Νέα

Ημιυπαίθριοι χώροι. Θα τους δηλώσετε??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziziaek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Όταν, πριν αποφασίσω να χτίσω μόνος μου, έψαχνα για διαμέρισμα,
έβλεπα στην αγγελία "Πωλείται διαμέρισμα 95 μ2, € ΧΧΧ.ΧΧΧ".
Όταν πήγαινα να το δω, στα "95 μ2" περιλαμβανόταν και ο (κλειστός) ημιυπαίθριος.

Μου πουλούσαν (εμένα και της μισής Ελλάδας) τον ημιυπαίθριο για νόμιμο δωμάτιο, ναι ή ου;
Μεγάλα παιδιά είμαστε, μυαλό έχουμε, ας μη υποτιμούμε ο ένας τη νοημοσύνη του άλλου...
ρε παλικαρι μου εννοειτε οτι εχει διαφορα στο τελικο εμβαδον,γιαυτο το κανεις αλλωστε
απλα προσπαθω να σου πω οτι το αν τον χρεωνουν ή οχι ειναι κατι που δεν το ξερεις. αν σου ελεγαν στα ιδια λεφτα παιρνεις 3αρι διαμερισμα αλλα και 4ρι απλα το 4ρι εχεις κλειστους ημιυπαιθριους τι θα διαλεγες? οκ μλκ που δεν το διευκρινιζε ο αλλος στην αγγελια,αλλα αγγελια ειναι ρε φιλε,οχι συμβολαιο.αν φυσικα τον ρωτησες απο κοντα και σου ειπε οτι ολα ειναι νομιμα κτλ κτλ τοτε ειναι για μπατσες. αλλα τι περιμενες να λεει στην αγγελια ? " πωλειτε σπιτι 80τμ και 15 τμ παρανομα??

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
αααχαχαχαχαχαχα

κλάψε ρε άστεκε, αμπουκλε, ακαρέδωτε ακροδεξιέ.
ααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαα
ΤΕΕ rulez λέμε.

Μόνοι μας αποφασίσαμε να διπλασιάσουμε τις αμοιβές μας πριν 3 χρόνια, έκλαψαν κάτι κομμώτριες, αλλά τελικά πήραν τα αρχίδια μου.

Οι πρώτοι που διαφώνησαν με την αύξηση των αμοιβών για να ξέρεις, ήταν οι κατασκευαστές. Σπάνια οι κατασκευαστές είναι μέλη ΤΕΕ, πολύ σπάνια φίλε.

Ειδικά κάτι πολυκατοικιάδες κλπ....το ΤΕΕ δεν ξέρουν τι σημαίνει.

Τώρα πάλι, νταηλίκι βάλαμε αμοιβή μηχανικού για τις τακτοποιήσεις (μειωμένη για να μην πέσει πολύ κλάψα).

Εάν συνεχίσει η μπιρμπίλω και ο παπακωσταντίνου τις μαλακίες τους, θα πέσει και άλλη αύξηση, έτσι νταηλίκι πάλι.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ΤΕΕ rulez λέμε.

Μόνοι μας αποφασίσαμε να διπλασιάσουμε τις αμοιβές μας πριν 3 χρόνια, έκλαψαν κάτι κομμώτριες, αλλά τελικά πήραν τα αρχίδια μου.

Οι πρώτοι που διαφώνησαν με την αύξηση των αμοιβών για να ξέρεις, ήταν οι κατασκευαστές. Σπάνια οι κατασκευαστές είναι μέλη ΤΕΕ, πολύ σπάνια φίλε.

Τώρα πάλι, νταηλίκι βάλαμε αμοιβή μηχανικού για τις τακτοποιήσεις (μειωμένη για να μην πέσει πολύ κλάψα).

Εάν συνεχίσει η μπιρμπίλω και ο παπακωσταντίνου τις μαλακίες τους, θα πέσει και άλλη αύξηση, έτσι νταηλίκι πάλι.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
και λιγα βαλανε για τις τακτοποιησεις...
νταηλικι και γιατι οχι?? δηλαδης ηταν πιο φυσιολογικο να κανουν τις τακτοποιησεις οι λογιστες και οι δικηγοροι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΤΕΕ rulez λέμε.

ετσι βεντουζα. γιατι κορδωνονταν οι δικηγοροι οτι ηταν οι γαμεουλες στα επαγγελματα. πανε τωρα χασοδικη να πλερωνεις λογιστες και να αποδιδεις ΦΠΑδες αααααααααααχαχαχαχαχα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
V for ventouza ξανά και μανά, δεν γλυτώνετε από το ΤΕΕ όσο και να κλαίτε.
Έτσι απλά είναι. Αντρίκια και όμορφα.

Όχι σαν τις κομμώτριες.

Θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά αν μια στο εκατομμύριο το ΣτΕ βγάλει τις ρυθμίσεις αντισυνταγματικές (και μπορεί χαλαρά να το κάνει), το ΤΕΕ τι θα κάνει; Θα βάλει πάλι το χάρι "δια τούτο λέγω" καστανίδι να... καταργήσει δικαστήρια, όπως είχε βάλει το μπένυ με την μεταφορά;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά αν μια στο εκατομμύριο το ΣτΕ βγάλει τις ρυθμίσεις αντισυνταγματικές (και μπορεί χαλαρά να το κάνει), το ΤΕΕ τι θα κάνει; Θα βάλει πάλι το χάρι "δια τούτο λέγω" καστανίδι να... καταργήσει δικαστήρια, όπως είχε βάλει το μπένυ με την μεταφορά;

οτι βαλαμε στην τσεπη δεν βγαινει.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
οτι βαλαμε στην τσεπη δεν βγαινει.

Λες; Στα διαρκή εγκλήματα όμως, πάντα κάτι μένει πίσω για να ξετυλιχτεί το κουβάρι.

Φυσικά μπορείς να τα ρίξεις στους πολιτικούς μου νομοθετούν με την μέθοδο trial & error, αλλά στην προκειμένη η καταστρατήγιση είναι προφανής, έχει πλειστάκις επισημανθεί, και δεν υπάρχουν πλέον αθώοι. Και επιχειρήματα του στυλ "το κάνουν όλοι" ή "είμαστε η γαμάουα κάστα και κράτος εν κράτει" είναι δεκτά, αρκεί αυτοί που τα λένε να μην καταλήξουν να κλαψουρίζουν όπως οι μηχανικοί της ΡΙΚΟΜΕΞ (αν θυμάσαι).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αλλα τι περιμενες να λεει στην αγγελια ? " πωλειτε σπιτι 80τμ και 15 τμ παρανομα??

ε γι αυτό ήρθε το πασόκ αντρίκια για να λεει:

πωλειτε σπιτι 80τμ και 15 τμ νόμιμα για 40 χρόνια.

ααααααααααααααααααααααααχαχχααχχαχααχαχαχχαχαχααχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λες; Στα διαρκή εγκλήματα όμως, πάντα κάτι μένει πίσω για να ξετυλιχτεί το κουβάρι.

Φυσικά μπορείς να τα ρίξεις στους πολιτικούς μου νομοθετούν με την μέθοδο trial & error, αλλά στην προκειμένη η καταστρατήγιση είναι προφανής, έχει πλειστάκις επισημανθεί, και δεν υπάρχουν πλέον αθώοι. Και επιχειρήματα του στυλ "το κάνουν όλοι" ή "είμαστε η γαμάουα κάστα και κράτος εν κράτει" είναι δεκτά, αρκεί αυτοί που τα λένε να μην καταλήξουν να κλαψουρίζουν όπως οι μηχανικοί της ΡΙΚΟΜΕΞ (αν θυμάσαι).

αααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχα
αυτοί κλαψουρίζουν από τα τώρα.....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

για τους ημιυπαιθριους και τη νομιμοποιηση τους μιλαμε.

τι πινετε και απαντατε του ασχετου?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Γι' αυτούς μιλάω και εγώ.

ΥΓ. Ακόμα και αν εστιάζω στο ΤΕΕ rulez, έχε υπόψη σου ότι στους ημιυπαίθριους δεν υπάρχουν πλέον αθώοι.
Όλοι έχουν ευθύνη, από τον αγοραστή που ξέρει τι παίρνει μέχρι τον μηχανικό που ξέρει τι θα συμβεί όταν βγάλει στο σχέδιο ημιυπαίθριους.
Χώρια όλους τους υπόλοιπους (κατασκευαστές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς τράπεζας, τραπεζικούς υπαλλήλους).

Και αν καταλήξει κάποιος να πληρώνει ενοίκιο για το ίδιο του το σπίτι, μην είσαι σίγουρος/η ότι θα την φάει στην μούγκα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Γι' αυτούς μιλάω και εγώ.

