Νέα

Ημιυπαίθριοι χώροι. Θα τους δηλώσετε??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziziaek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εχω απειρα τετοια παραδειγματα να σου επιδειξω.δεν ηταν οοολοι κλεφτες.
και επισης σου αντιστρεφω το ερωτημα. Ποσοι αγοραστες ΔΕΝ θελανε τους ημιυπαιθριους κλειστους?? πριν προκυψει το θεμα με τις τακτοποιησεις και τα προστιμα βεβαιως βεβαιως
συμφωνάμε.
γιατί όμως τους πλέρωναν όπως το τρέχον τετραγωνικό;
εδώ σε θέλω κάβουρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για να μην παρεξηγουμαι
ξερω οτι δεν  νομιμοποιουνται οι χωροι,απλα δεν ηθελα να μπλεξω την συζητηση,χαρην συντομιας το ειπα νομιμοποιηση.
περαν των αλλων διαφωνιων μας εχεις απολυτο δικιο στο θεμα του συνταγματος. ποτε δεν ανταμειβεται ο νομιμος,ενω ο παρανομος παντα ξερει οτι καααπωςς, καααποτε και με καααποιον φοροεισπρακτικο νομο θα την κανει την δουλεια του.συμφωνουμε απολυτα απλα αλλος ηταν ο χαρακτηρας της κουβεντας,γιαυτο δεν το εθιξα το συγκεκριμενο θεμα.

για χάρη αυτής της συντομίας έχουν χαθεί περιουσιές σε ψιλά γράμματα και παρανοήσεις..........
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
συμφωνάμε.
εδώ σε θέλω κάβουρα.

γιατι το ηθελαν.
του λες "σπιτι 100 τ.μ. και η/υ κλεισμενοι 20 τ.μ. 1.000.000, το θες?" " ΤΟ ΘΕΛΩ" απαντουσε ο άλλος.
τι να γινει?  ετσι ειναι οι αγοραπωλησίες.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ω ναι.
έτσι γίνεται σε ένα καθόλα οργανωμένο και νομότυπο κράτος.

ετσι ειναι η Ελλαδα.
δεν σ αρεσε κι εφυγες.

στο καλο και να μας γραφεις. τι κωλοτρίβεσαι τωρα?

ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΛΕΜΕ!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ετσι ειναι η Ελλαδα.
δεν σ αρεσε κι εφυγες.

στο καλο και να μας γραφεις. τι κωλοτρίβεσαι τωρα?

ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΛΕΜΕ!!!!!

νομίζεις.
απλά πληρώνω φόρους αλλού.
στην πουτάνα πουτανιές μαμαζέλα-βουβουζέλα;

κλάψε και βρες γκόμενο. τά παμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γιατι το ηθελαν.
του λες "σπιτι 100 τ.μ. και η/υ κλεισμενοι 20 τ.μ. 1.000.000, το θες?" " ΤΟ ΘΕΛΩ" απαντουσε ο άλλος.
τι να γινει?  ετσι ειναι οι αγοραπωλησίες.
ακριβώς.
οπότε μην κλαίγεσαι τώρα που δεν πουλάς ούτε στο κόστος.......

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
και επισης σου αντιστρεφω το ερωτημα. Ποσοι αγοραστες ΔΕΝ θελανε τους ημιυπαιθριους κλειστους?? πριν προκυψει το θεμα με τις τακτοποιησεις και τα προστιμα βεβαιως βεβαιως

Όσοι τόλμησαν να το ζητήσουν, τους είπαν: "Φίλε, εγώ έτσι το πουλάω. Αν δεν σου αρέσει, πήγαινε παρακάτω". Φυσικά, όσο παρακάτω και αν πήγαινε, οι ημιυπαίθριοι ήταν ΠΑΝΤΟΥ κλειστοί και πωλούνταν σαν κανονικό δωμάτιο.

Υ.Γ. Το ωραίο είναι ότι, μόλις ο Σουφλιάς ανακίνησε θέμα "νομιμοποίησης", οι κατασκευαστές άρχισαν να ζητούν "δηλώσεις" από τους αγοραστές ότι οι ημιυπαίθριοι κλείστηκαν με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ υπόδειξη!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
συμφωνάμε.
εδώ σε θέλω κάβουρα.
θες να σου πω τι εκανα εγω ως κατασκευαστης? τους ρωτουσα,θελετε να τον κλεισω ή οχι? για μενα το ιδιο κανει να χτισω τον τοιχο 2 μετρα πιο εξω
ναι ρε περσονα,χαθηκαν περιουσιες αλλα οχι με εναν διαλογο για ημιυπαιθριους και μαλιστα στο btv.ενοοειτε οτι οταν παιζουν χρηματα και συμβολαια οχι απλα προσεχεις τις λεξεις,μεχρι και το κομμα προσεχεις που θα μπει
ναι οσοι τους χρεωναν κανονικα ειναι πολυ καριολιδες,απλα υπαρχουν και οι αλλοι.
και φυσικα ειναι και λαθος του αγοραστη εν μερη,δεν δεχομαι δλδ να αγοραζεις σπιτι και να μην ξερεις ποσα μετρα ειναι τα νομιμα και ποσα οχι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νομίζεις.
απλά πληρώνω φόρους αλλού.
στην πουτάνα πουτανιές μαμαζέλα-βουβουζέλα;

κλάψε και βρες γκόμενο. τά παμε.

εδω στο πανοραμα  ειμαστε σε ολα νομιμοι. εχουμε και κουμπουρια για τους αμφισβητιες και τους περιεργους  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Όσοι τόλμησαν να το ζητήσουν, τους είπαν: "Φίλε, εγώ έτσι το πουλάω. Αν δεν σου αρέσει, πήγαινε παρακάτω". Φυσικά, όσο παρακάτω και αν πήγαινε, οι ημιυπαίθριοι ήταν ΠΑΝΤΟΥ κλειστοί και πωλούνταν σαν κανονικό δωμάτιο.

απαπαπα μπλακ λιστ και συ απ τη μαμαζέλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εδω στο πανοραμα  ειμαστε σε ολα νομιμοι. εχουμε και κουμπουρια για τους αμφισβητιες και τους περιεργους  :2funny:

ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

και για πες...
αυτοι που εφτιαχναν μονοι τους τα σπιτια τους, τους άφηναν ανοιχτους?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κλαφτηκε κανεις?
τζαμπα χαιρεσαι...
τα απωθημενα σου αλλου.
τα ποιά ;
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τα απωθημένα μου/σου;
εγώ είμαι το θήλυ σε σάιτ για πουτάνες;
ααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

γαμώ τη ράτσα μας λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
τεσπα η λεξη ΠΑΝΤΟΥ εχει γινει πολυ σχετικη στην σημερον ημερα. αν σε πειραζε το οτι ηταμ κλειστος,πληρωνεις 2 μεροκαματα τον τουβλα και σου χτιζει τον τοιχο μεσα. οταν λες τα πουλουσαν κανονικα,και αυτο σχετικο ειναι.σε εναν χωρο 100 μετρων αμα θελει ο αλλος σου λεει μια τιμι ανα μετρα λιγο ακριβοτερη και μετα σου πεταει το παραμυθι οτι σου κανει και τον ημιυπαιθριο δωρο,δεν μπορεις να ξερεις

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
και για πες...
αυτοι που εφτιαχναν μονοι τους τα σπιτια τους, τους άφηναν ανοιχτους?

Θα σου απαντήσω χωρίς περιστροφές:

ΕΓΩ έχτισα και τους έκλεισα.

Και τώρα θα πληρώσω, χωρίς αδερφίστικες κλάψες.

Και θα πω και "ευχαριστώ".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
θες να σου πω τι εκανα εγω ως κατασκευαστης? τους ρωτουσα,θελετε να τον κλεισω ή οχι? για μενα το ιδιο κανει να χτισω τον τοιχο 2 μετρα πιο εξω
ναι ρε περσονα,χαθηκαν περιουσιες αλλα οχι με εναν διαλογο για ημιυπαιθριους και μαλιστα στο btv.ενοοειτε οτι οταν παιζουν χρηματα και συμβολαια οχι απλα προσεχεις τις λεξεις,μεχρι και το κομμα προσεχεις που θα μπει
ναι οσοι τους χρεωναν κανονικα ειναι πολυ καριολιδες,απλα υπαρχουν και οι αλλοι.
και φυσικα ειναι και λαθος του αγοραστη εν μερη,δεν δεχομαι δλδ να αγοραζεις σπιτι και να μην ξερεις ποσα μετρα ειναι τα νομιμα και ποσα οχι...

συν χίλια και είμαι σε όλα μαζί σου. τον σωστό τον βρίσκεις αμα ψάχνεις απλά στην ελλάδα είναι είδος προς εξαφάνιση.
θα μου πεις εδώ έχουμε μαμαζέλες προφεσορίνες του έρωτα σε σάιτ για πουτάνες.
τι να λέμε τώρα....
ζητω η ελλάς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Θα σου απαντήσω χωρίς περιστροφές:

ΕΓΩ έχτισα και τους έκλεισα.

Και τώρα θα πληρώσω, χωρίς αδερφίστικες κλάψες.

Και θα πω και "ευχαριστώ".

ο άλλος που δεν έκαμε όμως πουστιές και δεν έχει ένα επιπλέον δωμάτιο λχ παράνομα τι πρέπει να σου κάνει;
άμα στο ανατινάξει θα φταίει;

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Αμ δεν κάνει το ίδιο. Κάνει +6 τετραγωνικά κατά μέσο όρο.
Όμορφα και παστρικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom