τους απο την απογραφη???
τσιμπα συμβουλες παρακαμψης των νομων απο κλαδικο περιοδικο..σαν Α.Μ.Α.Ν. τελεσόπινγκ μου ακούγεται αυτό.
Έλα μουρό...
Ηµιυπαίθριος χώρος είναι ο στεγασµένος χώρος του κτιρίου, του οποίου η µία τουλάχιστον πλευρά είναι ανοιχτή προς τον κοινόχρηστο χώρο ή τους ακάλυπτους χώρους του οικοπέδου που δεν προσµετρώνται στην κάλυψη και οι υπόλοιπες πλευρές του ορίζονται από τοίχους [size=14pt]ή κατακόρυφα φέροντα ή µη στοιχεία [/size]και χρησιµοποιείται για τη µετακίνηση ή προσωρινή παραµονή ανθρώπων."
Αυτό για αρχή, για τα υπόλοιπα του ορισμού, μετά από έμβασμα.
κανενα..γιατί έτσι κάβλωσαν. Τι ζό τραβάς;
ετσι γινεται???
πως ειχα την εντυπωση οτι τους δειχνεις το μαρουλι & τσιμπας οτι νομιμοποιηση σου καυλωνει???
το επώνυμο δεν κάνει;κανενα..
αυτοι θα τραβηξουν μολις βρω το ονομα..
δε χρειά....
πες στην κλωνίτσα να μάθει ελληνικά ...
χωρίς την ελληνική δεν πας πουθενά.....
μετά κλωνίτσα..... δε χρειάζεται 3 τοίχους για να στοιχειωθετήσεις ημιυπαίθριο.......
κατάλαβες ή να κά και κακά;
ααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχατσιμπα συμβουλες παρακαμψης των νομων απο κλαδικο περιοδικο..
ρητορικες ειναι οι ερωτησεις..εξαρτάται πόσο μαρούλι δείχνεις.
αλλο μια καρδιά και άλλο ένα θερμοκήπιο.
έπρεπε να έχεις μάθει τόσα χρόνια δίπλα στον πράκτορα.
εγω φταιω που καθησα και σου απαντησα ρε παπαρα.
κατσε να λες τις μαλακιες σου.
εδω δεν ηξερες να το ξεχωρίζεις απο την περγκολα και μου θελες και ακριβεια στον ορισμο.
να μην επαναλαμβανομαι..ααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν καπνί όξω αλλά μέσα-όξω....
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε πουστάκια τέτοια φάρα δε θα βρεις αλλού ΠΟΥΘΕΝΑ.
αααααααααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχχααχαα
ρητορικες ειναι οι ερωτησεις..
εξαλλου ως γνωστον ειμαι καμμενος πρεζακιας & ανεπιδεκτος μαθησεως..
να μην επαναλαμβανομαι..
ανατρεξε λιγο πριν..
Υ.Γ που αλλου θα εβαζαν τους Δ.Υ να μπουν σε ενα site για να δηλωσουν τα στοιχεια τους ενω εκ των προτερων ηξεραν οτι θα κρασαριζε???
η κατασκευή που έχω στο μπαλκόνι μου σήμερα με ξύλο και κεραμίδι έμαθα ότι είναι πέργκολα αλλά όχι ημιυπαίθριος.
βεβαίως η πέργκολα ιταλική λέξις που σημαίνει ακριβώς "ουσ. μεταλλική ή ξύλινη κατασκευή που χρησιμεύει ως στήριγμα αναρριχητικών φυτών και δημιουργεί σκιερό υπόστεγο" δεν είναι ημιυπαίθριος χώρος είναι σιντριβάνι.
πες ξεκαθαρα: πιστευεις οτι η περγκολα ειναι ημιυπαιθριος?
μεταξύ σας στο ΤΕΕ, ή στην ελληνική γλώσσα;
στην αρμοδια πολεοδομια
ξεκινησες απο τωρα τις κωλοτουμπες?
ειναι το ιδιο?
ΝΑΙ η ΟΧΙ?
οι επιστημονες(αν θελουν πελατακια απο το site)θα πρεπει να μου βγαλουν μεριδιο για να μην γραφω..δεν έχεις πτυχία δεν ξέρεις μία.
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
άσε να μας μορφώ οι επιστήμονες