ΥΓ. Ακόμα και αν εστιάζω στο ΤΕΕ rulez, έχε υπόψη σου ότι στους ημιυπαίθριους δεν υπάρχουν πλέον αθώοι.
Όλοι, από τον αγοραστή που ξέρει τι παίρνει μέχρι τον μηχανικό που ξέρει τι θα συμβεί όταν βγάλει στο σχέδιο ημιυπαίθριους.
Χώρια όλους τους υπόλοιπους (κατασκευαστές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς τράπεζας, τραπεζικούς υπαλλήλους).

Και αν καταλήξει κάποιος να πληρώνει ενοίκιο για το ίδιο του το σπίτι, μην είσαι σίγουρος/η ότι θα την φάει στην μούγκα.

απαντησα σε αυτο "να μην καταλήξουν να κλαψουρίζουν όπως οι μηχανικοί της ΡΙΚΟΜΕΞ "

αν θεωρεις οτι κολλαει στους ΗΥ, τοτε δεν εχω πολλα να πω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

γκου χου γκου χου.....

σου λέει μαμαζέλα γαζέλα βουβουζέλα ο άνθρωπος όμορφα και ωραία πως πρόκειται για ένα σκάνδαλο αντισυνταγματικότητας.
εάν αλλάξουν τα κόζια στην κυβέρνηση θ αλλάξουν και πολλά άλλα....
και μετά θα λένε η πουτάνα η μπιρμπίλη τι μας έκανε αλλά θα είναι αργά.....
αυτό δε που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι το κατεπείγον......
και του νόμου και της πληρωμής του προστίμου.......
τάκα ατάκα κι επιτόπου.
Μια προσφυγή στο ΣτΕ μπορεί να πάρει και 2-3 χρονάκια να τελεσιδικήσει.....
σε 2 χρονάκια βεβαίως έχεις πληρώσει όλο το πρόστιμο και μετά θα το ζητάς πίσω;
όπως δίδουν και το ΦΠΑ ε;

απλά και νέτα.
οι μαφιόζοι κάνουν καθαρές δουλειές κας-εμπόρευμα και δε σε ξέρω δε με ξέρεις.

μιλάμε για έναν νόμο όπου αγοράζεις όπλο το οποίο γνωρίζεις πλέον και συ και η αστυνομία ότι έχει χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινες πράξεις.
Σου λένε οι μπάτσοι ότι θα είναι καθαρό γιατί το λένε αυτοί.
Εάν όμως βγει ότι την εκτέλεση την έχει κάνει μπάτσος ποιός θα πάει στην μπουζού;

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
γκου χου γκου χου.....

σου λέει μαμαζέλα γαζέλα βουβουζέλα ο άνθρωπος όμορφα και ωραία πως πρόκειται για ένα σκάνδαλο αντισυνταγματικότητας.
εάν αλλάξουν τα κόζια στην κυβέρνηση θ αλλάξουν και πολλά άλλα....
και μετά θα λένε η πουτάνα η μπιρμπίλη τι μας έκανε αλλά θα είναι αργά.....
αυτό δε που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι το κατεπείγον......
και του νόμου και της πληρωμής του προστίμου.......
τάκα ατάκα κι επιτόπου.
Μια προσφυγή στο ΣτΕ μπορεί να πάρει και 2-3 χρονάκια να τελεσιδικήσει.....
σε 2 χρονάκια βεβαίως έχεις πληρώσει όλο το πρόστιμο και μετά θα το ζητάς πίσω;
όπως δίδουν και το ΦΠΑ ε;

απλά και νέτα.
οι μαφιόζοι κάνουν καθαρές δουλειές κας-εμπόρευμα και δε σε ξέρω δε με ξέρεις.

μιλάμε για έναν νόμο όπου αγοράζεις όπλο το οποίο γνωρίζεις πλέον και συ και η αστυνομία ότι έχει χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινες πράξεις.
Σου λένε οι μπάτσοι ότι θα είναι καθαρό γιατί το λένε αυτοί.
Εάν όμως βγει ότι την εκτέλεση την έχει κάνει μπάτσος ποιός θα πάει στην μπουζού;

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν χρειάζεται να αλλάξει κυβέρνηση. Αν βγει ο νόμος αντισυνταγματικός, το παιχνίδι τελείωσε.
Το τι θα συμβεί δε με αυτούς που αυτοκαρφώθηκαν, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Ασχέτως αν, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ένα σταθερό προστιματάκι (σαν τα αυθαίρετα) θα ήταν ότι έπρεπε για το δημόσιο ταμείο.
(Βέβαια, όταν κάποιος το πληρώσει 2-3 φορές, θα αρχίσει να ψάχνει γιατί πληρώνει και ποιος φταίει...)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν χρειάζεται να αλλάξει κυβέρνηση. Αν βγει ο νόμος αντισυνταγματικός, το παιχνίδι τελείωσε.
Το τι θα συμβεί δε με αυτούς που αυτοκαρφώθηκαν, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Ασχέτως αν, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ένα σταθερό προστιματάκι (σαν τα αυθαίρετα) θα ήταν ότι έπρεπε για το δημόσιο ταμείο.
(Βέβαια, όταν κάποιος το πληρώσει 2-3 φορές, θα αρχίσει να ψάχνει γιατί πληρώνει και ποιος φταίει...)

να το παμε απ την αρχη:

ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
To Πολεοδομικο προστιμο το δεχομαι και απο οτι δειχνει δεν ειναι αντισυνταγματικο.
Δεν ειναι η μαλακια του Σουφλια η τακτοποιηση

Αλλα αυτο που δεν εχω καμια διαβεβαιωση ειναι για το τι γινεται με το ΙΚΑ.
Τα επιπλεον τμ βασει της αδειας θα επρεπε να μπουν και καποια επιπλεον ενσημα στο ικα.

Αυτα ποιος θα τα πληρωσει εφοσον ζητηθουν(και εκει πονανε τα προστιμα)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όταν, πριν αποφασίσω να χτίσω μόνος μου, έψαχνα για διαμέρισμα,
έβλεπα στην αγγελία "Πωλείται διαμέρισμα 95 μ2, € ΧΧΧ.ΧΧΧ".
Όταν πήγαινα να το δω, στα "95 μ2" περιλαμβανόταν και ο (κλειστός) ημιυπαίθριος.

Μου πουλούσαν (εμένα και της μισής Ελλάδας) τον ημιυπαίθριο για νόμιμο δωμάτιο, ναι ή ου;
Μεγάλα παιδιά είμαστε, μυαλό έχουμε, ας μη υποτιμούμε ο ένας τη νοημοσύνη του άλλου...

Το συμβόλαιο του κατασκευαστή το έλεγε καθαρά... 75 τ.μ. διαμέρισμα με ημιυπαίθριους 20 τ.μ....
Σου πουλούσε επομένως ένα διαμέρισμα 75 τ.μ. με μια πολεοδομική παρανομία, εν γνώσει όλων, ακόμη και του κράτους που φορολογούσε κανονικά όλα τα τ.μ. σα διαμέρισμα και της τράπεζας που χρηματοδοτούσε το σπίτι διότι η αυθαιρεσία ήταν άρσιμη...
Και φυσικά ο αγοραστής απέβλεπε στο ότι κάποια μέρα οι ημιυπαίθριοι θα τακτοποιούνταν, όπως κάποτε τα αυθαίρετα που εξαιρέθηκαν της κατεδάφισης...
Μεταξύ κατεργαραίων, ειλικρίνεια...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
To Πολεοδομικο προστιμο το δεχομαι και απο οτι δειχνει δεν ειναι αντισυνταγματικο.
Δεν ειναι η μαλακια του Σουφλια η τακτοποιηση

Αλλα αυτο που δεν εχω καμια διαβεβαιωση ειναι για το τι γινεται με το ΙΚΑ.
Τα επιπλεον τμ βασει της αδειας θα επρεπε να μπουν και καποια επιπλεον ενσημα στο ικα.

Αυτα ποιος θα τα πληρωσει εφοσον ζητηθουν(και εκει πονανε τα προστιμα)

στις τελευταιες αδειες πριν τη μεταβιβαση το ΙΚΑ εκανε ελεγχους και εβαζε επιπλεον υποχρεωτικα ενσημα για κλεισμενους ΗΥ.

ουτως η αλλως εβαζα καμποσα επιπλεον ενσημα απο τ αελαχιστα για να μην αντιμετωπισω προβλημα

για πιο παλιες αδειες, λυπαμαι, δεν γνωριζω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ΤΕΕ rulez λέμε.

Καλό το νταηλίκι αλλά το παραμύθι έχει δράκο και λέγεται απελευθέρωση...
Οι ελάχιστες αμοιβές είναι σα τη γραμμή μαζινό... Φαντάζει απόρθητη αλλά παρακάμπτεται και υπερπηδάται εύκολα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom